פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

"דרבי" אם אפשר לקרוא לזה ככה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  "דרבי" אם אפשר לקרוא לזה ככה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם "דרבי" אם אפשר לקרוא לזה ככה נושא הבא
עמוד: מתוך 3

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 08/11/2013 :  10:55:10  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי talikch

אני לא יודע אם אגיע למשחק המדובר
אבל אם אגיע יהיה לי מאוד קשה לשבת ביציע המזרחי,אוהדי סאדר יכולים לתקוע אותנו איפה שבא להם,לי קשה מאוד לשבת במזרחי כמו שהיה לי מאוד קשה לבוא לימקא ואכן לא הגעתי,נסעתי למשחקי חוץ של הפועל ירושלים,מימק"א הדרתי את רגליי,זה עניין נפשי לגמרי
ואני רוצה לומר לכם דבר נוסף,אני כאמור קורא מידי פעם בדף הפייסבוק של סאדר,יש שם הסתה קשה נגדנו,יש שם קללות ולפני כמה ימים לכמה שעות מישהו העלה פח זבל בצבע צהוב שהיה כתוב עליו "קטמון,מפנים את הזבל",אין דבר יותר מעליב מהדבר הזה,זה ירד אחרי שעה או משהו אבל עדיין פוגע ברמות קשות

אני לא מגיב שם כי מייד קופצים עליך ומקללים אותך וזה לא נעים וגם מה יש לומר אחרי מופע כזה של בושה
אני לא יודע אם ננצח את סאדר אבל בניגוד לאחרים כאן,הטינה הקשה והקללות והכינויים שהם מכנים את קבוצתנו האהובה מרחיקים אותי מהרצון להתאחד עם אנשים כאלה,אומר לכם את האמת,אני מעדיף לשמר את רוח קטמון ואת הייחודיות שלנו על איחוד עם אנשים שמכנים אותי בית"רי ומקללים אותי וקוראים לי בוגד

בברכת יאללה הפועל וקדימה לנצח את יבנה היום,אסיים

אתה חוצפן ברמות אחרות בכלל. הולך וכותב בדף שלהם, קורא להם סאדרים אצלם ואז מתבכיין? אין דבר יותר מעליב מפח זבל? בן כמה אתה בן אדם? צא מזה. כמה טיפשים שמדברים ככה כי הם פגועים, כשאתה ספציפית גם תורם לזה, אז אתה בא ואומר לנו שלא רוצה להתאחד?
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 08/11/2013 :  11:07:22  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

מישהו כבר יודע להגיד מתי יתקיים המשחק????

אני מקווה שלא יום שישי (או יום שישי עד 13:30)
גם את המשחק היום מפספסים הרבה אוהדים.
אוהדי נתניה פנו להנהלה שלהם למנוע משחקים בסמוך לשבת.
הצהובים עשו זאת מזמן ואנחנו ?

עד היום לא זכיתי להתיחסות הנהלה רשמית לנושא.
עבור לתחילת הדף

tal_vaknin tal_vaknin מנותק

389 הודעות

נשלח - 08/11/2013 :  11:37:47  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי האתר של ההתאחדות המשחק יתקיים ב15 לחודש יום שישי בשעה שלוש בצהרים
עבור לתחילת הדף

389 הודעות

נשלח - 08/11/2013 :  11:45:19  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מרגש לקרוא את התגובות שלכם ואני מבין כל אחד ואחד
אגב אני אמרתי בתחילת העונה שבתאריך של המשחק הזה אני אסגור דיל לחול ככה שאני לא יאכל תלב אפילו לא מהבית.. אבל אז הבנתי שאחרי שנים של מאבק הגיעה הרגע הכי חשוב שלנו... הרגע שבו לא נשדר למשפחת סאסי את העוצמה מהטלויזיה אלא מהיציע...קשה לשבת ביציע המזרחי ועוד יותר קשה זה להיות במגרש שהקבוצות שלך משחקות אחת נגד השניה.. אבל בכל קושי יש הזדמנות וזו ההזדמנות שלנו להוכיח מה שווה הפועל אחת בירושלים
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 08/11/2013 :  11:45:34  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פועל ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

מישהו כבר יודע להגיד מתי יתקיים המשחק????

אני מקווה שלא יום שישי (או יום שישי עד 13:30)
גם את המשחק היום מפספסים הרבה אוהדים.
אוהדי נתניה פנו להנהלה שלהם למנוע משחקים בסמוך לשבת.
הצהובים עשו זאת מזמן ואנחנו ?

עד היום לא זכיתי להתיחסות הנהלה רשמית לנושא.

נכון לעכשיו וכל עוד אין הסכם עם הטוטו
קבעה ההתאחדות שני מועדים אחידים למשחקי הליגה הלאומית

חמישה משחקים ביום ששי בשעה 15
שלושה משחקים ביום שני בשעה 19

הסיכוי לשנות את המועדים הללו נמוך מאוד למרות מאמצים והשתדלויות שלנו בהתאחדות

ירון
עבור לתחילת הדף

נער קאזו נער קאזו מנותק

124 הודעות

נשלח - 08/11/2013 :  12:16:12  הצג פרופיל שלח ל- נער קאזו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טל וקנין ח"ח על הפתיחת דיון הזה הגיע הזמן שנדבר על זה אני גם מאמין שצריך לשים בצד את היציע המזרחי ואת הכאב לב וחשוב שנרה אופי ונבוא לעודד לאהוב את הפועל, כמה שזה קשה זה באמת נקודת מפתח בשבילנו להיות ביציע ולחזק תקבוצה
נפגש היום ביבנה טל וקנין כל הכבוד

על תגידו יום יבוא תביאו את היום
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 08/11/2013 :  14:55:17  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הפחד והביישנות מלעודד מהיציע המזרחי פשוט מגוחחת. יגידו שאנחנו אוהדי בית"ר? אוי אוי אוי.

זה ממש להיות כמו הומופובים עם פאניקה ללחוץ יד להומו

אגב גם במערבי במשחקים של בית"ר יושבים גזענים חלאות אדם לא פחות.

וסתכלו על היתרון שאנחנו היציע שיצטלם בטלויזיה, בכל המשחקים שלנו או של ס.א.ד.ר בהסטוריה לאורך כל השידור מראים רק יציע 1 ענק שרועש בדממה הדי מביכה שלו ולא מראים את השלטים שלנו.

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

389 הודעות

נשלח - 08/11/2013 :  17:20:02  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל תודה רבה...
ולעיקר.. מסכים עם כל מילה... זה בדיוק כמו כל משחק חוץ שמה לעשות לא אנחנו בוחרים איפה לשבת.. וסאסי סהע מנסה לעשות לנו דוקא ולהתיש אותנו גם פה... אל תתנו לא תהזדמנות ואל תראו שזה מפריע... לא יקרה כלום אם פעם אחת נראה ליציע המזרחי מה זה איכות של קהל אחרי שכל השנה רק זבל יושב שם
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 08/11/2013 :  17:28:26  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלי שום קשר לאיחוד שיהיה בעתיד בע"ה
חייבים להגיע ולעודד בכל הכוח
כי שיהיה איחוד אנחנו האוהדים נהיה הבעלים ולא ההוא
וצריך לעשות מפגן כוח לו ולכל הליגה
עבור לתחילת הדף

389 הודעות

נשלח - 08/11/2013 :  17:30:21  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לו*****
עבור לתחילת הדף

Markdeen Markdeen מנותק

23 הודעות

נשלח - 08/11/2013 :  22:08:56  הצג פרופיל שלח ל- Markdeen הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה יעלו כרטיסים למפגש האדומות?
עבור לתחילת הדף

389 הודעות

נשלח - 08/11/2013 :  23:39:03  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צריכים לבדוק אם זה מחייב שכרטיסים לקבוצה האורחת ולקבוצה המארחת יהיו באותו מחיר..
ובנוסף אם יש הגבלה מסוימת למחיר כרטיס בליגה הלאומית
עבור לתחילת הדף

389 הודעות

נשלח - 09/11/2013 :  12:31:42  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב אז בדקתי ויש בשורה טובה... המחירים של הקבוצה האורחת והמארחת חייבים להיום שווים... אז הוא לא יכול לאנוס אותנו יותר מדי כי הוא ירה לעצמו ברגל... נתראה במזרחי לפעם היחידה שלנו שם
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 09/11/2013 :  13:38:22  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה שלא נשב בצפוני, שמה תמיד יושבים אוהדי הקבוצה האורחת (במשחקים של בית"ר)?
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 09/11/2013 :  15:23:30  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

למה שלא נשב בצפוני, שמה תמיד יושבים אוהדי הקבוצה האורחת (במשחקים של בית"ר)?

במזרחי הניראות שלנו תהיה הרבה יותר טובה (מול הטלוויזיה) וגם ניתן יהיה לעודד את השחקנים לאורך כל המגרש.

וחוץ מזה - יהיה נחמד מאד לשיר "במזרחי יושבים קופים" וכו'

וקישור לאתר שמוקדש למשחקי דרבי בעולם

http://www.footballderbies.com/index.php

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-09/11/2013 15:41:50
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם "דרבי" אם אפשר לקרוא לזה ככה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07