פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

דייי!!!!!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  דייי!!!!!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם דייי!!!!! נושא הבא
עמוד: מתוך 6

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 01/10/2013 :  08:49:35  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בעיית ההגנה ידועה כבר משנה שעברה.
עזו ודור הלוי חלשים מאוד.
יש לנסות ולהביא בלמים בדחיפות או לתת למחליפים לשחק.
שי אהרון הוא סמל ענק אך לא מתאים כחלוץ חוד בודד.
חייבים שאדלשטיין ושטיין יהיו בכנפיים ועידן שמש באמצע.
נראנו אתמול רע מאוד.
לא אהבתי את שריקות הבוז בסיום.
צריך לחזק את השחקנים ולא לשבור אותם.

עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 01/10/2013 :  09:12:15  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבעיות בהגנה אכן אקוטיות, אבל יש עוד בעיות וצריך פתרון מקיף.
נצא מנקודת מוצא שזה הסגל עד ינואר.
שי,אם התמרור האדום עם המספר 9 על הגב שציווח אתמול בפאניקה במהלך כל המחצית השנייה, הוא המנהיג על המגרש. זה שאמור לעשות סדר, לחנוך את הצעירים ולהנהיג - אז יש פה בעייה גדולה יותר מאסף עזו התת-תפקודי.
אני לא מתכוון להתווכח עם האקסיומה ששי חייב לפתוח כל משחק (להלן אקסיומה). אבל שינהיג איפה שצריך אותו הכי הרבה,בהגנה - שירד לעמדת הבלם.
שיתרום מנסיונו וישרה ממנהיגותו על החוליה החלשה שלנו. לצד עזו (אולי יחזיר לו את הבטחון) או לצד הלוי (יחנוך אותו) או לצד אלברמן (כנ"ל).
ככה הוא גם לא יתקע את ההתקפה, הן ברמה הפיזית (איטיות), והן ברמה התודעתית (שכל כדור חייב לעבור דרכו).
אולי זה יצמצם גם את כמות העקבים ומסירות ה no look שהוא מבצע, למצער, עם החבר הדמיוני שלו.
זה נכון ששי עדיין יכול לתת גול, הוא גם יכול לתת מסירת זהב שתביא שחקן מול שוער, אבל בחישוב העלות תועלת זה פשוט לא זה.
אני מניח שכולנו מסכימים שככה אי אפשר להמשיך בהגנה, ושיותר גרוע מעכשיו לא יכול להיות אז זה שווה נסיון.
זה ישחרר את החוד שלנו שיכלול את שמש באמצע ואת שטיין ואדלשטיין באגפים.

לא ממש הבנתי את החילופים של עופר אתמול, אפשר (ורצוי) להמר על התקפה, אבל בין הימור לאיבוד עשתונות התחושה נטתה לכיוון איבוד העשתונות.
מורג'אן היה בין הבודדים שבלטו לטובה, אבל ניחא. החילןף של עוז בכהן כבר היה הזוי, כל זה תוך התעקשות לשמר את שי על המגרש בעמדה הקדמית - מה שמחזיר אותנו לתחילת הדברים.

מעבר לזה, ר"ג לא היו כאלה טובים, בטח לא בראשונה. לא הרגשתי כאלה הבדלי רמות (כמו מול אשקלון למשל) הם בהחלט קבוצה שאפשר וצריך להוציא מהם נקודות.

היו גם דברים חיוביים אתמול.
עמית שמש, שמנע השפלה גדולה יותר.
דגו היה מצויין בראשונה והתעייף בשניה.
עידן ושטיין שרפו דשא.וסיכנו לא מעט.

לגבי התשואות\שריקות הבוז בסיום. שכל אחד יתמודד איך שהוא מרגיש. אני לא הרגשתי צורך להריע ולשיר מחד, אבל גם לשרוק בוז לשמש את שמש,שטיין ואלשטיין לא נראה לי נכון. לא שופט, כל אחד שיעשה מה שבא לו. אני העדפתי לשתוק.

יום שישי בהרצליה משחק חדש, מקווה שהצוות ידע להוציא את הראש של השחקנים מהתבוסה ולערוך שינויים מתבקשים בהרכב ובמערך.

יאללה הפועל.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 01/10/2013 :  09:30:51  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גילוי נאות אני בחו"ל (נגד הרצליה כבר אהיה) וראיתי רק את שני המשחקים ששודרו פלוס עוד כמה משחקי אימון.

דור הלוי: הבחור לא בלם הוא צריך לשחק בקישור האחורי, אני זוכר משחק שלו בליגת העל במדי ראשון שכבש צמד מהעמדה הזאת, עדיף שישחק בקישור כי במצב הנוכחי אנחנו מפספסים קשר אחורי מצוין ומקבלים בלם לא טוב.

אלירן אוחנה: מוזר לי שלא קראתי תגובה אחת עליו בדיון אבל לדעתי וכתבתי את זה הרבה הוא לא קיים, והרבה בגללו האמצע שלנו לא קיים, בקיצור הוא לא יכול להחזיק את הקישור האחורי, שחקן פרווה ועדיף במקומו את דור הלוי.

אסף עזו: אני באמת אוהב אותו, הוא אדום מבטן ולידה אבל כבר בשנה שעברה (חוץ מכפר שלם ועמישב בחוץ) לא היה לו משחק אחד טוב. הוא חייב להתעורר ואני מאמין שיש לו את היכולת, שיתחיל להתעסק בכדורגל במקום להריץ ראשי עיר.

אני אוהב את עופר בנאדם טוב וצנוע וזה בדיוק המאמן שאנחנו צריכים, חייבים עם הכספים שיגיעו מהטוטו לחזק את ההגנה בבלם מוכח בליגה הזאת אחרת נוציא בינואר סכומים הרבה יותר גבוהים.

ומשהו לסיום הפועל רמת גן קבוצה שאני מאוד אוהב ומעריך אבל מה זה התבוסנות הזאת שלכם? לא בושה להפסיד לה? למי? ליעד ברקוביץ, אביאל גבאי (טבריה), לידור כהן, דור מליחי ואלמוג בוזגלו? אם זה מה שהם עשו עם התקציבים שאמרתם פה מישהו שם פישל בעבודה שלו.
יאללה הפועל!!!
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 01/10/2013 :  09:32:20  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המאמן עופר חייב לבצע שינויים מהותיים גם אם זה פוגע בהיארכיה הקבוצתית.
גם אם זה אומר ששי ישחק מחצית.
חייבים ושוב חייבים שינוי בעמדת הבלמים.
מסכים עם גדעון כי החילופים של עבד (מצוין) ואורי כהן תמוהים.
אולי כדאי לשחק הפוך - להעלות את עוז במחצית ראשונה ולנסות לעקוץ,
במקום להכניס אותו במחצית שניה על תקן מושיע.
רמת גן לא היו גדולים (כמו אשקלון).
פשוט אנחנו היינו גרועים.
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 01/10/2013 :  10:07:11  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שנה שעברה עופר ניסה את שי כבלם ואחרי מחצית אחת הבין שזה לא עובד .
אל לנו לזלזל בהפועל רמת גן . יניב לוזון , דן רומן , אדו אלו שחקני ליגת
על , מה שאין לנו כל כך (חוץ מעבד). אורי כהן עשה המון חורים , אבל חבל להפסיד שחקן מהיר כמוהו. צריך לעבוד איתו באימונים על סגירות והוא צריך
לקבל עזרה מהקישור . ההתנהגות שלו אחרי החילוף לא היתה לעניין.
עבור לתחילת הדף

tal_vaknin tal_vaknin מנותק

389 הודעות

נשלח - 01/10/2013 :  10:28:55  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אלירן אוחנה לא הוזכר מכמה סיבות
1.לא כולם שמו לב שהוא היה על המגרש חוץ מפאול אחד שהוא עשה לא זכור לי עזרה שלו
2.אף אחד לא בנה עליו אין לי מושג למה הביאו אותו כשיש לנו כל כך הרבה קשרים דפנסיבים במקום להביא בלם... מישהו אמר שהוא אוהב את עופר? סבבה יכול להיות אחלה בן אדם אבל בבנית הקבוצה הוא נכשל כישלון חרוץ בחלק ההגנתי
עבור לתחילת הדף

מגלה הסודות מגלה הסודות מנותק

24 הודעות

נשלח - 01/10/2013 :  10:30:08  הצג פרופיל שלח ל- מגלה הסודות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק תיקון קל, טל חן חתום ממזמן בלוד ואף שיחק איתה כבר.
אין בלמים חופשיים טובים בשוק, זה מה יש עד ינואר.
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 01/10/2013 :  10:57:57  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דגו,אדלשאיין,עבד,רז שטיין - בחירות מעולות של עופר.
בחירת הבלמים והחלק האחרון כרגע כישלון טוטאלי.
צריך לתת צ'אנס למחליפים.
ג'וני צריך לשחק (למה לשבור אותו ?)
שנה שעברה עלה מהספסל והיה מצויין.
אני מתגעגע ללחימה של סמיר על המגרש (לצערי זה נוסטלגיה)
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 01/10/2013 :  11:21:03  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני חושב שסמיר במקום אוחנה משדרג משמעותית את האמצע
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 01/10/2013 :  11:48:23  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתמול כל הקבוצה שלנו הייתה רכה כמו מרגרינה. הפסדנו בכל מאבק על הכדור. ודגו היה הכי רך מכולם. כשמדובר בקשר אחורי המצב לא מעודד. הוא עלה לנו אתמול בשער ובכדור למשקוף שלא בטוח שלא עבר את הקו אחר כך

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

tal_vaknin tal_vaknin מנותק

389 הודעות

נשלח - 01/10/2013 :  11:54:55  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בדקתי ואכן טל חן כבר חתום בלוד אבל יש עוד בלמים טובים יותר ממה שיש לנו ואפשר להביא אותם בהעברה חופשית..להישאר עם ההגנה הקיימת היא ירידת ליגה כבר עכשיו.
בקשר לגוני ושי מזור אין סיבה לא לתת להם לשחק
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 01/10/2013 :  12:53:20  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שאנשים פה איבדו את זה לחלוטין.

גם אני חושב שעזו ודור הלוי לא מספיק טובים לעמדה, אבל נכון לעכשיו - זה מה שיש וצריך לעודד אותם, או לנסות את המחליפים, אבל לא לקלל ולגעור ולהפעיל לחץ בגלל תבוסה במחזור הרביעי.

4 נקודות מתוך 12, כשדפקו אותנו עם המשחקים הביתיים - לא רע בכלל.
עבור לתחילת הדף

shorot shorot מנותק

91 הודעות

נשלח - 01/10/2013 :  13:09:44  הצג פרופיל שלח ל- shorot הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה נקודות כתגובה למה שנכתב פה:
1) עבד מורג'אן ,כשרוני ככל שיהיה, לא זז על המגרש ללא כדור. הוא לא בא לקבל כדור ולא מחסה שחקנים בהגנה. נראה לפעמים שהוא לא משקיע ולכן עופר החליף אותו, לדעתי.
2)לגביי עופר וחוליית ההגנה, הוא רצה את אורי פסו ולא קיבל. לא יודע איזה עוד בלמים ברמה לא הגיעו בגלל פערים כספיים. למרות זאת אני חושב שעופר הוא אנטי בלמים. מזכיר קצת את שנה שעברה שלא הביא בלם בינואר, כי הוא האמין שיובל יסגור לו את הפינה(שוב קשר אחורי בתפקיד הבלם)
3)לגביי העידוד בסוף, יש משהו הרבה יותר מחייב עבור שחקן, כשהוא יודע שהוא צריך לשחק עבור קהל שתומך בו תמיד. כשמקללים אותי האינסטינקט הראשוני שלי הוא לקלל בחזרה,זה לא שונה אצל שחקן.
4) יאללה הפועל!!!
עבור לתחילת הדף

הלב אדום הלב אדום מנותק

42 הודעות

נשלח - 01/10/2013 :  14:01:11  הצג פרופיל שלח ל- הלב אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה שנמשיך לבכות לא יעזור בכלום , צריך להרים את הראש ולהתכונן להרצליה . אסף עזו היקר בלם לצערי אתה לא . לפי דעתי אם תיהיה. לנו הגנה טובה אנחנו יכולים להסתכל לכיוון פלייאוףעליון . לגבי שי אהרון לצעריהרב הוא לא יכול לשחק ,הוא מאבד כדורים,הוא לא מנהל התקפות והוא לא עוזר בהגנה מקווה שנגיע בהמונינו לדיחוף את הפועל נגד הרצליה שככל הנראה יותר חלשה מאיתנו .

אוהב אותך שי אהרון .
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 01/10/2013 :  14:39:29  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הדבר הכי גרוע כרגע זה להכנס להיסטריה ולבצע מלא שינויים.
טוב עשה טסלפפה שעשה רק שינוי אחד בהרכב אתמול, וגם שינוי שהוכיח את עצמו. עושה רושם שדגו שווה הרכב ראשון.
למשחק בהרצליה לדעתי גם צריך לעשות במקסימום שינוי אחד בהרכב (לנסות את אלברמן או מזור בהגנה, לא משנה אם זה במקום עזו, הלוי או אפילו כהן).

אם יש משחק שבו לדעתי אפשר לעשות יותר משינוי אחד ולהמר קצת יותר זה מול נתניה (כי סביר להניח שנפסיד בכל מקרה). אז אפשר למשל לנסות את דור הלוי בקישור במקום אלירן אוחנה. אולי לנסות לשחק 2-4-4 עם אדלשטיין ושטיין באגפים ושי ועידן בחוד.

בכל מקרה אחרי נתניה ועד המחזור ה 11 יהיו לנו ארבעה משחקים מול קבוצות שככל הנראה יבלו את כל העונה הזו בחצי התחתון של הטבלה, אחרי המחזורים הללו נדע כנראה אם הקבוצה הזו הולכת למרכז טבלה או למאבקים נגד הירידה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם דייי!!!!! נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07