פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תביעה ייצוגית נגד ביT"ר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תביעה ייצוגית נגד ביT"ר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם תביעה ייצוגית נגד ביT"ר נושא הבא
עמוד: מתוך 3

קטמוני מושבע קטמוני מושבע מנותק

95 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  18:35:01  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לא שרביבו וטביב הופתעו פתאום שבבית"ר לא יכולים לדור יחדיו שחקנים ערבים עם שחקני ואוהדי בית"ר היהודים.

הם הגיעו מלכתחילה ומרצונם החופשי לקבוצה כזאת שידיה טבולות בשרץ הגזענות בצורה הכי מחליאה שיש.

כל מי שמתחבר לקבוצה כזאת אז הוא מעודד את תופעת הגזענות וזה כולל שחקנים ולכן טביב ורביבו שמזרימים כסף ותורמים לקידומה המקצועי והכלכלי של הקבוצה הזאת, הם תומכים במישרין בגזענות ולא יכולים להתחבא מאחורי התירוץ העלוב שזה מה יש ואי אפשר להלחם בזה.

זה בדיוק כמו שמישהו מאיתנו ילך למועדון באירופה שלא מכניס כהי עור. עצם זה שאתם נכנסים לשם, משלמים על כרטיס, שתייה ואוכל ונותנים טיפ לברמן, אז אתם שותפים מלאים בגזענות. הרי אתם בטח לא תגידו- במועדון הזה לא מכניסים כהי עור וזאת עובדה, ואם אחד כזה יכנס, יהיה פה במועדון בלאגן ומכות והמועדון יתרוקן במחאה של הבליינים, ואין מה לעשות נגד זה ולכן אני אכנס לשם.

דוגמה אחרת (דוחה לא פחות) זה שמישהו מאיתנו ילך לזונה וישלם לה ממיטב כספו ואז כשיתפסו אותו בקלקלתו הוא יגיד- היא רצתה את זה מרצונה החופשי וחוץ מזה הרבה אנשים עושים את זה, אז זה בסדר מבחינה מוסרית.

אני מאוד מקווה והאמת שדיי בטוח שרוב מוחלט של אוהדי קטמון דוחים תופעות כמו בית"ר (כולל אוהדים חדשים שהתחברו בעיקר בשנה האחרונה לקטמון עקב האכזבה שלהם מקבוצתם) וגם ידידנו הדרקון/טרול יחשוב שנית על דבריו האומללים ויבין שאי אפשר להצדיק בשום אופן את הנבלה הזאת.

עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  21:10:47  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הופה

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  22:48:21  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
[i]
אני מאוד מקווה והאמת שדיי בטוח שרוב מוחלט של אוהדי קטמון דוחים תופעות כמו בית"ר (כולל אוהדים חדשים שהתחברו בעיקר בשנה האחרונה לקטמון עקב האכזבה שלהם מקבוצתם) וגם ידידנו הדרקון/טרול יחשוב שנית על דבריו האומללים ויבין שאי אפשר להצדיק בשום אופן את הנבלה הזאת.

זכותו של הדר(עא)קון לכתוב בפורום הזה מה שהוא רוצה, אבל עם דעות כאלה ידיד שלי הוא בטח לא!

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  22:51:57  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נפתור הכל בשני משפטים: מי שרואה עצמו "ימני" יכול אולי לצער כמה מאיתנו אבל יש לו בהחלט מקום בקטמון; לגזענים ולתומכיהם אין מקום. כל היתר נגזר ממשפטים אלה
עבור לתחילת הדף

הדרקון האדום הדרקון האדום מנותק

11 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  23:26:25  הצג פרופיל שלח ל- הדרקון האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
החלקתם עם השכל ?
אני אוהד קטמון יותר מכל אחד כאן ,חבר של כל השחקנים ומבקר אותם ,בא לאימונים ולמשחקים .מה קרה נדלקתם שאני ימני ? עכשיו רואים את הפרצוף של השמאל המגעיל הזה שיש פה .בחיים לא הצדקתי ובחיים לא אצדיק את ההתנהגות המכוערת של ביט''ר פשוט ניסיתי להסביר בהיגיון למה הם לא רוצים ערבי בקבוצה זהו ! אני ימני ויודע לשמור ע עמדותיי ולכבד שחקנים ערביים (סמיר ,עבד מורגאן) .
אני לא רוצה להתחיל להיכנס פה לאמירות ,אני רק אומר שבאמת כואב לי לראות את הפועל ירושלים שגדלתי עליה הופכת להיות קבוצה של אשכנזים שמאלנים .
לכו תפגינו נגד צה''ל ,לכו תקראו לחיילי צה''ל נאצים ! תחשפו את הפרצוף המגעיל הזה שלכם !

ימני ,מזרחי ושונא בית''ר
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  23:47:22  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדרקון האדום

החלקתם עם השכל ?
אני אוהד קטמון יותר מכל אחד כאן ,חבר של כל השחקנים ומבקר אותם ,בא לאימונים ולמשחקים .מה קרה נדלקתם שאני ימני ? עכשיו רואים את הפרצוף של השמאל המגעיל הזה שיש פה .בחיים לא הצדקתי ובחיים לא אצדיק את ההתנהגות המכוערת של ביט''ר פשוט ניסיתי להסביר בהיגיון למה הם לא רוצים ערבי בקבוצה זהו ! אני ימני ויודע לשמור ע עמדותיי ולכבד שחקנים ערביים (סמיר ,עבד מורגאן) .
אני לא רוצה להתחיל להיכנס פה לאמירות ,אני רק אומר שבאמת כואב לי לראות את הפועל ירושלים שגדלתי עליה הופכת להיות קבוצה של אשכנזים שמאלנים .
לכו תפגינו נגד צה''ל ,לכו תקראו לחיילי צה''ל נאצים ! תחשפו את הפרצוף המגעיל הזה שלכם !

הפוך גוטה! את הכדור האדום בבוקר ואת הכחול בערב...

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 19/07/2013 :  00:01:26  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

החלקתם עם השכל ?
אני אוהד קטמון יותר מכל אחד כאן ,חבר של כל השחקנים ומבקר אותם ,בא לאימונים ולמשחקים .מה קרה נדלקתם שאני ימני ? עכשיו רואים את הפרצוף של השמאל המגעיל הזה שיש פה .בחיים לא הצדקתי ובחיים לא אצדיק את ההתנהגות המכוערת של ביט''ר פשוט ניסיתי להסביר בהיגיון למה הם לא רוצים ערבי בקבוצה זהו ! אני ימני ויודע לשמור ע עמדותיי ולכבד שחקנים
ערביים (סמיר ,עבד מורגאן) .

ילד אולי תסתום את הג'ורה שלך? הבעיה שלך שאין לך מושג בהבנת הנקרא ועכשיו אתה נגרר לזיבולי שכל גזענים ועדתיים. תתבגר תרגע ותחזור.
עבור לתחילת הדף

11 הודעות

נשלח - 19/07/2013 :  00:20:38  הצג פרופיל שלח ל- הדרקון האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מכי יפו לעולם ועד !

ימני ,מזרחי ושונא בית''ר
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 19/07/2013 :  07:27:25  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל החיים בליגה א' דרום, בורקיטאס.

עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 19/07/2013 :  09:10:07  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגב זה, מישהו כאן שם לב לפרסומת החדשה של סלקום?! ממש מחמם את הלב מה שהולך שם- הסמטאות של נחלאות, המוזיקה הדביקה ברקע, אהבה אמיתית של אבא שחור לבנו הבלונדיני שמעדיף לנגן בכינור במקום לשחק בקבוצתם האהובה והאותנטית בית"ר...נשארתי עד סוף הפרסומת, אולי בכל זאת יראו את השחקנים מקבלים מכות מהאוהדים , חורבן בסניף מקדונלדס, בננות על טוטו תמוז, שלט "בית"ר טהורה לעד"... כנראה ששמרו את כל זה לפרסומת הבאה, לא?
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 19/07/2013 :  09:21:25  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מכי יפו לעולם ועד !

למה להכות את יפו? הם כבר מספיק מוכים גם ככה
עבור לתחילת הדף

11 הודעות

נשלח - 19/07/2013 :  11:33:46  הצג פרופיל שלח ל- הדרקון האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:

מכי יפו לעולם ועד !

למה להכות את יפו? הם כבר מספיק מוכים גם ככה

להזכיר לכם איך חטפתם מכות ביפו ?
במשחק חוץ שלכם נגד יפו 200 אוהדים שלנו שחטו את האוהדים שלכם מכות !
הלוואי ותלכו מכות עם אוהדי בית''ר הלוואי .
שנה הבאה נחזור ללאומית לשרקץ אותכם

ימני ,מזרחי ושונא בית''ר
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 19/07/2013 :  12:12:51  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חחחח לפחות תהיה טרול אמין.

עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 19/07/2013 :  12:22:32  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם דרקון אדום יעשה אהבה עם רונן שוויג, האם ייצאו להם טרולים קטנים וחמודים?
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 19/07/2013 :  12:50:15  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

אם דרקון אדום יעשה אהבה עם רונן שוויג, האם ייצאו להם טרולים קטנים וחמודים?

אין מצב. משתי נקבות לא יוצאים ילדים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם תביעה ייצוגית נגד ביT"ר נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07