משתמש |
חבל מודיעין - 01/01/2010 |
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 01/01/2010 : 21:13:54
|
ציטוט:
בלי ספק בוהרון הוא איש המשחק, הוא לא ברמה של הליגה בכלל, כשהכדור אצלו, אני בטוח שיקרה משהו טוב
וגם אזרזר היה מצויין. |
נערך על ידי - בלאש ביקו ב-01/01/2010 21:14:47 |
|
|
יואב בסון
20 הודעות |
נשלח - 01/01/2010 : 21:34:14
|
גולה אתה קןרא מה שאתה רושם?!כפיר היה חלש מאוד? בישול לשקד, 2 שערים ,מעורב בשער ה4 ו2 מצבים בטוחים לשער.וכללל זה במשחק "חלש מאוד" שלו. תחשוב רגע אם הוא היה במשחק טוב מה היה קורה?! איזה כיף שיש שחקנים חלשים כאלה... |
נערך על ידי - יואב בסון ב-01/01/2010 22:01:29 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 01/01/2010 : 21:55:45
|
מלול ממש לא היה איש המשחק, אם כי מגיע לו הרבה כבוד על הבישול היפהפה לשער הראשון של בוהרון. ד"א, נדמה לי שהאסיסט לרביעי (של זוזוט) היה של שימי דוידיאן. המצטיינים לדעתי היו אלון סגיר בקישור - איזו מסירה נהדרת שחתכה את כל ההגנה והותירה את בוהרון לבד מול השוער לגול השני (פירגון יפה שלו למלול) - וטל זקן שהיה בלתי עביר בהגנה והוכיח שוב איזה רכש נהדר הוא היה, בעיקר לאור פציעתו של יניב אברהמי.
|
|
|
מוקי
40 הודעות |
נשלח - 01/01/2010 : 21:58:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
http://www.youtube.com/watch?v=SQV9SDHzoqE עוד אחת מיצירות המופת של המשורר הלאומי גל סוקולבסקי.
נפלא, מותר גם לפרגן לפעמים.
אני מעדיף את גלעד מאירי שירי גזים מקלחות שואה של סוקלובסיקי דוחים אותי יותר מהשירים של בית"ר את דפוסי ההתנהגות שאתה מעתיק מהם אנחנו לא רוצים בקהל שלנו וליד הילדים שלנו |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 01/01/2010 : 22:42:29
|
http://www.youtube.com/watch?v=SQV9SDHzoqE עוד אחת מיצירות המופת של המשורר הלאומי גל סוקולבסקי.
מותר גם להוציא את הלשון מהרקטום של אהודי הפועל ת"א. אבל אני מבין שזה קשה לכם. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 02/01/2010 : 00:38:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יואב בסון
גולה אתה קןרא מה שאתה רושם?!כפיר היה חלש מאוד? בישול לשקד, 2 שערים ,מעורב בשער ה4 ו2 מצבים בטוחים לשער.וכללל זה במשחק "חלש מאוד" שלו. תחשוב רגע אם הוא היה במשחק טוב מה היה קורה?! איזה כיף שיש שחקנים חלשים כאלה...
כפיר לא היה טוב במשחק הזה, שוב, שני השערים שלו נכנסו במזל, רק בגלל החולשה של הגנת מודיעין, אם זה בשער הראשון שהכדור התגלגל במשך שעתיים לכיוון השער, או בשער השני שהוא הסתובב כמו גולם מסביב לעצמו בשביל לגלות איפה הכדור. חוץ מזה כל יציאה שלו מהמקום הייתה איטית, כל מסירה לא מדוייקת, לא קרא משחק נכון. הוא פשוט היה לא טוב. לעומת זאת בוהרון, טל זקן,ואזרזר נתנו משחק גדול |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 02/01/2010 : 00:39:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
מותר גם להוציא את הלשון מהרקטום של אהודי הפועל ת"א. אבל אני מבין שזה קשה לכם.
כל מילה. לחלק מאנשי "אנטי האצבע החומה" יש אצבע שחומה יותר מחירבון שבא לאחר שבוע של באגט מרציאנו. רק חלקם. בפלג "אנטי אצבע חומה" יש גם אנשים טובים. |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 02/01/2010 : 00:44:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
כל מילה. לחלק מאנשי "אנטי האצבע החומה" יש אצבע שחומה יותר מחירבון שבא לאחר שבוע של באגט מרציאנו. רק חלקם. בפלג "אנטי אצבע חומה" יש גם אנשים טובים.
מי הם האנשים האלה? שמות בבקשה. |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 02/01/2010 : 01:14:45
|
כפיר היה טוב מאוד. איש המשחק היה שקד, אבל גם מלול תרם, הגיע למצבים, המיקום שלו מעולה ותכונתו הטובה ביותר היא המסירה בנגיעה אחת. כמו כל חלוץ שניחן במיקום טוב, הוא מרבה להחמיץ. נכון שהוא לא מהיר במיוחד, אבל כפיר הביא המון תועלת מאז שהצטרף לקטמון, וגם ההתייחסות שלו השתנתה לטובה. יש לקבל אותו, על כל יתרונותיו וחסרונותיו. |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 02/01/2010 : 01:57:47
|
כל מילה. לחלק מאנשי "אנטי האצבע החומה" יש אצבע שחומה יותר מחירבון שבא לאחר שבוע של באגט מרציאנו. רק חלקם. בפלג "אנטי אצבע חומה" יש גם אנשים טובים.
מי הם האנשים האלה? שמות בבקשה.
שמות לא. זה גם לא מעסיק אותי ולא מעניין. בגדול, מדובר באוהדי הפועל ירושלים שמשתחווים לכל שילשול אשר מגיע ממתחם חודרוב.
|
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 02/01/2010 : 02:00:02
|
מי הם האנשים האלה? שמות בבקשה.
שמות לא. זה גם לא מעסיק אותי ולא מעניין. בגדול, מדובר באוהדי הפועל ירושלים שמשתחווים לכל שילשול אשר מגיע ממתחם חודרוב.
|
|
|
danvel1
142 הודעות |
נשלח - 02/01/2010 : 10:11:42
|
בחיי תנסו לשמור על הרמה של הפורום. אני מעדיף ללכת לישון אחרי שאני קורא את ה- "קורה הפנימית" מאשר לשמוע שירי שנאה לשמעון מזרחי. יש לנו אחלה קבוצה - תודה לליאור זאדה ולשחקנים שנותנים הופעות על המגרש. מקווה שנוספו עוד כמה בעלי מניות, יש 80,000 ש"ח שצריך לכסות. שרק נעשה ונצליח, אמן. |
אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד... |
נערך על ידי - danvel1 ב-02/01/2010 10:13:25 |
|
|
יפתח
14 הודעות |
נשלח - 02/01/2010 : 15:23:00
|
האמת שהצד הזה של אוהדי הפועל ת"א הוא מגעיל, אין מילה אחרת. זה מאותו בית יוצר שזרק את בובת הילד לאובארוב אחרי שאשתו חטפה דיכאון אחרי לידה וזרקה את התינוק שלהם דרך החלון ושפרסמו מודעות אבל על מותו של ש. מזרחי. לגבי המשחק - מלול.. כן, הבקיע שניים ובישל ובכל זאת: הוא בועט בכזו רשלנות, ובעיקר מבקיע דרדולים אבל שיהיה, גם לזה צריך כישרון. מסכים לגבי בוהרון ואזרזר שמאז המשחק במודיעין מראה יכולת טובה כל פעם שנכנס. |
שונא בית"ר יחיה |
|
|
חזום חזום
100 הודעות |
נשלח - 02/01/2010 : 20:07:48
|
כל כך משמח לראות שיש בפורום הזה צנזורה אפקטיבית. אחרת, חלילה, היינו נאלצים לקיים דיון ממשי על אוהדים שמעדיפים את ביתר על הפועל תל אביב, או על תסביך המשיח שיש לחלקים הזויים בקהלנו.
אנחת רווחה. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 02/01/2010 : 20:37:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חזום חזום
כל כך משמח לראות שיש בפורום הזה צנזורה אפקטיבית. אחרת, חלילה, היינו נאלצים לקיים דיון ממשי על אוהדים שמעדיפים את ביתר על הפועל תל אביב, או על תסביך המשיח שיש לחלקים הזויים בקהלנו.
אנחת רווחה.
אני מניח שאתה מתגעגע לפורום הקודם, שם לא הייתה כלל וכלל צנזורה, מה שאיפשר לקיים דיונים ממשיים בכל נושא שבעולם... |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
חבל מודיעין - 01/01/2010 |
|