פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

למה רק אצלנו אין ?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  למה רק אצלנו אין ?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם למה רק אצלנו אין ? נושא הבא
עמוד: מתוך 4

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 05/10/2013 :  23:54:51  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב אני ינסה להסביר: תסתכלו על האוהדים שלנו תקשיבו לשירים שלנו לשפה שאנחנו מדברים, מישהוא יכול לחשוב שאנחנו נורווגים? דרום אפריקאים? אולי הונגרים? ( ועכשו בלי צחוקים מפגרים של "כן אני חצי פולני, מרוקאי וכו'") ברור שלא אנחנו ישראלים זה ברור. אם זה ברור אז למה צריך דגל ישראל? למרות שרובנו ישראלים יש גם ערבים שמגעים למשחקים, וגם אנשים שבאים מחול והם לא ישראלים וזה דבר מבורך ודגל ישראל יכול רק לגרום לתחושות ריחוק, אז בישביל מה?
ובקשר למשחקים נגד קבוצות מחול במהרה בימינו אמן: אנחנו לא מייצגים את ישראל! לא אנחנו, לא מכבי ת"א לא הפועל ת"א לא מכבי חיפה וגם לא הפועל רמת גן. לישראל יש כבוצה אחת שמייצגת אותה וקוראים לה נבחרת ישראל! הנפת דגלי ישראל במשחקי הנבחרת זה אחלה, בכל משחק שאינו קשור לנבחרת סתם מיותר.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  00:29:33  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אוהב אותך הפועל

מישהו פה מוכן להסביר לי מה הולך פה ?
אנחנו קבוצה של שמאלנים ? אנחנו לא מאמינים בקיום ישראל ? בבקשה אני רציני !

זה שמישהוא שמאלני לא אומר שהוא מתנגד לקיום מדינת ישראל. ברוב המקרים בדיוק להפך.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

grinder grinder מנותק

11 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  02:02:06  הצג פרופיל שלח ל- grinder הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואי ואי איזה סמטוחה, אין לי כח להתחיל אפילו.
עבור לתחילת הדף

ירושלים אדומה ירושלים אדומה מנותק

92 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  08:19:29  הצג פרופיל שלח ל- ירושלים אדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

טוב אני ינסה להסביר: תסתכלו על האוהדים שלנו תקשיבו לשירים שלנו לשפה שאנחנו מדברים, מישהוא יכול לחשוב שאנחנו נורווגים? דרום אפריקאים? אולי הונגרים? ( ועכשו בלי צחוקים מפגרים של "כן אני חצי פולני, מרוקאי וכו'") ברור שלא אנחנו ישראלים זה ברור. אם זה ברור אז למה צריך דגל ישראל? למרות שרובנו ישראלים יש גם ערבים שמגעים למשחקים, וגם אנשים שבאים מחול והם לא ישראלים וזה דבר מבורך ודגל ישראל יכול רק לגרום לתחושות ריחוק, אז בישביל מה?
ובקשר למשחקים נגד קבוצות מחול במהרה בימינו אמן: אנחנו לא מייצגים את ישראל! לא אנחנו, לא מכבי ת"א לא הפועל ת"א לא מכבי חיפה וגם לא הפועל רמת גן. לישראל יש כבוצה אחת שמייצגת אותה וקוראים לה נבחרת ישראל! הנפת דגלי ישראל במשחקי הנבחרת זה אחלה, בכל משחק שאינו קשור לנבחרת סתם מיותר.

אתה באמת חושב שתייר שיבוא לצפות במשחק שלנו ויראה דגל ישראל ירגיש "ריחוק? הסתכלת פעם על משחק באנגליה או באיטליה? תראה כמה דגלים יש שם... אחד הנימוקים היותר לא משכנעים ששמעתי.. ומקודם עוד אמרת שהנפת דגל ישראל משמעותו להיות לאומני... זה לאומי יא חביבי! תפסיק לטעות ולהטעות את כל העולם ואשתו.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  08:33:04  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה כואב לכם שאוהדים מגיעים למשחקים עם דגל ישראל ?
מה זה אנחנו לא לאומנים ? אתה יכול להגדיר את עצמך לא לאומני , אבל אל תגדיר אחרים. תפסיק לחיות בסרט שאנחנו איזה קבוצה מגרמניה שבמקרה משחקת בליגה הישראלית השנייה. אתה פאקינג הפועל ירושלים .
ירושלים, עיר הבירה של מדינת היהודים. תכבד את זה שיש פה אנשים שאוהבים את המדינה ואל תזיין לי את השכל שאין קשר בין הקבוצה לישראל.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  08:42:36  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה שאתם מאכילים טרולים זה מילא.
אבל זה שהוא מאכיל אותכם - זה כבר חידוש.
בואו נייצר פה עוד איזו מחלוקת או שתיים, נסמן ימניים, או סמולנים או עשבים שוטים.
בואו נסגור שכולנו עשבים שותים (מעל גיל 18 כן...)
ונפצח בדיאטת טרולים עד שיהיו לנו 15 נקודות ליגה.
תודה

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  09:52:18  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

זה שאתם מאכילים טרולים זה מילא.
אבל זה שהוא מאכיל אותכם - זה כבר חידוש.
בואו נייצר פה עוד איזו מחלוקת או שתיים, נסמן ימניים, או סמולנים או עשבים שוטים.
בואו נסגור שכולנו עשבים שותים (מעל גיל 18 כן...)
ונפצח בדיאטת טרולים עד שיהיו לנו 15 נקודות ליגה.
תודה

עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  10:50:25  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

מה זה אנחנו לא לאומנים ? אתה יכול להגדיר את עצמך לא לאומני , אבל אל תגדיר אחרים. תפסיק לחיות בסרט שאנחנו איזה קבוצה מגרמניה שבמקרה משחקת בליגה הישראלית השנייה. אתה פאקינג הפועל ירושלים .
ירושלים, עיר הבירה של מדינת היהודים. תכבד את זה שיש פה אנשים שאוהבים את המדינה ואל תזיין לי את השכל שאין קשר בין הקבוצה לישראל.

אף אחד לא חיי בסרט שהוא קבוצה מגרמניה או איזה תא מהפכני רדום כמו שאמרת אנחנו הפועל ירושלים קבוצה שהיסטורית משוייכת להסתדרות ולזרם הפועלים ונכון אנחנו קבוצה מבירת המדינה היהודית זה לא סותר וכן חלק מהיותנו הפועל ירושלים זה ליהות אלטרנטיבה לגזענות והלאומנות של ביתר(יש הבדל גדול בין לאומנות ללאומיות) יש בותכנו ערב רב של קהל אבל אני יכול להגיד לך בביטחון שאנחנו לא קבוצה לאומנית וגם לא היינו ולא ניהיה מי שרוצה להביא דגל ישראל למשחק מוזמן בשמחה
עבור לתחילת הדף

הלב אדום הלב אדום מנותק

42 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  11:59:08  הצג פרופיל שלח ל- הלב אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצגים את הפועל ולא את ישראל זה מה שאתה רוצה שנהפוך מר מרלי ? לכול מי ששכח אנחנו הפועל ירושלים ,כמו שמכבי ייצגה אותנו נגד בורדו ככה אנחנו נייצג את ישראל בעוד כמה שנים . לסיכום מי שרוצה לבוא עם דגל ישראל רצוי שיבוא גם עם אדום יאאלה הפועל . מייצגים את הפועל וגם את ישראל וכול מילה מיותרת .

אוהב אותך שי אהרון .
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  12:05:10  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל קבוצה מייצגת קודם כל את עצמה, אחר כך את העיר ממנה היא מגיעה, לבסוף גם את המדינה.
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  12:18:43  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יצא לי לראות משחקים בליגות שונות בארופה ולא זכור לי שהאוהדים מגיעים עם דגלי ארצם , אלא עם דגלי קבוצתם . אם כבר יש דגלי ארצות זה דגלים של
ארצות שמהם באו שחקנים בקבוצה . גם בארץ לרוב אין דגלי ישראל חוץ ממשחקים
של ביתר (בייחוד גודלת כמות הדגלים במשחקים מול סכנין).אבל מי שרוצה
שיביא , אין חוק נגד זה.
עבור לתחילת הדף

הלב אדום הלב אדום מנותק

42 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  12:35:01  הצג פרופיל שלח ל- הלב אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברור שאין צורך להביא גףדגל ישראל למשחקים בישראל זה מובן שאנחנו מייצגים את הפועל .בחול העניין שןנה כפי שראיתם גם מכבי נגד בורדו היו הרבה דגלי ישראל בקרוב גם אצלנו שנגיע בעזרת השם לאירופה !

אוהב אותך שי אהרון .
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  13:50:25  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Offside

כל קבוצה מייצגת קודם כל את עצמה, אחר כך את העיר ממנה היא מגיעה, לבסוף גם את המדינה.

מדויק. הטרול רוצה להביא דגל?. שיביא.אף אחד לא יגיד לך אחרת. אנחנו מייצגים את הפועל ירושלים, זה לא משחק לאומי. אז אל תצפו מאוהדים אחרים להביא דגלי ישראל כדי שתרגישו פטריוטים.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  15:00:27  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:

אף אחד לא חיי בסרט שהוא קבוצה מגרמניה או איזה תא מהפכני רדום כמו שאמרת אנחנו הפועל ירושלים קבוצה שהיסטורית משוייכת להסתדרות ולזרם הפועלים ונכון אנחנו קבוצה מבירת המדינה היהודית זה לא סותר וכן חלק מהיותנו הפועל ירושלים זה ליהות אלטרנטיבה לגזענות והלאומנות של ביתר(יש הבדל גדול בין לאומנות ללאומיות) יש בותכנו ערב רב של קהל אבל אני יכול להגיד לך בביטחון שאנחנו לא קבוצה לאומנית וגם לא היינו ולא ניהיה מי שרוצה להביא דגל ישראל למשחק מוזמן בשמחה

עידו,מי קבע שאנחנו קבוצה לא לאומנית ? איפה זה כתוב ?
אני חושב שאני גם לא הפטריוט הראשון בקבוצה הזאת.
נכון, קודם כל הפועל ירושלים , אבל גם אין ספק שהזהות הישראלית חשובה.
יש פה לא מעט אנשים שגאים במדינה שלהם והולכים למשחקי נבחרת ישראל למרות שבראש ההתאחדות עומד אדם מושחת. ואין סיבה שכמה בודדים יחליטו פה שהקבוצה לא קשורה בכלל לישראל.
אה, ושכחתי גם לציין את האוהדים הדתיים של הקבוצה , שלהגיד בשם שאין קשר בין הקבוצה לישראל זאת בדיחה.

נערך על ידי - אדום עולה ב-06/10/2013 15:06:02
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  15:21:28  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:

עידו,מי קבע שאנחנו קבוצה לא לאומנית ? איפה זה כתוב ?
אני חושב שאני גם לא הפטריוט הראשון בקבוצה הזאת.
נכון, קודם כל הפועל ירושלים , אבל גם אין ספק שהזהות הישראלית חשובה.
יש פה לא מעט אנשים שגאים במדינה שלהם והולכים למשחקי נבחרת ישראל למרות שבראש ההתאחדות עומד אדם מושחת. ואין סיבה שכמה בודדים יחליטו פה שהקבוצה לא קשורה בכלל לישראל.
אה, ושכחתי גם לציין את האוהדים הדתיים של הקבוצה , שלהגיד בשם שאין קשר בין הקבוצה לישראל זאת בדיחה.

אחי יש הבדל גדול בין לאומיות ללאומנות לאומנות זה מישהו שחושב שהוא נעלה יותר מלאןמים אחרים שנחותים ממנו רק מפני שהוא מלאום מסוים אני מניח שאתה לא כזה אני בטוח שאני לא כזה ואני חושב שרוב הקהל לא כזה לי אישית יש הרבה בעיות עם המדינה אבל אני עדין אוהב אותה משרת אותה וזו המדינה שלי אין לי בעיה הם הדגל או אם מישהו רוצה להביא אחד למשחק הם מישהו יביא דגל של כ"ח או יצעק קללות גזעניות זו לאומנות ו"לכך" אני התנגד
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם למה רק אצלנו אין ? נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07