משתמש |
משחק מספר 3 - קטמון מארחת את אשקלון  |
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 21/09/2013 : 19:52:25
|
קרנקו, בצפייה בשידור החוזר של המשחק, רואים מסירות שלא מתחברות ואת העייפות. במשחק עצמו הייתה לנו זווית יותר רחבה (לא רק איפה שהכדור נמצא ושם המצלמה מתמקדת) וניתן היה לראות זאת יותר. אני מסכים שיש יתר זהירות של המאמן.
|
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס |
 |
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 21/09/2013 : 20:14:24
|
אסור להתבלבל ולשכוח שאנחנו אחת המועמדות באופן טבעי לרדת ליגה ולכן כל נקודה שמושגת במשחקים מול יריבות מנוסות, עשירות, חזקות וותיקות, זה בונוס נהדר עבורנו. חוץ מ-5-6 קבוצות בליגה הזאת, השאר הן באותה רמה ומולן נצטרך לעלות בהרכבים קצת יותר נועזים. |
 |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 21/09/2013 : 23:35:35
|
לא חושב שאנחנו אחת המועמדות לרדת ליגה ולא מבין איך אפשר לעלות בהרכבים יותר נועזים ממה שהיה עד עכשיו.
אני אחזור על דברים שכבר כתבתי - לדעתי עדיין לא כדאי לשנות את ההרכב הפותח. אולי אולי לפתוח עם ג'ורג' כמגן ימני במקום ציון. היה נראה שמבחינה הגנתית הוא עדיף בדקות ששיחק, אבל מוקדם לקבוע.
אם יש משחק שבו לדעתי כדאי להתחיל לבדוק שינויים בהרכב הפותח זה המשחק שיהיה מול נתניה. גם עד אז יעברו עוד שני משחקים שבהם אפשר יהיה לקבוע קצת יותר טוב לגבי יכולתם של השחקנים הנוכחים בהרכב הפותח וגם כי זה משחק מול יריבה שבברור עדיפה עלינו בכל מקרה, אז זו הזדמנות טובה להמר.
עד אז השינוי העיקרי שצריך לעשות הוא באופן שבו הקבוצה משחקת, או יותר מדויק לגבי האופן שבו הקבוצה מתקיפה. גם אם היה לנו צמד בלמים מוצלח יותר מעזו והלוי, זה היה הימור גדול מדי לשחק עם קו הגנה כל כך גבוה ולהשאיר לא מעט פעמים רק אותם להתמודד עם התקפות. אז לדעתי שלושה דברים צריכים להשתנות - הראשון הוא שכשתוקפים מהאגף, רק המגן של אותו אגף יעלה לעזור להתקפה. שהשני ישאר מאחור ושאחד הקשרים האחוריים יגבה את המגן שעלה. הדבר השני הוא לא לשחק כל כך הרבה על מלכודת נבדל ובקו הגנה גבוה. השלישי הוא ששחקני הכנף (השנייים שמשחקים מבין עידן, רז ואוהד) ירדו אחורה לעזור למגינים כשהקבוצה מתגוננת. |
 |
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 22/09/2013 : 00:42:35
|
לצערי במצב הנוכחי אין מקום לפנסו בהרכב. אני מעריך את האמון של המאמן בו ומכיוון שהוא שחקן צעיר שיכול להתפתח ולהתקדם ולא לחזור אחרי עונה לקבוצת אם אני בעדו, אבל במערך הנוכחי דגו עדיף עליו וב 4-4-2, שם אתה מרוויח את עידן כחלוץ הוא הראשון שיוצא. דור הלוי היה הרבה פחות גרוע מעזו, אני מקווה שיצליח למחוק את האוולי מהר מהזכרון ללא חוויות פוסט-טראומטיות |
 |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 22/09/2013 : 02:48:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע
אסור להתבלבל ולשכוח שאנחנו אחת המועמדות באופן טבעי לרדת ליגה ולכן כל נקודה שמושגת במשחקים מול יריבות מנוסות, עשירות, חזקות וותיקות, זה בונוס נהדר עבורנו. חוץ מ-5-6 קבוצות בליגה הזאת, השאר הן באותה רמה ומולן נצטרך לעלות בהרכבים קצת יותר נועזים.
די לחשוב עלינו כעל מועמדת לירידת ליגה. אנחנו מועמדים להתגנב לפלייאוף עליון כמו שאנחנו מועמדים לרדת ליגה, בוא נחשוב קצת חיובי - שהשחקנים לפחות יאמינו לזה |
 |
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 22/09/2013 : 04:57:23
|
אין ספק שההגנה שלנו לא להיט, אבל הקשרים האחוריים (פנסו ואוחנה) לא קיימים בכלל ומקשים עליהם עוד יותר, ואני בכלל לא בטוח שדגו הפתרון, הייתי מעביר לקישור את דור הלוי ומנסה בתור בלם את אחד המחליפים.
וסוף סוף שער מקרן! |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 22/09/2013 : 07:06:41
|
גם את אורי כהן לא הייתי מנקה מאחריות - בצד תוקפנות מבורכת וממשית הוא מיצר חורים בהגנה ולפעמים מוותר מהר מדי על חלוץ שכבר עבר אותו. אין לנו מגן שמאלי אחר, כביכול אין לאורי תחרות, אבל חייבים לדרוש ממנו יותר הגנה. התקפה - כל השלשה רז, עידן ואוהד חייבים לשחק. לטעמי - גם עוז חייב לפתוח (שיתעייף בדקה ה 60 - תחליפו). מי נשאר על הספסל? תעשו חשבון לבד. וכן, אני לא מתבייש לאמר שסמיר שווה יותר מכל הדפנסיבים הנוכחיים. |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 22/09/2013 : 07:38:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
וכן, אני לא מתבייש לאמר שסמיר שווה יותר מכל הדפנסיבים הנוכחיים.
אתה מצפה שניקח ברצינות אבחנות שלך אחרי שטות כזאת ? |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 22/09/2013 : 07:57:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
אתה מצפה שניקח ברצינות אבחנות שלך אחרי שטות כזאת ?
לא הייתי מסכים עם האבחנה, אבל בדקה ה-65 כשאתה צריך לחימה במרכז זה היה יכול להיות נחמד להכניס את סמיר. או פשוט להכניס את דגו 10 דקות מוקדם יותר. פשוט לא היה לנו אמצע במשחק הזה, זה היה מתסכל לראות
מסכים עם רוב מה שנאמר פה. ג'ורג'י נכנס ונראה טוב, אבל ההגנה הייתה מפחידה. בכלל משחק מטורף, לא פשוטים חיי האוהד בלאומית. עם הגנה פחות מפחידה אני יוצאים קדימה בדקות האחרונות מול קבוצה עם פיק ברכיים ולוקחים את המשחק. ועדיין, כן ניכר שיפור במחצית השנייה, זה לא שאשקלון הגיעה להזדמנויות מטורפות שם.
אני מאמין בעזו, גם שנה שעברה כמו שנאמר לקח לו קצת זמן להכנס. מה שכן, עוד שנה שעברה נמאסו עליי הכדורים הארוכים שלו, אבל זו כבר טענה לפפ. אני במקום פפ מכריז מצב חירום בהגנה, בודק את כל האופציות שלי, ואולי כן משלב את את דור או שי מזור (גילוי נאות: אני בן אחותו) |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
mookie
181 הודעות |
נשלח - 22/09/2013 : 10:29:30
|
קל לבוא בטענות לבלמים, כי כמו אצל השוערים, הטעויות שלהם עולות ביוקר. אבל הגנה לא זה לא רק בלמים. ההגנה צריכה להתחיל מהחלוצים ומהקשרים, אם הם יעשו את העבודה שלהם כמו שצריך, גם עזו והלוי יראו פתאום יותר טוב.
שי ועידן, ברוב ההתקפות נגדנו, נשארים למעלה לעמוד צמוד לבלמים, ומאפשרים לקשרים של היריבה להוביל כדור בשקט במרכז המגרש, התוצאה של כך היא שהקשרים שלנו צריכים לצאת קדימה ללחוץ על מובילי הכדור, ומשאירים שטחים ריקים מאחור. ואז פתאום מגלים שאפילו בהתקפות מסודרות, עזו והלוי נשארים לבד.
במקרים אחרים כשהמגנים עולים ולא מספיקים לרדת להגנה, רואים פתאום את עזו דופק גליצ'ים על קו החוץ, כשזה עובד אז סבבה, אבל כשלא, מגלים פתאום שאין אף אחד בהגנה. אני לא רוצה להתיימר להבין יותר מדי בטקטיקה, אבל אם רוצים להמשיך לתת למגנים לתקוף בחופשיות, אז או שצריך להוסיף בלם שלישי או שצריך לודא שמישהו מהקישור מחפה על המגן באגף.
|
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 22/09/2013 : 10:37:57
|
עוז צריך להיכנס בחצי שעה האחרונה.הוא היחיד שיכול לפרק הגנה עייפה. ההתקפה המהירה שלנו היא חידוש מרענן לעומת השנים האחרונות וכנראה יש לזה מחיר הגנתי.מגינים עולים להתקפה?מישהו מהקשרים סוגר במקומם. קבוצה נהדרת יש לנו.אני מופתע לטובה מצורת המשחק. |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 22/09/2013 : 21:04:08
|
אכן, שמתי לב שאת עצמך אתה לוקח ברצינות תהומית, גורו של כדורגל לפחות. ויש גם מי שדואגים לפמפם לך את הטייטל הזה, אחרת לא ברור מאיפה אתה לוקח את החרות לפנות אלי בלשון רבים. אני ברשותך (או שלא) מרשה לעצמי לחשוב אחרת, תגיד מה דעתך נקי, אין לי צורך בציונים שאתה מבקש לחלק. |
 |
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 22/09/2013 : 22:22:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע
אסור להתבלבל ולשכוח שאנחנו אחת המועמדות באופן טבעי לרדת ליגה ולכן כל נקודה שמושגת במשחקים מול יריבות מנוסות, עשירות, חזקות וותיקות, זה בונוס נהדר עבורנו. חוץ מ-5-6 קבוצות בליגה הזאת, השאר הן באותה רמה ומולן נצטרך לעלות בהרכבים קצת יותר נועזים.
די לחשוב עלינו כעל מועמדת לירידת ליגה. אנחנו מועמדים להתגנב לפלייאוף עליון כמו שאנחנו מועמדים לרדת ליגה, בוא נחשוב קצת חיובי - שהשחקנים לפחות יאמינו לזה
ברור שאנחנו מועמדים לרדת ליגה. אנחנו קבוצה שרק עלתה ליגה, כלומר חסרת ניסיון בליגה הזאת. אנחנו משלמים (חוטפים גולים ממתפרצות של 4 על 2) שכר לימוד ועוד נשלם (בעתיד הקרוב נשחק מול קבוצות לוחמות שיטרפו את הדשא ואותנו) שכר לימוד כואב וכאוב.
בנוסף לזה קטמון קבוצה דלת תקציב וכשקבוצות ילמדו אותנו(כפי שהתרחש בליגה א' שם קבוצות למדו אותנו והאכילו אותנו מרורים) ואת התנועה של השחקנים היותר מסוכנים שלנו, כמו של עידן בגול מהקרן הנפלאה של עבד, נתקשה עוד ועוד ואז נאלץ לאלתר ולמצוא תשובות.
ובמקרה שכזה שוב ניתקל במאמן שלנו שחסר ניסיון בליגה הזאת, ובתקציב מוגבל שלא מאפשר לנו לאלתר ולהביא שחקנים שוברי שיוויון, כפי שהיה לנו בשנה שעברה עם פנסו ושלום עקיבא. |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 22/09/2013 : 22:41:34
|
אכן, שמתי לב שאת עצמך אתה לוקח ברצינות תהומית, גורו של כדורגל לפחות. ויש גם מי שדואגים לפמפם לך את הטייטל הזה, אחרת לא ברור מאיפה אתה לוקח את החרות לפנות אלי בלשון רבים. אני ברשותך (או שלא) מרשה לעצמי לחשוב אחרת, תגיד מה דעתך נקי, אין לי צורך בציונים שאתה מבקש לחלק.
גורו של התחת. לשון הרבים זה לא בגלל אלה שדואגים לפמפם לי, חבורת החסידים השוטים שאתה מדמיין. לשון הרבים היא משום שכל פיצולי האישיות שלי, כולם חושבים שסמיר עבד אל-חי בחור טוב, וקשר אחורי מצוין לרמה של ליגה א'. שנה לפני שהוא הגיע לקטמון עדכנתי אותם לגביו. דעתי הנקיה היא שאם אתה , שלא ברשותי, ומבלי לפחד מעדת החסידים המדומיינת, אני מצטט אותך , "לא מתבייש" לאמר על 2 קשרים כמו מורג'אן ואוחנה, שמשחקים כמה שנים בלאומית (מורג'אן גם בליגת העל), שסך הכל היו מבסוטים מהם בקבוצות שלהם, ואין להם בעיה להשיג חוזה לעוד עונה שהם שווים פחות מקשר עם רזומה של 7 משחקים בלאומית כמחליף לפני כמה שנים וחוסר רצון להילחם על מקומו בלאומית בהווה, אז טעות בידך.
|
נערך על ידי - קראנקו ב-22/09/2013 22:45:27 |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 22/09/2013 : 23:28:02
|
אכן, שמתי לב שאת עצמך אתה לוקח ברצינות תהומית, גורו של כדורגל לפחות. ויש גם מי שדואגים לפמפם לך את הטייטל הזה, אחרת לא ברור מאיפה אתה לוקח את החרות לפנות אלי בלשון רבים. אני ברשותך (או שלא) מרשה לעצמי לחשוב אחרת, תגיד מה דעתך נקי, אין לי צורך בציונים שאתה מבקש לחלק.
גורו של התחת. לשון הרבים זה לא בגלל אלה שדואגים לפמפם לי, חבורת החסידים השוטים שאתה מדמיין. לשון הרבים היא משום שכל פיצולי האישיות שלי, כולם חושבים שסמיר עבד אל-חי בחור טוב, וקשר אחורי מצוין לרמה של ליגה א'. שנה לפני שהוא הגיע לקטמון עדכנתי אותם לגביו. דעתי הנקיה היא שאם אתה , שלא ברשותי, ומבלי לפחד מעדת החסידים המדומיינת, אני מצטט אותך , "לא מתבייש" לאמר על 2 קשרים כמו מורג'אן ואוחנה, שמשחקים כמה שנים בלאומית (מורג'אן גם בליגת העל), שסך הכל היו מבסוטים מהם בקבוצות שלהם, ואין להם בעיה להשיג חוזה לעוד עונה שהם שווים פחות מקשר עם רזומה של 7 משחקים בלאומית כמחליף לפני כמה שנים וחוסר רצון להילחם על מקומו בלאומית בהווה, אז טעות בידך.
יפה. יכולת לחסוך את הנימה המתנשאת, המבטלת והפוגעת מלכתחילה. לגופו של עניין - קשרים אחוריים בהרכב כרגע זה אוחנה ופנסו, אז בו נניח את מורג'אן בצד לרגע. ואם כל הכבוד לרזומה כזה או אחר, אני אין לי אלא את שרואות עיני, דהינו שסמיר טוב משניהם. שיוכיחו אחרת על המגרש, יש להם עונה שלמה לצורך כך. |
 |
|
משחק מספר 3 - קטמון מארחת את אשקלון  |
|
|
|