משתמש |
ניצחו אראלים את המצוקים ונשבה ארון הקודש |
אליה
866 הודעות |
נשלח - 21/07/2013 : 12:29:53
|
עזבו אותכם אתם כנראה חושבים ששאר הקשרים האחורים שלנו- כל אחד בוסקטס טוב אז נבדוק את זה בהמשך ואני אומר ממש לא כך הדבר הפסדנו שחקן שהיה מחובר למועדון חבל... |
אליה |
|
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 21/07/2013 : 14:50:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
מה זה החלטה שלו? הוחתמו חמישה שחקנים על העמדה שלו. עם כמה קשרים אחוריים אנחנו הולכים לשחק שנה הבאה? הבהירו לו שלא רוצים אותו
אין חמישה שחקנים על העמדה שלו. יש חמישה שחקנים על שתי עמדות של הקשר האחורי. יש את דגו, מורג'אן, אלירן אוחנה, דור הלוי (שאמור לשחק כבלם) והיה את סמיר.
אפשר אפילו להגיד שדגו ומורג'אן הם יותר שחקנים של 50/50 שמתחרים בינם לבין עצמם על התפקיד הזה, ואילו לסמיר הייתה תחרות על עמדת הקשר האחורי בעיקר עם אלירן אוחנה, שבכושרו ובגילו לא בדיוק נמצא בשיאו.
ואנחנו בכלל לא נדבר על זה שבתפקידים הללו, שחקנים מקבלים צהובים ואדומים על ימין ועל שמאל.
אני בטוח שגם אם סמיר היה משחק עשרה משחקים בעונה, חלקם בשידור ישיר בטלוויזיה, מול קהל גדול, תקשורת ורמה גבוהה יחסית, זה שווה אלף מונים יותר מאשר-20 משחקים בעונה שהוא ישחק בליגה א' מול עמישב ודומותיה. |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 21/07/2013 : 16:51:55
|
ויובל פוגלמן כשיחזור מהפציעה. זה כבר שישה. כולם משחקים על אותה עמדה. וגם אם אתה משחק עם שני קשרים אחוריים אתה לא צריך כל כך הרבה מחליפים. סגל צריך לבנות באיזון ולא להחתים מה שאופציה כרגע |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
Frida
51 הודעות |
נשלח - 21/07/2013 : 17:35:17
|
ואת פנסו |
|
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 21/07/2013 : 19:53:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Frida
ואת פנסו
צודק. הסליחה עם פנסו. הוא השחקן החמישי שהתכוונו אליו ולא דור הלוי.
קשה לי להאמין שפוגלמן יחזור לשחק השנה בקבוצה, כי מפציעות כאלה לוקח המון זמן לחזור לכושר. וגם אם כן, אז הוא לא באותו התפקיד כמו סמיר. |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 21/07/2013 : 21:43:09
|
בטח שכן. כבר אין קשר אחורי הורס. זה לא קיים בכדורגל. קשר אחורי זה קשר אחורי. כולם משחקים על אותו תפקיד |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
ניצחו אראלים את המצוקים ונשבה ארון הקודש |
|