משתמש |
עופר טלספפה |
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 24/10/2013 : 01:08:49
|
לאט לכם עם כל ההיסטריה הזו. מותר למתוח ביקורת, אבל לא רצוי לשפוך את התינוק יחד עם מי האמבטיה המלוכלכים. עופר חייב לקבל צ'אנס, והשחקנים לזכות באהדה, לפחות באשראי לעוד כמה שבועות. הבכיינות כאן מזכירה לי את הפועל הישנה. אני מציע שנחיה כאן אחרת, אחד עם השני וכולנו עם הקבוצה. בעוד חודש יבוא רצף של ניצחונות יפים ואז נרצה לשכוח את מצב הרוח הנוכחי (אחרי ניצחון חוץ!). אנ לא טוען שאנחנו בני אדם מיוחדים, או טובים מאחרים. אבל בכל זאת הקמנו יחד משהו שונה לחלוטין. כדאי לשמור עליו ביד עדינה ובלב אוהב. בינתיים כדאי לצלצל לכולם ולבקש מהם להגיע לטדי ביום שישי בשעה שלוש. קטמון איננה קבוצה גדולה, אולי אפילו לא בינונית, לפחות בינתיים. אבל אין שום דבר דומה לזה בכדורגל הישראלי. לפחות לא צריך לגייס מאות שוטרים כדי לשמור על אוהדים שבאים לראות את קבוצתם מתארחת אצלנו בטדי. כיף לנו עם קטמון ועם אוהדיה, והיתר פחות חשוב |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 24/10/2013 : 05:57:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
לאט לכם עם כל ההיסטריה הזו. מותר למתוח ביקורת, אבל לא רצוי לשפוך את התינוק יחד עם מי האמבטיה המלוכלכים. עופר חייב לקבל צ'אנס, והשחקנים לזכות באהדה, לפחות באשראי לעוד כמה שבועות. הבכיינות כאן מזכירה לי את הפועל הישנה. אני מציע שנחיה כאן אחרת, אחד עם השני וכולנו עם הקבוצה. בעוד חודש יבוא רצף של ניצחונות יפים ואז נרצה לשכוח את מצב הרוח הנוכחי (אחרי ניצחון חוץ!). אנ לא טוען שאנחנו בני אדם מיוחדים, או טובים מאחרים. אבל בכל זאת הקמנו יחד משהו שונה לחלוטין. כדאי לשמור עליו ביד עדינה ובלב אוהב. בינתיים כדאי לצלצל לכולם ולבקש מהם להגיע לטדי ביום שישי בשעה שלוש. קטמון איננה קבוצה גדולה, אולי אפילו לא בינונית, לפחות בינתיים. אבל אין שום דבר דומה לזה בכדורגל הישראלי. לפחות לא צריך לגייס מאות שוטרים כדי לשמור על אוהדים שבאים לראות את קבוצתם מתארחת אצלנו בטדי. כיף לנו עם קטמון ועם אוהדיה, והיתר פחות חשוב
תודה לך חיים! כך או כך - כרגע עופר נשאר אז בואו ניתן 100% תמיכה בקבוצה בליגה הקשה הזאת ונפסיק לבכות ולהתמרמר כאילו אנחנו לבד בבור ואף אחד לא מקשיב כמו בכל קבוצה רגילה שלא סופרת את האוהדים. אתם יכולים לנסח מכתב ייצוגי ולהעביר לעופר דרך נציג האוהדים, אם לא יהיה שינוי לעלות הצבעה על הדחה כמו שהיה כבר בעבר. בפורום תגידו מה שעל הלב שלכם אבל בזמן משחק תתעפקו קצת אתם משביזים את השחקנים ואת העידוד ומחזקים שחקנים שלא מרוצים מהמאמן. ושחקן ממוצע שרוצה שהמאמן ילך זה שחקן שלא אכפת לו להפסיד. |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
|
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 24/10/2013 : 07:22:33
|
מסכים ולא מסכים.. הרי הכי כל להגיד טוב בואו נמשיך והכל בסדר... אבל בפועל חייב שינוי ואם לא בעמדת המאמן אז לפחות בהרכב בשיטה בטקטיקה בדירבון השחקנים וכו... |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 24/10/2013 : 08:16:28
|
תגיד לי טל, באיזה מקום לדעתך אנחנו צריכים לסיים את העונה? תודה
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 24/10/2013 : 09:22:12
|
אמצע טבלה 7-10 ולשאוף תמיד גבוה יותר לחלק העליון אבל לפני שחושבים על התוצאה (מקום בו מסיימים את העונה) צריך לחשוב על דרך... שזו הבעיה שלי כרגע שאין דרך.. אין לחימה אין שיטה אין משחק מסודר ואין שום דבר טוב בטח ובטח לא העליה עם 3 דפנסיבים שהוכיחה כבר כמה פעמים שהיא טעות... במשחק גביע נגד מכבי תל אביב אני אבין את העליה עם 3 דפנסיבים אבל לא במשחק נגד אום אל פאחם או קבוצות מהלאומית להוציא את נתניה שגם שם לדעתי לא צריך לעלות במערך הגנתי כזה ועוד דבר שמפריע לי מאוד.. אם עושים חילופים והחילופים עובדים טוב יותר מההרכב שפתח אז למה לא להסיק מסקנות לפתוח ככה בפעם הבאה?!?!? |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 24/10/2013 : 10:16:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
לאט לכם עם כל ההיסטריה הזו. מותר למתוח ביקורת, אבל לא רצוי לשפוך את התינוק יחד עם מי האמבטיה המלוכלכים. עופר חייב לקבל צ'אנס, והשחקנים לזכות באהדה, לפחות באשראי לעוד כמה שבועות. הבכיינות כאן מזכירה לי את הפועל הישנה. אני מציע שנחיה כאן אחרת, אחד עם השני וכולנו עם הקבוצה. בעוד חודש יבוא רצף של ניצחונות יפים ואז נרצה לשכוח את מצב הרוח הנוכחי (אחרי ניצחון חוץ!). אנ לא טוען שאנחנו בני אדם מיוחדים, או טובים מאחרים. אבל בכל זאת הקמנו יחד משהו שונה לחלוטין. כדאי לשמור עליו ביד עדינה ובלב אוהב. בינתיים כדאי לצלצל לכולם ולבקש מהם להגיע לטדי ביום שישי בשעה שלוש. קטמון איננה קבוצה גדולה, אולי אפילו לא בינונית, לפחות בינתיים. אבל אין שום דבר דומה לזה בכדורגל הישראלי. לפחות לא צריך לגייס מאות שוטרים כדי לשמור על אוהדים שבאים לראות את קבוצתם מתארחת אצלנו בטדי. כיף לנו עם קטמון ועם אוהדיה, והיתר פחות חשוב
נראה לי פספסת קצת ,לא מדובר בבכיינות או בהיסטריה (למרות שפה ושם יש הודעה קולנית יותר וזה בסדר...) מדובר בדיון ענייני בפורום אוהדים שזה בדיוק תכליתו. לא נראה לי שסטינו מדרכינו ואנחנו שומרים על האופי שלנו דיי בהצלחה.
לגבי משל המים והתינוק הוא בדיוק מתחבר לנושא הדיון...הביקורת על עופר היא שלא רק שאנחנו משחקים בסגנון הגנתי אלא שאנחנו גם סופגים המון ומפסידים ,אז מה הועילו חכמים בתקנתם? הביקורת היא על הקיבעון ועל חוסר יכולת להפגין שינוי/שיפור לנוכח המציאות. (שאני דרך אגב מודד אותה עוד משנה שעברה). לא נראה לי גם שהביקורת היא על התוצאות אלא על הדרך ,כל עוד יש דרך ויש יד מכוונת ושיטה אז אפשר לבלוע גם הפסדים.
בהצלחה. |
|
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 24/10/2013 : 10:56:13
|
כל מילה אמת |
|
|
עופר טלספפה |
|