משתמש |
"דרבי" אם אפשר לקרוא לזה ככה  |
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 07/11/2013 : 12:52:15
|
טוב אז אומנם לא נהוג להתעסק במשחק של המחזור הבא לפני שמתעסקים במשחק הקרוב אבל פה יש מקרה יוצא דופן.. אז ככה..: בעקבות הציוצים בפייסבוק ובאתרים שיתופים אחרים כמו פורום הפועל סאסי ירושלים החלטתי לכתוב פה הודעה שתסביר הכל... אחרי המון טלפונים מול חברינו הישנים ליציע ואחרי אין ספור ויכוחים כדי למנוע אלימות ובלאגן ביננו לבין אלו ששם אני קורא לכל האוהדים לבוא למשחק למרות הפצע הקשה שזה יוצר בלב... צריך להבין דבר אחד... הם רואים אותנו ככאלו שברחו מהספינה כשהיא טבעה ואנחנו הבנו מה שהם כנראה לא הבינו שלא ברחנו מהספינה כשהיא טבעה אלא החלטנו לשחות חזרה לחוף עד לליגה ג ולהביא ספינת הצלה במו ידינו... אז עם כל הרגש המעורב והתחושות הקשות חייבים לנצח ביציעים ולהראות שאנחנו ביחד כוח אחד עצום שיכול להתפרץ כשיוסי סאסי יעזוב... הגענו לרגע הכי קשה במהפכה שעשינו ועכשיו עלינו לנהוג בחוכמה בלי הקנטות בלי מריבות בלי בלאגן... אנחנו אותה קבוצה.. ובקשר להתנהגות של הצד השני אומנם יש כמה וכמה אנשים שמרגישים כמו קבואים אבל הם החלק הקיצון של המשוואה אחרי שיחות עם מובילי הקומץ של הפועל ירושלים והם הבהירו לי בפרוש שהם לא בעד אלימות לא בעד בלאגן ואפילו מתביישים באלו שמדברים ככה... בקיצור אני קורא לכל מצילי הפועל ירושלים להגיע למשחק ליציע המזרחי בלבד ליציע המזרחי בלבד כי שם בחרו להושיב אותנו ומכבוד לאחינו ליציע אנחנו נכבד את ההחלטה ונעשה שם מפגן מרשים בהובלת הבריגדה שלא יכלול הקנטות מצידנו אלא הסברות למה טוב שיהיה איחוד... ועוד בקשה קטנה לאלו שיקראו את ההודעה.. מחר יהיו התרמות של ארגון האוהדים לציוד לדרבי... נסו לעזור... יאללה הפועללללללללללללל
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 07/11/2013 : 13:22:07
|
אהבתי את משל סירת ההצלה. לכבוד המשל אני אתרום לציוד למשחק האיחוד, רק אל תקרא לזה 'דרבי', ותירה לעצמנו ברגל... אגב, בינתיים, רגע האמת שלנו הוא מחר נגד יבנה. |
נערך על ידי - davidkipod ב-07/11/2013 13:23:15 |
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 07/11/2013 : 13:36:50
|
אני שמח מאוד... ושמתי את המילה דרבי ב" בדיוק בגלל הסיבה שאנחנו מתכוונים לאותו דבר אחי כן באמת מביך לקרוא לזה דרבי |
 |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 07/11/2013 : 14:18:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tal_vaknin
אני שמח מאוד... ושמתי את המילה דרבי ב" בדיוק בגלל הסיבה שאנחנו מתכוונים לאותו דבר אחי כן באמת מביך לקרוא לזה דרבי
התקוטטות אחים יותר מתאים... |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 07/11/2013 : 14:36:13
|
יש לי בקשה מהבריגדה: לשיר למוסא סלמן. אחד השירים האהובים עלי + הזדמנות לשיר קצת היי פייב  יהיה בסדר הדרבי או איך שלא קוראים לזה ההר יוליד גור של עכבר. |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 07/11/2013 : 17:18:30
|
לדעתי הכינוי הנכון הוא "מפגש האדומות".
דרבי בירושלים יש רק בין האדום לבין הצהוב. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 07/11/2013 : 18:12:01
|
יום שישי שעה 15:00. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 07/11/2013 : 19:22:29
|
מפגש האדומות... אהבתי.. אבל חייבים לבוא בהמונינו... הולכים למפגן כוח אדום ולמה שיכול להיות בירושלים בלי סאסייי |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 07/11/2013 : 19:40:05
|
טל, אתה עומד שם בגבורה לבדך בפייסבוק של הסאדרים, כל הכבוד. |
 |
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 07/11/2013 : 19:57:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tal_vaknin
מפגש האדומות... אהבתי.. אבל חייבים לבוא בהמונינו... הולכים למפגן כוח אדום ולמה שיכול להיות בירושלים בלי סאסייי
כל הכבוד טל ותן לי לחזק - יאללה די עם הביישנות ורגשות האשמה, אנחנו 6 שנים מעודדים את השחקנים שלנו בשירי הפועל ירושלים אז דווקא במשחק כזה נגד קבוצה שאומרת שאנחנו לא הפועל ירושלים אז נראה לשחקנים שלנו ולאוהדים ממול חולשה ותבוסתנות מצידנו ושאנחנו רק "סוג של" הפועל ירושלים? זה לזרוק אוכל לכל המסיטים נגדינו מהקבוצה השנייה שמבחינתי היא הפועל ירושלים רק במשרדי ההתאחדות. זה משחק מאוד חשוב השניצחון בו יוכרע ביציעים כי הלגיטימציה האחת והיחידה שיש לנו לקרוא לעצמנו הפועל ירושלים היא כי כאן נמצא הקהל של הפועל ירושלים.
וגם טוב לשמוע ממך טל שאתה מדבר איתם וכמוך גם קלי ועוד אוהדים. כי גם האוהדים בס.א.ד.ר קוראים לעצמם אוהדי הפועל ירושלים אז זה מה שהם! גם אם לדעתי הם עם הראש עמוק בחול ולהסביר להם משהו זה כמו להסביר לחרדי שהעולם קיים הרבה יותר מ5,770 שנה והם ברוח אחרת לגמרי. עצוב שהם לא הצטרפו למהלך שלנו אבל לזכור שהם רק נגזרת קטנה מהקהל הרחב של הפועל ירושלים אז יאללה בכל הכח למחזור ה-11!
   |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 07/11/2013 : 22:17:17
|
מסכים עם כל מילה... יהיה קשה נפשית אבל בלי להקניט ובלי להציק כולנו במזרחי כי זה משחק חוץ עבורנו ובאים להפגין צוגת עידוד ולתת את הנשמה בשביל ההצלחה העתידית של המועדונים |
 |
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 08/11/2013 : 08:36:23
|
אני לא יודע אם אגיע למשחק המדובר אבל אם אגיע יהיה לי מאוד קשה לשבת ביציע המזרחי,אוהדי סאדר יכולים לתקוע אותנו איפה שבא להם,לי קשה מאוד לשבת במזרחי כמו שהיה לי מאוד קשה לבוא לימקא ואכן לא הגעתי,נסעתי למשחקי חוץ של הפועל ירושלים,מימק"א הדרתי את רגליי,זה עניין נפשי לגמרי ואני רוצה לומר לכם דבר נוסף,אני כאמור קורא מידי פעם בדף הפייסבוק של סאדר,יש שם הסתה קשה נגדנו,יש שם קללות ולפני כמה ימים לכמה שעות מישהו העלה פח זבל בצבע צהוב שהיה כתוב עליו "קטמון,מפנים את הזבל",אין דבר יותר מעליב מהדבר הזה,זה ירד אחרי שעה או משהו אבל עדיין פוגע ברמות קשות
אני לא מגיב שם כי מייד קופצים עליך ומקללים אותך וזה לא נעים וגם מה יש לומר אחרי מופע כזה של בושה אני לא יודע אם ננצח את סאדר אבל בניגוד לאחרים כאן,הטינה הקשה והקללות והכינויים שהם מכנים את קבוצתנו האהובה מרחיקים אותי מהרצון להתאחד עם אנשים כאלה,אומר לכם את האמת,אני מעדיף לשמר את רוח קטמון ואת הייחודיות שלנו על איחוד עם אנשים שמכנים אותי בית"רי ומקללים אותי וקוראים לי בוגד
בברכת יאללה הפועל וקדימה לנצח את יבנה היום,אסיים |
חרובי טל |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 08/11/2013 : 09:37:07
|
אין דבר כזה רוח קטמון, אם כבר רוח הפועל.
ולא צריך לאהוב אף אחד כדי להתאחד (בכלל זה הזמן להשאיר אמוציות בצד). האינטרס של כולם זו הפועל אחת. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
hulk
1 הודעות |
נשלח - 08/11/2013 : 10:06:30
|
איפה אפשר לקנות כרטיסים? |
תמיד איתך אני אצעד - אף פעם לא תהיי לבד! |
 |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 08/11/2013 : 10:46:16
|
מישהו כבר יודע להגיד מתי יתקיים המשחק???? |
 |
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 08/11/2013 : 10:49:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי talikch
אני לא מגיב שם כי מייד קופצים עליך ומקללים אותך וזה לא נעים וגם מה יש לומר אחרי מופע כזה של בושה אני לא יודע אם ננצח את סאדר אבל בניגוד לאחרים כאן,הטינה הקשה והקללות והכינויים שהם מכנים את קבוצתנו האהובה מרחיקים אותי מהרצון להתאחד עם אנשים כאלה,אומר לכם את האמת,אני מעדיף לשמר את רוח קטמון ואת הייחודיות שלנו על איחוד עם אנשים שמכנים אותי בית"רי ומקללים אותי וקוראים לי בוגד
הדבר האחרון שצריך זה להתרגש מה50-70 קיצוניים (ממורמרים) האלה, אם תשים לב זה אותם אנשים שמגיבים תמיד, בכל מקרה גם הם יודעים שלא באמת שואלים אותם אם הם רוצים איחוד או לא, אני מבין שהם פגועים אבל גם להיות פגוע או צודק יש דרך, אנשים עם ילדים מתבטאים שם בצורה מבישה. |
נערך על ידי - idans ב-08/11/2013 10:50:34 |
 |
|
"דרבי" אם אפשר לקרוא לזה ככה  |
|