פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שי אהרון, הבוקר בכל העיר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שי אהרון, הבוקר בכל העיר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם שי אהרון, הבוקר בכל העיר נושא הבא  

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 08/11/2013 :  11:10:31  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שבחי אהרון

חיים ברעם

הופיע במלואו, ככתבו וכלשונו ב"כל העיר" מהבוקר

התגובה הפושרת עד עוינת ב"כל העיר" על התבטאויותיו הנפלאות של חלוץ הפועל קטמון ירושלים שי אהרון נגד הגזענות ונגד אלה המשלימים איתה (מתוך פחדנות או גרוע מזה, הזדהות רעיונית) גרמה לי צער רב. דבריו של אהרון היו ניצחון לרעיון השוויון ולהבנת טעם קיומה של חלופה אדומה לבית"ר. כל מלה שהוא אמר הייתה אמת צרופה ולא היה מקום להתחשבנות על כך. הנושא של המלחמה בגזענות חשוב הרבה יותר מאשר הפילוג (הזמני) בכדורגל האדום בעיר. היחס לכדורגלנים ערבים ומוסלמים נשאר נקודת המחלוקת החשובה ביותר בינינו לבין החלק הכהניסטי מקרב אוהדי בית"ר. עלינו לשמור על עקביות ועל תום לב בנושא הזה. לא איכפת לי בכלל מתי יצא אהרון לראשונה נגד הגזענים והפחדנים, וגם הספקולציה כיצד היה מתנהג אם היה שחקן בית"ר היא שולית. המלים שלו הדהדו בעולם הכדורגל, ואומץ הלב והרהיטות הרשימו אלפי אוהדים בעירנו ומחוצה לה.
חברי אלעד ליפשיץ קצת התקלס באהרון על נטייתו להשתמש במלים גבוהות בהופעותיו הפומביות. נדמה לי שכולנו בלי יוצא מהכלל נוקטים בשפה יותר גבוהה בתקשורת מאשר בבית. יש נושאים שניתן להסביר בצורה פשוטה ושווה לכל נפש; נושאים אחרים ניתנים להבהרה רק באמצעות מונחים המקובלים בסוציולוגיה או בפוליטיקה. אהרון הוא אחד הכדורגלנים הרהוטים ביותר בארץ, ולמרבה המזל והשמחה הוא רותם את הרטוריקה המעולה שלו כדי לקדם את האידיאל האדום האולטימטיבי: שוויון ותיעוב כלפי גזענות וכלפי נושאי דברה. כאשר מתייצב אדם על במה פומבית ואומר את דבריו, אולי בעברית משופרת אבל בבהירות מוחלטת, לא נותר לנו אלא לבחור צד: לתמוך בגזענים ובעוזריהם, או לחילופין לגנות אותם בכל פה. אם אנחנו בוחרים באופציה השנייה אנחנו שייכים למחנה אהרון, לא לזה של מתנגדיו וממעיטי דמותו.
הצטערתי לקרוא גם את הטיוח של דובר בית"ר, ידידי אושרי דודאי, איש טוב שהגזענות תמיד עוררה בו בחילה. אני לא מגנה אותו על כך שנטש את המקצוע הנהדר שלנו והצטרף לעשרות העיתונאים לשעבר שהפכו לדוברים או ליחצנים, זוהי זכותו המלאה. אני גם מסכים איתו שיש להימנע מגינוי גורף של כל אוהדי בית"ר ולהבחין היטב בין הכהניסטים לבין הציבור הפלורליסטי הגדול שמלווה את הקבוצה. אבל אם ההנהלה החדשה של בית"ר החליטה לעצב קו פוליטי חדש שעיקרו השלמה מוחלטת עם תופעת הגזענות, דודאי יתקשה מאוד למלא את תפקיד הדובר בעתיד.
אסור שמצב היחסים העכשווי בין שני הפלגים במחנה האדום ישפיע על אחדות הדעים בין כל האדומים בנושא הגזענות. כפי שכתבתי כאן פעמים רבות, זהו מכנה משותף רב עוצמה בין כולם. כשגל ההתרגשות וההתלהמות ישכך אחרי הדרבי הפנימי, נישאר כולנו עם הבעיות הפוליטיות והרעיוניות הסבוכות ואז נבחר את הצד הנכון, שבו נמצא גם שי אהרון.
חיים ברעם

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 08/11/2013 :  14:33:53  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

תודה
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 08/11/2013 :  15:00:59  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה חיים!

אלעד ליפשיץ ->

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 08/11/2013 :  17:19:57  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הכבוד חיים
חלקם מדברים נגד גזענות
אבל שקם אמיץ ואומר מה הוא חושב
ישר יש חכמים בלילה שמחפשים קונספירציה
כל הכבוד לשי אהרון
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 08/11/2013 :  17:32:29  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה הטור השבועי מכל העיר?
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 08/11/2013 :  17:50:29  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה טור הספורט השבועי (מאז סוף מאי 1985). בנוסף קיים בעיתון גם טור פוליטי שבועי שלי, מאז יולי באותה שנה
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 08/11/2013 :  19:26:59  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חיים כל הכבוד.
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 08/11/2013 :  20:57:18  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כרגיל, רהוט, חד ולעניין. תודה!

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 09/11/2013 :  19:06:06  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה חיים. כצפוי אני מסכים לכל מילה.

יחד עם זאת, אני לא בטוח שחייבים תמיד להגיב לאילו שכותבים או אומרים שטויות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם שי אהרון, הבוקר בכל העיר נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07