פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עופר טלספפה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עופר טלספפה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם עופר טלספפה נושא הבא
עמוד: מתוך 3

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 23/10/2013 :  09:56:24  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לעוז ושי אין כושר משחק של 90 דקות.
זה אומר שקשה להם פיזית לעזור להגנה.
אם אין שינוי במערך הטקטי,
עופר חייב שישחקו קשרים מהירים שיתרמו לעזור להגנה שגם ככה חלשה.
עבור לתחילת הדף

tal_vaknin tal_vaknin מנותק

389 הודעות

נשלח - 23/10/2013 :  13:08:43  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עד שנגיע אל תביך אותי ואת עצמך ותתן את דוגמאת העלית ליגה בשנה שעברה כסמל לחוסר לוזריות... הרי בכל המשחקים האחרונים פישלנו!!! המזל שלנו זה היה לוד... בוא לא נשכח את זה...
וכל השאר אני לא מתימר להיות מאמן אבל מה לעשות זה שקוף לי שאין שיטה אין דרך ואין הרכב נכון... זה עוד יותר שקוף לי שהפתרום הוא פשוט... הרי מי שנותן בעיה לא חכם עד שהוא נותן את הפתרון... אז מערך של 4-5-1 בשיטת חולית הגנה שמורכבת מ2 בלמים ושתי מגנים עם קישור שמורכב מש2 דפנסיבים אחד העונה לשם עבד ואחד העונה לשם דגו עם קישור התקפי של שולושה שחקנים שבכנפים משחק המהירים רז ואוהד ומאחורי החלוץ משחק הסופרסטאר עוז צבאג שכרגע מעל הקבוצה בכמה דרגות...
ככה בעצם אולי נעלה לידה אבל בטוח לא נרד ומה שיותר בטוח זה שנשחק כדורגל יפה ואיכותי!!
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 23/10/2013 :  13:09:29  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תסלחו לי, אבל אנשים כאן קצת איבדו את זה: טל, קופיקו- מה נסגר אתכם מה? מה יש לכם? אתם כותבים כאילו לעופר הועמדו מליוני דולרים והוא לא תפקד עם כלום. למה להלחיץ את המערכת ועוד בפורום הציבורי? מה קרה לכם? לא המסנגר של עופר, אבל מה שאתם עושים כאן זה פשוט דורסני. יש בעיות, אין ספק. אבל, ופה האבל הגדול- כל האחיתופלים כאן שמציעים להעיף/ לספסל ועוד הצעות דמיקולו, אתם לוקחים אחריות על סחרור קבוצתי כתוצאה מהשינויים הללו? מישהו כאן לוקח אחריות על מה יקרה ליציבות של שחקן איקס או הקבוצה כולה? ועל מה מדובר כאן רבאק, על מה? מסכים עם קראנקו על הגדרת מטרות העונה, אך מכאן ועד לחילופי דברים קשים עם עופר בסוף המשחק בא. א. פחם המרחק גדול. בתור אוהד מיזם אני אומר בלי להתבייש בכלל שהגישה הזאת של "אוהדי נצחונות" היא רעה לנו כקבוצה/ עמותה וכו'. עופר לא אדיוט והנציגים שלנו לא מטומטמים, הקשב לביקורת נשמע ונשמע היטב, אני משוכנע. מספיק עם עריפות הראשים חסרות האחריות הללו- הכי לא אחראי זה לפטר מאמן בתחילת עונה, צאו מסרט האימה שאתם חיים בו (ומלחיצים את כולם יחד אתכם) ותורידו לחץ מהקבוצה, זה הדבר הכי חכם שאפשר לעשות עכשיו.

נערך על ידי - אריאל ב-23/10/2013 15:50:05
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 23/10/2013 :  13:13:14  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tal_vaknin

עד שנגיע אל תביך אותי ואת עצמך ותתן את דוגמאת העלית ליגה בשנה שעברה כסמל לחוסר לוזריות... הרי בכל המשחקים האחרונים פישלנו!!! המזל שלנו זה היה לוד... בוא לא נשכח את זה...

טל, ההרכב שאתה מציע הוא מעניין ואולי ראוי לבדיקה. אני בהחלט בעד ויתור על אחד הקשרים ה"דפנסיביים" כדי לשלב צעיר מהיר באגף, אבל לא בטוח שהייתי רץ לוותר על שי בשלב כה רגיש של העונה עבורנו.
אבל בנושא ה"לוזריות" אני חולק עליך. לא פישלנו בעמישב בשנה שעברה, שהיה אולי המשחק הגורלי של העונה. לא פישלנו (אמנם עם קצת עזרה מאסף רז) בכפר סבא והוצאנו שם את הנקודה שהיינו צריכים. לא פישלנו במשחק הבית (המוקש) נגד באר שבע. הפאשלה היחידה היתה באילת.

עבור לתחילת הדף

אצבע אצבע מנותק

65 הודעות

נשלח - 23/10/2013 :  13:22:55  הצג פרופיל שלח ל- אצבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים יקרים, לבנאדם אין מושג ולקבוצה אין אש בעיניים שחקנים עולים אפטים למגרש. נראה גם שמעבר לזה שהוא איבד את אמון האוהדים הוא גם איבד איפשהו במחזור השלישי את אמון חלק מהשחקנים. אף אחד לא נותן אקסטרה והמגן השמאלי שלו חוזר להגנה על בסיס מקום פנוי.
מילא שאין לו מושג בכדורגל והוא משחק בשיטות שאבד עליהן הקלח ( ואת זה לא רק האוהדים כאן אומרים אלא כל פרשן ושדרן שראו את הקבוצה משחק) תוסיפו על זה שיש לו כריזמה של סובארו והנה אנחנו בדרך חזרה לליגה א' כל דבר אחר ייחשב בגדר נס.
גם אם ננצח במשחק הקרוב שזה לא יטעה אתכם אנחנו עומדים על המגרש בצורה מזעזעת כל כדור אלכסוני כל דאבל פס חותך את כל ההגנה שלא לדבר על מאבק על כדור וחילוצים נראה לי שלא ראיתי כזה מאז הפעם האחרונה שסמיר שיחק...
הגיע הזמן להזיז משהווווווווווווווווווווווו
עבור לתחילת הדף

389 הודעות

נשלח - 23/10/2013 :  13:42:54  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אצבע

חברים יקרים, לבנאדם אין מושג ולקבוצה אין אש בעיניים שחקנים עולים אפטים למגרש. נראה גם שמעבר לזה שהוא איבד את אמון האוהדים הוא גם איבד איפשהו במחזור השלישי את אמון חלק מהשחקנים. אף אחד לא נותן אקסטרה והמגן השמאלי שלו חוזר להגנה על בסיס מקום פנוי.
מילא שאין לו מושג בכדורגל והוא משחק בשיטות שאבד עליהן הקלח ( ואת זה לא רק האוהדים כאן אומרים אלא כל פרשן ושדרן שראו את הקבוצה משחק) תוסיפו על זה שיש לו כריזמה של סובארו והנה אנחנו בדרך חזרה לליגה א' כל דבר אחר ייחשב בגדר נס.
גם אם ננצח במשחק הקרוב שזה לא יטעה אתכם אנחנו עומדים על המגרש בצורה מזעזעת כל כדור אלכסוני כל דאבל פס חותך את כל ההגנה שלא לדבר על מאבק על כדור וחילוצים נראה לי שלא ראיתי כזה מאז הפעם האחרונה שסמיר שיחק...
הגיע הזמן להזיז משהווווווווווווווווווווווו

פשוט הוצאת לי את המילים מהפה...
עבור לתחילת הדף

389 הודעות

נשלח - 23/10/2013 :  13:46:27  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להוציא את שי זה לא משהו רע... אני לא מדבר על להעיף אותו אלא לתת לו לשחק את הדקות שהוא מסוגל.... מה לעשות הוא כבר לא ילד ולשחק בשבוע ויום (מחמישי שעבר דרך שני האחרון ועד לשישי הקרוב) 270 דק זה לא יכול להיות הגיוני... שי יכול לתרום לקבוצה המון אבל צריך להכנס בכל משחק בסיביבות הדקה ה60-70 כי אחרת הוא מאט לנו את המשחק חייבים להבין... אנחנו לא בליגה א!!!
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 23/10/2013 :  14:38:21  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה דברים שעולים לי בראש:

- הקבוצה דווקא התחילה את העונה עם שיטה די ברורה, והייתה סבירה בשלושת המחזורים הראשונים. המופע המחריד נגד הפועל רמת גן גרם למאמן, מהר מידי לטעמי, לפרק את השיטה במקום לנסות ולחפש את החילופים הפרסונליים המתאימים
- הפציעה של עבד והחולשה של אוחנה מתחילת העונה פגעה קשה מאד בשיטה. לצד ריבוי קשרים אחוריים לעבד אין תחליף. היחיד שיכול לשחק במשבצת שלו זה עוז ועוז יכול להיות טוב, או רע, אבל הוא במהותו בלאגן. אוחנה אמור לחפות על אורי כהן ביציאות שלו קדימה והחולשה שלו אחראית לבור באגף אפילו יותר מיכולותיו ההגנתיות של כהן. מגן תוקף לא יכול וגם לא אמור לחזור להגנה אחרי שהגיע בספרינט עד קו הרוחב, מישהו אמור לחפות עליו.
- לשחק עם אוהד ורז ביחד משמעותו ששי לא משחק. בכל פעם שחשבתי שזה רעיון טוב בשנים האחרונות שי נפצע והקבוצה נראתה פחות טוב. כנראה שגם מבחינת מקצועית יש לו ערך מוסף. שי, בניגוד לעוז, גם לא יוכל לעלות מהספסל ולהכניס בלאגן.
- רז (במיוחד) ואוהד חביבים עליי מאד, אבל אבוי אם שחקן בן 19 בעונתו הראשונה בקבוצה בוגרת ירגיש ממורמר מצורך להילחם על מקומו בהרכב. הם שניהם מאד לא יציבים ואם הוגדרו כשני השחקנים הטובים שלנו אז המצב קשה משחשבתי (אבל אני לא חושב ככה, יש טובים וחשובים יותר).
- חייבים בלם (עכשיו!) וקשר התקפי (טוב, בינואר) מהסיבות שתיארתי. בלם טוב שייצב את ההגנה ויאפשר לדור הלוי לתפוס המשבצת של אוחנה אם לא ישתפר במהרה. אם רוצים מגן שמאל שלא יעבור את האמצע אפשר גם להסיט את דור לשם. לתת הוראה כזו לאורי כהן זה הפסד כפול.

- ובשורה התחתונה - מגיע לעופר שקט אבל כדאי שיתחיל בעצמו, יחזור לשיטה וייבהל קצת פחות. הליגה הזו מאד לא צפויה ולא מוכרת לכולנו. וכמובן - רצוי שיובהר לו שאין שום מקום לענות לאוהדים במגרש
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 23/10/2013 :  15:03:46  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5
- הקבוצה דווקא התחילה את העונה עם שיטה די ברורה, והייתה סבירה בשלושת המחזורים הראשונים. המופע המחריד נגד הפועל רמת גן גרם למאמן, מהר מידי לטעמי, לפרק את השיטה במקום לנסות ולחפש את החילופים הפרסונליים המתאימים
- הפציעה של עבד והחולשה של אוחנה מתחילת העונה פגעה קשה מאד בשיטה. לצד ריבוי קשרים אחוריים לעבד אין תחליף. היחיד שיכול לשחק במשבצת שלו זה עוז ועוז יכול להיות טוב, או רע, אבל הוא במהותו בלאגן. אוחנה אמור לחפות על אורי כהן ביציאות שלו קדימה והחולשה שלו אחראית לבור באגף אפילו יותר מיכולותיו ההגנתיות של כהן. מגן תוקף לא יכול וגם לא אמור לחזור להגנה אחרי שהגיע בספרינט עד קו הרוחב, מישהו אמור לחפות עליו.
- לשחק עם אוהד ורז ביחד משמעותו ששי לא משחק. בכל פעם שחשבתי שזה רעיון טוב בשנים האחרונות שי נפצע והקבוצה נראתה פחות טוב. כנראה שגם מבחינת מקצועית יש לו ערך מוסף. שי, בניגוד לעוז, גם לא יוכל לעלות מהספסל ולהכניס בלאגן.
- רז (במיוחד) ואוהד חביבים עליי מאד, אבל אבוי אם שחקן בן 19 בעונתו הראשונה בקבוצה בוגרת ירגיש ממורמר מצורך להילחם על מקומו בהרכב. הם שניהם מאד לא יציבים ואם הוגדרו כשני השחקנים הטובים שלנו אז המצב קשה משחשבתי (אבל אני לא חושב ככה, יש טובים וחשובים יותר).
- חייבים בלם (עכשיו!) וקשר התקפי (טוב, בינואר) מהסיבות שתיארתי. בלם טוב שייצב את ההגנה ויאפשר לדור הלוי לתפוס המשבצת של אוחנה אם לא ישתפר במהרה. אם רוצים מגן שמאל שלא יעבור את האמצע אפשר גם להסיט את דור לשם. לתת הוראה כזו לאורי כהן זה הפסד כפול.

- ובשורה התחתונה - מגיע לעופר שקט אבל כדאי שיתחיל בעצמו, יחזור לשיטה וייבהל קצת פחות. הליגה הזו מאד לא צפויה ולא מוכרת לכולנו. וכמובן - רצוי שיובהר לו שאין שום מקום לענות לאוהדים במגרש

אהבתי את הניתוח שלך. אני לא מחשיב את עצמי כמומחה למערכים, טקטיקות, עמידה על המגרש, וכו'. אבל מה שכתבת ממש עושה לי הגיון.
כל הדיון כאן הוא די פורה ומעניין, וריבוי הדיעות השונות רק מוכיח שאין פיתרון טריוויאלי.
אבל חייבים לרדת מנימת ההיסטריה שבולטת מהרבה הודעות. בהיסטריה לא פותרים בעיות. רק מחריפים אותן.
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 23/10/2013 :  16:00:45  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קראתי פה את כל התגובות בימים האחרונים יש המון תגובות שונות ומגוונת וזה לגיטמי ובסדר - המצב לא קטסטרופלי ועופר לא צריך ללכת לדעתי אבל גם אי אפשר לעצום עיניים ולהשתמש בתירוצים של חדשים בליגה ושצריך זמן וכאלה קלישאות, צריך להיות עם היד על הדופק המצב לא טוב אבל גם לא גרוע. בנושא אחד יש קונצנזוס וזה בנוגע לשלושת הקשרים האחוריים שזה פוגע בנו גם התקפית וגם הגנתית אני מאמין שעופר הפנים את זה וישנה את זה...אין ספק שהיה לנו הרבה מזל במשחק האחרון ושיחקנו זוועה אבל לפעמים נצחונות ומסקנות ממשחקים כאלה מוציאים לדרך חדשה.

עכשיו משהו בעייתיוקריטי לא פחות אמרו לי היום שעוז שבר את היד במשחק...מישהו יכול לאשר?
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 23/10/2013 :  16:03:24  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פפירוס, כתבת יפה ואני מסכים עם רוח הדברים ב-100 אחוזים. אני רק רוצה להעיר שלטעמי אתה עושה יותר מדי חסד עם אורי כהן. אלירן ג'ורג', לצורך העניין, עולה די הרבה פעמים לתקוף (ומייצר מהלכים טובים) וחוזר בזמן להגנה. גם כשפנסו משחק בצד שלו וגם אם מסאיי דגו מסתובב שם, הוא פשוט חוזר בזמן.

לעומת זאת, ובמשחק מול נתניה ראו את זה ביתר שאת - אורי כהן הוא השחקן האחרון שעובר את קו מחצית המגרש בחזרה. זה ממש מגוחך ולא לעניין, ושחקן צריך לדעת לקבל ביקורת ולהשתפר (ויש לו הרבה פוטנציאל, לטעמי).
עבור לתחילת הדף

ביסמרק ביסמרק מנותק

94 הודעות

נשלח - 23/10/2013 :  20:25:29  הצג פרופיל שלח ל- ביסמרק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tal_vaknin

וכל השאר אני לא מתימר להיות מאמן אבל מה לעשות זה שקוף לי שאין שיטה אין דרך ואין הרכב נכון... זה עוד יותר שקוף לי שהפתרום הוא פשוט... הרי מי שנותן בעיה לא חכם עד שהוא נותן את הפתרון... אז מערך של 4-5-1 בשיטת חולית הגנה שמורכבת מ2 בלמים ושתי מגנים עם קישור שמורכב מש2 דפנסיבים אחד העונה לשם עבד ואחד העונה לשם דגו עם קישור התקפי של שולושה שחקנים שבכנפים משחק המהירים רז ואוהד ומאחורי החלוץ משחק הסופרסטאר עוז צבאג שכרגע מעל הקבוצה בכמה דרגות...
ככה בעצם אולי נעלה לידה אבל בטוח לא נרד ומה שיותר בטוח זה שנשחק כדורגל יפה ואיכותי!!

tal_vaknin לנבחרת !!!

עבור לתחילת הדף

אצבע אצבע מנותק

65 הודעות

נשלח - 23/10/2013 :  21:17:58  הצג פרופיל שלח ל- אצבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הא ושאלירן ג׳ורג׳ יעבוד באימונים על ההרמות שלו מהצד אלוהים ישמור שום כדור לא בכיוון. סלמן עמר מישהו???...
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 23/10/2013 :  21:27:48  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שאלה נאיבית: זה כל-כך נורא אם עופר עונה לאוהדים?
הם צעקו לו כל המשחק (דברים נכונים), אז למה שלא יגיד משהו בחזרה?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

Boonduck Boonduck מנותק

50 הודעות

נשלח - 24/10/2013 :  00:04:45  הצג פרופיל שלח ל- Boonduck הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

שאלה נאיבית: זה כל-כך נורא אם עופר עונה לאוהדים?
הם צעקו לו כל המשחק (דברים נכונים), אז למה שלא יגיד משהו בחזרה?

שיגיב במגרש
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם עופר טלספפה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07