פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מיהו זר העשור?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מיהו זר העשור?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם מיהו זר העשור? נושא הבא
עמוד: מתוך 2

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 04/01/2010 :  23:49:01  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ברבוסה...

חח... גם אותו ויקטור הביא לנו משוק לילה של פרברי ליסבון וטען שמדובר בשוער של פורטו.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 05/01/2010 :  00:39:07  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שוער שלישי של פורטו שבא לשבור את לבן של צעירות עיר הקודש.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 05/01/2010 :  06:14:30  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הזרים שלי הם חמישה, וקשה לי להחליט ביניהם: קנטורו, קלבר, ברוז'ק, דיאז, נידז'ילאן.
למי שלא זוכר -

ויסלה כבשה כבר אחרי 9 דקות, כשקנטורו מדייק מבעיטה חופשית ומשאיר את קאלה ללא מענה. בדקה ה-25 עידן טל בספק הכשלה, ספק הליכה לכדור הפיל לדשא את לובודז'ינסקי, השופט שרק לפנדל וקלבר עשה מהנקודה הלבנה את העבודה. בדקה ה-36 הגיע השלישי מרגליו של ברוז'ק. בדקה ה-57 ויסלה כבשה את הרביעי משער של דיאז ונידז'ילאן קבע את התוצאה בדקה ה-88.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 05/01/2010 :  10:09:03  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

הזרים שלי הם חמישה, וקשה לי להחליט ביניהם: קנטורו, קלבר, ברוז'ק, דיאז, נידז'ילאן.
למי שלא זוכר -

ויסלה כבשה כבר אחרי 9 דקות, כשקנטורו מדייק מבעיטה חופשית ומשאיר את קאלה ללא מענה. בדקה ה-25 עידן טל בספק הכשלה, ספק הליכה לכדור הפיל לדשא את לובודז'ינסקי, השופט שרק לפנדל וקלבר עשה מהנקודה הלבנה את העבודה. בדקה ה-36 הגיע השלישי מרגליו של ברוז'ק. בדקה ה-57 ויסלה כבשה את הרביעי משער של דיאז ונידז'ילאן קבע את התוצאה בדקה ה-88.

איזה לילה מאושר זה היה. ראיתי את המישחק במקום עבודתי דאז, הוסטל לנפגעי נפש, שהיו ברובם - האומללים - אוהדי בית"ר.
בגול הראשון התלבטתי, בכל זאת, לא רצוי ליצור מתיחויות מיותרות. אבל בשני כבר יצא ממני "יש" מהוסה, ובשלישי כבר התפרצתי בזעקות. ברביעי חיבקתי את מי שהיה באיזור ובחמישי פתחתי חלון וזעקתי לאוויר התלפיותי הקר: "יש! יא בני זונות".
לא פוטרתי משום מה, ואפילו הקשר שלי עם הדיירים השתפר, הם הבינו שמצבי חמור לא פחות.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 05/01/2010 :  10:21:54  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלאש

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 06/01/2010 :  07:35:53  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

למי שלא זוכר -

איזה לילה מאושר זה היה. ראיתי את המישחק במקום עבודתי דאז, הוסטל לנפגעי נפש, שהיו ברובם - האומללים - אוהדי בית"ר.
בגול הראשון התלבטתי, בכל זאת, לא רצוי ליצור מתיחויות מיותרות. אבל בשני כבר יצא ממני "יש" מהוסה, ובשלישי כבר התפרצתי בזעקות. ברביעי חיבקתי את מי שהיה באיזור ובחמישי פתחתי חלון וזעקתי לאוויר התלפיותי הקר: "יש! יא בני זונות".
לא פוטרתי משום מה, ואפילו הקשר שלי עם הדיירים השתפר, הם הבינו שמצבי חמור לא פחות.

גדול
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 06/01/2010 :  11:19:01  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"יש- יא בני זונות."
עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 06/01/2010 :  18:51:08  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השחקן הזר של העשור-ללא ספק-כריסטי ברטו.
כל כך התחבר לקבוצה, עד שהפך מאחד הזרים היותר מבטיחים שהיו אי פעם בהפועל לעוד איזה רם סטי בינוני ואיטי כזה. שחקן מרגש.

נערך על ידי - yaron ב-06/01/2010 18:53:37
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם מיהו זר העשור? נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07