פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עידן שמש

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עידן שמש
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם עידן שמש נושא הבא
עמוד: מתוך 2

Yuval555 Yuval555 מנותק

49 הודעות

נשלח - 10/06/2013 :  14:42:16  הצג פרופיל שלח ל- Yuval555 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בינתיים במצב ההחתמות אנחנו הולכים להיות קבוצת תחתית ולההאבק על הירידה ... האמת כואבת .

אני רוצה והוא רוצה ,וה' עושה מה שהוא רוצה .
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 10/06/2013 :  16:24:22  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Yuval555

בינתיים במצב ההחתמות אנחנו הולכים להיות קבוצת תחתית ולההאבק על הירידה ... האמת כואבת .

אתה מוזמן לעשות מנוי למשחקים של מכבי נתניה , היא המועמדת מספר 1 לעלייה , יש להם את התקציב הכי גבוה בליגה , ספורט 5 מסקרים אותם בלי הפסקה , והם בנתיים החתימו את קובי חסן וכל מיני כוכבים . עוד משהו ?

נערך על ידי - אדום עולה ב-10/06/2013 16:24:55
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 12/06/2013 :  16:38:30  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

תחשוב על זה ככה.
עד שלא יהיה איחוד, בכל מקרה אין מה לחשוב בכלל על לעלות לליגת העל(או להאבק על עליה)

אז מה אתה מעדיף, להיות קבוצת מרכז טבלה משעממת?
או להיות קבוצת תחתית שבה כל נצחון יהיה מתוק מדבש?

למרות הפחד בלרדת ליגה(אני לא חושב שקטמון תרד, יש הרבה קבוצות חלשות בליגה הזאת)
אני מעדיף להיות קבוצת תחתית לוחמת, מאשר קבוצת מרכז טבלה פרווה כזאת.

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 12/06/2013 :  16:46:54  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

ציטוט:

תחשוב על זה ככה.
עד שלא יהיה איחוד, בכל מקרה אין מה לחשוב בכלל על לעלות לליגת העל(או להאבק על עליה)

לא חושב שעלייה קשורה באיחוד בהכרח. אם נמשיך לבנות את עצמנו לאט לאט. נגדיל את מחלקות הנוער, כדי שיתחילו לייצר שחקנים לסגל הבוגרת ולא נסתמך על יוצאי סאדר וקבוצות אחרות (בינתיים נראה שבעיקר יוצאי מחלקות הנוער של מכבי תל אביב ובית"ר...). נדע להחתים שחקנים מוכשרים עם פוטנציאל גבוה (ליגה א ולאומית מלאות בשחקנים שאיכשהו נפלו בין הכסאות ויש להם פוטנציאל לא ממומש).

לגבי ההעדפות - זה שהתרגלנו שהאהדה להפועל אינה טובה לבריאות, לא אומר שאנחנו צריכים לעודד את זה.
עבור לתחילת הדף

Yuval555 Yuval555 מנותק

49 הודעות

נשלח - 12/06/2013 :  17:11:33  הצג פרופיל שלח ל- Yuval555 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

ציטוט:

תחשוב על זה ככה.

לא חושב שעלייה קשורה באיחוד בהכרח. אם נמשיך לבנות את עצמנו לאט לאט. נגדיל את מחלקות הנוער, כדי שיתחילו לייצר שחקנים לסגל הבוגרת ולא נסתמך על יוצאי סאדר וקבוצות אחרות (בינתיים נראה שבעיקר יוצאי מחלקות הנוער של מכבי תל אביב ובית"ר...). נדע להחתים שחקנים מוכשרים עם פוטנציאל גבוה (ליגה א ולאומית מלאות בשחקנים שאיכשהו נפלו בין הכסאות ויש להם פוטנציאל לא ממומש).

לגבי ההעדפות - זה שהתרגלנו שהאהדה להפועל אינה טובה לבריאות, לא אומר שאנחנו צריכים לעודד את זה.

אני לא באתי להתבכיין פה ,אתם עדיין לא קולטים שעם תקציב כמו שלנו אנו יכולים להיות קבוצת צמרת ? יבנה שעלתה סיימה מקום ראשון בפליאוף התחתון מקום 9 והיו קבוצה בלי החתמות ! כולם מליגה א' נשארו ,ולפי דעתי זה יהיה מביש אם נרד ליגה ונתפרק (חס וחלילה )

אני רוצה והוא רוצה ,וה' עושה מה שהוא רוצה .
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 12/06/2013 :  17:16:19  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
יבנה שעלתה סיימה מקום ראשון בפליאוף התחתון מקום 9 והיו קבוצה בלי החתמות ! כולם מליגה א' נשארו

עכשיו הסתבכת עם קראנקו. ועם קראנקו לא כדאי להסתבך.

ובלי קשר, אולי תפסיק לכתוב שטויות?
(לחילופין, מנהלים, אפשר לפתוח פורום נפרד לילדים?)
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם עידן שמש נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07