פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ריקושטים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ריקושטים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם ריקושטים נושא הבא
עמוד: מתוך 3

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  10:06:04  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.jerusalemnet.co.il/article/45193

אפשר להגיב בדף של ברקת. https://www.facebook.com/nir.barkat?fref=ts

למשל:
אבל מגרש אמונים לקטמון, להכשיר את גבעת רם - זה לא. http://www.jerusalemnet.co.il/article/45193 יש פה רמיזה לזה שיש "יותר מדי קבוצות בעיר" להלו אכזבה מזה שהנהלת קטמון נהגה באחריות ולא לקחה על עצמה חובות עצומים מבלי לדעת את אחריתם. בחירות בפתח, גם אוהדי קטמון הם בעלי זכות הצבעה. פתאום משה ליאון ולופלאנסקי נראים מועמודים ריאלים.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.

נערך על ידי - gideon ב-06/06/2013 10:07:45

mookie mookie מנותק

181 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  10:23:50  הצג פרופיל שלח ל- mookie הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

http://www.jerusalemnet.co.il/article/45193

אפשר להגיב בדף של ברקת. https://www.facebook.com/nir.barkat?fref=ts

רעיון טוב, בוא נעשה עליו קצת לחץ ציבורי.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  11:05:32  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חובה לחץ ציבורי. המצב בירושלים חריג: יש פה קבוצה דמוגרפית, להלן חילונים, שמועמד חילוני חייב את תמיכתה המלאה למדי ע"מ להבחר. בהערכה פסימית יש לנו מעגל השפעה של חמשת אלפים בעלי זכות בחירה. שברקת יהיה מוכן, כי אני מאמין ומקווה שהאוהדים שלנו יענישו אותו אם הוא ימשיך בכיוון הזה.
עבור לתחילת הדף

אביתר ברעם אביתר ברעם מנותק

55 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  11:08:36  הצג פרופיל שלח ל- אביתר ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

חובה לחץ ציבורי. המצב בירושלים חריג: יש פה קבוצה דמוגרפית, להלן חילונים, שמועמד חילוני חייב את תמיכתה המלאה למדי ע"מ להבחר. בהערכה פסימית יש לנו מעגל השפעה של חמשת אלפים בעלי זכות בחירה. שברקת יהיה מוכן, כי אני מאמין ומקווה שהאוהדים שלנו יענישו אותו אם הוא ימשיך בכיוון הזה.

לא הצבעתי לו בפעם הראשונה ולא אצביע לו הפעם.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  11:19:38  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הצבעתי לו פעם שעברה ואני לא מתכוון לחזור על הטעות הזו.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  11:24:39  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה נחמד לאיים שלא מצביעים לו אבל אם הסיבה היא ספורט ותרבות אין ממש אלטרנטיבה
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  11:27:01  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

גם אם זה נכון (לא אומר שאני מסכים) זה לא משנה את העובדה שטקטית צריך לאיים בהצבעה ליריב

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  11:47:16  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

יש המון סיבות לא להצביע לו. ספורט היא הסיבה השולית מתוכן.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  11:53:49  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:

יש המון סיבות לא להצביע לו. ספורט היא הסיבה השולית מתוכן.

לי כחילוני אין בשום מקרה ולו הדמיוני ביותר סיבה להצביע למועמד חרדי.ומכיוון שבחירות בירושלים זה בחירות בין חילוני לחרדי ולא אלטרניטבות אמיתיות חילוניות המתמודדות זו מול זו, אז גם אם השטן יעמוד בראש המחנה החילוני אצביע לו.
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  12:48:26  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תגידו השתגעתם?
ניר ברקת ליווה את קטמון מיום הקמתה (מפנה לסרט קטמון ברצלונה, תראו אותו מבצבץ באירוע פתיחה), דאג, תמך ללא לאות בקבוצה שהסתובבה בליגות נמוכות, פעל למען איחוד (וכן, התאכזב. בכל זאת הוא טס לאמריקה והביא מיליון דולר), שיפץ את מב"ט ובנה את קשת.

זה שכתוב בכתבה בעיתון שהמעבר לבית דגן פוגע בקבוצה כלכלית זה פשוט שקר. נכון שלא הכל כלכלי, אבל זה שקר.

קשה במגרשים בירושלים זה נכון - אבל תפתחו את העיניים ותראו איזה השקעה נעשתה בתחום (גם במזרח העיר!) ב4 שנים. הצרכים של קטמון השתנו עם המעבר לליגה הלאומית ולא הכל אפשר לפתור ביום!

ולראש בקיר מבינכם - תצביעו לחרדי או ללאון (אוהד בית"ר וליכודניק) ותראו מה יהיה. השתגעתם?!?!?!

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

אביתר ברעם אביתר ברעם מנותק

55 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  13:00:34  הצג פרופיל שלח ל- אביתר ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

תגידו השתגעתם?
ניר ברקת ליווה את קטמון מיום הקמתה (מפנה לסרט קטמון ברצלונה, תראו אותו מבצבץ באירוע פתיחה), דאג, תמך ללא לאות בקבוצה שהסתובבה בליגות נמוכות, פעל למען איחוד (וכן, התאכזב. בכל זאת הוא טס לאמריקה והביא מיליון דולר), שיפץ את מב"ט ובנה את קשת.

זה שכתוב בכתבה בעיתון שהמעבר לבית דגן פוגע בקבוצה כלכלית זה פשוט שקר. נכון שלא הכל כלכלי, אבל זה שקר.

קשה במגרשים בירושלים זה נכון - אבל תפתחו את העיניים ותראו איזה השקעה נעשתה בתחום (גם במזרח העיר!) ב4 שנים. הצרכים של קטמון השתנו עם המעבר לליגה הלאומית ולא הכל אפשר לפתור ביום!

ולראש בקיר מבינכם - תצביעו לחרדי או ללאון (אוהד בית"ר וליכודניק) ותראו מה יהיה. השתגעתם?!?!?!

גם ברקת אוהד בית"ר וליכודניק. והוא מהזרם היותר פאשיסטי ומסוכן של הליכוד. לא רציתי להצביע לחילוני יקיר המתנחלים בפעם הראשונה, ולא אעשה זאת הפעם.
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  13:13:33  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בכסף שהעירייה המפגרת הזו בנתה את היציע הדרומי בטדי (בין 80 ל-100 מיליון ש"ח) - יציע שספק אם אי פעם יתמלא - היה אפשר לבנות, למשל, אצטדיון חדש קטן ונוח (סטייל עכו - 50 מיליון שקל) ועוד להשאיר עודף לבנות כמה וכמה מתקני אימון ראויים לקבוצות נוער ובוגרים, סינתטיים ודשא כאחד.

ובכלל, בכסף שהשקיעו בשיפוצים השונים של טדי (אצטדיון בן בסך הכל 20, להזכירכם), היה אפשר לבנות בעיר עוד שלושה אצטדיונים נורמליים ועשרות מתקני ספורט. פשוט בדיחה. וזה עוד לפני שדיברנו על חריגות של 100 מיליון שקל בבניית אולם כדורסל מגלומני ומיותר לקבוצה שספק אם מעניינת, נכון להיום, יותר מ-2,000 איש בלחץ.

אבל העיקר שראש העיר דואג לספורט בצורה חסרת תקדים. פחחחח. תודה לאל שאני גר בתל אביב ולא צריך להתלבט אם לתת את הקול שלי בבחירות לאיש הבעייתי, בלשון המעטה, הזה.

עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  14:01:12  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הסיבות להתנגדות לברקת הן פוליטיות, ואין לדרוש קולקטיביות רעיונית בנושא הזה או בכל נושא אחר. עם זאת, זה לגיטימי ללחוץ עליו שלא להפלות אותנו רק משום שלא הסכמנו לקבל על עצמנו את השקר שהוא ניסה לכפות עלינו. גם אם היה בונה איצטדיון מיוחד לקטמון לא הייתי מצביע בעדו ולכל אוהד שלנו יש זכות לנהוג כבן-חורין. הפורום הזה מיועד להחלפת דעות, חוויות ורעיונות אז אני שוטח בפניכם את דעתי: רק לא ברקת, בשל הקואליציה הלאומנית שלו עם המתנחלים מהסוג הגרוע ביותר
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  14:04:44  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

הסיבות להתנגדות לברקת הן פוליטיות, ואין לדרוש קולקטיביות רעיונית בנושא הזה או בכל נושא אחר. עם זאת, זה לגיטימי ללחוץ עליו שלא להפלות אותנו רק משום שלא הסכמנו לקבל על עצמנו את השקר שהוא ניסה לכפות עלינו. גם אם היה בונה איצטדיון מיוחד לקטמון לא הייתי מצביע בעדו ולכל אוהד שלנו יש זכות לנהוג כבן-חורין. הפורום הזה מיועד להחלפת דעות, חוויות ורעיונות אז אני שוטח בפניכם את דעתי: רק לא ברקת, בשל הקואליציה הלאומנית שלו עם המתנחלים מהסוג הגרוע ביותר

חיים דעתך מעניינת מאוד וחשובה לי. מעניין אותי מה אתה כן מתכוון להצביע אם לא ברקת?
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  14:54:35  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

תגידו השתגעתם?

אדיר - אתה בחור איכותי ואידיאליסט שעשה ועוד יעשה דברים גדולים. אני גם מאמין שאתה באמת עומד מאחורי כל דברי השבח שלך לניר.
רק צורם לי קצת שלא הוספת פה משהו בסגנון "גילוי נאות".

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

Arik Arik מנותק

9 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  15:51:49  הצג פרופיל שלח ל- Arik הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
2 מיליון דולר לבית״ר
מיליון דולר לאיחוד

במקום לזרוק כסף על כיסוי חובות של פושעים כמו ארקדי וסאסי, ברקת היה צריך להשתמש בכסף הזה כדי להקים לשתי הקבוצות מתקני אימונים ראויים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם ריקושטים נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07