פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ריקושטים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ריקושטים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם ריקושטים נושא הבא
עמוד: מתוך 3

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  17:01:47  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההתמודדות עם הבעייה של מגרשי האימונים צריכה להיות במישור הפוליטי לפני הבחירות, קרי מעכשיו ועד לאוקטובר.
אפשר להפוך את הנושא ל- ISSUE בבחירות (איך אמרה מרי אנטואנט: אם אין מגרשי אימונים [=לחם] לפחות תוכלו לשבת ביציע הדרומי בטדי [תאכלו עוגות].
הנושא הזה אינו מפלגתי (אידיאולוגי) במהותו אלא מדובר הנושא מקומי (מוניצפאלי) שניתן לרתום אליו תומכים מכל גווני הקשת המפלגתית.
נכון, יהיה צורך גם בהפגנת כוח פומבית (למשל: אימון פתיחה של קבוצות הבוגרים הירושלמיות ברחבה שליד העיריה בספרא), עבודה תקשורתית (גם ברמה הארצית).
וזאת יש לזכור: בבחירות לרשויות המקומיות מצביעים בשני פתקים: אחד לראש הרשות ושני למועצה. ניתן לגייס לעניין סיעות חילוניו בעיריה (הרשימוות הצעירות, מרץ, הליכוד והעבודה) ולמרר את חיי ברקת כבר קודם לבחירות.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  17:40:48  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אביתר ברעם

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

תגידו השתגעתם?
ניר ברקת ליווה את קטמון מיום הקמתה (מפנה לסרט קטמון ברצלונה, תראו אותו מבצבץ באירוע פתיחה), דאג, תמך ללא לאות בקבוצה שהסתובבה בליגות נמוכות, פעל למען איחוד (וכן, התאכזב. בכל זאת הוא טס לאמריקה והביא מיליון דולר), שיפץ את מב"ט ובנה את קשת.

זה שכתוב בכתבה בעיתון שהמעבר לבית דגן פוגע בקבוצה כלכלית זה פשוט שקר. נכון שלא הכל כלכלי, אבל זה שקר.

קשה במגרשים בירושלים זה נכון - אבל תפתחו את העיניים ותראו איזה השקעה נעשתה בתחום (גם במזרח העיר!) ב4 שנים. הצרכים של קטמון השתנו עם המעבר לליגה הלאומית ולא הכל אפשר לפתור ביום!

ולראש בקיר מבינכם - תצביעו לחרדי או ללאון (אוהד בית"ר וליכודניק) ותראו מה יהיה. השתגעתם?!?!?!

גם ברקת אוהד בית"ר וליכודניק. והוא מהזרם היותר פאשיסטי ומסוכן של הליכוד. לא רציתי להצביע לחילוני יקיר המתנחלים בפעם הראשונה, ולא אעשה זאת הפעם.

צודק. ועוד שנתיים שתעבור לתל-אביב תשאל את עצמך מה קרה לראש העיר הקיצוני הזה שניסה לדאוג להבאת מקומות עבודה לעיר ,לאירועי תרבות ולתקציבי פיתוח וכל זה בהתנדבות אין כסף...לירושלמים החילונים והמסורתיים שעובדים וחיים כאן ברקת הוא הבחירה השפויה היחידה. כשאני שומע מי המועמדים מטעם עצמם ומפלגתם שרוצים להתמודד על ראש העיר וכשאני נזכר מי כבר כיהן כאן בעבר ,אין פה בכלל שאלה.

ואם תורשה לי אבחנה פוליטית קטנה ,ברקת פאשיסט ומסוכן רק בעיניי הזרם הפוסט ציוני הרדיקאלי.

אני בהחלט בעד להזכיר לברקת בכל הנוגע לקטמון שלא ישכח שאנחנו הגב הפוליטי שלו וכדאי שימחל על כבודו ה"פגוע".
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  17:46:34  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אביתר ברעם

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

תגידו השתגעתם?
ניר ברקת ליווה את קטמון מיום הקמתה (מפנה לסרט קטמון ברצלונה, תראו אותו מבצבץ באירוע פתיחה), דאג, תמך ללא לאות בקבוצה שהסתובבה בליגות נמוכות, פעל למען איחוד (וכן, התאכזב. בכל זאת הוא טס לאמריקה והביא מיליון דולר), שיפץ את מב"ט ובנה את קשת.

זה שכתוב בכתבה בעיתון שהמעבר לבית דגן פוגע בקבוצה כלכלית זה פשוט שקר. נכון שלא הכל כלכלי, אבל זה שקר.

קשה במגרשים בירושלים זה נכון - אבל תפתחו את העיניים ותראו איזה השקעה נעשתה בתחום (גם במזרח העיר!) ב4 שנים. הצרכים של קטמון השתנו עם המעבר לליגה הלאומית ולא הכל אפשר לפתור ביום!

ולראש בקיר מבינכם - תצביעו לחרדי או ללאון (אוהד בית"ר וליכודניק) ותראו מה יהיה. השתגעתם?!?!?!

גם ברקת אוהד בית"ר וליכודניק. והוא מהזרם היותר פאשיסטי ומסוכן של הליכוד. לא רציתי להצביע לחילוני יקיר המתנחלים בפעם הראשונה, ולא אעשה זאת הפעם.

צודק. ועוד שנתיים שתעבור לתל-אביב תשאל את עצמך מה קרה לראש העיר הקיצוני הזה שניסה לדאוג להבאת מקומות עבודה לעיר ,לאירועי תרבות ולתקציבי פיתוח וכל זה בהתנדבות אין כסף...לירושלמים החילונים והמסורתיים שעובדים וחיים כאן ברקת הוא הבחירה השפויה היחידה. כשאני שומע מי המועמדים מטעם עצמם ומפלגתם שרוצים להתמודד על ראש העיר וכשאני נזכר מי כבר כיהן כאן בעבר ,אין פה בכלל שאלה.

ואם תורשה לי אבחנה פוליטית קטנה ,ברקת פאשיסט ומסוכן רק בעיניי הזרם הפוסט ציוני הרדיקאלי.

אני בהחלט בעד להזכיר לברקת בכל הנוגע לקטמון שלא ישכח שאנחנו הגב הפוליטי שלו וכדאי שימחל על כבודו ה"פגוע".

אני נוטה להסכים. ברקת עשה לא מעט דברים טובים - מתחם התחנה לדוגמא - ולמרות שהוא לא כוס התה שלי מבחינה מדינית הוא עדיף על כל חרדי או משה ליאון. והסיבות רבות. ועדיין, הפועל היא מבחינתי עניין סופר רציני, ואם הוא יעשה הכל על מנת להרוס לקבוצה שלי אני אעשה הכל בשביל שהוא לא ייבחר.
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  18:58:50  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מנדי צודק. גילוי נאות: אני פעיל בכיר בקמפיין הבחירות של ניר ברקת.
לגבי הכספים שהושקעו כביכול בטדי - אלו לא כספי עירייה אלא כספי טוטו ופיס וכנל הארנה. אז די לערבב אנשים.
גילוי נאות נוסף - אני שמאלני, הצבעתי מרצ בבחירות - ועדיין, לא כל ימני הוא פשיסט. ניר איש מאוד הומני ופתוח.
עוד - התלונות הנ״ל הועברו כלפי מעלה, אראה כיצד אוכל להשפיע למעננו.
למען ציון לא אחשה ולמען ירושלים לא אשקוט

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  19:14:43  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

לגבי הכספים שהושקעו כביכול בטדי - אלו לא כספי עירייה אלא כספי טוטו ופיס וכנל הארנה. אז די לערבב אנשים.
גילוי נאות נוסף - אני שמאלני, הצבעתי מרצ בבחירות - ועדיין, לא כל ימני הוא פשיסט. ניר איש מאוד הומני ופתוח.

תגובה שפויה מאוזנת ומגובת עובדות. תודה ובהצלחה!
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  22:59:35  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

כל הכבוד ותודה

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  23:45:25  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ניר ברקת מסונדל במרחב התמרון הפוליטי שיש לו. בפעם האחרונה שבדקתי דמוגרפיה יש בעיר בערך 40% ערבים, 32% חרדים ועוד 28% כל השאר, חילונים וכיפות סרוגות.

היות והערבים לא מצביעים, ניר ברקת יכול להיות ראש העיר במידה ויצליח לזכות בקצת קולות חרדיים, ולשכנע את רוב היהודים הלא-חרדים להצביע לו. מרבית הירושלמים הציונים, מה לעשות, הם ימניים. ולכן ברקת חייב לבנות ישיבות בראס אל עמוד ולהצהיר על זכותנו הנצחית בהר הבית כדי להשאר עוד קדנציה.
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  09:52:15  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אם ברקת היה מביא לנו את ניימאר לא היתי מצביע לו! לצערי מכל מיני סיבות ירושלים כיום היא כמו חבית של חומר נפץ, וראש העיר הימני קיצוני והמאוד מסוכן שלנו עושה כל שביכולתו כדי להבעיר אותה.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

שאלתי שאלתי מנותק

22 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  10:57:15  הצג פרופיל שלח ל- שאלתי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ניר ברקת כל כך עלוב בעיני שלרגע חשבתי להצביע עבור הגזען החשוך אלי ישי. זה לא יקרה, אבל בכל זאת: איך כתוב שם בספר ההוא? הקם להורגך יאדה יאדה יאדה. ובקיצור נמרץ: ברקת הביתה!!!
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  13:23:30  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם לחזור לנושא ה"ריקושטים" המקורי לרגע, להבדיל מקמפיין הבחירות, אז ברקת התראיין היום בתכנית הספורט ברדיו ירושלים, ולאוזניי הבלתי-מיומנות הוא נשמע מאוד דיפלומטי, שלא לומר מפוייס. הוא הביע אכזבה מההחלטה של קטמון לא להתאחד, אבל גם הבנה. הוא אמר שהציע ללארי טננבאום לחלק בין שתי הקבוצות את הכסף שהתכוון לתרום, אבל טננבאום סירב.
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  16:46:26  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

גם אם ברקת היה מביא לנו את ניימאר לא היתי מצביע לו! לצערי מכל מיני סיבות ירושלים כיום היא כמו חבית של חומר נפץ, וראש העיר הימני קיצוני והמאוד מסוכן שלנו עושה כל שביכולתו כדי להבעיר אותה.

יש לך עוד ססמאות?
עבור לתחילת הדף

658 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  18:30:32  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

ציטוט:

יש לך עוד ססמאות?

לא מספיק לך שאתה רוצה עוד? אם זה מענין אותך אפשר להגיב לענין אבל לא באמת מתעניין אתה סתם חוכמולוג.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

658 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  18:31:06  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

יש לך עוד ססמאות?

לא מספיק לך שאתה רוצה עוד? אם זה מענין אותך אפשר להגיב לענין אבל אתה לא באמת מתעניין אתה סתם חוכמולוג.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  20:25:12  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנה אני יעזור לך, ניר ברקת ימני קיצוני, שונא ערבים, רוצה לפוצץ את הר הבית יחד עם ברוך מרזל וגם לעשות פולסא דנורא לפפה אללו.

עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  20:32:07  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

יש לך עוד ססמאות?

לא מספיק לך שאתה רוצה עוד? אם זה מענין אותך אפשר להגיב לענין אבל לא באמת מתעניין אתה סתם חוכמולוג.

מה לעשות שהוא צודק? שהפרחת רק סיסמאות והדבקת תוויות...ראש העיר הנוכחי השקיע יותר או פחות במזרח העיר? אלו עובדות שקל לברר ,אם כל חטאו שהוא לא מאמיו בחלוקת העיר על זה נאמר נו מילא...רבים וטובים מכל המחנות לא מאמינים בזאת.

יכול להיות שאני תמים אבל אני חושב שלא נמצא מועמדים מוכשרים ממנו.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם ריקושטים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07