פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תביעה ייצוגית נגד ביT"ר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תביעה ייצוגית נגד ביT"ר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם תביעה ייצוגית נגד ביT"ר נושא הבא
עמוד: מתוך 3

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  07:35:33  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תראו תביעה ייצוגית מעניינת שהוגשה אתמול (רביעי) לבית הדין לעבודה נגד הכולרעות בטענה לאפליה גזעית של שחקנים ערבים (על סמך ההצהרות של טביב ורביבו על כניעה ויישור קו עם לה פמיליה):

http://elyon1.court.gov.il/heb/tovanot_y/3369b.pdf

שיהיה לתובעים בהצלחה!

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum

הדרקון האדום הדרקון האדום מנותק

11 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  14:30:46  הצג פרופיל שלח ל- הדרקון האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יודע מה עובר עליכם ?
מה אתם רוצים מטביב ורביבו?
פעם אחרונה שהביאו מוסלמים ראית מה קרה ? תחשוב שיביאו ערבי מה הולך לקרות ...
בתור אוהד קטמון ימני ,אין לי שום בעיה עם שחקנים כמו סמיר אבדלחי ועבד מורגאן .אבל אם ביט''ר מחליטים שהם לא רוצים שחקנים ערבים זאת החלטה שלהם.
מה כבר הם יכולים לעשות ? זה ממש לא נובע מגזענות אז אל תדבר שטויות ...
אם רביבו יביא ערבי לקבוצה ,רוב הסיכויים שהוא לא יחייה יותר כנ''ל על טביב .הקהל שולט בהם והקהל לא ייתן להם לצרף ערבים ,וככל שהם מסתדרים עם הלה פמיליה ככה הם יותר מתחבבים על הקהל .
ולפי דעתי אף שחקן ערבי לא ירצה להגיע לביט''ר .

ימני ,מזרחי ושונא בית''ר
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  14:47:32  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הם לא רוצים שחקנים ערבים אבל זה לא נובע מגזענות. מעניין.

---
עבור לתחילת הדף

11 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  15:45:20  הצג פרופיל שלח ל- הדרקון האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

חכמולוג אה ?
להזכירך אתה יודע מה קרה שנה שעברה ? בית''ר הייתה מקום שלישי רחוקה שתי נקודות מהמוליכה הפועל תל אביב ,לפתע הביאו שני שחקנים מוסלמים לקבוצה .
מה קרה אז ? מ20 אלף אוהדים בטדי ,ניהיו 4000 בלחץ .חמישית אוהדים הגיעו למשחקי בית וגם זה כדי לקלל את ההנהלה .למה עכשיו שכול ההנהלה וכול השחקנים כולם מגובשים למה להכניס ראש בריא למיטה חולה ? הרי זה ידוע שאם יגיע ערבי לקבוצה יקרה מה שקרה שנה שעברה כי עכשיו ערבי יותר גרוע ממוסלמי מבינת אוהדי ביט''ר . מוסלמי זה דת ואין שנאה אליו ,אבל ערבי זה כבר משהו אחר ,יש בעיה איתו על הארץ ,על פיגועים ,על טרוריסטים על רצח .מה שאני מנסה להגיד זה שאם יצרפו ערבי לקבוצה באותו הדקה המועדון נסגר והלה פמיליה רוצחים את טביב ורביבו ומציתים את הגופות שלהם ושל המשפחות שלהם .

ימני ,מזרחי ושונא בית''ר
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  15:50:26  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדרקון האדום

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

חכמולוג אה ?
להזכירך אתה יודע מה קרה שנה שעברה ? בית''ר הייתה מקום שלישי רחוקה שתי נקודות מהמוליכה הפועל תל אביב ,לפתע הביאו שני שחקנים מוסלמים לקבוצה .
מה קרה אז ? מ20 אלף אוהדים בטדי ,ניהיו 4000 בלחץ .חמישית אוהדים הגיעו למשחקי בית וגם זה כדי לקלל את ההנהלה .למה עכשיו שכול ההנהלה וכול השחקנים כולם מגובשים למה להכניס ראש בריא למיטה חולה ? הרי זה ידוע שאם יגיע ערבי לקבוצה יקרה מה שקרה שנה שעברה כי עכשיו ערבי יותר גרוע ממוסלמי מבינת אוהדי ביט''ר . מוסלמי זה דת ואין שנאה אליו ,אבל ערבי זה כבר משהו אחר ,יש בעיה איתו על הארץ ,על פיגועים ,על טרוריסטים על רצח .מה שאני מנסה להגיד זה שאם יצרפו ערבי לקבוצה באותו הדקה המועדון נסגר והלה פמיליה רוצחים את טביב ורביבו ומציתים את הגופות שלהם ושל המשפחות שלהם .

תגיד, לא טעית בנווט כשהגעת לפה?

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

11 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  16:04:29  הצג פרופיל שלח ל- הדרקון האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

חכמולוג אה ?

אני לא כמו כל השמאלנים הלא מפותחים הטרמפיסטים הקומוניסטים .
אני ריאלי ,ואני אומר את האמת ,והאמת הכואבת ? שלפני שהמולמים הגיעו הגועל נפש שנקרא בית''ר ירושלים הייתה קבוצה מהצמרת .
אצלנו בקטמון אני מכיר אוהדי ימניים אבל לא מתקרבים לגועל נפש שעושים הלה פמיליה ,אצלנו יודעים ומכבדים שמחקנים כמו סמיר ועבד .

ימני ,מזרחי ושונא בית''ר
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  16:36:09  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

חכמולוג אה ?

כמה שטויות ,או שאתה נכנע לחבורת בבונים גזענים אלימים או שאתה לא..זה לא קשור לפוליטיקה בכלל ,מה אתה בכלל מפרשן לי את "ההגיון" שמאחורי השגעון? אם בבית"ר לא יכולים לשחק ערבים אז שייסגרו את הקבוצה המחורבנת הזו.
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  16:43:11  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לא גזענות, זה עקרון.
עבור לתחילת הדף

guprxy guprxy מנותק

159 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  16:44:23  הצג פרופיל שלח ל- guprxy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Offside

זה לא גזענות, זה עקרון.

זה עקרון שנובע מגזענות.

עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  16:52:39  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מעדיף להתעלם מדברי ההבל של הדרקון (דרקון זה לא בן דוד של טרול ), ולהתייחס לעניין עצמו שהוא ענייננו בהיותנו אנטי גזענים במוצהר -
בפיפא יש כח משימה נגד גזענות ואפליה. הצוות הזה קיבל לאחרונה סמכויות נרחבות לפעול בנחישות נגד התופעות המחליאות האלה. בתחילת החודש הם הגישו הצעה לאישור של צעדים כלל עולמיים נגד קבוצות שיתגלו בהן תופעות כאלה. העונשים המוצעים יכולים להגיע עד כדי הורדת ליגות (שלא לדבר על משחקי רדיוס והורדת נקודות):
http://www.fifa.com/aboutfifa/socialresponsibility/news/newsid=2074776/index.html
אני לא מצאתי דרך ליצור קשר עם כח המשימה או חלק מחבריו (בינהם דייויד ברנסטין היהודי, יושב ראש ההתאחדות האנגלית), אבל הייתי שמח לדווח להם על מה שקורה בביתר. זה יכול לספק להם לא מעט עבודה ומקרה מבחן הולם.
אם מישהו מוצא דרך להגיע לכח המשימה הנ"ל, אני מציע לפרסם את הכתובת כאן, ושכל מי שמעוניין יעשה בזה שימוש.
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  16:53:36  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההתקפה על הדרקון לא במקום, תקראו היטב את דבריו. הוא לא מצדיק את בית"ר ואוהדיה אלא את טביב ורביבו, שאכן אפשר להבין אותם (גם אם להיגעל ולא להסכים וכו')

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  16:57:20  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

ההתקפה על הדרקון לא במקום, תקראו היטב את דבריו. הוא לא מצדיק את בית"ר ואוהדיה אלא את טביב ורביבו, שאכן אפשר להבין אותם (גם אם להיגעל ולא להסכים וכו')

אין מה להבין פה ,רביבו וטביב הם משת"פים של ערימת אשפה גזענית ובזה נגמר הסיפור. אני בכלל לא מבין את הקטע בלהסביר/לתרץ/להשלים..כמו שאמרתי אם בית"ר לא מסוגלת לקבל שחקנים ערבים אז שמישהו שפוי יסגור את המועדון הזה.
עבור לתחילת הדף

11 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  17:14:24  הצג פרופיל שלח ל- הדרקון האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה התהפכתם מה קרה מלחמה ?
אמרתי שטביב ורביבו הם אנשים טובים ?
שמה שהם עושים זה דבר טוב ?
בסך הכול אמרתי למה הם לא מצרפים ערבים לקבוצה.

ימני ,מזרחי ושונא בית''ר
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  18:03:03  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

תן קצת קרדיט - קראנו את כל הניואנסים העדינים בהודעתו המלומדת של הדרקון (צריך באמת לקרוא אותה פעמיים בשביל להאמין).
הבעיה היא לא במה שאלי טביב חושב על ערבים - זה ממש לא מעניין. יש לך פה קבוצה בכירה בליגה הבכירה במדינה דמוקרטית, שגם נתמכת על-ידי גופים ציבוריים, שהעומד בראשה מצהיר שהיא לא מתכוונת לבחור לשורותיה שחקנים ערבים. גם אם זה לא נובע ממטרה גזענית של היו"ר אלא של האוהדים בלבד, התוצאה של המדיניות הזו היא גזענות נקייה ומוחלטת (טביב ורביבו אפילו לא מנסים להסתיר את התוצאה הגזענית) - היא גם לא חוקית. אי אפשר להצדיק את מי שנוקט במדיניות כזאת, ולהפריד בין הקבוצה לטביב בעניין הזה זו היתממות מקוממת. אלי טביב הוא לא קורבן של לה פמיליה.
תאר לעצמך שחברת אינטל היתה מחליטה שהם לא מעסיקים יותר עובדים מרוקאים במפעלים שלהם בישראל. לא בגלל שיש להם משהו נגד מרוקאים חלילה, אלא בגלל שועד העובדים איים בשביתה במקרה שהחברה תמשיך להעסיק מרוקאים. אפילו מלך הטרולים של הפורום יבין שזה לא הגיוני, אז למה רק בכדורגל מאפשרים דברים כאלה? הסובלנות כלפי הדבר הזה בארץ היא חידה אמיתית, אבל כנראה שאי אפשר לצפות ליותר מידי ממי שחושב ש-"מוסלמי זה דת ואין שנאה אליו ,אבל ערבי זה כבר משהו אחר ,יש בעיה איתו על הארץ ,על פיגועים ,על טרוריסטים על רצח ".

---
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  18:05:55  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מה התהפכתם מה קרה מלחמה ?
אמרתי שטביב ורביבו הם אנשים טובים ?
שמה שהם עושים זה דבר טוב ?
בסך הכול אמרתי למה הם לא מצרפים ערבים לקבוצה.

כל מה שאמרת זה שהמניעים שעומדים מאחורי אי הבאת השחקנים הם גזעניים. פשוט לא של ההנהלה אלא של האוהדים?

לא כזה משנה. עדיין במה לגזענות...

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  18:06:08  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

[/quote]

[/quote]

avanti livorno

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם תביעה ייצוגית נגד ביT"ר נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07