משתמש |
הפועל-מכבי נתניה |
אוהב אותך הפועל
6 הודעות |
נשלח - 17/10/2013 : 23:49:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הלב אדום
ציטוט: נשלח במקור על ידי בוח
ה טובה לקהל נתניה ? הם שרו אמא שלכם זונה ואנחנו מחאהו כפיים ,ברגב הזה התביישתי לאהוד הפועל . היו כמה צעירים נורמלים שהחזירו בקללות והחזירו את הכבוד .הם אכלו אותנו בעידוד אין מה לדבר בכלל כל השירים שלנו ישנים וחוזרים על אותו שיר 20 דקות חאלס נמאס !
דווקא התגאיתי מאוד ברגע הזה להיות אוהד הפועל, ושמח שלמרות שרציתי, לא ירדתי לרמה של נתניה
תשמע אני באמת מאוד מעריך ערכים אבל לפעמים שקבוצה שרה לך שירים כמו אמא שלכם זונה אני חושב שגם אנחנו צריכים להגיב .לקלל את ערן לוי ''יבן שרמוטה'' ''ישמן '' יבן זונה'' ואת זה כל היציע צעק בהתחייבות ! לפי דעתי היינו צריכים להראות לנתניה מי הקהל פה ולקלל אותם בחזרה ,אין דבר כזה לא מתורבת אנחנו במשחק כדורגל אנחנו חיות !
מסכים איתך ,באמת שהקהל שלנו היום היה בדיחה ,לגבי הקללות אני לא מצדיק אותך אבל כן אני הלכתי למחסום וקיללתי כמה אוהדי נתניה ,אף אחד לא יקלל אותי ליד הילד שלי .דבר שני ממתי יש לנו כל כך הרבה חובשי כיפה במשחקים ? |
מ-ר-צ |
|
|
benz
161 הודעות |
נשלח - 18/10/2013 : 00:21:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אוהב אותך הפועל
ה טובה לקהל נתניה ? הם שרו אמא שלכם זונה ואנחנו מחאהו כפיים ,ברגב הזה התביישתי לאהוד הפועל . היו כמה צעירים נורמלים שהחזירו בקללות והחזירו את הכבוד .הם אכלו אותנו בעידוד אין מה לדבר בכלל כל השירים שלנו ישנים וחוזרים על אותו שיר 20 דקות חאלס נמאס !
דווקא התגאיתי מאוד ברגע הזה להיות אוהד הפועל, ושמח שלמרות שרציתי, לא ירדתי לרמה של נתניה
תשמע אני באמת מאוד מעריך ערכים אבל לפעמים שקבוצה שרה לך שירים כמו אמא שלכם זונה אני חושב שגם אנחנו צריכים להגיב .לקלל את ערן לוי ''יבן שרמוטה'' ''ישמן '' יבן זונה'' ואת זה כל היציע צעק בהתחייבות ! לפי דעתי היינו צריכים להראות לנתניה מי הקהל פה ולקלל אותם בחזרה ,אין דבר כזה לא מתורבת אנחנו במשחק כדורגל אנחנו חיות !
מסכים איתך ,באמת שהקהל שלנו היום היה בדיחה ,לגבי הקללות אני לא מצדיק אותך אבל כן אני הלכתי למחסום וקיללתי כמה אוהדי נתניה ,אף אחד לא יקלל אותי ליד הילד שלי .דבר שני ממתי יש לנו כל כך הרבה חובשי כיפה במשחקים ?
כשהמשחקים לא ביום שישי ואפשר להגיע.. |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 18/10/2013 : 00:32:23
|
אם תתחילו לעודד ולא לזיין תמוח בפורום אז אולי יהיה יותר עידוד |
|
|
Boonduck
50 הודעות |
נשלח - 18/10/2013 : 03:12:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
אם תתחילו לעודד ולא לזיין תמוח בפורום אז אולי יהיה יותר עידוד
מסכים איתך. יהיה גם יותר עידוד אם מר טסלפפה יעלה עם אחד מהשחקנים שטיין/אדלשטיין בהרכב ויפסיק לשחק בשיטת:נחטוף אז נתקוף. שלושה קשרים אחוריים ואף אחד מהם לא עוצר את התקפות היריב/מעביר את הכדור מהגנה להתקפה. סעמק |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 18/10/2013 : 07:04:28
|
עופר פתח בהרכב נכון על מנת לא לחטוף מספר שערים. בסה"כ פרט להנעת הכדור האיטית מההגנה לקישור, תפקוד השחקנים היה מעולה. שטיין ואדלשטיין חייבים היו להיכנס מוקדם יותר, זה הנכס הכי גדול של הקבוצה. אף אחד באמת לא היה רוצה להיות בנעליו של טלספפה.
צריך לזקוף קומה אחרי המחצית השניה ההירואית, ולהתחיל לאסוף נקודות כבר באום אל פאחם. |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 18/10/2013 : 07:16:33
|
תוצאה מאכזבת ,שוב ,לדעתי נובעת מחוסר מוכנות ,הרכב לא אופטימלי וטקטיקה פחדנית שלא מניבה ולא תניב שום השג עם סגל השחקנים הקיים. אם בשלב זה עופר לא מכיר את איכות השחקנים העומדים לרשותו ומה צריך לעשות כדי לנצל אותם אופטימלית אנחנו בצרה צרורה.
הפועל משופעת בשחקני התקפה איכותיים ומגוונים ,היא לוקה בחסר ובגדול בחלק ההגנתי ,לא הבלמים לא הקשרים ההגנתיים ולא המגינים מראים יכולת טובה עד כה ולכן התפיסה שעופר חייב לאמץ היא תפיסה התקפית שמנצלת את החוזקות שלנו ולא שמה למבחן את החולשה ההגנתית.
מחצית הראשונה הייתה מביכה ,חוסר אונים מוחלט בכל הנוגע להנעת כדור מעבר לחצי. ככה זה שיש לך בלמים מבוהלים וקשרים שלא באים לקחת אחראיות או לא מסוגלים להניע כדור (לא פנסו ולא אוחנה הפגינו יכולת כזו כל העונה). מחצית שנייה שעוז נסוג אחורה והתפיסה השתנתה לחלוטין ראית קבוצה שונה לגמרי שנראתה טוב מאוד וחסרה את השפיץ של האדלשטיין להשיג תוצאה.
בכלל כל דקה שאדלשטיין לא משחק היא פשע ספורטיבי ,שטיין גם ראוי ליותר דקות אבל אין ספק שחוכמת המשחק שלו לוקה בחסר...אין מקום ל 2 קשרים הגנתיים בקבוצה הזו וההרכב שסיים את המשחק צריך לפתוח מול אא פאחם.
עופר חייב להתעורר ולנסות להתעלות על הבנוניות שהוא מפגין על הקווים עונה שנייה ברציפות. |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 18/10/2013 : 07:35:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
אם תתחילו לעודד ולא לזיין תמוח בפורום אז אולי יהיה יותר עידוד
|
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 18/10/2013 : 08:19:23
|
אדלשטיין הוא השחקן הכי טוב בקטמון. תמוה שהוא צריך לשחק כל משחק 20 דקות אחרונות על תקן מושיע. קיבלנו שחקן איכותי שצריך לשחק 90 דקות.
ההרכב שסיים את המשחק צריך לעלות מול אום אל פאחם. שטיין,אדלשטיין,ועידן שמש צריכים במתפרצות שלהם למוטט את אום אל פאחם. אין דרך אחרת לקחת נקודות . |
|
|
דוד יוסה
211 הודעות |
נשלח - 18/10/2013 : 09:02:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
תוצאה מאכזבת ,שוב ,לדעתי נובעת מחוסר מוכנות ,הרכב לא אופטימלי וטקטיקה פחדנית שלא מניבה ולא תניב שום השג עם סגל השחקנים הקיים. אם בשלב זה עופר לא מכיר את איכות השחקנים העומדים לרשותו ומה צריך לעשות כדי לנצל אותם אופטימלית אנחנו בצרה צרורה.
הפועל משופעת בשחקני התקפה איכותיים ומגוונים ,היא לוקה בחסר ובגדול בחלק ההגנתי ,לא הבלמים לא הקשרים ההגנתיים ולא המגינים מראים יכולת טובה עד כה ולכן התפיסה שעופר חייב לאמץ היא תפיסה התקפית שמנצלת את החוזקות שלנו ולא שמה למבחן את החולשה ההגנתית.
מחצית הראשונה הייתה מביכה ,חוסר אונים מוחלט בכל הנוגע להנעת כדור מעבר לחצי. ככה זה שיש לך בלמים מבוהלים וקשרים שלא באים לקחת אחראיות או לא מסוגלים להניע כדור (לא פנסו ולא אוחנה הפגינו יכולת כזו כל העונה). מחצית שנייה שעוז נסוג אחורה והתפיסה השתנתה לחלוטין ראית קבוצה שונה לגמרי שנראתה טוב מאוד וחסרה את השפיץ של האדלשטיין להשיג תוצאה.
בכלל כל דקה שאדלשטיין לא משחק היא פשע ספורטיבי ,שטיין גם ראוי ליותר דקות אבל אין ספק שחוכמת המשחק שלו לוקה בחסר...אין מקום ל 2 קשרים הגנתיים בקבוצה הזו וההרכב שסיים את המשחק צריך לפתוח מול אא פאחם.
עופר חייב להתעורר ולנסות להתעלות על הבנוניות שהוא מפגין על הקווים עונה שנייה ברציפות.
רז ואדלשטיין חייבים לשחק ביחד. |
|
|
הלב אדום
42 הודעות |
נשלח - 18/10/2013 : 09:16:42
|
למה שטיין נכנס במקום אוחנה ? מילה טובה על פנסו שאתמול הראה מלא אופי ,ביטחון ,כריזמה ,נחישות לא עשה טעויות .כנ''ל לעזו שהשתפר מאוד ,מילה ענקית לדור אלברמן ללא ספק עדיף בהרבה על דור הלוי . |
אוהב אותך שי אהרון . |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 18/10/2013 : 09:52:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דוד יוסה
עופר חייב להתעורר ולנסות להתעלות על הבנוניות שהוא מפגין על הקווים עונה שנייה ברציפות.
רז ואדלשטיין חייבים לשחק ביחד.
רז ובמיוחד אוהד שחקנים מצויינים, וגם אני חשבתי לפני חודש שצריך לעלות איתם בהרכב. אבל את מי מורידים לספסל במקומם? אי אפשר לשחק עם רז, אוהד, עוז, מסאיי, שי ועידן בהרכב, כי צריך גם קשרים דפנסיביים. עוז מוכיח במשחקים האחרונים שהמקום שלו בהרכב. הוא מוביל כדור מצויין והיחיד שבונה התקפות בצורה מסודרת. גם שי יותר טוב כשעוז על המגרש ועידן בטוח צריך להיות בהרכב. לדעתי צריך להמשיך ולנסות הרכב עם עוז ומסאיי, כשרז ואוהד עולים מהספסל.
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 18/10/2013 : 09:56:21
|
אתה טיפש ואני מייחל לרגע שתפסיק לכתוב פה בפורום. |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 18/10/2013 : 09:58:42
|
אחרי המחצית הראשונה נשברתי ויצאתי. כנראה שהמחצית השניה היתה יותר טובה לפי התגובות כאן. חבל שלא נשארתי זה היה משפר את הטעם המר. הכדורגל במחצית הראשונה היה ברמה של ליגות נמוכות ללא התקפה, ללא הגנה ובמיוחד ללא קישור.(ולא היה בעקבים ובשתי בעיטות מרחוק כדי לשנות מהתחושה המרה) הקהל עודד בצורה מצוינת ועד הגול הרבה יותר מהקהל של נתניה. כמי שחובש כיפה - כשהמשחקים באמצע השבוע יכולים יותר חובשי כיפות להגיע אני מקווה שהמשחקים לא יהיו בסמוך לשבת. אם כי אני מסופק אם ארצה להגיע למשחקים ברמה כזאת כפי שהיתה במחצית הראשונה.
|
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 18/10/2013 : 10:22:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
ציטוט: נשלח במקור על ידי דוד יוסה
רז ואדלשטיין חייבים לשחק ביחד.
רז ובמיוחד אוהד שחקנים מצויינים, וגם אני חשבתי לפני חודש שצריך לעלות איתם בהרכב. אבל את מי מורידים לספסל במקומם? אי אפשר לשחק עם רז, אוהד, עוז, מסאיי, שי ועידן בהרכב, כי צריך גם קשרים דפנסיביים. עוז מוכיח במשחקים האחרונים שהמקום שלו בהרכב. הוא מוביל כדור מצויין והיחיד שבונה התקפות בצורה מסודרת. גם שי יותר טוב כשעוז על המגרש ועידן בטוח צריך להיות בהרכב. לדעתי צריך להמשיך ולנסות הרכב עם עוז ומסאיי, כשרז ואוהד עולים מהספסל.
אני לא יודע אם אי אפשר לשחק בהרכב שכולל את שטיין ואדלשטיין אבל לבטח אי אפשר להמשיך עם אותו הרכב שחוטף בראש מתחילת השנה....מבחינתי כבר אמרתי אפשר להוריד קשר הגנתי אחד ולבדוק הרכב בלי שי למספר משחקים ,שטיין ואדלשטיין בכנפים ,עידן שפיץ דגו עוז במרכז ,פנסו (ואולי הלוי שיחזור) קשר דפנסיבי וההגנה נשארים אם מה שיש לצערי.
אם אי אפשר לוותר על שי מבחינת המנהיגות שלו במגרש אז ששטיין יחכה לתורו בספסל. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 18/10/2013 : 11:01:24
|
המחצית השניה נראתה הרבה יותר טובה מבחינתנו עוד לפני החילופים, מה שמביא אותי למסקנה שהבעיה העיקרית שלנו היתה שנתנו לנתניה הרבה יותר כבוד ממה שהגיע להם. עלינו במנטליות של קבוצת ליגה א׳ שמשחקת נגד קבוצת ליגת על. אחרי ההפסקה זה נראה אחרת לחלוטין מבחינת נחישות ויכולת, ולא נפלנו מהם בשום דבר. החילופים שיפרו את המצב עוד יותר, רק חבל שהתבצעו קצת באיחור. במשחקים הבאים אנחנו משחקים נגד קבוצות שאמורות להיות פחות או יותר ברמה שלנו. אנחנו צריכים לעלות למשחקים האלה במנטליות של קבוצה שבאה לנצח, ולא של אנדרדוג שמנסה לעקוץ. ראינו במחצית השניה אתמול שאנחנו מסוגלים. ולפועל הותיק שנטש במחצית: אתה קורא לעצמך אוהד? פעם הבאה תישאר בבית, נסתדר גם בלעדיך. |
|
|
הפועל-מכבי נתניה |
|
|
|