משתמש |
קהל |
אצבע
65 הודעות |
נשלח - 29/10/2013 : 22:36:05
|
חברים איך אנחנו מביאים יותר קהל למשחקים? אין אווירה בזמן האחרון אנחנו יכולים יותר מה קרה?
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 30/10/2013 : 00:21:32
|
באמת מבאס, עם כל הביקורת על עופר אנחנו גם לא נראים כזה טוב לאחרונה. מלא פרצופים נעלמו. ושלא יצאו עלי עכשיו כל אלו שכן באים בטירוף. אתם הבסדר פה. |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 30/10/2013 : 00:47:14
|
דור המדבר נשחק. מקבוצת צמרת עם קהל חריג בנוף הפכנו לקבוצת חלק תחתון של הטבלה עם קהל טוב. זה הזמן לפעול לחיזוק התשתית: מחלקת הנוער המתפתחת צריכה להביא את השחקנים, משפחותיהם וחבריהם, כנ"ל בית הספר לכדורגל וליגת השכונות - מדובר כאן במאות ילדים שגדלים עם קטמון. הזמנות בבתי הספר - זה הזמן להגדיל רדיוס - מטה יהודה, מבשרת, גבעת זאב, מעלה אדומים ובהמשך גם בית שמש ומודיעין. אנחנו שואפים לליגת על והקהל שלנו, למרות כל השבחים, עדיין איננו קהל ליגת על (למרות שבליגת העל יש גרועים מאיתנו). אני לא מבטיח תוצאות מידיות - אבל חשוב שנתווה את הדרך. |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 30/10/2013 : 03:40:22
|
שחקני מחלקת הנוער ומשפחותיהם, ילדי בית הספר לכדורגל וליגת השכונות
כמדומני כל אלה מקבלים הזמנות וכרטיסים בחינם לטדי לא? |
|
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 30/10/2013 : 06:35:08
|
הפתרון הוא פשוט: מורידים את מחירי הכרטיסים. יכול להיות טיפה בעייתי בגלל המנויים, אבל לא חושב שיש דרך אחרת. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
בני סובטקין
44 הודעות |
נשלח - 30/10/2013 : 08:30:29
|
איחוד. עכשיו. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 30/10/2013 : 09:51:17
|
נראה לי שזה הדיון הכי חשוב שניתן לנהל כאן כרגע, חשוב אפילו יותר מהמערך של עופר, או מהשוואת כישוריהם של אלירן אוחנה ומסאיי דגו. בעוד אנחנו מעפילים בצורה מרשימה במעלה הליגות, נראה שלא מצליחים להגדיל את כמויות הקהל במשחקים באופן תואם. אני מניח שהממוצעים כן עולים, אבל אחרי שש שנות פעילות, ובליגה הלאומית, היינו כבר צריכים להיות במקום קצת אחר. שיווק? מחירי כרטיסים? מזג אויר? מועדי משחקים? הכל כנראה קשור, ובכל זאת ההרגשה היא שיש כאן מקום משמעותי לשיפור. |
|
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 30/10/2013 : 10:29:11
|
הכי פשוט שיש מורידים את מחירי הכרטיסים. מביאים את כל מחלקות הנוער ונותנים לכל ילד שם 2 הזמנות כדי שיביא איתו גם חבר. והכי חשוב מביאים קונפטי למשחקים
|
|
|
אצבע
65 הודעות |
נשלח - 30/10/2013 : 10:58:05
|
נצחון בעפולה ואז חלוקת כרטיסים מאסיבית למחלקות הנוער חבר מביא חבר ואני לא יודע מה ונקווה כבר לראות 3000 ומעלה בטדי. היה מאוד מאכזב במשחק האחרון |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 30/10/2013 : 11:16:28
|
קודם כל עובדה הפועל קטמון נההיתה באופן יחסי לליגה האגודה הכי יקרה בכרטיסים בכלל ,לנשים בפרט וכו'.כל הסיבות ידועות(אין בעל ביתוכו') אבל זו עובדה. שנית ,גם הפיצול לא תורם לכמות הקהל ומהווה סיבה מסויימת למיעוטו |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 30/10/2013 : 11:37:01
|
שלושה ענינים: א. מחירי הכרטיסים הם איומים. כמה התלוננו כאן על החמדנים ששחטו אותנו במחירים כל השנים הללו? אז עכשיו אנחנו אלו שגובים 50 לכרטיס.
ב. אי אפשר לתכנן לו"ז ולהגיע למשחקים כשכל הזמן יש הפתעות. משחקים זזים מיום ליום בהתראות קצרות, לשעות מוזרות, ואני למשל הגעתי רק לשני משחקים של קטמון העונה כי יש לי התחייבויות שאי אפשר לבטל ביום שני בשמונה בערב. זה כבר קשור לזה שההתאחדות משתינה עלינו, אבל בכל זאת שיקול.
ג. אין מה לעשות, הצלחה מביאה קהל. אם הקבוצה תשחק טוב ותתמודד על עלייה וגביע, יגיע קהל. ומי שיגיע ויראה משחק טוב, יחזור שוב. אני יכול לאמר שכל החברים מבחוץ שהבאתי במשך השנים לקטמון נהנו לשמוע על הסיפור הרומנטי של אוהדים שמנהלים מועדון, אבל הכדורגל הבינוני שראו לא הלהיב אותם מספיק כדי להשאר לאורך זמן. למשחקי עליה אנחנו מביאים 3000- 4000 איש נוספים, שזה בדיוק הקהל שמגיע רק כשיש משהו מעניין לראות. איך מביאים את סוג האוהדים הללו גם למשחקים הרגילים? אין לי מושג... |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 30/10/2013 : 11:39:38
|
[quote]נשלח במקור על ידי אצבע
נצחון בעפולה ואז חלוקת כרטיסים מאסיבית למחלקות הנוער חבר מביא חבר ואני לא יודע מה ונקווה כבר לראות 3000 ומעלה בטדי. היה מאוד מאכזב במשחק האחרון [/ quote] מאוד מאכזב ? הבאת 1800 אוהדים הם אתה חושב שתביא 3000 למשחק תחתית בלאומית אז אתה לא ראלי אני מסכים שיש ירדה בעידוד בתקופה האחרונה אבל המשחק האחרוו ממש לא היה ככה |
|
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 30/10/2013 : 13:15:13
|
והדבר שהכי יעזור לקבוצה להביא אוהדים לדעתי היא הבאת שם גדול (באופן יחסי) אחד שיגרום לאוהדים להיות יותר חשופים לקבוצה |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 30/10/2013 : 13:46:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
שלושה ענינים: א. מחירי הכרטיסים הם איומים.
ב. אי אפשר לתכנן לו"ז ולהגיע למשחקים כשכל הזמן יש הפתעות.
ג. אין מה לעשות, הצלחה מביאה קהל.
א. מחירי הכרטיסים הם אכן בשליטתנו כאגודה וגם לטעמי גבוהים מדי, אבל אני לא חושב שזה משפיע באופן כל כך משמעותי על כמות הקהל. מי שכבר מגיע לטדי משלם. הבעיה שאנחנו לא מצליחים להביא אנשים חדשים, למרות עליית הליגות והגברת החשיפה. יתכן שהורדת מחירים שתהיה מגובה באיזה קמפיין שיווקי אכן תועיל. ב. אין מה לעשות, הלו"ז הוא לגמרי מחוץ לשליטתנו. ג. נראה מה יקרה אם נביא עוד נצחון או שניים...
ציטוט: נשלח במקור על ידי tal_vaknin
והדבר שהכי יעזור לקבוצה להביא אוהדים לדעתי היא הבאת שם גדול (באופן יחסי) אחד שיגרום לאוהדים להיות יותר חשופים לקבוצה
לא מאמין שמישהו כמו דן רומן או אורי פסו (השמות ה"גדולים" שעלו בקיץ) או מתן בראשי הם שיביאו עוד מאות צופים. ואת יוסי בניון (שחקן חופשי כרגע) כנראה לא תצליח להביא... |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 30/10/2013 : 18:06:02
|
פחות צריך שמות גדולים לדעתי. צריך להוריד מחירי כרטיסים ולהתמודד עם אפשרות של פחות הכנסות - אגב דווקא הורדת מחירי הכרטיסים וטיפה שיווק והרבה קונפטי תביא כמות קהל שתניב אפילו יותר רווח |
|
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 30/10/2013 : 20:19:55
|
מבחינה כלכלית , אנחנו לא במצב של להוריד את מחירי הכרטיסים. מה שבטוח,מחירי הכרטיסים אינם מונעים מאוהדים להגיע למשחקים.
|
|
|
קהל |
|