פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

למה רק אצלנו אין ?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  למה רק אצלנו אין ?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם למה רק אצלנו אין ? נושא הבא
עמוד: מתוך 4

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  19:53:54  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לב אדום יקר,
זה די פשוט. אתה רוצה שיהיה דגל ישראל, תביא. בכיף.

במשחקי הפועל ירושלים היו ישנם ויהיו דגלי ישראל. אין בעיה. שיהיה בכיף.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  21:11:50  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מאמין שדווקא פה בפורום של קטמון צריך להסביר לילדים ששמאל לא אומר שלא צריך את מדינת ישראל. אז בואו אני יסביר לכם כמו מפגרים, יש לי חבר בשייטת שמצביע מרצ, תורם בהווה לביטחון המדינה בפעולות שלא עולות בדמיון שלכם וגם דואג לעדית המדינה בכך שתומך בשמאל ששואף לדיאלוג, פיתרון מדיני לתווח ארוך ומתן כבוד לצד האחר כערך מפתח. גם לגבי הדתיים בקהל שאחד הטרולים הזכיר. אני מכיר אוהד חובש כיפה אחד שמצביע מרצ אז אל תקטלג אותם אוטמטי לימין, בטוח שיש גם אוהדים ימנים אבל האופי של הקבוצה, השירים הדגלים - זה שמאל, קטמון היא קבוצת שמאל נעים להכיר. אם כבר אתה טרמפיסט. לא מתאים לך. תזדיין. אם נשחק באירופה אשמח מאוד שיהיה דגל ישראל גדול על כל היציע ולידו דגל פלסטין.

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

הלב אדום הלב אדום מנותק

42 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  22:46:41  הצג פרופיל שלח ל- הלב אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

אני לא מאמין שדווקא פה בפורום של קטמון צריך להסביר לילדים ששמאל לא אומר שלא צריך את מדינת ישראל. אז בואו אני יסביר לכם כמו מפגרים, יש לי חבר בשייטת שמצביע מרצ, תורם בהווה לביטחון המדינה בפעולות שלא עולות בדמיון שלכם וגם דואג לעדית המדינה בכך שתומך בשמאל ששואף לדיאלוג, פיתרון מדיני לתווח ארוך ומתן כבוד לצד האחר כערך מפתח. גם לגבי הדתיים בקהל שאחד הטרולים הזכיר. אני מכיר אוהד חובש כיפה אחד שמצביע מרצ אז אל תקטלג אותם אוטמטי לימין, בטוח שיש גם אוהדים ימנים אבל האופי של הקבוצה, השירים הדגלים - זה שמאל, קטמון היא קבוצת שמאל נעים להכיר. אם כבר אתה טרמפיסט. לא מתאים לך. תזדיין. אם נשחק באירופה אשמח מאוד שיהיה דגל ישראל גדול על כל היציע ולידו דגל פלסטין.

שאתה אומר לי דגל פלסטין ליד דגל ישראל ,זה כמו שאני יגיד לך שלט מוות לערבים ליד שלט דיי לגזענות !

אוהב אותך שי אהרון .
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  23:31:43  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

לב אדום יקר,
זה די פשוט. אתה רוצה שיהיה דגל ישראל, תביא. בכיף.

במשחקי הפועל ירושלים היו ישנם ויהיו דגלי ישראל. אין בעיה. שיהיה בכיף.

עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 07/10/2013 :  00:10:23  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הלב אדום

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

שאתה אומר לי דגל פלסטין ליד דגל ישראל ,זה כמו שאני יגיד לך שלט מוות לערבים ליד שלט דיי לגזענות !

אולי תחדול? הבנו כבר ששכל זה לא הצד החזק שלך..
עבור לתחילת הדף

יוחנן728 יוחנן728 מנותק

342 הודעות

נשלח - 07/10/2013 :  08:25:30  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יוחנן728 שלח ל- יוחנן728 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב בהחלט אחד התרדים המשעשעים. יחי הפורום!

אני רציניייי!
עבור לתחילת הדף

הלב אדום הלב אדום מנותק

42 הודעות

נשלח - 07/10/2013 :  08:28:47  הצג פרופיל שלח ל- הלב אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוחנן728

טוב בהחלט אחד התרדים המשעשעים. יחי הפורום!

אני רציניייי!

יחיהימנים והשמאלנים

אוהב אותך שי אהרון .
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 07/10/2013 :  09:16:01  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:

מה כואב לכם שאוהדים מגיעים למשחקים עם דגל ישראל ?
מה זה אנחנו לא לאומנים ? אתה יכול להגדיר את עצמך לא לאומני , אבל אל תגדיר אחרים. תפסיק לחיות בסרט שאנחנו איזה קבוצה מגרמניה שבמקרה משחקת בליגה הישראלית השנייה. אתה פאקינג הפועל ירושלים .
ירושלים, עיר הבירה של מדינת היהודים. תכבד את זה שיש פה אנשים שאוהבים את המדינה ואל תזיין לי את השכל שאין קשר בין הקבוצה לישראל.

אף אחד לא חיי בסרט שהוא קבוצה מגרמניה או איזה תא מהפכני רדום כמו שאמרת אנחנו הפועל ירושלים קבוצה שהיסטורית משוייכת להסתדרות ולזרם הפועלים ונכון אנחנו קבוצה מבירת המדינה היהודית זה לא סותר וכן חלק מהיותנו הפועל ירושלים זה ליהות אלטרנטיבה לגזענות והלאומנות של ביתר(יש הבדל גדול בין לאומנות ללאומיות) יש בותכנו ערב רב של קהל אבל אני יכול להגיד לך בביטחון שאנחנו לא קבוצה לאומנית וגם לא היינו ולא ניהיה מי שרוצה להביא דגל ישראל למשחק מוזמן בשמחה

עידו,מי קבע שאנחנו קבוצה לא לאומנית ? איפה זה כתוב ?
אני חושב שאני גם לא הפטריוט הראשון בקבוצה הזאת.
נכון, קודם כל הפועל ירושלים , אבל גם אין ספק שהזהות הישראלית חשובה.
יש פה לא מעט אנשים שגאים במדינה שלהם והולכים למשחקי נבחרת ישראל למרות שבראש ההתאחדות עומד אדם מושחת. ואין סיבה שכמה בודדים יחליטו פה שהקבוצה לא קשורה בכלל לישראל.
אה, ושכחתי גם לציין את האוהדים הדתיים של הקבוצה , שלהגיד בשם שאין קשר בין הקבוצה לישראל זאת בדיחה.

לך תבדוק את ההבדל בין לאומי ללאומני חביבי, אתה מתבלבל
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 07/10/2013 :  09:16:18  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:

מה כואב לכם שאוהדים מגיעים למשחקים עם דגל ישראל ?
מה זה אנחנו לא לאומנים ? אתה יכול להגדיר את עצמך לא לאומני , אבל אל תגדיר אחרים. תפסיק לחיות בסרט שאנחנו איזה קבוצה מגרמניה שבמקרה משחקת בליגה הישראלית השנייה. אתה פאקינג הפועל ירושלים .
ירושלים, עיר הבירה של מדינת היהודים. תכבד את זה שיש פה אנשים שאוהבים את המדינה ואל תזיין לי את השכל שאין קשר בין הקבוצה לישראל.

אף אחד לא חיי בסרט שהוא קבוצה מגרמניה או איזה תא מהפכני רדום כמו שאמרת אנחנו הפועל ירושלים קבוצה שהיסטורית משוייכת להסתדרות ולזרם הפועלים ונכון אנחנו קבוצה מבירת המדינה היהודית זה לא סותר וכן חלק מהיותנו הפועל ירושלים זה ליהות אלטרנטיבה לגזענות והלאומנות של ביתר(יש הבדל גדול בין לאומנות ללאומיות) יש בותכנו ערב רב של קהל אבל אני יכול להגיד לך בביטחון שאנחנו לא קבוצה לאומנית וגם לא היינו ולא ניהיה מי שרוצה להביא דגל ישראל למשחק מוזמן בשמחה

עידו,מי קבע שאנחנו קבוצה לא לאומנית ? איפה זה כתוב ?
אני חושב שאני גם לא הפטריוט הראשון בקבוצה הזאת.
נכון, קודם כל הפועל ירושלים , אבל גם אין ספק שהזהות הישראלית חשובה.
יש פה לא מעט אנשים שגאים במדינה שלהם והולכים למשחקי נבחרת ישראל למרות שבראש ההתאחדות עומד אדם מושחת. ואין סיבה שכמה בודדים יחליטו פה שהקבוצה לא קשורה בכלל לישראל.
אה, ושכחתי גם לציין את האוהדים הדתיים של הקבוצה , שלהגיד בשם שאין קשר בין הקבוצה לישראל זאת בדיחה.

לך תבדוק את ההבדל בין לאומי ללאומני חביבי, אתה מתבלבל
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 07/10/2013 :  10:34:25  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב עכשיו משהוסכם שאפשר להביא דגל למשחקים שלנו בליגות האירופאיות השונות שבוודאי נשתתף בהן בקרוב נשאר להחליט איזה שירים נשיר.
האם את שיר לשלום?
אולי את המנון הלח"י: בימים אדומים של פרעות ודמים,
אולי את שירו של ז'אבו: "שְׁתֵּי גָּדוֹת לַיַּרְדֵּן
או שמא נסתפק באינטרנציונאל וזהו?

אולי שירי לכת ומלחמות שישולבו בהן המילים קטמון מלחמה!!
אולי שירים בספרדית שמסי וחבריו יבינו את המשמעות...?

בעצם לא חשוב השירים, חשוב שהגענו לליגה האירופית.
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 07/10/2013 :  15:55:59  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

זה שאתם מאכילים טרולים זה מילא.
אבל זה שהוא מאכיל אותכם - זה כבר חידוש.

עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 07/10/2013 :  17:38:53  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

האופי של הקבוצה הוא שמאל? אז איך אתה מסביר את החורים הנוראיים שאורי כוהן יוצר בהגנה? פארפראזה על מדיניות הבטחון של השמאל? להשאיר חורים ולקוות לטוב?

רוב הפוסט שלך סבבה ,הסיפא לא קשורה לכלום. קטמון היא קבוצת כדורגל. לא קבוצת שמאל/ימין/מרזיי מורית. התוספת שלך על דגל פלסטין מקובלת עליי מייד ברגע שנתחיל לשחק בגביע ע"ש ערפאת במוקטעה ,עד אז דיי לפרובוקציות.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 07/10/2013 :  20:42:15  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חלקנו כבר התחילו
http://www.youtube.com/watch?v=AiKNF5F-KeU

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 07/10/2013 :  21:19:50  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מצגים את הפועל ולא את ישראל זה מה שאתה רוצה שנהפוך מר מרלי ? לכול מי ששכח אנחנו הפועל ירושלים ,כמו שמכבי ייצגה אותנו נגד בורדו ככה אנחנו נייצג את ישראל בעוד כמה שנים . לסיכום מי שרוצה לבוא עם דגל ישראל רצוי שיבוא גם עם אדום יאאלה הפועל . מייצגים את הפועל וגם את ישראל וכול מילה מיותרת .

מכבי יצגה אותנו?!
אז אני מבין שעודדת את בית"ר כשהם שיחקו באירופה? יפה.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

הלב אדום הלב אדום מנותק

42 הודעות

נשלח - 07/10/2013 :  21:28:23  הצג פרופיל שלח ל- הלב אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:

מצגים את הפועל ולא את ישראל זה מה שאתה רוצה שנהפוך מר מרלי ? לכול מי ששכח אנחנו הפועל ירושלים ,כמו שמכבי ייצגה אותנו נגד בורדו ככה אנחנו נייצג את ישראל בעוד כמה שנים . לסיכום מי שרוצה לבוא עם דגל ישראל רצוי שיבוא גם עם אדום יאאלה הפועל . מייצגים את הפועל וגם את ישראל וכול מילה מיותרת .

מכבי יצגה אותנו?!
אז אני מבין שעודדת את בית"ר כשהם שיחקו באירופה? יפה.

בתור ישראלי לא הרגשת גאווה שקבוצת כדורגל כמו מכבי תל אביב מנצחת את בורדו בחוץ ? מה הבעיה עם מכבי תל אביב בכדורגל ? בכדורסל אני שונא אותם אבל זה כדורגל .

אוהב אותך שי אהרון .
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם למה רק אצלנו אין ? נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07