משתמש |
משחק מספר 3 - קטמון מארחת את אשקלון  |
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 20/09/2013 : 23:16:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
קראנקו בחייך, להגיד באותו משפט שהכושר הגופני של אשקלון עדיף ושעופר היה צריך ללכת על ניצחון, זה לא רציני. מכיוון שהכושר הגופני שלנו לקוי, לא שיש לי מושג למה זה ככה, לא היתה לעופר ברירה. יש שלושה דברים מדאיגים בקבוצה, חוץ מהכושר הגופני: 1. הקישור האחורי - אני אוהב את פנסו ואוחנה אבל היום הם הביאו מעט מאד תועלת, הן הגנתית והן התקפית. יש לנו בעיה בעמדות האלה. 2. טעויות בהגנה - אין מנוס מהמסקנה שיש בעיה ביכולת האישית של שחקני ההגנה. גם המגנים וגם הבלמים פשוט מפסידים באחוזים ניכרים מהעימותים ובהגנה יש סוף רע מאד להפסדים כאלה. לדעתי חייבים בלם. 3. חולשת האמצע - בשיטה הנוכחית האמצע שלנו בנוי על שני שחקנים בהתקפה - עבד ושי. עבד התעייף מהר מידי ושי לא יכול להתמודד באמצע עם הבלמים. זה יוצר אמצע דליל וחוסר מחץ.
לצד הבעיות יש לנו קבוצה שכיף לאהוב. שחקנים נלחמים, מהירות בכנפיים וכישרון גדול בהתקפה. עופר עשה חילופים מצוינים ועם רכש מדויק אפשר לעשות עונה גדולה.
1. כתבתי שהכושר הגופני שלנו היה עדיף, לא של אשקלון. לא חושב שהכושר הגופני שלנו לקוי יחסית לשלב הזה של העונה. כמובן שאפשר יותר טוב, אבל לא זאת הבעיה. מעבר לכך, זכותו של המאמן להיות זהיר. 2. לא רק שאין כסף לבלם, גם חלון ההעברות למיטב הבנתי סגור. וגם אם היה לך כסף והחלון פתוח - מי יש בחוץ בשלב זה ? |
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 20/09/2013 : 23:29:11
|
אני קיבלתי את הרושם שלקראת הסוף החבר'ה שלנו נפלו מהרגליים באופן הרבה יותר קשה מהאשקלונים. מסירה הכי פשוטה הפכה למשימה בלתי אפשרית. ועדיין, לא רואה פה בעיה קריטית של כושר לקוי - במחצית השניה החבר'ה פשוט סחטו את עצמם עד הסוף, וטוב שכך. הבעיה כפי שכתב בלאש היא בהגנה ובקישור הנסוג, או יותר נכון בהיעדרו. היעדר קישור גרם גם לקושי עצום לחדור דרך המרכז לפני הכניסה של עוז. עד שעוז נכנס אדלשטיין היה רץ לבד באגף, מחולל מהומות ככל שביכולתו ומחזיק לבד את כל משחק ההתקפה שלנו, אבל באפקטיביות נמוכה. ברגע שעוז נכנס גם שי הפך לאפקטיבי יותר עם הקטנות שלו במרכז, וגם הפריצות של אדלשטיין הפכו לפחות פרטיזניות. |
 |
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 20/09/2013 : 23:40:44
|
מישהו יודע אם יש לינק כלשהו לתקציר המשחק (או למשחק המלא)? מעניין לראות את הגולים האלו עכשיו בנחת אחרי המשחק. |
 |
|
דוד יוסה
211 הודעות |
נשלח - 21/09/2013 : 00:00:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
מישהו יודע אם יש לינק כלשהו לתקציר המשחק (או למשחק המלא)? מעניין לראות את הגולים האלו עכשיו בנחת אחרי המשחק.
לפי ותיק,אמור להיות שידור חוזר של המשחק מחר ב 10 בבוקר בערוץ 5. |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 21/09/2013 : 00:17:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו 2. לא רק שאין כסף לבלם, גם חלון ההעברות למיטב הבנתי סגור. וגם אם היה לך כסף והחלון פתוח - מי יש בחוץ בשלב זה ?
אני חושב שאין מחלוקת שמשחק ההגנה שלנו לא במיטבו. אבל לא בטוח שצריך להביא בלם, מה גם שלא בטוח שזה אפשרי. אבל יש לנו עוד שחקנים על הספסל, אז אין סיבה לא לנסות אותם. לא בטוח שג'וני, אלברמן או שי מזור, יהיו פחות טובים מהבלמים שמשחקים עכשיו. לא חייבים לחכות שאחד הבלמים יפצע או יורחק כדי לתת צ'אנס לשחקני הספסל, כאשר שחקני ההרכב לא מספקים את הסחורה. ולכל הפחות, מן הראוי לעשות שינוי טקטי שיעזור לבלמים ולמגנים לתפקד טוב יותר. בנתיים זה לא ניראה טוב. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 21/09/2013 : 00:37:34
|
בקטנה: 1. רשימת השחקנים שחולקה לפני המשחק בדוכן המרצ'נדייז - מצוין! כללה הפעם גם את שחקני היריבה. בקרוב התוכניה בפורמט כרומו? 2. חבל ששחקני הספסל (והצוות המקצועי) התבשלו בשמש. אולי זו הסיבה שלאלירן ג'ורג שהחליף מאוחר יחסית נגמר החמצן מהר מדי? 3. כבוד לבריגדה, שהשכילה לפזר דגלים בכל היציע. אל תהססו להרים כזה דגל.
|
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 21/09/2013 : 08:01:53
|
כמה דברים אחרי צפיה של מספר פעמים בשידור המוקלט: 1. עמית - כרגיל עשה עבודה מעולה. לא אשם באף אחד מהגולים, עצר פנדל והפגין ביטחון רב. 2. פנדל - חייבים אחרי הפנדל שיהיו שני שחקנים שלנו שישעטו לעבר הבועט וינסו שלא יקח את הכדור החוזר ויהפוך אותו לגול. גם באילת וגם אתמול חטפנו גולים מכדור חוזר שעמית הדף, וחבל. 3. אדלשטיין - משקיע המון (סוג של סמיר). בחצי הראשון מצא את עצמו לבד בכמה מקרים, מול כל ההגנה של אשקלון. חייב לקבל עזרה, שאני מניח שתהיה לו כשרז גם ישחק איתו גם הכניסה של עוז בחצי השני, קצת פינתה את אדלשטיין. 4. הגנה - נכון שההגנה חלשה. אבל במצב כזה, צריך ששאר השחקנים ילחחמו בהגנה. היעדר קישור אחורי טוב, כמו שכבר רשמו לפני, גורם להפקרה של ההגנה . חוץ מזה יותר מידי חורים (פתח תקווה וגול שלישי אתמול), שאחריהם הגול בלתי נמנע. 5. ג'ורג'י - לדעתי טוב מציון וצריך לעלות בהרכב. 6. שי - צריך לעזור יותר במלחמה על הכדור בחלק העליון של המגרש. שניים מהגולים שחטפנו עד עכשיו (שוב מול פתח תקווה, והגול השלישי אתמול) התחילו באיבודים לא הכרחיים שלו במרכז המגרש, ואחרי זה חוסר מלחמה על הכדור האבוד. 7. עוז - השחקן שהביא את השינוי, אבל גם לו נגמר האוויר אחרי 25 דקות מטורפות בתחילת החצי השני. הגול שלו היה אדיר - הובלת כדור בטוחה ובעיטה לא חזקה אבל מאוד מדוייקת בין הרגליים של שחקן אשקלון לפינה של השער. 8. עידן - חצי שני מעולה. הכניסה של עוז עשתה לו טוב. תנועה גדולה שלו לשטח הפנוי בקרן (רואים יפה בהילוך החוזר בטלביזיה) הביאה לשיוויון בגול השלישי.
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
נערך על ידי - עד שנגיע ב-21/09/2013 08:23:44 |
 |
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 21/09/2013 : 09:25:30
|
שאפו לעופר על בחירתם המוצלחת של אדלשטיין ורז שטיין. שחקנים שצריכים לשחק 90 דקות בכל משחק.
צריך לשנות את שיטת המשחק (ליגה א' מאחורנו ?) אין חזרה מהירה של הקישור לעזרת ההגנה. בגול הראשון היו חמישה שחקני יריב מול שני שחקנה הגנה שלנו, דבר שהביא לגול ראשון.
על כל טעות בליגה הלאומית נענשים.
פנינו למשחק מול רמת גן. בע"ה נבוא קטנים ונצא גדולים 
|
 |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 21/09/2013 : 11:10:17
|
שדרי המשחק החמיאו לנו רבות. פחות המישור המקצועי אבל הרבה קומפלימנטים לקהל. ולעניין אחר, אלברמן שווה ניסיון בהרכב. הוא נראה לא רע באימונים ויותר גרוע ממה שראינו מבלמינו באשדוד אני ספק אם נראה. |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 21/09/2013 : 11:45:38
|
יש שידור בחוזר ב5+ ב-19:10. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
yossimaz
65 הודעות |
נשלח - 21/09/2013 : 16:38:59
|
צודק ב100 אחוז!! שי מזור שיחק כבלם וכקפטן בנוער של בית״ר ירושלים 3 שנים, תוסיף לזה כושר גופני ברמה גבוהה ותוסיף לזה את הרעב לכדורגל והנחישות שיש לשחקן צעיר כמוהו. כנ״ל אלברמן. הבלמים בספסל חייבים לקבל צ׳אנס. הליגה הלאומית רווייה בשחקנים צעירים נחושים, רעבים לכדורגל שיתנו 200 אחוז על המגרש. |
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 21/09/2013 : 16:45:24
|
יוסימז (ור), אותי שכנעת. קפטן בית"ר? סיבה מעולה להכניס ישר להרכב. |
 |
|
bony
62 הודעות |
נשלח - 21/09/2013 : 17:01:34
|
הגנה נוראית. צריך להתעורר ובזמן. חוץ מזקן כולם חלשים.
|
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 21/09/2013 : 17:13:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
יוסימז (ור), אותי שכנעת. קפטן בית"ר? סיבה מעולה להכניס ישר להרכב.
הדיון בעניין הכללת שי מזור בסגל הקבוצה הוא נחלת העבר (מעשה עשוי). עכשיו יש להתמקד בעתיד וכיצד מטפלים בבעיות שמתגלות לעיני כל.
[נערך]
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-21/09/2013 17:14:36 |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 21/09/2013 : 17:34:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
יוסימז (ור), אותי שכנעת. קפטן בית"ר? סיבה מעולה להכניס ישר להרכב.
על זה נאמר בא לברך ויצא מקלל. ללא קשר תמכתי בהבאת שי מזור, ואני חושב שצריך לתת לו או לאלברמן הזדמנות לאור היכולת של הבלמים שבהרכב. אם מסתכלים על שטיין שהגיע גם ככוכב נוער שמחפש דקות משחק בבוגרים, וכבר אחרי שלושה מחזורים הפך לשחקן מפתח, אני מקווה שאם מזור או אלברמן יקבלו את ההזדמנות שלהם, יצליחו כמו שטיין. ההצלחה שלהם היא ההצלחה שלנו. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
משחק מספר 3 - קטמון מארחת את אשקלון  |
|