משתמש |
עידן שמש  |
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 08/06/2013 : 11:07:37
|
נראה שיש בעיות במו"מ עם עידן ושמשום מה הוא עדיין לא חתם אצלנו.
אם לגבי סמיר יש דיון ומחלוקת בשאלת היותו ראוי לסגל בליגה הלאומית אני חושב שלגבי עידן אין איש שפוי שיכול להגיד שהוא לא ראוי לשחק בליגה הלאומית.
נראה שעידן חושב שהוא ראוי להעלאה מהותית בשכר והוא בהחלט צודק. אבל חשוב שהוא יבין שהפועל ירושלים היא המקום הטוב ביותר עבורו. זה המקום בו הוא ישחק מול קהל גדול, מקום עם תדמית טובה ונקייה ומועדון שאם יעשה עונה מוצלחת יהיה סיפור לאומי גדול עם חשיפה משמעותית שבטח תועיל לקריירה שלו.
ובקיצור, עידן אם אתה קורא פה או אם מישהו מאוהביך קורא כאן, אוהבים אותך, חתום על המפית של שרצקי ללא דיחוי.
יאלה הפועל
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 08/06/2013 : 15:46:51
|
מצטרף אליך. שחקן אהוב ומוכשר שכל-כך התחבר למועדון. אני בטוח שעדיף להמשיך איתנו, גם אם במקום כלשהו מציעים לו כמה ג'ובות יותר.
מגיעה לו העלאה כמו לכולם ואפילו יותר, אבל הוא בטח מבין שאנחנו גם לא יכולים להתפרע. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 08/06/2013 : 16:18:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
מצטרף אליך. שחקן אהוב ומוכשר שכל-כך התחבר למועדון. אני בטוח שעדיף להמשיך איתנו, גם אם במקום כלשהו מציעים לו כמה ג'ובות יותר.
מגיעה לו העלאה כמו לכולם ואפילו יותר, אבל הוא בטח מבין שאנחנו גם לא יכולים להתפרע.
שלא ישכח שעופר היה זה שהאמין בו כשאף אחד לא האמין |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 08/06/2013 : 17:56:55
|
עידן שחקן מצויין שהתחבר טוב לקבוצה, ואנחנו התחברנו אליו, אבל בסופו של דבר הוא יעשה מה שטוב לו. אם יקבל הצעה טובה יותר מקבוצה אחרת, סביר להניח שיעדיף לעזוב. אני מקווה שאם יקבל מקבוצה אחרת הצעה זהה לשלנו, או אפילו טובה במעט הוא יעדיף להשאר איתנו. מעבר לכך, אנחנו די בתחילת עונת המלפפונים ונראה שהוא עדיין ממתין לראות כיצד יראה הסגל לשנה הבאה. מעבר לנתניה שעושה החתמות מסיביות ובינתיים נראית כקבוצת ליגת על, והפועל רמת גן שתמיד חזקה בלאומית, שאר הקבוצות די מדשדשות. אם עידן יראה שיש החתמות טובות ושפנינו לפלייאוף העליון, זה יוסיף לאינטרס שלו להשאר, ואז גם אולי יוותר קצת בעניין השכר. אם יראה שפני הקבוצה לתחתית ולמאבקי השארות, נראה שיעדיף ללכת למקום אחר. כל עוד הדברים לא ידועים, גם הוא מעדיף למצות את כל האופציות העומדות בפניו, וזה לגיטימי לחלוטין מבחינתו. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 09/06/2013 : 01:08:18
|
לא חושב שהמשא ומתן איתו כל כך פשוט . עידן כנראה העלה את הדרישות שלו בשכר בצורה משמעותית משנה שעברה , ככה שאי אפשר לרוץ לחתום איתו על הנייר . צריך לזכור שעידן נתן בסך הכל עונה מעולה , אבל ראינו אצלו חוסר יציבות , ואם הוא דורש קצת יותר מדי אז צריך להפעיל שיקול דעת האם הוא בכלל שווה את מה שהוא מבקש . בלי קשר , אין ספק שהוא אחד השחקנים שחייבים להשאיר. |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 09/06/2013 : 07:06:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
מגיעה לו העלאה כמו לכולם ואפילו יותר, אבל הוא בטח מבין שאנחנו גם לא יכולים להתפרע.
שלא ישכח שעופר היה זה שהאמין בו כשאף אחד לא האמין
שלא נשכח אנחנו, שבתחילת העונה ששי נפצע, הוא סחב אותנו על גבו בגיל 21.5 שחקן נהדר ואהוב, כולי תקווה שנגיע לעמק השווה. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
דפנה
41 הודעות |
נשלח - 09/06/2013 : 10:54:25
|
ציטוט: [i]נשלח במקור על ידי gideon[/i שלא נשכח אנחנו, שבתחילת העונה ששי נפצע, הוא סחב אותנו על גבו בגיל 21.5 שחקן נהדר ואהוב, כולי תקווה שנגיע לעמק השווה.
|
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 09/06/2013 : 11:13:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
שלא נשכח אנחנו, שבתחילת העונה ששי נפצע, הוא סחב אותנו על גבו בגיל 21.5 שחקן נהדר ואהוב, כולי תקווה שנגיע לעמק השווה.
זה שהוא שיחק לבד בשפיץ לא אומר שהוא סחב אותנו . כששי נפצע , בתכלס, מי שסחב זה היה עוז . בדיוק זאת הייתה התקופה שעוז נכנס להרכב ולכושר, העמיד את עידן מול שוערים , ולא יודע אם אתה זוכר את השערים החשובים נגד כפר סבא ועמישב בסיבוב הראשון, אבל בזכות השערים של עוז המשחקים האלה נגמרו מוקדם . |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 09/06/2013 : 11:17:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
שלא נשכח אנחנו, שבתחילת העונה ששי נפצע, הוא סחב אותנו על גבו בגיל 21.5 שחקן נהדר ואהוב, כולי תקווה שנגיע לעמק השווה.
זה שהוא שיחק לבד בשפיץ לא אומר שהוא סחב אותנו . כששי נפצע , בתכלס, מי שסחב זה היה עוז . בדיוק זאת הייתה התקופה שעוז נכנס להרכב ולכושר, העמיד את עידן מול שוערים , ולא יודע אם אתה זוכר את השערים החשובים נגד כפר סבא ועמישב בסיבוב הראשון, אבל בזכות השערים של עוז המשחקים האלה נגמרו מוקדם .
מבלי לפגוע בתרומה העצומה של עוז. פה אנחנו חלוקים. הייתי שמח לא לערוך את הוויכוח הזה כאן. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 09/06/2013 : 11:48:02
|
אין פה מקום לוויכוח . זה ברור מאוד שחלק גדול מאוד מהעליה חתומה על עוז. הוא פירק הגנות , ניצח בונקרים , העיף ממנו מגנים , השפיע לטובה על שחקנים אחרים , ואין לי ספק שהעונה הוא סחב אותנו. |
נערך על ידי - אדום עולה ב-09/06/2013 11:48:28 |
 |
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 09/06/2013 : 20:46:47
|
עוז היה השחקן הטוב ביותר בליגה א' דרום בעונה שעברה ואני מאמין שיצטיין גם בלאומית |
 |
|
Yuval555
49 הודעות |
נשלח - 10/06/2013 : 09:34:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
עוז היה השחקן הטוב ביותר בליגה א' דרום בעונה שעברה ואני מאמין שיצטיין גם בלאומית
כבל תת ימי יש לו ? ם כל הכבוד לעוז לגה א' דרום זה לא ליגה לאומית .ובמצב שלו ,הוא לא יוכל לרוץ יותר מ 5 דקות רצופות פשוט לא יזוז ... |
אני רוצה והוא רוצה ,וה' עושה מה שהוא רוצה . |
 |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 10/06/2013 : 10:45:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Yuval555
עוז היה השחקן הטוב ביותר בליגה א' דרום בעונה שעברה ואני מאמין שיצטיין גם בלאומית
כבל תת ימי יש לו ? ם כל הכבוד לעוז לגה א' דרום זה לא ליגה לאומית .ובמצב שלו ,הוא לא יוכל לרוץ יותר מ 5 דקות רצופות פשוט לא יזוז ...
אני מבין שלא היית במשחק מול ראשון לציון? שמע חביבי, עוז אמנם איטי - ואמנם הוא לא בכושר - אבל עובדתית בראשון לציון הוא היחיד שהחזיק אותך, היחיד שאיים, ואגב - הוא עשה את זה לאורך לא מעט דקות (ואולי מישהו יגיד שאני מתבלבל, יכול להיות) |
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 10/06/2013 : 10:52:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
ציטוט: נשלח במקור על ידי Yuval555
כבל תת ימי יש לו ? ם כל הכבוד לעוז לגה א' דרום זה לא ליגה לאומית .ובמצב שלו ,הוא לא יוכל לרוץ יותר מ 5 דקות רצופות פשוט לא יזוז ...
אני מבין שלא היית במשחק מול ראשון לציון? שמע חביבי, עוז אמנם איטי - ואמנם הוא לא בכושר - אבל עובדתית בראשון לציון הוא היחיד שהחזיק אותך, היחיד שאיים, ואגב - הוא עשה את זה לאורך לא מעט דקות (ואולי מישהו יגיד שאני מתבלבל, יכול להיות)
אורקי, אתה חייב לעשות משהו עם החומרים, הזיכרון לא מי יודע כמה. במשחק ההוא שי בעט ארבע פעמים לשער והצלות נהדרות של דניאל מחלוף עצרו אותו. 25 דקות ראשונות לא יצאנו מהרחבה שלנו. |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 10/06/2013 : 10:57:35
|
אני חושב שבמשחק ההוא בראשון לציון היה אפשר להבין מי יכול להחזיק אותנו בלאומית. עמית , אסף ושי. שחקני ליגה לאומית לכל דבר. |
 |
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 10/06/2013 : 11:07:44
|
עוז (שלא יובן לא נכון, אני חושב שהוא באמת סוג של גאון כדורגל), יכול להיות טוב למחצית שניה או לשליש אחרון במשחק בלאומית, כשהוא עולה מהספסל וההגנה כבר עייפה - אז יהיו לו הזדמנויות לדריבלים ולדאבל פסים.
בכל מקרה לדעתי אין בכלל ספק ששווה ניסיון.
עידן שמש חלוץ מוכשר אבל עדיין לא הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות, וכמו שכתבו פה גם די נעלם בחצי השני של העונה. שווה להתעקש עליו אבל לא צריך להשתולל, בכל מקרה צריך עוד חיזוק בהתקפה גם מעבר אליו. |
 |
|
עידן שמש  |
|
|
|