משתמש |
דייי!!!!!  |
gideon
918 הודעות |
נשלח - 30/09/2013 : 22:45:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
עזו חרפה.
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 30/09/2013 : 23:11:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריאל
בהחלט דייייי! די להתרגשות, די להסקת המסקנות המהירה ודי לקטילת הסגל. מה כולה קרה מה? מחזור רביעי עם 4 מ- 12 כשיחקנו מול קבוצות חזקות, עם ניסיון ותקציב? הקבוצה שלנו עם סגל חדש בליגה חדשה ואנשים כאן מצפים לנפלאות. הכי מפחיד אותי זה סחרור בקבוצה עקב עריפת ראשים- שחקן חייב את תחושת הביטחון שלו בהרכב, גם אם הוא משחק לא טוב ארבעה משחקים. אם עכשיו מורידים לספסל שחקן כזה או אחר מה זה ישדר לשאר השחקנים? זה רק ישתק אותם מחוסר ביטחון. אני חושב שטוב שקיבלנו את סטירת הלחי המצלצלת הזאת במחזור רביעי ולא בעשירי, לא קרה כלום ויאללה להרצליה
מסכים, באמת לא קרה כלום, ממשיכים הלאה.
עופר עשה כמה נסיונות מעניינים והרי המסקנות: - כבר מהמחזור הראשון כל היריבים שלנו יודעים שעל עבד צריך לשים שני שחקנים, ואם הם גם יבעטו בו מדי פעם, עוד יותר טוב. זה מאד מקשה על מרכז השדה שלנו, כי הוא צריך להשקיע הרבה מאמץ להשתחרר מהם ואז זה מוציא את העוקץ מההתקפה שלנו. היום עופר ניסה לראות איך זה בלעדיו, והתוצאה היתה שמרכז השדה שלנו הרים דגל לבן. לדעתי מעכשיו עבד יצא מהמגרש רק באדום או בפציעה (חס וחלילה וחלילה וחס) - גם עם קו הגנה נמוך יותר מאשר במשחקים הקודמים יש לנו בעיה של איטיות - אדלשטיין אינו מגן שמאלי
|
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 30/09/2013 : 23:19:46
|
האמירה של זה מה שיש מביכה!!! אנחנו קבוצת אוהדים עם הכנסות מטלויזיה ספונסרים טוטו ווינר שתכף נקבל וקצבה מההתאחדות ועוד..!!! חברים זה ממש לא מספיק שזה מה שיש... גם בליגה א לא היתה לנו הגנה ברזל באופן יחסי ועלינו בזכות התקפה וחולשה של יריבות פה אנחנו לא רוצי להיות בשר תותחים ולכן אנחנו חייבים להתחזק אז את מתן בראשי אי אפשר להביא בגלל דמי השבחה וחוזה אבל יש עוד כמה בלמים שהם שחקנים חופשים כמו טל חן שהוא מצוין לליגה הזאת!!! עופר לא צריך מאה קשרים ואפס בלמים ואין לי בעיה עם ההפסד אבל גם להפסיד יש דרך... מה לא הינו באותו משחק?.. כי אני ראיתי הגנה שלא לוקחת ריבאונד אחד! איפה הלחימה??!?!?! להעיף את שניהם דחוף!!! 7 גולים ב2 משחקים והם בכלל לא מראים אכפתיות!!! יש לנו את גוני ושי מזור על הספסל יש לנו את טל חן שחקן חופשי שלדעתי ישמח לבוא כתוצאה מהעובדה שהוא נחתך מאום אל פאחם ומחפש קבוצה... שי אהרון הוא ללא ספק הסמל ואני חושב שאיכפת לו מהקבוצה לא פחות ממני ועלכך אני מעריך אותו מאוד אבל אם ככה הוא נראה במחזורים האחרונים לא בושה לרדת לספסל או לבקש שיחליפו לו עמדה כי לצערי זה לא פוגע אני חושב שיש לו המון מה לתת לקבוצה מבחינת אישיות אבל מבחינת היכולת זה לא זה בארבע מחזורים האחרונים מקווה שמישהו יקרא את זה ואולי יהיה איכפת לו ויזיז משהו כי בקצב הזה אנחנו חוזרים שנה הבאה למגרשי חוץ שצמודים לגני שעשועים כמו של עמישב... בהצלחה
|
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 30/09/2013 : 23:25:02
|
מצטרף למנדי . הייתי בשוק שהוא הוציא את עבד , השחקן הכי טוב שלנו. צמד הבלמים שלנו לא מתפקד ביחד . דור הלוי הוא במקור קשר אחורי וגם היום בכמה פעולות שהוא ביצע במרכז המגרש הוא היה טוב . ברגע שהוא מוצא עצמו כשחקן אחרון הוא נכנס לפניקה ועושה שטויות , יעשה טוב עופר אם יעביר אותו לעמדת קשר אחורי וינסה את אלברמן כבלם לצד עזו . |
 |
|
יוני.ב.
109 הודעות |
נשלח - 30/09/2013 : 23:35:36
|
טל חן לא משחק בבני לוד? |
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 30/09/2013 : 23:52:17
|
לא... היום הוא שוחרר מאום אל פאחם בגלל תקציב |
 |
|
עילי
139 הודעות |
נשלח - 30/09/2013 : 23:53:58
|
מה ההפתעה? כבר משנה שעברה ידענו שסמיר ועמית הצילו אותנו והם אלה שהעלו אותנו ליגה (בטח לא המאמן). בסה"כ יש לנו שחקנים די מוכשרים שחלקם כבר הוכיחו עצמם בליגה הלאומית, הקבוצה פשוט מאומנת בצורה בזיונית. עזו כבר לא מתאים, ודור הלוי בטח שלא צריך לשחק שם. שוב אגיד - ציון לא ברמה. שחקן שאין לו שום חוזקה (יודע לבעוט? להרים? לתקל? מהיר? מסירות חדות?) ועם נשמה אפשר ללכת לקנות בליגה הזאת חמוצים. אני לא מצליח להבין את החילופים ובטח לא את שיטת המשחק שמדלגת על הקישור (מה הוא חשב לעצמו? שעמית יעיף כדורים ומה יקרה?)
בכל מקרה המשחק הזה הוא קריאת השכמה, אמנם 4 מחזורים אבל זה נראה כמו בדיחה
|
 |
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 30/09/2013 : 23:55:17
|
[/quote]מסכים, באמת לא קרה כלום, ממשיכים הלאה.
אני לא יודע ביחס לאחרים אך אני הייתי שמח לקבל התייחסות גורמים מקצועיים בפורום הפתוח או הסגור, אחרי הכול ה"מומחים" מתריעים מתחילת העונה על הבעיות בהגנה |
 |
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 01/10/2013 : 00:28:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריאל
בהחלט דייייי! די להתרגשות, די להסקת המסקנות המהירה ודי לקטילת הסגל. מה כולה קרה מה? מחזור רביעי עם 4 מ- 12 כשיחקנו מול קבוצות חזקות, עם ניסיון ותקציב? הקבוצה שלנו עם סגל חדש בליגה חדשה ואנשים כאן מצפים לנפלאות. הכי מפחיד אותי זה סחרור בקבוצה עקב עריפת ראשים- שחקן חייב את תחושת הביטחון שלו בהרכב, גם אם הוא משחק לא טוב ארבעה משחקים. אם עכשיו מורידים לספסל שחקן כזה או אחר מה זה ישדר לשאר השחקנים? זה רק ישתק אותם מחוסר ביטחון. אני חושב שטוב שקיבלנו את סטירת הלחי המצלצלת הזאת במחזור רביעי ולא בעשירי, לא קרה כלום ויאללה להרצליה
מסכים. לא הייתי במשחק אבל לא אוהב את הכותרת של הנושא ("דייי!!!!!") לפעמים שההגנה איומה ולא מתואמת, דווקא שינוי זה פחות חכם. תיאום נבנה עם הזמן. כקבוצת אוהדים חשוב לתת גב ועוצמה למאמן ולדחוף את השחקנים, נראה עוד הפסדים העונה והמטרה להשאר בליגה. "האמירה שזה מה שיש מביכה" היא ממש לא מביכה. אבל שווה לבדוק עם טל חן אם זה לא חורג מהתקציב |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 01/10/2013 : 00:42:09
|
האמירה שזה מה יש לא רק מביכה אלה תבוסתנית שיחקנו רע רע מאוד יותר נכון לא שיחקנו 30 דקות אחרונות השחקנים פשוט הלכו מה זה הבית זונות הזה תלחמו תהרגו תשרפוהאת המגרש בשביל זה אתם שחקני כדורגל לא? מחצית שניה המרכז מגרש הפך ליהות חצר ש ל רמת גן שעשו מה שבא להם ולולא עמית שמש היה נגמר 7-8 ולא 4 |
נערך על ידי - גבעוני ב-01/10/2013 00:44:33 |
 |
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 01/10/2013 : 00:44:35
|
האמירה שזה מה יש לא רק מביכה אלה תבוסתנית שיחקנו רע רע מאוד יותר נכון לא שיחקנו 30 דקות אחרונות השחקנים פשוט הלכו מה זה הבת זונות הזה תלחמו תהרגו תשרפוהאת המגרש בשביל זה אתם שחקני כדורגל לא? מחצית שניה המרכז מגרש הפך ליהות חצר ש ל רמת גן שעשו מה שבא להם ולולא עמית שמש היה נגמר 7-8 ולא 4 |
 |
|
חתול אדום
27 הודעות |
נשלח - 01/10/2013 : 00:57:27
|
מבחינה מקצועית אני חושב שכולנו כבר יודעים בדיוק איפה החסרונות ואיפה היתרונות שלנו...
רק תלונה אחת יש לי- כאב לי בלב לשמוע את צעקות הגנאי של חלק מהאוהדים אל עבר השחקנים בסוף המשחק, שלא לומר שריקות בוז. מה קרה? קבוצה שהרגע עלתה ללאומית חטפה בראש ממחזיקת הגביע, ואתם מתהפכים על הקבוצה שאתם מתיימרים לאהוד?
וסליחה מראש שהתגובה נשמעת מתנשאת ופלצנית, אבל זה הציק לי יותר מאשר ההפסד עצמו. |
 |
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 01/10/2013 : 04:34:41
|
גבעוני לא קלטת אותי נכון, אנחנו אותו ראש. עם מה שיש צריך להלחם ולכסח את הדשא, אין תקציבי ענק וכישרונות על והנשק שלנו הוא הנחישות, ואם שחקן לא מבין שהוא משחק בישביל הפועל קטמון ירושלים הוא צריך לקבל כאפה. אבל אלו השחקנים שיש לנו וזה לא זמן ולא תקציב לשופינג וניפויים. שנאמר: "זה מה יש" |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 01/10/2013 : 07:38:18
|
עם מה שיש אי אפשר להילחם אסף עזו ודור הלוי לא יכולים להיות מרכז הגנה סביר בליגה לאומית!הכתובת היתה על הקיר ועכשיו היא על הדשא קיבלנו 7 שערים ב2 המשחקים האחרונים!צריך להבין את זה ולטפל בזה... גם להפסיד יש דרך ולנו אין דרך המשחק שלנו מתבסס על התקפה וההתקפה מתפקדת כראוי רק שעוז נכנס וזה עובדות עוז לא יכול לשחק 90 דק אז צריך לשנות תוכנית משחק כי יש חלק קידמי מוכשר ולהעיף כדורים מהשוער לחלוצים זה לא ממש חכם!ואם הבלמים שלנו עד כדי כך גרועים עדין לא מאוחר ואפשר להביא בלמים בהעברה חופשית נתתי את הדוגמא של טל חן אבל חוץ ממנו יש עוד כמה! התאום בהגנה הוא לא הבעיה שלנו אלא היכולת אגב אומנם היתי שם עם עוד חמישה אוהדים אבל במשחק האימון נגד גבעת זאב יכלנו לראות שהבלמים שלנו לא מסתדרים עם חלוצי ליגה ב אז לחשוב שזה מתאים ללאומית?!?!? נו באמת! |
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 01/10/2013 : 07:53:27
|
ולכל מי שמספר ומאמין לשטות שרמת גן היא מחזיקת גביע והיא מעל הליגה ואין מה לעשות אז לפני שאתם מדברים שטויות תבדקו תוצאות כי להפועל רמת גן היה נצחון אחד עד עכשיו על אותה קבוצה שאנחנו נצנחו ו2 הפסדים ככה שהם לא פתח תקוה ובטח לא נתניה |
 |
|
דייי!!!!!  |
|