פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל תל אביב vs גוש החרא הצהוב

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל תל אביב vs גוש החרא הצהוב
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל תל אביב vs גוש החרא הצהוב נושא הבא
עמוד: מתוך 2

lili lili מנותק

57 הודעות

נשלח - 04/01/2010 :  14:56:03  הצג פרופיל שלח ל- lili הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האמת, יש קצת חששות, אבל יאללה הפועל.

מתחת לכל גוף שוכנת מאסה.

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 04/01/2010 :  15:39:02  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נקווה שניל אברבנל ייתן את משחק חייו, או שלפחות הגנת בית"ר תציג יכולת כמו נגד מכבי

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 04/01/2010 :  16:58:14  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עבור לתחילת הדף

נירניר נירניר מנותק

4 הודעות

נשלח - 04/01/2010 :  17:52:25  הצג פרופיל שלח ל- נירניר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איפה קלי הקשיש שילמד אתכם את הילכות המנחס?
נראה לי שהלך על הפועל תל אביב תרשמו ניצחון בנקר לבית"ר עם שלושער ליצחקי צמד של תמוז ויום מושלם של עידן טל.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 04/01/2010 :  20:20:14  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מוקי נורא ישמח
עבור לתחילת הדף

מוקי מוקי מנותק

40 הודעות

נשלח - 04/01/2010 :  20:37:54  הצג פרופיל שלח ל- מוקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני תמיד שמח שבית"ר מפסידה איש רע
עבור לתחילת הדף

נדב נדב מנותק

109 הודעות

נשלח - 04/01/2010 :  22:13:36  הצג פרופיל שלח ל- נדב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

כמיטב המסורת:

הופה, ביטר זונה !
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 04/01/2010 :  22:17:28  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

נקווה שניל אברבנל ייתן את משחק חייו, או שלפחות הגנת בית"ר תציג יכולת כמו נגד מכבי

מסתבר שהחלק השני של המשאלה הספיק.

כמה טוב שיש גילי ורמוט בעולם.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 04/01/2010 :  23:09:26  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

ציטוט:

מסכים. אני לא יודע למה, אבל בשנים האחרונות אני יותר לחוץ במשחקים של בית"ר מאשר של הפועל. זה כבר הרבה זמן ככה. האם נמצאה התשובה לפרדוקס הקדום: מה אתה יותר, שונא בית"ר או אוהד הפועל?
עבור לתחילת הדף

lili lili מנותק

57 הודעות

נשלח - 04/01/2010 :  23:32:59  הצג פרופיל שלח ל- lili הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יששששששש!

מתחת לכל גוף שוכנת מאסה.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 04/01/2010 :  23:54:52  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:

ציטוט:

מסכים. אני לא יודע למה, אבל בשנים האחרונות אני יותר לחוץ במשחקים של בית"ר מאשר של הפועל. זה כבר הרבה זמן ככה. האם נמצאה התשובה לפרדוקס הקדום: מה אתה יותר, שונא בית"ר או אוהד הפועל?

כן, בעיה, מסכים איתך. רק כשנתמודד בליגה אמיתית, כלומר בעוד כמה שנים (לפחות), עשוי לחזור המתח הזה. נהדר כל מה שאנחנו עושים, באמת. אבל העניין המקצועי ישוב רק כשנשחק בליגה אמיתית. כשהשחקנים שלנו יהיו ברמה של לאסלו וקראנקו, ולא אזרזר ומלול. כואב כואב, אבל ביום שבו בית"ר חוטפת ארבע בוא פשוט נשמח בשמחה זו.

עוד יבוא היום עליו נוכל לומר כניצחון הראשון בדרבי מאז הגול של נצח בימק"א באמצע השבוע. אז, אני מבטיח לך, נשמח יותר מהניצחון שלנו מאשר מההפסד שלהם. למרות כפילות הארועים!
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 05/01/2010 :  00:19:29  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

העניין הוא, שמהפועל אין ציפיות. אני מגיע למשחק, וברור לי שהסיכוי שנפסיד גדול, לא משנה נגד מי המשחק. כמה שננסה להתנער מזה, אנחנו לוזרים. לעומת זאת, בית"ר כן מנצחת, ולצערי, הרבה פעמים, היא מתעלה במשחקים הגדולים האלה. ותראומת הילדות מהיסודי ישר מחזירה לזכרונות של הבקרים ביום ראשון, אחרי שבית"ר שוב ניצחה והפועל שוב הפסידה.

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 05/01/2010 :  06:51:18  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נדב

כמיטב המסורת:

הופה, ביטר זונה !

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 05/01/2010 :  08:50:24  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

למיטב הבנתי השימוש במילה פרדוקס לא הכי מתאים כי אלו דברים שאינם סותרים זה את זה אלא להיפך.
בשורה התחתונה ,לי לפחות ברור ששנות הילדות הטראומטיות שלי עם אוהדי בית"ר בכיתה (ימים שעדיין היה להם רוב קטן בכיתה), גרמו לכך שאני שונא בית"ר יותר מאוהד הפועל .דרבים שהיינו מארגנים בכיתה אוהדי בית"ר מול אוהדי הפועל (בינהם צחי בזיז ) היו תמיד עקובים מדם ואלימים יותר מהדרבי "האמיתי".

לכן עד היום, רגע האושר הכי גדול שצרוב אצלי איננו קשור להפועל אלא לבית"ר מול הפועל ת"א (1984) ,ואני נער בן 17 יושב בימקא עמוס באוהדי בית"ר המומים, מתפוצץ מאושר מול הצמד של סיני בדרך ל 3:1 שהורס להם את האליפות .
ואח"כ העונג של מחזות שריפת הצעיפים ,המוכר שתקוע עם סטוק חולצות "ביתר י-ם אלופת 1984 " וכו'........רק בשביל זה היה שווה לחיות

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-05/01/2010 08:54:39
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 05/01/2010 :  10:23:11  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חג שמח.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 05/01/2010 :  11:17:47  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
והנה ההסבר המרתק של גומא להפסד של בית"ר - מתוך האתר של גברת התוכן:

"הבעלים של בית"ר ירושלים, גומא אגייאר, התעורר הבוקר (שלישי) לאחר ההפסד 4:3 להפועל ת"א, מאוכזב שלא הצליח להוציא נקודה ואפילו מצא הסבר מעניין להפסדי קבוצתו בשנים האחרונות באצטדיון בלומפילד.
אגייאר ל-ONE: "במהלך המשחק אתמול שאלתי את המאבטחים שלי איך יכול להיות שלעזאזל, אנחנו לא מצליחים לנצח באצטדיון הזה, הרי זו לא הפעם הראשונה ולצערי אני לא יודע אם זאת הפעם האחרונה.
"חיפשתי וחיפשתי ומצאתי את הסיבה: אין באצטדיון בלומפילד מזוזות. במשחק הבא אני מבטיח שאני אשים בכל בלומפילד מזוזות ורק ככה בית"ר ירושלים, הקבוצה היהודיה והכשרה, תוכל לנצח באצטדיון הזה. זה משגע אותי, איך יכול להיות שבאצטדיון יהודי אין מזוזות?".

מה נאמר ומה נדבר?
ומה לגבי שמירת נידה, שמירת שבת קפדנית, לא תנאף ועוד ועוד..

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-05/01/2010 11:30:27
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם הפועל תל אביב vs גוש החרא הצהוב נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07