פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חבל מודיעין - 01/01/2010

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חבל מודיעין - 01/01/2010
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם חבל מודיעין - 01/01/2010 נושא הבא
עמוד: מתוך 5

מוקי מוקי מנותק

40 הודעות

נשלח - 01/01/2010 :  16:47:00  הצג פרופיל שלח ל- מוקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בושה!!
טיפשים שכמותכם את אמורים להיות אוהדים של הפועל ירושלים לא הפועל ת"א
עבור לתחילת הדף

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 01/01/2010 :  16:49:23  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה עובר עליכם?
הקהל שר שישו את ירושלים גילו בה..
וכמה אנשים שרו בצחוק שימו את ירושלים בירדן
זה חדש לכם שהקהל של הפועל מנסה להצחיק ?

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 01/01/2010 :  17:25:59  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

אחלה, בואו נשיר גם בית"ר הדגל של המדינה ו"מה סלים עושה פה לא יודע... שונא את כל הערבים".
אה שכחתי, שימו את ירושלים זה שיר של אוהדי הפועל ת"א... זה שנון ומצחיק.
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 01/01/2010 :  17:53:20  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 01/01/2010 :  18:04:00  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איך הדיון פה מתדרדר. במקום לדון במשחק מקיימים "דיון" על איזו שורה בשיר שבכלל לא ברור אם שרו?
דבריו הקצרים של חיים ברעם לתמצות המשחק קולעים.
האם שמתם לב שבמשחק היו לקטמון לא פחות מ- 3 קפטנים, כאשר יאן חנוכייב היה האחרון שבהם?
הבולטים לטובה: אזרזר - במיוחד חטיפת הכדור הריצה קדימה ומסירת הפז לכפיר שהבקיע, ושוב - איוש וזקן בקו האחורי - שניהם במשחק שקט.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 01/01/2010 :  18:05:59  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה קהל ?
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 01/01/2010 :  18:08:48  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ארבעה אנשים שרו בצחוק את השורה "לא צריך את טדי וגם לא את בית"ר לא ת'כותל לא ת'כנסת" ותראו מה אתם עושים מזה. תהיו בריאים.

שורה תחתונה משחק דיי טוב של הקבוצה, חבל מודיעין היו יותר חלשים מכמה קבוצות שראינו השנה כבר (בית שמש, אשקלון, מודיעין).

והכי חשוב- כולם נתנו יד לקהל!
עבור לתחילת הדף

יפתח יפתח מנותק

14 הודעות

נשלח - 01/01/2010 :  18:30:15  הצג פרופיל שלח ל- יפתח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שכמו לא מעט קבוצות בליגה הזו הם פתחו לא רע ונשברו אחרי הגול השני.. הם עמדו טוב על המגרש והיו די מסודרים ובהתחלה לפחות הזכירו לי את אשקלון. עברנו משוכה חשובה ומצוין ככה לסיים את הסיבוב ולהתחיל שנה (אזרחית) חדשה. ליאור זאדה מאמן מצוין, הוא יודע מה הוא עושה.
כמו כל אוהד כדורגל ואולי במיוחד של הפועל, אני כבר מביט קדימה בדאגה: בסיבוב השני נשחק בחוץ נגד כל 4 הקבוצות שכעת מתחתינו: שג"ש, חבל"מ, בש"ש וצאלה"ל. קצת יותר קשה.

שונא בית"ר יחיה
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 01/01/2010 :  18:42:25  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפיר מלול

היבול שלו היום - 2 גולים, בישול לשקד בוהרון ואם אני זוכר נכון אז גם בישל את השער של זוזוט לפני שיצא.
שחקן המשחק היום ללא ספק - לכל אלה ששאלו למה הביאו אותו

אבל למה הוא מחמיץ שערים בטוחים ?
אחד באשקלון - והיום לפחות שניים
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 01/01/2010 :  18:47:26  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתח

כמו כל אוהד כדורגל ואולי במיוחד של הפועל, אני כבר מביט קדימה בדאגה: בסיבוב השני נשחק בחוץ נגד כל 4 הקבוצות שכעת מתחתינו: שג"ש, חבל"מ, בש"ש וצאלה"ל. קצת יותר קשה.

אז מה אם לא הייתי הרבה זמן בצאלה"ל, אני כבר לא בש"ש ועברתי כבר כמה וכמה מסדרי שג"ש. אבל אני עדיין לא מבין מה ראשי תיבות בחבל"מ?!

לדעתי היו יותר מ-1500, וכלב
היה באמת תענוג, וגם רמה שמאפשרת הנאה מכדורגל ולא רק מהשירים
(בלה צ'או זה מעולה!!!)
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 01/01/2010 :  19:04:39  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי אתר sport6 בית שמש הפסידה היום 0 : 1 לבית"ר אשקלון. אם זה נכון, מעשית גם הם וגם חבל מודעין (המכונים חבל"מים על ידי יפתח) יצאו פחות או יותר מהמרוץ, ונותרנו אנו והשג"שים

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

דרעי דרעי מנותק

49 הודעות

נשלח - 01/01/2010 :  19:10:16  הצג פרופיל  שלח ל-דרעי הודעת ICQ שלח ל- דרעי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

אחלה, בואו נשיר גם בית"ר הדגל של המדינה ו"מה סלים עושה פה לא יודע... שונא את כל הערבים".

אני גם יודע בוודאות שאחד מהאנשים ששרו את השיר נוהג לשיר גם "אין הפועל כדורסל", מעולם לא צם ביום כיפור ומאוהב בחברת הכנסת חנין זועאבי.

נערך על ידי - דרעי ב-01/01/2010 19:11:23
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 01/01/2010 :  19:11:39  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מסכים שכפיר מלול הוא איש המשחק. שקד בוארון היה מצויין. כבש את הראשון. בישל את השני במיפגן פירגון מרשים ויצא לנוח. כפיר מלול הספיק לפני הגולים להחמיץ פעמיים ברשלנות. למזלו החברים פירגנו לו וסידרו לו 2 גולים.
לדעתי שקד בוארון הוא שחקן הסיבוב
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 01/01/2010 :  19:16:22  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.youtube.com/watch?v=SQV9SDHzoqE
עוד אחת מיצירות המופת של המשורר הלאומי גל סוקולבסקי.

נפלא, מותר גם לפרגן לפעמים.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 01/01/2010 :  20:57:16  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל כפיר הוא לא איש המשחק (הוא גם לא בישל לזוזוט). הוא היה חלש מאוד. שחקן במשחק טוב היה כובש לפחות עוד שניים, וגם השניים שהוא כבש, כמעט לא נכנסו. הראשון (אחרי בישול נפלא של בוהרון שיכול היה גם לגמור לבד והחליט לפרגן) עם גלגול כדור חלש שלא היה מבייש את יוגב שמעון, והשני כשהוא הסתובב מסביב לעצמו, ולא מצא את הכדור, רק במזל ההגנה של מודיעין כבר הייתה כל כך מחוץ למשחק, שהוא הצליח להשתלט על הכדור.
בלי ספק בוהרון הוא איש המשחק, הוא לא ברמה של הליגה בכלל, כשהכדור אצלו, אני בטוח שיקרה משהו טוב

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם חבל מודיעין - 01/01/2010 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07