משתמש |
נסים אזרזר |
כלב במגרש
140 הודעות |
נשלח - 30/12/2009 : 20:38:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
אני לתומי חשבתי שפתיחת האשכול הזה ע"י "שלומי מלכה" היה מין קטע של הומור ציני כזה, אבל כעת אני מתחיל לחשוד שהבחור היה רציני, וזה קצת מטריד. אין לכם דברים יותר חשובים/מעניינים/רלוונטיים לעסוק בהם? איפה ירון שישלח אתכם לגייס עוד אוהדים במקום להתעסק בשטויות של כתה ב'?
ככה זה אנשים שלא שיחקו מעולם כדורגל לא מבינים מה זה להיות מוחלף... בכל אופן אני הצלחתי לארגן 10 אנשים ליום שישי צפי שלי 1500! |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 30/12/2009 : 23:38:26
|
אני לא טרול ואני חושב שיד לקהל זה עניין מהותי וחשוב, אבל אני גם אוהב את אזרזר ומוכן לסלוח הפעם כי היה עצבני. וכל זה בלי להפחית או להוסיף על כמות הדברים האחרים שאפשר להתעסק בהם במקביל. בפורום מותר לדעתי לכל אחד לכתוב מהרהורי ליבו, גם אם זה לא קשור למי שיתלה פוסטרים לקראת המשחק הבא. זה מתחיל ביד לקהל ונגמר בהצהרה בעיתון כל העיר שהוא כל חייו היה אוהד בט"ר והסיבה היחידה ששיחק בהפועל זה כדי להגיע לגמר הגביע נגדם, להבקיע שני שערים עצמיים, להיות כוכב הניצחון ולהינשא על כפיים על ידי נומה. גם זידאן בגמר המונדיאל נתן יד לקהל. על יד לקהל לא מוותרים. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 31/12/2009 : 02:02:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
חברים - באמת עוד לא הבנתם שמדובר בטרולים הישנים והרעים שבאו לכאן כדי לחבל בפורום, בקבוצה, ובשחקנים, בשליחות של כלב כזה או אחר (תביטו טוב - כלב של כלב, פלא טבע)?
זו תופעה חמורה מאוד - אני מציע שהבן אדם שיעלה לדיון טרחני שחקן שלא נופף לו ולאחותו לשלום יתקבל בדממה מוחלטת, במקרה הטוב
רגע רגע, זהו איש השמאל הנאור, האיש בעד חופש הביטוי שבכל פעם שמישהו אומר משהו שלא נראה לו זה מיד חבורה של טרולים שרוצים לחבל בקבוצה? האם יכול להיות שהקבוצה חשובה לך יותר מלאנשים אחרים? האם אנשים נשלחים על כלבים כדי להרוס את הפועל?
שמע, לא מעניין אותך יד לקהל, אנא הגב בדממה מוחלטת. אבל יש כאן מספיק אנשים שיד לקהל כן חשובה להם. וגם אם לא היה עוד אדם אחד שזה מעניין אותו, אלא רק את הטרולים, עדיין הם יכתבו על זה כאן. |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 31/12/2009 : 09:11:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
גם זידאן בגמר המונדיאל נתן יד לקהל.
ככל הזכור לי הוא נתן בראש למטראצי.... |
|
|
כלב במגרש
140 הודעות |
נשלח - 31/12/2009 : 09:36:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
חברים - באמת עוד לא הבנתם שמדובר בטרולים הישנים והרעים שבאו לכאן כדי לחבל בפורום, בקבוצה, ובשחקנים, בשליחות של כלב כזה או אחר (תביטו טוב - כלב של כלב, פלא טבע)?
זו תופעה חמורה מאוד - אני מציע שהבן אדם שיעלה לדיון טרחני שחקן שלא נופף לו ולאחותו לשלום יתקבל בדממה מוחלטת, במקרה הטוב
רגע רגע, זהו איש השמאל הנאור, האיש בעד חופש הביטוי שבכל פעם שמישהו אומר משהו שלא נראה לו זה מיד חבורה של טרולים שרוצים לחבל בקבוצה? האם יכול להיות שהקבוצה חשובה לך יותר מלאנשים אחרים? האם אנשים נשלחים על כלבים כדי להרוס את הפועל?
שמע, לא מעניין אותך יד לקהל, אנא הגב בדממה מוחלטת. אבל יש כאן מספיק אנשים שיד לקהל כן חשובה להם. וגם אם לא היה עוד אדם אחד שזה מעניין אותו, אלא רק את הטרולים, עדיין הם יכתבו על זה כאן.
לא שווה התייחסות לדעתי! |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 31/12/2009 : 15:24:21
|
סליחה, אותי מעניינת חלוקת פלאיירים לעיוורים? לא. אני מתערב בדיונים על הנושא המשעמם הזה? לא.
אפשר להתייחס לאי הנפנוף בביטול אבל זו תהיה טעות. היד לקהל מסמלת אחריות, אכפתיות ומחוייבות. אם הקהל יעביר את פרשת היד ללא טיפול ראוי אט אט נראה את שאר הפישרים מתחילים לזלזל בנו ובסוף הם גם יפסיקו לשחק באחריות ומחוייבות.
לכן, מר אזרזר צריך להנזף על ידי נציגי האוהדים אל מול כל הקבוצה.
|
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 31/12/2009 : 16:41:07
|
עמוס,יד לקהל, יוגי, חלוקת פלאיירים לעיוורים ושלומי מלכה: כולם חשובים ויקרים.הכל בסדר חבר'ה, בואו לא נריב עכשיו. |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 31/12/2009 : 16:50:04
|
סליחה, אבל מעולם לא פגעו בי ככה. את זה אף פעם לא אמרו עלי. אף אחד. נאור? אני? אני??? מה אני, נאור פסו?
עכשו יש לי שאלה: שמתי לב שבמשחקים מסויימים, יש שחקנים שפונים להודות לקהל ובאים לכיוון הקהל ויש אוהדים שבמקום למחוא כפיים לשחקנים שבאו לכיוון הקהל הם ממשיכים לדבר או לשתות קפה או לפצח גרעינים ואפילו לעמוד עם הגב לשחקנים שבאו לכיוון הקהל. אני חושב שזה ממש לא יפה ששחקנים באים לכיוון הקהל ואוהדים מפנים לשחקנים שבאים לכיוון הקהל את הגב ואני חושב שגם בזה זאת אומרת ביחס לשחקנים שבאים לכיוון הקהל צריך לדון כי זה לא רציני
|
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 31/12/2009 : 18:16:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
לכן, מר אזרזר צריך להנזף על ידי נציגי האוהדים אל מול כל הקבוצה.
אני חושב שצריך להעמיד אותו עם הפנים לפינה של הקיר למשך חצי שעה, ושאז יכתוב על הלוח 100 פעמים "צריך לתת יד לקהל" |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 31/12/2009 : 19:28:12
|
עמוס, הטרולים צודקים, ואתה גורם לי לחשוב שאולי הם צדקו אול אלונג. כל נושא שקשור לקבוצה הוא בר-דיון, והיד לקהל היא מהמהותיות שבהם.
ועכשיו חידת נוסטלגיה: איפה היינו לפני עשור, ב-1.1.2000? כמה יצא? מי יצא, והאם הם הרימו יד לקהל? |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-31/12/2009 19:31:16 |
|
|
ויקטוריה הסודית
99 הודעות |
נשלח - 01/01/2010 : 16:54:17
|
אפשר לסכם את הדיון: ניסים אזרזר מלך! |
יקומו לתחיה התנינים! |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 02/01/2010 : 22:39:06
|
אני מקפיץ את הדיון הזה רק בשביל להזכיר את ה מחוייבות ליד לקהל, כשאסף עזו עמד להיכנס כמחליף, שרנו לו "אסף עזו בן יחיד" והוא נתן יד לקהל. זאת הבנה של מהות היד לקהל |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
כלב במגרש
140 הודעות |
נשלח - 03/01/2010 : 00:30:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
אני מקפיץ את הדיון הזה רק בשביל להזכיר את ה מחוייבות ליד לקהל, כשאסף עזו עמד להיכנס כמחליף, שרנו לו "אסף עזו בן יחיד" והוא נתן יד לקהל. זאת הבנה של מהות היד לקהל
לדעתי ניסים ענה לכולכם במשחק שהוא נתן(היה המצטיין לדעתי) בכל אופן אני מעדיף שישחק כמו ביום שישי וישאיר את הידיים בכיסים. מאשר ישחק כמו באשקלון. יאללה הפועל! |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 03/01/2010 : 10:53:15
|
אתה טועה ומטעה. אזרזר צריך לעשות יד לקהל בלי קשר לאיך שהוא משחק, וכך כל שאר השחקנים. חוץ מזה שבאשקלון הוא היה לא רע בכלל, נתן בישול יוצא מן הכלל טוב, והוחלף רק בגלל שהשופט בוחבוט רצה לעשות שרירים.
היפה הוא שבניגוד לכמה אוהדים ריקנים ופוחזים כאן, אזרזר הפנים את הטעות שלו והיה הראשון שרץ לקהל אחרי הניצחון על מודיעין.
לכל שחקן מותר לטעות, ומה שאזרזר עשה באשקלון היתה טעות. תפקידינו הוא להעמידו במקום, ומרגע שלמד מטעותו חזר הבחור להיות חלק מעימנו.
יאללה, אפשר להמשיך לעזור לאתיופים במתנ"ס ולהריח אצבעות! |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 03/01/2010 : 11:41:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
אני מכיר איזה מישהו שהיה מאוד שמח לעשות את זה. וכמו שאתה נוהג לומר בשידור ישיר, שינוח על משכבו בשלום.
האם זה לא אדוני? |
|
|
נסים אזרזר |
|
|
|