משתמש |
תוצאות המחזור |
|
דוד יוסה
211 הודעות |
נשלח - 01/11/2013 : 18:14:18
|
הסתיים מכבי נתניה 1-2 (0-0) הפועל אשקלון הסתיים הכח עמידר רמת גן 1-1 (1-1) מכבי אחי נצרת הסתיים הפועל ראשון לציון 1-0 (0-0) הפועל רמת גן הסתיים בני לוד 0-0 (0-0) בית"ר ת"א/רמלה הסתיים מכבי אום אל פאחם 5-0 (4-0) מכבי הרצליה
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 01/11/2013 : 19:59:38
|
מחדל בנתניה......
כמו כן ביום שני 2 משחקים נוספים למעט המשחק של קטמון:
סאדר - הפועל פ"ת יבנה - נצרת עלית |
נערך על ידי - אדום88 ב-01/11/2013 20:08:19 |
|
|
אצבע
65 הודעות |
נשלח - 01/11/2013 : 21:09:48
|
טוב ליהודים... |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 02/11/2013 : 12:23:07
|
תיקו בכל משחק ליגה שבו אנחנו לא משחקים הוא טוב עבורנו. אני חושש מאוד שאום אל פחם לא גומרים את העונה.הסיפור שם רע ואני לא יודע מה ההשלכות של הפסקת פעילות מצידה. |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 02/11/2013 : 12:46:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
תיקו בכל משחק ליגה שבו אנחנו לא משחקים הוא טוב עבורנו. אני חושש מאוד שאום אל פחם לא גומרים את העונה.הסיפור שם רע ואני לא יודע מה ההשלכות של הפסקת פעילות מצידה.
כיוון שבינתיים כולם מוציאים נקודות מהם, זה לא ממש ישפיע עלינו לעומת אחרים. עם זאת, כמו שאני מבין אם הם ייפסלו, אז כנראה שתהיה יורדת אחת ואחת למבחנים. לא? |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 02/11/2013 : 18:46:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אצבע
טוב ליהודים...
לא ממש מבין מה טוב כאן נתניה מנצחת ומגדילה את הפער הרצליה ממשיכה להדבק לצמרת... הן הולכות ומתרחקות מאיתנו.
במידה וננצח את עפולה ויבנה ונפזול לצמרת, נצטער על כך שנתניה לא מאבדת נקודות... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 02/11/2013 : 19:02:35
|
הלוואי שבסוף העונה נצטער על הנצחון של נתניה מול אשקלון. בנתיים ניראה שנתניה בדרך להיות העולה הבטוחה, אז כל נקודה שהיא לוקחת מקבוצות אחרות טובה לנו. ניראה לי שכולנו נסתפק במקום השני בסוף העונה, גם אם לנתניה יהיו 50 נק' מעלינו.
הנצחון של הרצליה אולי לא עוזר לנו במיוחד, אבל הוא תוצאה צפויה. ניראה לי שגם מקום שלישי בסוף העונה, אחרי נתניה והרצליה, יתקבל בברכה על ידי רוב האוהדים. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 02/11/2013 : 20:08:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אצבע
טוב ליהודים...
טוב גם לבורמזים |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 03/11/2013 : 21:53:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
הלוואי שבסוף העונה נצטער על הנצחון של נתניה מול אשקלון. בנתיים ניראה שנתניה בדרך להיות העולה הבטוחה, אז כל נקודה שהיא לוקחת מקבוצות אחרות טובה לנו. ניראה לי שכולנו נסתפק במקום השני בסוף העונה, גם אם לנתניה יהיו 50 נק' מעלינו.
הנצחון של הרצליה אולי לא עוזר לנו במיוחד, אבל הוא תוצאה צפויה. ניראה לי שגם מקום שלישי בסוף העונה, אחרי נתניה והרצליה, יתקבל בברכה על ידי רוב האוהדים.
תקרא לי אופטימיסט, מה שלא ממש מאפיין את אוהדי קטמון(או אוהדי קבוצות הפועל בכללותם)
אבל אחרי 9 מחזורים הבנתי שהליגה הזאת פשוט חלשה. הקבוצה היחידה שמבחינת סגל היא רמת אחת מעל הליגה, זאת נתניה, וגם היא פתחה פער הרבה בזכות מזל וטעויות שיפוט.
הרצליה גם כן למעלה עם הרבה מזל.
שאר קבוצות הצמרת+מרכז הטבלה, ברמה שלנו, ולדעתי אם קטמון באמת תתחבר, ועם טדי והקהל, יש לנו אפילו יתרון על רובן. קבוצות התחתית שעד עכשיו פגשנו שתיים מהן, חלשות מאיתנו(ואני מאוד מקווה שננצל את זה לשני נצחונות נוספים על עפולה ויבנה, בשביל שסופית נדע שמקומנו השנה לא בתחתית)
אז נכון, אולי זאת תהיה קצת חזירות לדבר על עליה ליגה השנה, ובאמת גם קשה לי להאמין שזה יקרה(לא חושב שקרה שקבוצה שעלתה לראשונה מליגת חובבים לליגה מקצוענית עלתה מיד אחר כך גם לליגה הבכירה)
אבל אם באמת נתקרב לצמרת, לא בושה להתחיל לדבר על זה. אם נעשה את הבלתי יאמן, ונעלה לליגת העל, אין לי ספק בכלל שיהיה איחוד בקיץ... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 03/11/2013 : 22:08:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
הנצחון של הרצליה אולי לא עוזר לנו במיוחד, אבל הוא תוצאה צפויה. ניראה לי שגם מקום שלישי בסוף העונה, אחרי נתניה והרצליה, יתקבל בברכה על ידי רוב האוהדים.
תקרא לי אופטימיסט, מה שלא ממש מאפיין את אוהדי קטמון(או אוהדי קבוצות הפועל בכללותם)
אבל אחרי 9 מחזורים הבנתי שהליגה הזאת פשוט חלשה. הקבוצה היחידה שמבחינת סגל היא רמת אחת מעל הליגה, זאת נתניה, וגם היא פתחה פער הרבה בזכות מזל וטעויות שיפוט.
הרצליה גם כן למעלה עם הרבה מזל.
שאר קבוצות הצמרת+מרכז הטבלה, ברמה שלנו, ולדעתי אם קטמון באמת תתחבר, ועם טדי והקהל, יש לנו אפילו יתרון על רובן. קבוצות התחתית שעד עכשיו פגשנו שתיים מהן, חלשות מאיתנו(ואני מאוד מקווה שננצל את זה לשני נצחונות נוספים על עפולה ויבנה, בשביל שסופית נדע שמקומנו השנה לא בתחתית)
אז נכון, אולי זאת תהיה קצת חזירות לדבר על עליה ליגה השנה, ובאמת גם קשה לי להאמין שזה יקרה(לא חושב שקרה שקבוצה שעלתה לראשונה מליגת חובבים לליגה מקצוענית עלתה מיד אחר כך גם לליגה הבכירה)
אבל אם באמת נתקרב לצמרת, לא בושה להתחיל לדבר על זה. אם נעשה את הבלתי יאמן, ונעלה לליגת העל, אין לי ספק בכלל שיהיה איחוד בקיץ...
אז אם נתניה לדעתך מעל הליגה מבחינת סגל (למרות שהיא לא לגמרי מחוברת ונעזרה גם במזל וטעויות שיפוט), למה נצחון שלה הוא לא תוצאה שטובה לנו? |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
|
תוצאות המחזור |
|
|
|