פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

לאומית משחק 1 - קטמון מארחת את הפועל פ"ת באשדוד

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  לאומית משחק 1 - קטמון מארחת את הפועל פ"ת באשדוד
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם לאומית משחק 1 - קטמון מארחת את הפועל פ"ת באשדוד נושא הבא
עמוד: מתוך 6

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 09/09/2013 :  09:00:25  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראשית אוירה מדהימה וכיף סוף סוף לחזור למשפחת קטמון
בחלק הראשון נתנו כבוד גדול מדי וראו את הלחץ אצלנו, מעבר לכך שההגנה שלנו חדירה מדי וטועה לא מעט (פספוסי כדור של דור יותר מפעם אחת של הגול).
אכן, שי צריך לשחק מחצית אחת כי בשנייה הקושי הפיזי וה-אין חמצן גורם להרבה איבודי כדור, הוא ועוז צריכים לשחק מחצית אחת ביחד ולשאיר את הדשא לצעירים המהירים שלנו.
יש לנו בסך הכל סגל צעיר מהיר ונמרץ שלדעתי יוכיח את עצמו בהמשך הדרך. עוד משחק שניים וההתרגשות מהמעמד תתפוגג ואז נראה קבוצה טובה יותר.

מכיוון שלא נראה לי שנרוץ לאליפות השנה וגם לא נבנה הסגל לכך, אני דווקא מאד אופטימי.
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 09/09/2013 :  09:20:45  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רז שטיין צריך לשחק 90 דקות.
מהיר,ערמומי,מתוחכם.
אדלשטיין חייב לשחק משחק מלא.
אתמול עידן שמש היה חלש.

אנחנו בהחלט שייכים ללאומית וצריך להיות אופטימיים.
כיף תמיד להיות חלק מאוהדי קטמון.

נ.ב - חבל שטיאגו לא איתנו.
ראיתי אתמול את הנבחן הארגנטיני הצעיר ביציע (מה איתו ?)
הזר של פתח תקווה הבקיע ועשה לנו הרבה צרות.
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 09/09/2013 :  09:40:49  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סה"כ נראה בהחלט לא רע, אפשר לפתח ניצני אופטימיות, כל השחקנים נלחמו בצורה מרשימה.

יחד עם זאת, שילוב של שני בלמים די חלשים יחד עם שיטת משחק שמשאירה את העורף חשוף לגמרי הוא שילוב קטלני ומסוכן, בטח בליגה עם חלוצים מהירים. צריך להיות יותר זהירים ולהשאיר את העורף קצת יותר מוגן (עזו תישאר למטה).

לא יזיק לנו כמובן להתחזק בחלוץ ובלם, זה היה נראה כאילו אף אחד לא רוצה לבעוט לשער אתמול.

וכמו שראינו, זרים זה שדרוג רציני..
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 09/09/2013 :  13:22:45  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני יצאתי מעודד למדי מהמשחק.

אני אופטימי כי
א. אדלשטיין ושטיין מצויינים בכנפיים
ב. עאבד מוראג'ן יודע לעשות הכל
ג. למרות שהוא כבד ואטי ביחס לאחרים, ראו כמה עוז שינה את המשחק וכמה פתח-תקווה חששה ממנו
ד. עמית שמש מאוד מחובר למשחק ולהגנה שלו

נקודות לשיפור:
א. אורי כהן חייב לשמור על הראש שלו ולרדת להגנה. אמנם זה נפלא שיש סילון כזה בתור מגן, אבל זה גם עשוי להיות חיסרון - בעיקר נוכח החולשה היחסית של הבלמים
ב. הבלמים היו די גרועים, כאשר דור הלוי אמנם עשה טעות שהובילה לשער, אבל היה יותר סביר מעזו. אסי לא היה מרוכז, נתן ליותר מדי כדורים לרדת לדשא ולהיחטף, ושחרר מסירות חלשות במיוחד. אני מקווה שהוא יכול להשתפר, אבל קצת חושש שהוא יהיה נקודת התורפה שלנו (מקווה להתבדות)
ג. פנסו (שקיבל מחמאות) ואלירן אוחנה. היו כמה מסירות טובות, ושניהם משתפים פעולה לא רע אחד עם השני. אבל יותר מדי פעמים פתח תקווה פרצה בקלות דרך האמצע. אוחנה חייב להיות יותר אגרסיבי וכדאי שפנסו ישחק קצת יותר קדימה. יש לי תחושה שפנסו יתנדנד בהמשך בין ההרכב לספסל. אולי זה לא רעיון רע שהוא יעלה עם אנרגיות במחצית השנייה
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 09/09/2013 :  13:23:53  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגב, הזר שישב ביציע הוא אותו בחור שהיה בהפנינג הפתיחה?

ואם הוא באמת משחק בכנפיים, הייתי מחפש זר אחר. יש לנו כמה וכמה אופציות וחבל שצעירים ומוכשרים לא יקבלו הזדמנות. אם בכלל, בשלב הזה של העונה, הייתי מחפש קשר אחורי גרזן או בלם איכותי.
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 09/09/2013 :  13:58:49  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אסף עזו חלש מאוד בהגנה.
זה סינדרום שנמשך מהעונה הקודמת.
עדיף למצוא בדחיפות בלם בעל שיעור קומה.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 09/09/2013 :  15:09:48  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני מאוד הייתי רוצה לראות את אדלשטיין משחק משחק שלם, אבל איפה תכניס אותו? במקוםשי? עידן שמש? או שאולי תוציא את אחד מהקשרים האחוריים? לצערי כל עוד שי על המגרש אין מקום לאדלשטיין.
דבר נוסף שהבנתי אתמול, וזה קשה מאוד להודות בזה. שי פשוט כבר לא מתאים לרמות האלה. הוא חושב וזז לאט מדי. הוא פשוט עצר לנו את כל המשחק

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 09/09/2013 :  15:21:20  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני בדעה שצריך את אדלשטיין במקום שי בהרכב (ולשים את אדלשטיין במקום שבו הוא יהיה הכי אפקטיבי - באגף שמאל).
ואם שי חלוץ מחליף אז כבר אין טעם לעומרי רון בסגל (אתמול הוא לא היה בסגל. פציעה או עניין מקצועי?)
אבל אני מסייג את זה בכך שמדובר במחזור ראשון ומשחק אחד לא בהכרח מייצג. לפחות במחזורים הקרובים צריך לדעתי להמשיך עם ההרכב הזה, כי לפחות מבחינה טכנית שי בהחלט ברמה הזו וגם מעבר.
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 09/09/2013 :  15:33:30  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מניח שזה תלוי בזהות היריבה, אבל הייתי מוותר על אוחנה, פנסו או שי, ברוטציה כלשהי ככל הנראה.
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 09/09/2013 :  15:34:11  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ושי היה לא רע אתמול. היו לו כמה תיקולים חשובים, גם במחצית השנייה, ומסירות מצוינות בראשונה. הוא באמת זז לאט, אבל עדיין מייצר לחץ לא רע, והוא היחידי שמבין איך לשחק עם עוז.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 09/09/2013 :  17:10:39  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במעט ההזדמנויות שהיו לנו, שי היה מעורב.פעם אחת בעיטה מעל השער ופעם שנייה הסתנן מאחורי הבלם וכמעט הבקיע.אם ניקח את המחצית הראשונה, אנחנו בבעיה.המחצית השנייה הייתה הרבה יותר טובה ופ"ת אפילו בזבזה זמן כמו בימי ליגה א'.
נקווה לטוב.צריך סבלנות.
עבור לתחילת הדף

guprxy guprxy מנותק

159 הודעות

נשלח - 09/09/2013 :  17:13:33  הצג פרופיל שלח ל- guprxy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני עדיין לא מבין למה שי היה חלוץ בודד ועידן שמש בכנף.
עידן שמש היה צריך להיות חלוץ, ומאחוריו שי.

עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 09/09/2013 :  17:45:11  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

גם אני מאוד הייתי רוצה לראות את אדלשטיין משחק משחק שלם, אבל איפה תכניס אותו? במקוםשי? עידן שמש? או שאולי תוציא את אחד מהקשרים האחוריים? לצערי כל עוד שי על המגרש אין מקום לאדלשטיין.
דבר נוסף שהבנתי אתמול, וזה קשה מאוד להודות בזה. שי פשוט כבר לא מתאים לרמות האלה. הוא חושב וזז לאט מדי. הוא פשוט עצר לנו את כל המשחק

יש כשל לוגי בין שני המשפטים, או שמא אתה בדיעה שבגלל המשפט השני אדלשטיין צריך לשחק במקום שי? (ושיהיה ברור, לדעתי עם כל החשיבות של שי כמנהיג על המגרש וכו' וכו', יש להכיר בחולשות שלו ולפעול בהתאם)

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 09/09/2013 :  18:47:06  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

יש כשל לוגי בין שני המשפטים, או שמא אתה בדיעה שבגלל המשפט השני אדלשטיין צריך לשחק במקום שי? (ושיהיה ברור, לדעתי עם כל החשיבות של שי כמנהיג על המגרש וכו' וכו', יש להכיר בחולשות שלו ולפעול בהתאם)

אני חושב שאדלשטיין צריך לשחק במקום שי. אני פשוט לא רואה סיטואציה בה מאמן יחליט להושיב את שי על הספסל כשהוא כשיר

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 09/09/2013 :  19:22:17  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

במעט ההזדמנויות שהיו לנו, שי היה מעורב.פעם אחת בעיטה מעל השער ופעם שנייה הסתנן מאחורי הבלם וכמעט הבקיע.אם ניקח את המחצית הראשונה, אנחנו בבעיה.המחצית השנייה הייתה הרבה יותר טובה ופ"ת אפילו בזבזה זמן כמו בימי ליגה א'.
נקווה לטוב.צריך סבלנות.

מעט הזדמנויות וגם בהן לא היה איום ממשי על השער של פתח תקווה. לא היה שום כדור שנבעט למסגרת של אבגי והצריך ממנו לזנק. מעט הכדורים שהגיעו לאבגי היו מהגבהות או כדורים ארוכים שהגיעו אליו.
לדעתי צריך לעלות בהרכב עם אדלשטיין ושטיין בכנפיים, מורג'ן באמצע ועידן חלוץ מרכזי.
במצב הזה, שי ועוז יעלו מהספסל ויעזרו במחצית השניה.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם לאומית משחק 1 - קטמון מארחת את הפועל פ"ת באשדוד נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07