משתמש |
תכנית 43- מסתכלים לקו באדום של העיניים!!  |
gideon
918 הודעות |
נשלח - 29/10/2013 : 07:03:26
|
אחי, אתה חוטא בפרטים, רותם הסוסים לפני העגלה, זורע דימורליזציה בעם ומפיץ דיס אנפורמציה. ראשית נתת ל יבנה 3 נקודות טרם נגמר המשחק,שכידוע נגמר שהאדיוט עם המשרוקית שורק,וכידוע לנו נגמר בתיקו 1:1 שנית אתה מציג נצחון מוחץ של עפולה, למרות שבפועל את שערים 2,3 הם כבשו בדקות 89,92.(א.א פחם מישהו?) לא הייתי אומר שאתה בדרכך להפוך לשטיח בשלב זה, אבל ספק רב אם אתה דוב נבון. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 29/10/2013 : 09:35:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
אפילו עפולה ניצחה במחזור הזה! שואה! חורבן! הרס! דם! אונס!
מאד חשוב ששחקני קטמון יתחילו כל המשחק תחת ההנחה שהקבוצה היריבה הבקיעה שער בחימום. אפילו נגד ראשון היה צורך בשער החוקי אך הלא מאושר כדי ששחקני קטמון יבקיעו שער.
והביטויים בהם הדוב השתמש הם כמובן שיחה שגרתית בין ביבי לשרה בענייני דיומא. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 29/10/2013 : 10:41:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
אחי, אתה חוטא בפרטים, רותם הסוסים לפני העגלה, זורע דימורליזציה בעם ומפיץ דיס אנפורמציה. ראשית נתת ל יבנה 3 נקודות טרם נגמר המשחק,שכידוע נגמר שהאדיוט עם המשרוקית שורק,וכידוע לנו נגמר בתיקו 1:1 שנית אתה מציג נצחון מוחץ של עפולה, למרות שבפועל את שערים 2,3 הם כבשו בדקות 89,92.(א.א פחם מישהו?) לא הייתי אומר שאתה בדרכך להפוך לשטיח בשלב זה, אבל ספק רב אם אתה דוב נבון.
דוב ממוצע.. |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 29/10/2013 : 21:39:40
|
שיר הפתיחה של להקת "מיזם שקיפות מיזם" https://www.youtube.com/watch?v=bYX0nyBkwbc
מילים:
איזה כיף בליגה של הגדולים כמה אושר וחיבה הם מקרינים הם תמיד כה שמחים, כשהם איתנו משחקים וגם סאסי כבר משחיז ת'חיוכים
ואיזה נפלאים האוהדים מיליון דיונים ואלף ריגושים ילדים ונשים, קטמונים ו-ותיקים בסופו של עוד הפסד הם מתחבקים
פזמון:
אני בתחתית הליגה מסתכל למעלה וההסבר היחידי שעולה בראש הוא שפרחים ונשיקות לא מביאים ת'נקודות אולי הגיע הזמן להתחיל ולבעוט
איזה כיף כשהכל הוא חלום אז מה רע לנו בליגה א' דרום עם עמיקם הטוב, אולי עיוואן היום ויציע של באר יעקב אדום
אז מה יהיה בסוף רק הפתעות איזה קסם צופנות לנו הבאות? רק נותר לקוות שעפולה והערביות יהיו אפילו קצת יותר נחמדות
אני בתחתית הליגה עם מכבי יבנה וההסבר היחידי שעולה בראש הוא שפרחים ונשיקות לא מביאים ת'נקודות אולי הגיע הזמן להתחיל ולבעוט
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
יוחנן728
342 הודעות |
|
תכנית 43- מסתכלים לקו באדום של העיניים!!  |
|
|
|