משתמש |
קהל |
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 30/10/2013 : 21:46:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה מה שבטוח,מחירי הכרטיסים אינם מונעים מאוהדים להגיע למשחקים.
פשוט לא נכון. אני אישית מכיר אנשים שחושבים פעמיים לפני שהם מגיעים למשחק, ולפעמים גם מוותרים על משחקים, בעיקר בגלל מחירי הכרטיסים.
אפשר לדון אם אנחנו במצב להוריד את מחירי הכרטיסים או לא, אבל להגיד שזה בטוח לא משפיע על אנשים זה פשוט לא נכון. אם נוסיף ל50 ש"ח עוד 50 ש"ח על שני ילדים, ועוד קולה או קרטיבים, זה יוצא כבר איזה 120 ש"ח לאבא/אמא עם 2 ילדים. לא בילוי זול במיוחד. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 30/10/2013 : 21:57:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
מבחינה כלכלית , אנחנו לא במצב של להוריד את מחירי הכרטיסים. מה שבטוח,מחירי הכרטיסים אינם מונעים מאוהדים להגיע למשחקים.
מחירי הכרטיסים כן מונעים מאוהדים להגיע! ומה זאת אומרת ש"אנחנו לא במצב שלהוריד את מחירי הכרטיסים" זה הכל עניין של סדר עדיפויות, אם זה לחכות עוד טיפה לפני שמחתימים זר, לקחות עוד טיפה לפני שמכריזים על עלייה כמטרה אבל להמשיך להיות מי שאנחנו, קבוצת אוהדים שמביאה קהל ומחירים נורמאלים לאוהדיה. גם מבאס ממש שהחברות בעמותה שזה באמת הדבר הכי חשוב עלתה ל1200 ש"ח
גבעוני 3000 זה לא ריאלי? הבאנו 2500 בליגה ב', עלינו 2 ליגות וירדנו ל1800, זה לא ריאלי. |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
נערך על ידי - הולך ברגל ב-30/10/2013 21:59:50 |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 30/10/2013 : 23:04:47
|
לא רוצה לחפור, רק לחזק את עניין מחירי הכרטיסים. אני לא אביא את אבא שלי וחברים (כמו שנה שעברה) כאשר הוא צריך להיפרד משטר סגלגל ומכובד...עם כל הכבוד!! |
|
|
יונתן773
89 הודעות |
נשלח - 31/10/2013 : 07:11:10
|
בעבר הצעתי לנסות להגיע להסכמה עם ההנהלה לגביי רכישת כרטיסים מרוכזת ומראש במחיר מופחת לחברי העמותה כדי להגדיל את כמות הקהל וכדי לתת ערך מוסף לחברי עמותה.
ההעינות הייתה מאוד דלה.... כנראה שלמחיר באמת אין כזאת משמעות בהחלטה אם להגיע או לא והאדישות משפיעה הרבה יותר! |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 31/10/2013 : 07:16:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
מבחינה כלכלית , אנחנו לא במצב של להוריד את מחירי הכרטיסים. מה שבטוח,מחירי הכרטיסים אינם מונעים מאוהדים להגיע למשחקים.
מחירי הכרטיסים כן מונעים מאוהדים להגיע! ומה זאת אומרת ש"אנחנו לא במצב שלהוריד את מחירי הכרטיסים" זה הכל עניין של סדר עדיפויות, אם זה לחכות עוד טיפה לפני שמחתימים זר, לקחות עוד טיפה לפני שמכריזים על עלייה כמטרה אבל להמשיך להיות מי שאנחנו, קבוצת אוהדים שמביאה קהל ומחירים נורמאלים לאוהדיה. גם מבאס ממש שהחברות בעמותה שזה באמת הדבר הכי חשוב עלתה ל1200 ש"ח
גבעוני 3000 זה לא ריאלי? הבאנו 2500 בליגה ב', עלינו 2 ליגות וירדנו ל1800, זה לא ריאלי.
הבאת 3000 בליגה ב'? אולי למשחק עליה הבעיה לא בכמות עלה באיכות העידוד |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 31/10/2013 : 08:28:58
|
לעניין איכות העידוד - אני מעלה שוב את בעיית הרפרטואר של השירים שלנו. בקיץ נעשה מאמץ מבורך על ידי החבר'ה מהרדיו, לא ברור מה יצא מזה. גם צצים פה ושם שירים, כמו זה (של עמוס דומני) - לעידן שמש, שירים מצויינים שחבל שלא ייטמעו ביציע. הצעתי בזמנו להפיק CD שירים שלנו ולחלק/למכור אותו, כך שכל אחד יוכל לשמוע באותו בדרך למשחק ולשנן שירים ומילים. זה מאוד מחבר אנשים ויוסיף גרונות לעידוד. |
נערך על ידי - davidkipod ב-31/10/2013 08:31:21 |
|
|
יוני.ב.
109 הודעות |
נשלח - 31/10/2013 : 09:47:33
|
אני אוסיף את השנקל שלי- מחירי בכרטיסים הם בהחלט פקטור משמעותי- קשה להזמין אנשים שאף פעם לא היו במשחק כשהמחיר הוא 50 ש"ח לראש. גם הנחה לנשים (בשביל לעודד הגעה למשחקים) יכולה לעזור |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 31/10/2013 : 14:53:56
|
בשנה שעברה הייתי כמעט בכל המשחקים,אפילו לאילת נסעתי,השנה קצת יותר קשה לי,גם מבחינה כלכלית ומכיון שאני גר בגוש דן,גם הדלק לנסיעה (ואני יודע אני יכול להצטרף למישהו שנוסע וחוזר) וגם מחיר הכרטיס מעיקים קצת. אני מנסה לפצות את עצמי וכשהנוער מגיע לשחק בגוש דן אני הולך למשחקים אבל כמובן שאי אפשר להשוות, הבעיה הנוספת היא המשחקים באמצע השבוע,בעיקר משחקי החוץ,אבל נגד העניין הזה אין כל כך מה לעשות,אם במשחקי הבית היו מוזילים במעט את הכרטיס זה בהחלט היה יכול לעזור וגם להקטין את ההתנגדות של בת הזוג כשאני רוצה לקחת את אחד הילדים למשחקים. אין לכם מושג איך זה לעקוב אחרי תוצאה מהמשחק כשאני בבית, ואיזה אושר גדול היה לי במשחק הקודם |
חרובי טל |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 31/10/2013 : 16:34:43
|
נראה לי שצריך להיצמד לעובדות בדיון הזה כדי לא להיכנס להיסטריה מוגזמת - בליגה ג' הבאנו 700-600 למשחק שאינו משחק עליה, בליגה ב' גרדנו את ה 1000 מלמטה למשחק מהמניין, בליגה א' הבאנו 1000 וקצת למשחק בשעה ויום סבירים, אז עכשיו זה 1,800 במשחק הכי רגיל שיש בשעה נוחה. עלייה הדרגתית קיימת, אבל זה הרבה פחות ממה שציפינו, או לפחות אני ציפיתי. ליגה לאומית היתה חלום נכסף שלנו שש עונות והיה מקום לצפות ל 3,000 שהתחילו עם קטמון. ד"א - 3000 צופים היה הסטנדרט של שנות ה 80 המאוחרות. על תקופת קטמון אני בכלל לא מדבר. מה הסיבות? האיחוד המתאחר, ללא ספק, אבל גם (וזו דעה אישית ולא עובדה) מחירי הכרטיסים. אני מאמין שאם נטפס קצת בטבלה נוכל להביא עוד כמה מאות, אבל זה לא מייתר את הצורך לחשוב שוב על עניין המחירים. |
נערך על ידי - עוגן ק. ב-31/10/2013 16:37:41 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 31/10/2013 : 16:56:21
|
לא זכור לי שאפילו בעונת רעננה שהיתה עונה מצויינת אם נתעלם מהסוף הטרגי, הבאנו יותר צופים מהשנה. במשחקי השיא בבית כמו נגד הפועל חיפה וסכנין הבאנו אולי 3000. ולמשחק "העליה" ברעננה הבאנו אולי 1000. אני מניח שבמשחקי שיא השנה (בתקוה שזה יהיה במלחמה על פלייאוף עליון ולא בהישרדות) נביא לא פחות וכנראה יותר. צריך לשאוף להרבה יותר, אבל צריך לזכור מאיפה התחלנו. אובייקטיבית אני די בטוח שיש השנה עליה בצופים לעומת שנה שעברה ובטח לעומת לפני שנתיים. מי שזוכר רק את המספרים במשחקי העליה מעוות קצת את המציאות. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-31/10/2013 16:57:31 |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 31/10/2013 : 17:10:17
|
למשחק ההוא ברעננה, משחק חוץ למי ששכח, באו בערך 2000 אדומים. אבל ההשוואה מיותרת. יכול מאוד להיות שהיום, אם קטמון תגיע למשחק עליה אינשאללה, נביא מספר גדול יותר. אז מה? אז אנחנו יותר גדולים מהקבוצה המאוחדת של לפני עשר שנים? זה לא העניין. מה שצריך להטריד זו העובדה הדי ברורה שאולי קשה להודות בה, שלא הצלחנו להביא את הכמויות שנראו לנו סבירות בתחילת הדרך. בתכלס בעונת קטמון הראשונה הבאנו יותר צופים לליגה א'. צריך לעשות חושבים בצורה הכי נקייה, בלי זעקות שבר, ולהבין למה. ואיפה שאפשר, לתקן (ד"א, אני בטוח שההנהלה עושה את זה). אישית, הייתי בטוח שאחרי שנגשים את חלום העלייה לליגה מקצוענית, יבואו יותר צופים. אז באים יותר, אולי אפילו 50% יותר שזה מכובד, אבל הרבה פחות ממה שציפיתי. חומר מעניין למחשבה, שקשור להרבה גורמים, ממש לא לגורם אחד. |
נערך על ידי - עוגן ק. ב-31/10/2013 19:40:34 |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 31/10/2013 : 18:17:00
|
גבעוני 3000 זה לא ריאלי? הבאנו 2500 בליגה ב', עלינו 2 ליגות וירדנו ל1800, זה לא ריאלי.
עשה לי טובה , המצב הכלכלי של הקבוצה לא משהו . ואל תתייחס למצב כעיוור, יש לנו כספים שאנחנו חייבים ואין לנו את האפשרות להוריד את המחירים. אני אומר לך בתור אוהד שמודע למצב, אין סיבה שגם אתה לא תהיה מודע למצב. חוץ מזה , לא שאני רוצה לשלם יותר , אתה לא האוהד היחיד שמשלם הרבה כדי לראות כדורגל בארץ. אנחנו משחקים בליגה מקצוענית. דווקא אנחנו בתור אוהדים צריכים לבוא לקראת הקבוצה , כי אנחנו יודעים שליגה לאומית זה שחקנים יותר טובים , יותר יקרים , יותר דברים שיתאימו לליגות הבכירות. הקבוצה הזאת מתבססת על ההכנסות האלה. ועוד אנשים פה מתחננים לבלם חדש. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 31/10/2013 : 20:05:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה עשה לי טובה , המצב הכלכלי של הקבוצה לא משהו . ואל תתייחס למצב כעיוור, יש לנו כספים שאנחנו חייבים ואין לנו את האפשרות להוריד את המחירים. ... הקבוצה הזאת מתבססת על ההכנסות האלה. ועוד אנשים פה מתחננים לבלם חדש.
אבל מי אמר שהורדת מחירים תפגע בהכנסות??? כמו שנאמר כבר בשרשור בפורום השני, אם תמכור 4 כרטיסים ב-40 ש"ח תרוויח יותר מאשר אם מכרת שלושה ב-50 ש"ח. אז אולי במחירים נמוכים יותר ההכנסות דווקא תגדלנה? די כבר עם המנטרה הזו שאי אפשר להוריד מחירים כי אנחנו זקוקים להכנסות. |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 31/10/2013 : 20:15:28
|
עשה לי טובה , המצב הכלכלי של הקבוצה לא משהו . ואל תתייחס למצב כעיוור, יש לנו כספים שאנחנו חייבים ואין לנו את האפשרות להוריד את המחירים. אני אומר לך בתור אוהד שמודע למצב, אין סיבה שגם אתה לא תהיה מודע למצב. חוץ מזה , לא שאני רוצה לשלם יותר , אתה לא האוהד היחיד שמשלם הרבה כדי לראות כדורגל בארץ. אנחנו משחקים בליגה מקצוענית. דווקא אנחנו בתור אוהדים צריכים לבוא לקראת הקבוצה , כי אנחנו יודעים שליגה לאומית זה שחקנים יותר טובים , יותר יקרים , יותר דברים שיתאימו לליגות הבכירות. הקבוצה הזאת מתבססת על ההכנסות האלה. ועוד אנשים פה מתחננים לבלם חדש.
אני וכל מי ששותף פה לדיון גם 70 שקל לא ימנעו מאיתנו להכנס ולעודד את הקבוצה. אבל הדיון פה זה איך להרחיב את המעגל.
ואוהד שנכנס ב40 שקל משלם יותר מאוהד שלא נכנס בכלל. |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 02/11/2013 : 08:25:52
|
אני זוכר שיחות מליגה ב' שבהם התעקשתי שכמות הקהל אינה פונקציה של ליגה, ושגם בליגה הלאומית אולי נביא כמות זהה. באופן כללי אין פתרון קסמים, לא ליגה ויכול להיות שאפילו כמה חודשים אחרי האיחוד הנכסף היינו מוצאים את עצמנו עם כמות דומה. הגורם העיקרי לכמות הקהל היא ההתלהבות של האוהדים המרכזיים (=אתם) בפורום, בפייסבוק, בשיחות הסלון, בעבודה וכמובן ביציע.
אחד האתגרים של השנה הזו הוא לפתח את זה. מה לעשות, קשה להתלהב אחרי פגרה ארוכה מדי, כישלון האיחוד, גלות באשדוד ופתיחת עונה רעה.
ואם לקשר את זה לדיון הזה, מה שמבאס במחיר הנוכחי הוא לא 10 השקלים הנוספים, אלא שזה לא מרגיש כמונו. לא מתאים לנו לקחת את המחיר הכי גבוה, לא מתאים לנו להעלות את המחיר מ-30 ל-50 תוך כמה חודשים (בטח כשמבחינת קהל היעד העיקרי שלנו ההבדל בין מכבי נתניה ומכבי כפר-יונה הוא שולי). ואז גם אם אתה מבין מאיפה זה בא, אתה מתבאס קצת להזמין אנשים. לפחות אני. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
קהל |
|
|
|