פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל-מכבי נתניה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל-מכבי נתניה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל-מכבי נתניה נושא הבא
עמוד: מתוך 8

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  11:46:09  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מקווה שעופר צופה בפורום או שמישהו מעדכן אותו.
אנא ממך נצל את השחקנים שעומדים לרשותך ביתר חוכמה.
אנו צריכים נקודות ומהר לפני שנתחיל לשקוע.
במחצית השנייה היינו טובים גם מול נתניה.
מספיק עם המערך ההססני כי נקודות האור שלנו נמצאות בהתקפה.
אדלשטיין הוא השחקן הטוב ביותר בקטמון ומשחק עשרים דקות אחרונות על תקן מושיע.
רז שטיין חתום שמונה שנים! !!! במכבי חיפה.
איך רז ואוהד לא משחקים תשעים דקות?
אחד האוהדים הגדיר זאת כפשע ספורטיבי.
אני אכנה זאת בעדינות מחדל.
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  12:14:55  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ולפועל הותיק שנטש במחצית: אתה קורא לעצמך אוהד? פעם הבאה תישאר בבית, נסתדר גם בלעדיך.
[/quote]
אני לא צריך מבחנים לאהדה, אני מניח שאני אוהד הפועל עוד לפני שנולדת. אגב אין לי ספק שיסתדרו בלעדי ואף אינני מצטער לשניה על חברותי בעמותה, יחד עם זאת כל אחד וסף השבירה שלו ...
ברור כי אם ירבו הופעות כמו במחצית הראשונה יבואו פחות אוהדים ולהיפך (כפי שטענו כאן ביחס למחצית השניה)
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  12:19:56  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פועל ותיק

ולפועל הותיק שנטש במחצית: אתה קורא לעצמך אוהד? פעם הבאה תישאר בבית, נסתדר גם בלעדיך.

אמרו לי שסוף דבריך היה סביר יותר אבל נטשתי כבר בשורה הראשונה של ההודעה הראשונה,סף שבירה אתה יודע
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  12:28:12  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אני לא צריך מבחנים לאהדה, אני מניח שאני אוהד הפועל עוד לפני שנולדת. אגב אין לי ספק שיסתדרו בלעדי ואף אינני מצטער לשניה על חברותי בעמותה, יחד עם זאת כל אחד וסף השבירה שלו ...
ברור כי אם ירבו הופעות כמו במחצית הראשונה יבואו פחות אוהדים ולהיפך (כפי שטענו כאן ביחס למחצית השניה)
[/quote]
לנטוש את הקבוצה שלך כשהיא בפיגור 0-1 במחצית. אפילו אוהדי מכבי סל מחכים עד הרבע הרביעי כדי ללכת.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  12:29:24  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ה
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

ציטוט:

אמרו לי שסוף דבריך היה סביר יותר אבל נטשתי כבר בשורה הראשונה של ההודעה הראשונה,סף שבירה אתה יודע

חזק
עבור לתחילת הדף

mstl mstl מנותק

43 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  12:31:58  הצג פרופיל שלח ל- mstl הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

המחצית השניה נראתה הרבה יותר טובה מבחינתנו עוד לפני החילופים, מה שמביא אותי למסקנה שהבעיה העיקרית שלנו היתה שנתנו לנתניה הרבה יותר כבוד ממה שהגיע להם. עלינו במנטליות של קבוצת ליגה א׳ שמשחקת נגד קבוצת ליגת על. אחרי ההפסקה זה נראה אחרת לחלוטין מבחינת נחישות ויכולת, ולא נפלנו מהם בשום דבר. החילופים שיפרו את המצב עוד יותר, רק חבל שהתבצעו קצת באיחור.
במשחקים הבאים אנחנו משחקים נגד קבוצות שאמורות להיות פחות או יותר ברמה שלנו. אנחנו צריכים לעלות למשחקים האלה במנטליות של קבוצה שבאה לנצח, ולא של אנדרדוג שמנסה לעקוץ. ראינו במחצית השניה אתמול שאנחנו מסוגלים.

לא לעניין !

עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  12:36:16  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הלב אדום

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בוח

ציטוט:

ה טובה לקהל נתניה ? הם שרו אמא שלכם זונה ואנחנו מחאהו כפיים ,ברגב הזה התביישתי לאהוד הפועל . היו כמה צעירים נורמלים שהחזירו בקללות והחזירו את
הכבוד .הם אכלו אותנו בעידוד אין מה לדבר בכלל כל השירים שלנו ישנים וחוזרים על אותו שיר 20 דקות חאלס נמאס !

דווקא התגאיתי מאוד ברגע הזה להיות אוהד הפועל, ושמח שלמרות שרציתי, לא ירדתי לרמה של נתניה

תשמע אני באמת מאוד מעריך ערכים אבל לפעמים שקבוצה שרה לך שירים כמו אמא שלכם זונה אני חושב שגם אנחנו צריכים להגיב .לקלל את ערן לוי ''יבן שרמוטה'' ''ישמן '' יבן זונה'' ואת זה כל היציע צעק בהתחייבות ! לפי דעתי היינו צריכים להראות לנתניה מי הקהל פה ולקלל אותם בחזרה ,אין דבר כזה לא מתורבת אנחנו במשחק כדורגל אנחנו חיות !

ביחד עם כל זה שזה משחק כדורגל, מקומן של החיות זה בגן החיות...
אתה טיפש בכלל שאתה מתייחס לזה. תמשיך לעודד את הקבוצה שלך ואת תתעסק באחרים. זה הדבר הכי נכון לעשות, אנחנו לא מתחרים מי פה יותר גבר ולמי יש יותר גדול.
החוכמה זה לעודד מאהבה את הקבוצה שלך ולא לקלל משנאה את היריב
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  12:54:46  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

כמה הערות שלא מחדשות כלום על מה שכבר שנאמר כאן :
1. אם נתניה לא נסוגו בכוונה במחצית השנייה, בכדי לשמור על היתרון הקטן שלהם, אז אכן ההרכב שסיים את המשחק נראה כמו הדבר הטוב ביותר שיש לנו עכשיו.
2. אמנם נמאס מהמשפטים השחוקים האלו של 'הם רצו יותר' 'היו ראשונים לכל כדור' וכיו"ב. אבל המחצית השנייה הוכיחה שהשחוקים האלו יש בהם אמת.
עוד לפני החילופים, העניין המעורפל הזה של רצון ונחישות היה ניכר מאד. ועם החילופים שיצרו מערך שהביא לנו הרבה נחת, אפשר לאמת את המשפט הידוע - שעם קצת רצון וקצת יכולת, אנחנו יודעים גם מה פיל יכול לעשות לתרנגולת..
3. השופט היה רע, והקוון גם.
4. עידן היה בטוח שהכדור שלו בפנים, נראה שהוא כבר הסתובב לקבל חיבוק, אם היה נשאר עם הפנים לכדור, שמעשה שטן פגע בקורה הארורה, יכול היה לקחת את הריבאונד שני מטר מהשער.
5. ערן לוי שמן מעצבן ושחקן מצויין.
6. היינו שווים תיקו, ועם קצת חזרזירות, היינו שווים גם יותר. נתניה אימת המחצית הראשונה כמעט נעלמה במחצית השנייה.
6. הפורום נהיה משונה.
ואי אפשר לסיים בלי להגיד לפחות שלוש פעמים עמית שמש.

עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  12:58:52  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה חרא להפסיד
זה חרא להפסיד בבית
זה חרא להפסיד במצבנו בטבלה
זה חרא להפסיד לצהובים שחורים
זה חרא להפסיד לשווארמה מטונפנת עם 99 על הגב.

אבל, החל מהדקה ה20 זה היה המשחק הטוב ביותר שלנו העונה.
זה לא נראה כמו מקום ראשון נגד 13.
אלברמן אחלה בלם.
אין לי בעייה עם קללות, אני אפילו חובב, אבל אני חייב להודות שלמחיאות הכפיים כלפי המקללים מנתניה היה אפקט מדהים. תמיד חשבתי שיש בזה משהו קצת מתנשא, אבל אתמול פשוט ראיתי עד כמה זה אפקטיבי.
דגו ועוז, צריכים לתרגל יותר יחד, הם שיחקו קרוב מדי ולא נתנו מספיק מרחב אחד לשני.

"אריות הליגה" מאחורינו, 4 משחקים לפנינו שחייבים להביא מהם 9 נקודות.
אום אל פחם
רשלצ
עפולה
ויבנה
הם ואנחנו בתחתית הבוערת 9 נקודות משם ואנחנו בדרך הנכונה, שלא לדבר על המומנטום שזה ייצר למשחק "החוץ" שאחרי יבנה.
אני אופטימי....ולא תמיד אני אופטימי

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  13:17:59  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

זה חרא להפסיד
זה חרא להפסיד בבית

אלברמן אחלה בלם.
אין לי בעייה עם קללות, אני אפילו חובב, אבל אני חייב להודות שלמחיאות הכפיים כלפי המקללים מנתניה היה אפקט מדהים. תמיד חשבתי שיש בזה משהו קצת מתנשא, אבל אתמול פשוט ראיתי עד כמה זה אפקטיבי.
דגו ועוז, צריכים לתרגל יותר יחד, הם שיחקו קרוב מדי ולא נתנו מספיק מרחב אחד לשני.

אום אל פחם
רשלצ
עפולה
ויבנה
הם ואנחנו בתחתית הבוערת 9 נקודות משם ואנחנו בדרך הנכונה, שלא לדבר על המומנטום שזה ייצר למשחק "החוץ" שאחרי יבנה.
אני אופטימי....ולא תמיד אני אופטימי [

מה שברעם אומר...פלוס מילה טובה לדגו, שאמתמול הראה שהוא הולך להיות עוגן טוב לעונה ויש לו ראיית משחק טובה. בנוגע למחצית הראשונה, הבעיה הייתה של השחקנים יותר מהמאמן, עניין של כבוד יתר לנתניה. לי נדמה שעופר מתחיל להסתגל לליגה. ומילה אחרונה, עוז הגיע לליגה לאומית. זה ממש משמח

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-18/10/2013 13:19:17
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  13:29:46  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

זה חרא להפסיד
זה חרא להפסיד בבית

אלברמן אחלה בלם.

אום אל פחם
רשלצ
עפולה
ויבנה
אני אופטימי....ולא תמיד אני אופטימי [

מה שברעם אומר...פלוס מילה טובה לדגו, שאמתמול הראה שהוא הולך להיות עוגן טוב לעונה ויש לו ראיית משחק טובה. בנוגע למחצית הראשונה, הבעיה הייתה של השחקנים יותר מהמאמן, עניין של כבוד יתר לנתניה. לי נדמה שעופר מתחיל להסתגל לליגה. ומילה אחרונה, עוז הגיע לליגה לאומית. זה ממש משמח

נכון רואים שעופר מסתגל....ואני לתומי חשבתי שמי שאחראי על הסגל על המוכנות המנטלית הטקטית וניהול המשחק הוא....בנתיים לא הגענו מוכנים לאף משחק העונה.
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  14:26:55  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

פשוט בושה מה שקרא היום ,לא מבחינת משחק .האוהדים היו חלשים ברמות פשוט לא שמעו אותנו אני לא יודע מה קרה אבל הקהל
של נתניה קרע אותנו.

טעות אופטית, או בעצם אקוסטית.
הקהל של נתניה היה באזור המקורה, מה שעזר להגברה.
במעט הפעמים בשנים קודמות שהגוש המעודד שלנו נאלץ לעלות ליציע בגלל גשם, קבלנו אפקט דומה.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

הלב אדום הלב אדום מנותק

42 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  14:35:11  הצג פרופיל שלח ל- הלב אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

ציטוט:

פשוט בושה מה שקרא היום ,לא מבחינת משחק .האוהדים היו חלשים ברמות פשוט לא שמעו אותנו אני לא יודע מה קרה אבל הקהל
של נתניה קרע אותנו.

טעות אופטית, או בעצם אקוסטית.
הקהל של נתניה היה באזור המקורה, מה שעזר להגברה.
במעט הפעמים בשנים קודמות שהגוש המעודד שלנו נאלץ לעלות ליציע בגלל גשם, קבלנו אפקט דומה.

אפקט שמה אפקט .העובדה שיש לנו 20 אוהדים ששרים ועוד 1000 שמוחאים כפיים לא ממש עוזר לנו .האבטחה הייתה ממש על הפנים היה קטע שאוהדי נתניה נתנו מכות לאוהדים שלנו .

אוהב אותך שי אהרון .
עבור לתחילת הדף

פועל שחור פועל שחור מנותק

40 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  15:11:09  הצג פרופיל שלח ל- פועל שחור הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הגרלה רצחנית שזימנה לנו בששת המחזורים הראשונים את מי שלטעמי אמורות לסיים 1-4 (נתניה, ר"ג, פ"ת ואשקלון). רק אולי המשחק מול הרצליה (והיכולת מול ר"ג) מאכזבים אותי. זה שכר הלימוד שלנו, ועדיף שנעשה את זה מול החזקות ולא מול מי שמתמודד איתנו ראש בראש.
כמו שאמרו מעלי, עכשיו צריך להרים את הראש ולטרוף את הדשא והיציעים בארבעת המחזרים הקרובים, הגיע הזמן להגיד די לנאיביות.

כדאי שמישהו כבר יעיר את אורי כהן כי כמה שהוא כשרוני, תנועות הידיים שלו והחזרה המזלזלת להגנה פשוט מרתיחים אותי.
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  16:03:23  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פועל שחור

הגרלה רצחנית שזימנה לנו בששת המחזורים הראשונים את מי שלטעמי אמורות לסיים 1-4 (נתניה, ר"ג, פ"ת ואשקלון). רק אולי המשחק מול הרצליה (והיכולת מול ר"ג) מאכזבים אותי. זה שכר הלימוד שלנו, ועדיף שנעשה את זה מול החזקות ולא מול מי שמתמודד איתנו ראש בראש.
כמו שאמרו מעלי, עכשיו צריך להרים את הראש ולטרוף את הדשא והיציעים בארבעת המחזרים הקרובים, הגיע הזמן להגיד די לנאיביות.

כדאי שמישהו כבר יעיר את אורי כהן כי כמה שהוא כשרוני, תנועות הידיים שלו והחזרה המזלזלת להגנה פשוט מרתיחים אותי.

מסכים. עבורנו הליגה מתחילה ביום ב
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם הפועל-מכבי נתניה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07