פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל ירושלים - השחקנים הגדולים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל ירושלים - השחקנים הגדולים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הפועל ירושלים - השחקנים הגדולים נושא הבא  

בני סובטקין בני סובטקין מנותק

44 הודעות

נשלח - 29/10/2013 :  10:11:43  הצג פרופיל שלח ל- בני סובטקין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בני החביב חוזר ושואל אותי כל הזמן שאספר לו על הקבוצה שאותה אנו אוהדים ושכל הזמן אומרים לו שאליה נחזור. מי היה מספר 7 ב-1989? ומי היה שוער שני בעונת הגביע?

הנה הרכב הישראלים הגדולים של כל הזמנים שלי, שמתחילה בשנות ה-80.

רוני ג'רבי. שלומי דנינו, אריה שפירא, ארצי ששון. אמיר גולה, מורדי ועקנין, מישל דיין, עופר יחזקאלי. יאיר אסייג, שי אהרון, נצח מסובי.

ושלכם?

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 29/10/2013 :  10:22:45  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בני החביב צעיר בשביל לשאול שאלות, אבל עדיין אני מסביר לו שבעיות באגף שמאל היו עוד לפני שאורי כהן ידע שהוא אורי כהן.
מי ברירת המחדל העדיפה ממבחר המגינים השמאליים שלנו: רמי מרציאנו? חגי קול? יוגב שמעון? אריק ששון? אני בטוח שהיה עוד אחד ששכחתי
עבור לתחילת הדף

44 הודעות

נשלח - 29/10/2013 :  10:24:07  הצג פרופיל שלח ל- בני סובטקין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חי בגולה? איציק אוקה?
עבור לתחילת הדף

גאסטון גאסטון מנותק

129 הודעות

נשלח - 29/10/2013 :  10:37:02  הצג פרופיל שלח ל- גאסטון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנה שלי:

ענאן פרו; סלמן עמר, עלי עותמאן, סאלם סאלמה, שאדי אבו דיב; מוסא סלמן, איסלם אלזינטי, חמודי, טיבי טיבי; זאהי ארמלי, חן מנצורי.
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 29/10/2013 :  10:39:03  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גאסטון

הנה שלי:

ענאן פרו; סלמן עמר, עלי עותמאן, סאלם סאלמה, שאדי אבו דיב; מוסא סלמן, איסלם אלזינטי, חמודי, טיבי טיבי; זאהי ארמלי, חן מנצורי.

לב חן מנצורי לב
עבור לתחילת הדף

44 הודעות

נשלח - 29/10/2013 :  10:39:27  הצג פרופיל שלח ל- בני סובטקין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפה! כולם ערבים!
עבור לתחילת הדף

גאסטון גאסטון מנותק

129 הודעות

נשלח - 29/10/2013 :  10:45:55  הצג פרופיל שלח ל- גאסטון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בני סובטקין

יפה! כולם ערבים!

שלי, שלך, שלנו.
עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 29/10/2013 :  12:04:20  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בל נשכח את יואב "הוא טוב באחד על אחד" בסון האגדי !!!
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 29/10/2013 :  20:24:46  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השחקן הגדול ביותר בתולדות הקבוצה אבר!
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.64.156916.html
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הפועל ירושלים - השחקנים הגדולים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07