פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

נסים אזרזר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  נסים אזרזר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם נסים אזרזר נושא הבא
עמוד: מתוך 3

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 30/12/2009 :  01:01:59  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב, אז חיכיתי כמה ימים לראות אם מישהו יעלה את הנושא החשוב הזה, אבל בפורום הזה הס ושקט מוחלט. על מזבח השקט תעשייתי והעיקר לנצח ולעלות ליגה, נשכה אחד מאבני היסוד עליו אנו עומדים, אחד מהפילארים האידיאולוגיים שעליו נבנתה קטמון, אחד החיזוקים לצדקת דרכינו.

אחרי שליאור זאדה החליף את נסים אזרזר, המגן השמאלי החביב בימים כתיקונם, החליט אזרזר זה להלך לעבר הספסל מבלי להניף את ידו לקהל ולהביט אליו במבט מודה. אני חייב לומר שהופתעתי. אם במשך שנים הצלחנו להטמיע ץץבקרב שחקנינו ששחקן אינו מוחלף בלי יד לקהל, בא דווקא אזרזר זה ומחריב את כל מה שבנינו פה.
ואין מצייץ, ואין פוצה פה.

העירום הוא המלך? האם אנשים שכחו מה חשוב באמת?

אני קורא לאוהדים בכל לשון של בקשה לא לתת למקרה הזה לקרות שנית.
שחקן שלא יניף יד לקהל, שילך לשחק בבקעת הירדן.

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 30/12/2009 :  02:17:44  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אותי זה הטריד
פשוט לא היה לי נעים לפתוח אשכול על שחקן שלא ידעתי את שמו...

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 30/12/2009 :  08:52:17  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה כותב כאילו הוא הראשון שעושה זאת. זו תופעה של שנים על גבי שנים, לא חושב שההטמעה הצליחה. הרושם שלי הוא שלרוב השחקנים לא ממש אכפת מהיד לקהל, הראש שלהם במקום אחר. מוזר, כי זה לא דורש מהם כלום, רק קצת יד למעלה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 30/12/2009 :  09:32:44  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן מדובר בעבירה, בנסיבות מחמירות, על התקנון בסעיף "חובת נפנוף היד אל האוהדים".
לפיכך יש להעמיד את השחקן בפני "בית דין השדה המשמעתי", כאשר קיימים כמה עונשים חלופיים: 5 שעות עמוד קלון במרכז העיר, 5 שעות נפנוף שתי הידיים במהלך שלושת המשחקים הקרובים של קטמון, כתיבת מכתב הכרה באשמה ובקשת מחילה על פני 5 עמודים.
עם זאת, במקרה של הבקעת שער במשחק הקרוב, אם תהיה ריצת אמוק אל היציע, תוך נפנוף שתי הידיים והשתחוות לקהל, תישקל מחילה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 30/12/2009 :  12:46:06  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני ממליץ על רגימה ב-100 כדורי פלאפל בני שבוע ימים. מדוכן הפלאפל הקרוב לביתך....
עבור לתחילת הדף

נירניר נירניר מנותק

4 הודעות

נשלח - 30/12/2009 :  13:46:07  הצג פרופיל שלח ל- נירניר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מציע לקחת דברים בפרופורציות.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 30/12/2009 :  15:08:12  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו זקן

אני ממליץ על רגימה ב-100 כדורי פלאפל בני שבוע ימים. מדוכן הפלאפל הקרוב לביתך....

אפשר להקים דוכן פלאפל באצטדיון. ככה גם היו עוד הכנסות לקבוצה וגם נסקול את השחקן הסורר.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-30/12/2009 15:08:33
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 30/12/2009 :  15:09:17  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שתי נקודות מבט:

1. היה לנו חלוץ שבא מכפר סבא משה משהו - לא זוכר מה - שרנו ו שירי הלל והוא פלירטט עם הקהל וברח ברגע הראשון למרות מערכת היחסים עם הקהל. מסקנה ראשונה - אם אזרזר נותן את הלב מבגרש וקורע את התחת אז כשהוא מוחלף ולא מנפנף לי זה לא גורם לי לתחושות קשות.

2. למיטב זכרוני הוא הוחלף אחרי שעשה עבירה לא קלה על שחקן אשקלון ולאחר שהשופט הזהיר אותו. הוא יצא עצבני מאוד מהמגרש בייחוד על רקע זה שהוא מאוד התאמץ במחשק. אז אפשר לגלות הבנה שאם מוציאים אותך כשאתה רותח ועם אדרנלין גבוה - הדבר האחרון זה נפנופים וחנחונים
עבור לתחילת הדף

קטמוני אדום קטמוני אדום מנותק

2 הודעות

נשלח - 30/12/2009 :  15:15:18  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שאתם טועים מאוד, אזרזר היה עצבני מאוד וראיתם גם את הבעת פניו.
אני לא חושב שבמצב אחר הוא היה עושה את זה, ודרך אגב בסוף המשחק הוא היה ביחד אם כל השחקנים שהודו לנו
אז ממני יש מחילה!
עבור לתחילת הדף

689 הודעות

נשלח - 30/12/2009 :  15:39:05  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

עצבני הבחור אזרזר? יפה לו. אנשים מעודדים אותו, הוא יעשה יד לקהל.
כבר סיכמנו שאנחנו לא מפתחים שחקנים לבית"ר (כלומר בהשאלה לעונה) ואנחנו לא שוכחים מאיפה באנו ומה מטרתינו (אוף איזה כיף להפועל ת"א החלאות האלה). אז כבר עשר שנים שאנחנו מחנכים את השחקנים שלנו לעשות יד לקהל, ובסך הכל הרוב עושים את זה כמו שצריך. בא לו ניסו אזרזר החביב ושוכח לעשות את זה פעם אחת. אין בעיה, אבל אנחנו כאן כדי להזכיר לו שיותר עדיף שלא ישכח בפעם הבאה.

עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 30/12/2009 :  15:59:04  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מציע לשרוף לו את שדרת התמרים אשר סמוכה לביתו.
עבור לתחילת הדף

689 הודעות

נשלח - 30/12/2009 :  17:20:20  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מכיר איזה מישהו שהיה מאוד שמח לעשות את זה.
וכמו שאתה נוהג לומר בשידור ישיר, שינוח על משכבו בשלום.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 30/12/2009 :  17:24:10  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זו סוגיה חשובה מאוד.
זו תופעה שהעלתה את ראשה המכוער תמיד, אבל באופן בוטה מאוד במהלך העונה שעברה. שלא לדבר על אימון הפתיחה שהיה מחפיר מהבחינה הזו.

לשחקן שמוחלף יכולות להיות רק שתי סיבות לא לתת יד לקהל בזמן חילוף; אם הוא פצוע מאוד או אם קיבל אדום.
לאזרזר לא קרה אף אחד מהשניים. מצד שני, לא צריך לעשות מזה יותר ממה שזה, בסה"כ הוא בחור טוב. רק שלא יקרה שוב.
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 30/12/2009 :  17:34:02  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מציע להעלות את הנושא בפתח אסיפת העמותה...
אולי תירגעו ? תפסיקו להיות מוטרדים.
אני מסכים ששחקן שיעשה תנועות מגונות לקהל ראוי לתגובה חריפה אבל שחקן שהוחלף במחצית (נדמה לי) ויוצא עצבני לא חייב לנופף לקהל. תרגיעו.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 30/12/2009 :  20:23:59  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים - באמת עוד לא הבנתם שמדובר בטרולים הישנים והרעים שבאו לכאן כדי לחבל בפורום, בקבוצה, ובשחקנים, בשליחות של כלב כזה או אחר (תביטו טוב - כלב של כלב, פלא טבע)?

זו תופעה חמורה מאוד - אני מציע שהבן אדם שיעלה לדיון טרחני שחקן שלא נופף לו ולאחותו לשלום יתקבל בדממה מוחלטת, במקרה הטוב
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 30/12/2009 :  20:28:56  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לתומי חשבתי שפתיחת האשכול הזה ע"י "שלומי מלכה" היה מין קטע של הומור ציני כזה, אבל כעת אני מתחיל לחשוד שהבחור היה רציני, וזה קצת מטריד. אין לכם דברים יותר חשובים/מעניינים/רלוונטיים לעסוק בהם? איפה ירון שישלח אתכם לגייס עוד אוהדים במקום להתעסק בשטויות של כתה ב'?

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם נסים אזרזר נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07