משתמש |
למה רק אצלנו אין ?  |
אוהב אותך הפועל
6 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 14:48:06
|
למה אין לנו דגלי ישראל ?
|
מ-ר-צ |
|
הלב אדום
42 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 14:49:22
|
לא הבנתי את הכוונה שלך . מה יעזור דגלי ישראל ? אנחנו משחקים בחו''ל או משהו ? |
אוהב אותך שי אהרון . |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 16:08:51
|
בגלל הסמולנים. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
אוהב אותך הפועל
6 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 16:34:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
בגלל הסמולנים.
אתה מדבר ברצינות ? |
מ-ר-צ |
 |
|
הלב אדום
42 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 16:38:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אוהב אותך הפועל
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
בגלל הסמולנים.
אתה מדבר ברצינות ?
אתה לא יודע שכולם אצלנו סמולנים ? אנחנו מאמינים בישו ,ומקווים שתיהיה פה ארץ פלסטין .אולי למשחק נגד נתניה נביא דגלי פלסטין |
אוהב אותך שי אהרון . |
 |
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 17:20:12
|
למה אין לנו דגלי ישראל ?
נכון,וגם ולמה אין לנו הגנה? |
 |
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 17:36:57
|
יש לכתוב שמאלנים. אין לנו הגנה. אולי דגלי ישראל יעזרו מול נתניה  אחד הפוסטים היותר משעשעים בפורום. |
 |
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 17:43:24
|
כי אנחנו לא לאומנים.  |
avanti livorno
|
 |
|
הלב אדום
42 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 17:54:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
כי אנחנו לא לאומנים. 
דבר בשם עצמך חביבי . |
אוהב אותך שי אהרון . |
 |
|
אוהב אותך הפועל
6 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 18:09:04
|
מישהו פה מוכן להסביר לי מה הולך פה ? אנחנו קבוצה של שמאלנים ? אנחנו לא מאמינים בקיום ישראל ? בבקשה אני רציני ! |
מ-ר-צ |
 |
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 18:11:16
|
נחומקו - אתה בטח יודע אבל נסביר בכל זאת. המילה 'שמאל' בעברית נשמעת כמו small- (קטן) באנגלית. הימין בחר להקניט את השמאל ולכנותו 'סמול' תוך הפנייה למילה האנגלית,יענו קטנים. השמאל מצידו, בהיותו ילד כאפות נושך כריות,אימץ את ההקנטה, ומייד החל לכנות את עצמו סמול, ומכאן שהכתיב - סמולנים, רווח במקומותינו. ועכשיו למארלי - הנפת דגל לאום אינה מעשה לאומני, כי אם לאומי. זיהוי דגל הלאום עם לאומנות הוא בעייה אמיתית. לאמריקאי השוודי והסעודי אין בעייה עם הנפת דגל. לנו משום מה יש. וזה ככל הנראה זה מתחבר עם ראשיתה של התגובה הארוכה מדי הזו בעניין הסמול.. אם אין כדורגל טוב לעסוק בו, אז נדבר על דגלים וסמולנים. ולא, אין לנו הגנה. |
 |
|
הלב אדום
42 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 18:12:28
|
מישהו פה מוכן להסביר לי מה הולך פה ? אנחנו קבוצה של שמאלנים ? אנחנו לא מאמינים בקיום ישראל ? בבקשה אני רציני !
בוא אני אסביר לך משהו ,בקטמון יש מקום לכולם ,בין עם אתה ערבי ובין אם אתה כורדי ... אנחנו קבוצה נגד גזענות .רוב האוהדים הם ימניים ויש סוג של קומץ של טרמפיסטים שמאלנים שלא ממש קשורים לקבוצה .הם לא שרים או מעודדים אלא באים למתג מפלגות כמו חד''ש ומר''צ .רוב השמאלנים דוגלים גם בקבוצת אנטיפא .אנטיפא זה קבוצה כלל עולמית של ארגוני אוהדים נגד גזענות ,נגד עליית הימין הקיצוני ,נגד לאומנות ,נגד פאשיזם ונגד הכיבוש .שיבוא היום ונגיע בעזרת השם למפעל אירופי אני יבוא כולי בצעיפי ישראל ועם דגלים הבנת ? |
אוהב אותך שי אהרון . |
 |
|
אוהב אותך הפועל
6 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 18:15:57
|
אז למה ראיתי דגלים של אנטיפא אצלנו בקבוצה ? תודה שאתם מסבירים לי .. |
מ-ר-צ |
 |
|
הלב אדום
42 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 18:18:07
|
אז למה ראיתי דגלים של אנטיפא אצלנו בקבוצה ? תודה שאתם מסבירים לי ..
הארגון אוהדים שלנו תומך באנטיפא ,גם אני תומך ברעיונות אנטיפא .אני נגד גזענות והכול אבל אני חושב שהמדינה שלנו אני מכבד כל ערבי וכל מי ששונה ממני .זאת הדעה שלי ושל רבים מאוהדי קטמון ,כפי שראיתי יש לך את מר''צ בחתימה .... איך אתה כותב את המפלגה הזאת אם אתה לא מבין מה זה שמאל ומה ימין ???
|
אוהב אותך שי אהרון . |
 |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 19:24:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הלב אדום
מישהו פה מוכן להסביר לי מה הולך פה ? אנחנו קבוצה של שמאלנים ? אנחנו לא מאמינים בקיום ישראל ? בבקשה אני רציני !
בוא אני אסביר לך משהו ,בקטמון יש מקום לכולם ,בין עם אתה ערבי ובין אם אתה כורדי ... אנחנו קבוצה נגד גזענות .רוב האוהדים הם ימניים ויש סוג של קומץ של טרמפיסטים שמאלנים שלא ממש קשורים לקבוצה .הם לא שרים או מעודדים אלא באים למתג מפלגות כמו חד''ש ומר''צ .רוב השמאלנים דוגלים גם בקבוצת אנטיפא .אנטיפא זה קבוצה כלל עולמית של ארגוני אוהדים נגד גזענות ,נגד עליית הימין הקיצוני ,נגד לאומנות ,נגד פאשיזם ונגד הכיבוש .שיבוא היום ונגיע בעזרת השם למפעל אירופי אני יבוא כולי בצעיפי ישראל ועם דגלים הבנת ?
לא שיש לי משהו נגד דגל ישראל או צבעי המדינה, אני דווקא לגמרי בסדר עם זה. אפילו אהבתי את הצבע הכחול כשהייתי ילד. אבל אני מעדיף שכשנגיע לשחק במפעל אירופי האוהדים שלנו ישאירו את צעיפי ודגלי ישראל בבית ויבואו באדום. עם צעיפים אדומים ודגלים אדומים. תשמרו את הצעיפים והדגלים של ישראל למקום שזה הרבה יותר רלוונטי אליו - משחקי הנבחרת. |
 |
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 19:40:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הלב אדום
אז למה ראיתי דגלים של אנטיפא אצלנו בקבוצה ? תודה שאתם מסבירים לי ..
הארגון אוהדים שלנו תומך באנטיפא ,גם אני תומך ברעיונות אנטיפא .אני נגד גזענות והכול אבל אני חושב שהמדינה שלנו אני מכבד כל ערבי וכל מי ששונה ממני .זאת הדעה שלי ושל רבים מאוהדי קטמון ,כפי שראיתי יש לך את מר''צ בחתימה .... איך אתה כותב את המפלגה הזאת אם אתה לא מבין מה זה שמאל ומה ימין ???
אתה קצת סותר את עצמך בעצם ממש הרבה אתה אומר שמי שצומך באנטיפה זה טרמפיסטים עסקנים שלא מעודדים ואז אומר שארגון אוהדים (שאחרי על העידוג תפאורה וכו) תומך באנטיפה ולבחור ששאל אל דגלי ישראל אם אתה לא טרול אתה מוזמן להביא למשחק הבא דגל ולנופף בו כאהבת נפשך
נ.ב. זה ידוע שהשורה "הפטיש המגל והאינטרנציונל" לקוחה מאמנון ביתר(למי שלא הבין אני צוחק) |
נערך על ידי - גבעוני ב-05/10/2013 19:48:49 |
 |
|
למה רק אצלנו אין ?  |
|