משתמש |
מיהו זר העשור? |
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 04/01/2010 : 23:49:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ברבוסה...
חח... גם אותו ויקטור הביא לנו משוק לילה של פרברי ליסבון וטען שמדובר בשוער של פורטו. |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 05/01/2010 : 00:39:07
|
שוער שלישי של פורטו שבא לשבור את לבן של צעירות עיר הקודש. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 05/01/2010 : 06:14:30
|
הזרים שלי הם חמישה, וקשה לי להחליט ביניהם: קנטורו, קלבר, ברוז'ק, דיאז, נידז'ילאן. למי שלא זוכר -
ויסלה כבשה כבר אחרי 9 דקות, כשקנטורו מדייק מבעיטה חופשית ומשאיר את קאלה ללא מענה. בדקה ה-25 עידן טל בספק הכשלה, ספק הליכה לכדור הפיל לדשא את לובודז'ינסקי, השופט שרק לפנדל וקלבר עשה מהנקודה הלבנה את העבודה. בדקה ה-36 הגיע השלישי מרגליו של ברוז'ק. בדקה ה-57 ויסלה כבשה את הרביעי משער של דיאז ונידז'ילאן קבע את התוצאה בדקה ה-88. |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 05/01/2010 : 10:09:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
הזרים שלי הם חמישה, וקשה לי להחליט ביניהם: קנטורו, קלבר, ברוז'ק, דיאז, נידז'ילאן. למי שלא זוכר -
ויסלה כבשה כבר אחרי 9 דקות, כשקנטורו מדייק מבעיטה חופשית ומשאיר את קאלה ללא מענה. בדקה ה-25 עידן טל בספק הכשלה, ספק הליכה לכדור הפיל לדשא את לובודז'ינסקי, השופט שרק לפנדל וקלבר עשה מהנקודה הלבנה את העבודה. בדקה ה-36 הגיע השלישי מרגליו של ברוז'ק. בדקה ה-57 ויסלה כבשה את הרביעי משער של דיאז ונידז'ילאן קבע את התוצאה בדקה ה-88.
איזה לילה מאושר זה היה. ראיתי את המישחק במקום עבודתי דאז, הוסטל לנפגעי נפש, שהיו ברובם - האומללים - אוהדי בית"ר. בגול הראשון התלבטתי, בכל זאת, לא רצוי ליצור מתיחויות מיותרות. אבל בשני כבר יצא ממני "יש" מהוסה, ובשלישי כבר התפרצתי בזעקות. ברביעי חיבקתי את מי שהיה באיזור ובחמישי פתחתי חלון וזעקתי לאוויר התלפיותי הקר: "יש! יא בני זונות". לא פוטרתי משום מה, ואפילו הקשר שלי עם הדיירים השתפר, הם הבינו שמצבי חמור לא פחות. |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 05/01/2010 : 10:21:54
|
בלאש |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 06/01/2010 : 07:35:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
ויסלה כבשה כבר אחרי 9 דקות, כשקנטורו מדייק מבעיטה חופשית ומשאיר את קאלה ללא מענה. בדקה ה-25 עידן טל בספק הכשלה, ספק הליכה לכדור הפיל לדשא את לובודז'ינסקי, השופט שרק לפנדל וקלבר עשה מהנקודה הלבנה את העבודה. בדקה ה-36 הגיע השלישי מרגליו של ברוז'ק. בדקה ה-57 ויסלה כבשה את הרביעי משער של דיאז ונידז'ילאן קבע את התוצאה בדקה ה-88.
איזה לילה מאושר זה היה. ראיתי את המישחק במקום עבודתי דאז, הוסטל לנפגעי נפש, שהיו ברובם - האומללים - אוהדי בית"ר. בגול הראשון התלבטתי, בכל זאת, לא רצוי ליצור מתיחויות מיותרות. אבל בשני כבר יצא ממני "יש" מהוסה, ובשלישי כבר התפרצתי בזעקות. ברביעי חיבקתי את מי שהיה באיזור ובחמישי פתחתי חלון וזעקתי לאוויר התלפיותי הקר: "יש! יא בני זונות". לא פוטרתי משום מה, ואפילו הקשר שלי עם הדיירים השתפר, הם הבינו שמצבי חמור לא פחות.
גדול
|
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 06/01/2010 : 11:19:01
|
"יש- יא בני זונות." |
|
|
yaron
103 הודעות |
נשלח - 06/01/2010 : 18:51:08
|
השחקן הזר של העשור-ללא ספק-כריסטי ברטו. כל כך התחבר לקבוצה, עד שהפך מאחד הזרים היותר מבטיחים שהיו אי פעם בהפועל לעוד איזה רם סטי בינוני ואיטי כזה. שחקן מרגש. |
נערך על ידי - yaron ב-06/01/2010 18:53:37 |
|
|
מיהו זר העשור? |
|
|
|