משתמש |
המשחק הביתי מול יבנה |
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 31/10/2013 : 18:11:10
|
יום ששישי ב-15:00.
אפשר להתחיל לתכנן.
|
הפועל קטמון ירושלים |
|
דוד יוסה
211 הודעות |
נשלח - 31/10/2013 : 18:30:09
|
ידוע המועד מול הסיאמית שבוע לאחר מכן? תודה |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 31/10/2013 : 20:05:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
יום ששישי ב-15:00.
אפשר להתחיל לתכנן.
תענוג!!! |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 31/10/2013 : 21:53:11
|
ציטוט:
תענוג!!!
המשחק מסתיים בסמוך לכניסת השבת וזה קושי לציבור לא קטן. במשחק נגד ראשון היו הרבה חובשי כיפות. כנראה שלא תענוג לכולם. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 31/10/2013 : 22:04:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק המשחק מסתיים בסמוך לכניסת השבת וזה קושי לציבור לא קטן. במשחק נגד ראשון היו הרבה חובשי כיפות. כנראה שלא תענוג לכולם.
מסכים. המשחק יסתיים אחרי כניסת השנה. אני מניח שאין מה לעשות, אבל אם יש אפשרות, שווה לנסות להקדים את המשחק בשעה או אפילו שעה ורבע. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 01/11/2013 : 02:56:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק המשחק מסתיים בסמוך לכניסת השבת וזה קושי לציבור לא קטן. במשחק נגד ראשון היו הרבה חובשי כיפות. כנראה שלא תענוג לכולם.
מסכים. המשחק יסתיים אחרי כניסת השנה. אני מניח שאין מה לעשות, אבל אם יש אפשרות, שווה לנסות להקדים את המשחק בשעה או אפילו שעה ורבע.
הוא בהחלט אמור להסתיים אחרי כניסת השנה אבל אם אתה רוצה שיסתיים לפני כניסת השנה, תצטרך להקדים בשנה, או אפילו שנה ורבע... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-01/11/2013 02:57:13 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 01/11/2013 : 08:46:54
|
הנהלה יקרה, אם אפשר בבקשה להכין פוסטרים עד יום שלישי בכדי שנתלה ברחבי העיר זה מאוד יעזור. אם המשחק גולש לשבת זה אומר באופן עקרוני שאדלשטיין לא משחק? תודה. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 01/11/2013 : 10:06:57
|
מה תענוג מה? אם ההתאחדות מחייבת אותנו לשחק בשעה הזו כל החורף, זו מכה אדירה. אני אישית מביא כבר שנים לכל משחק שלושה-ארבעה אנשים שלא יוכלו לבוא למשחקים שנכנסים לתוך השבת. התחלנו לאט לאט לצבור אוהדים גם בבי"ס דתיים, אם זה המצב הם יתנתקו מהקבוצה לארבעה חודשים ואולי לא יחזרו. אסון. |
|
|
ולנטין תיאודוריקה
99 הודעות |
נשלח - 01/11/2013 : 10:51:31
|
בני זונות ההתאחדות, גם למשחק הזה לא אוכל להגיע בגלל שבת... |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 01/11/2013 : 11:07:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
הנהלה יקרה, אם אפשר בבקשה להכין פוסטרים עד יום שלישי בכדי שנתלה ברחבי העיר זה מאוד יעזור. אם המשחק גולש לשבת זה אומר באופן עקרוני שאדלשטיין לא משחק? תודה.
פוסטרים - אפשר כבר בראשון... אדלשטיין: יש לו משפחה (דוד) שגר בירושלים די קרוב לטדי. גם אחרי המשחק נגד ראשון הוא העביר שם את השבת. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
guprxy
159 הודעות |
נשלח - 01/11/2013 : 13:10:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
הנהלה יקרה, אם אפשר בבקשה להכין פוסטרים עד יום שלישי בכדי שנתלה ברחבי העיר זה מאוד יעזור. אם המשחק גולש לשבת זה אומר באופן עקרוני שאדלשטיין לא משחק? תודה.
פוסטרים - אפשר כבר בראשון... אדלשטיין: יש לו משפחה (דוד) שגר בירושלים די קרוב לטדי. גם אחרי המשחק נגד ראשון הוא העביר שם את השבת.
אני לא חושב שאדלשטיין ישחק - אסור לעבוד בשבת ועל המשחק הוא מקבל משכורת. |
|
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 01/11/2013 : 14:12:35
|
גם לי ולחבריי בצפון יהיה סיכוי לתפוס את האוטובוס האחרון לפני כניסת השבת אם יוקדם המשחק.
ובעיקר בגלל הדתיים שווה שההנהלה תדבר עם ההתאחדות |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
|
|
benz
161 הודעות |
נשלח - 01/11/2013 : 14:32:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי oferst
פוסטרים - אפשר כבר בראשון... אדלשטיין: יש לו משפחה (דוד) שגר בירושלים די קרוב לטדי. גם אחרי המשחק נגד ראשון הוא העביר שם את השבת.
אני לא חושב שאדלשטיין ישחק - אסור לעבוד בשבת ועל המשחק הוא מקבל משכורת.
דווקא לזה יש פתרונות, למשל כאלה שממלצרים באירועים בשבת כאילו משלמים להם רק על החלקים של לפני ואחרי שבת (סכום של העבודה בכל השבת) וכאילו בשבת הם לא באמת עובדים. אם המצאנו את השעון שבת לא חסרים עוד טריקים.
ובתכלס זאת הליגה משחקים בימי שישי הולכים קבוע עכשיו להכנס לשבת אז אולי הפעם רבע שעה תספיק אבל עוד שבועיים ויותר כבר אין סיכוי באמת.. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 01/11/2013 : 16:40:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי oferst
אני לא חושב שאדלשטיין ישחק - אסור לעבוד בשבת ועל המשחק הוא מקבל משכורת.
מדובר בפיקוח נפש ולכן מותר לגלוש קמעא לתוך השבת ובטח יש איזו תשובה לעניין בכתבי מר"ן זצ"ל |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 01/11/2013 : 16:40:57
|
בעקרון יש כבר פוסטרים, השאלה היא מי מדפיס אותם ומביא לעפולה. מי שיש לו חצי שעה וחנות דפוס קרובה, סיפור של איזה 50 ש"ח (20 מהם עליי) בשביל 35 פוסטרים אדומים יפים. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 01/11/2013 : 16:43:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
בעקרון יש כבר פוסטרים, השאלה היא מי מדפיס אותם ומביא לעפולה. מי שיש לו חצי שעה וחנות דפוס קרובה, סיפור של איזה 50 ש"ח (20 מהם עליי) בשביל 35 פוסטרים אדומים יפים.
הכי פשוט וזול זה פוסטרים A4 שניתן להוריד מהרשת ולתלות במקומות העבודה ובמקומות נוספים. לאו דווקא פוסטרים גדולים (50X70) |
|
|
המשחק הביתי מול יבנה |
|