פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חדשות מהממלכה של סאסי...

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חדשות מהממלכה של סאסי...
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם חדשות מהממלכה של סאסי... נושא הבא
עמוד: מתוך 5

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 03/06/2013 :  14:29:59  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אצל הקבלן הכל מתקתק, המשכורות נכנסות כסדרן, צוותי חשיבה מיישמים תוכניות חומש...
http://www.jerusalemnet.co.il/article/45178

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 03/06/2013 :  15:10:04  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"עכשיו זה סופי: גמיש עוזב את הפועל"
http://www.jerusalemnet.co.il/article/45179

ואני תוהה אם לא תהיה עכשיו נהירה של שחקנים שיבקשו "לחצות את הכביש"...

עבור לתחילת הדף

Arik Arik מנותק

9 הודעות

נשלח - 03/06/2013 :  15:53:10  הצג פרופיל שלח ל- Arik הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעניין אותי מה חושבים עכשיו כל ״מעודדי האיחוד״ למיניהם.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 03/06/2013 :  16:06:23  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Arik

מניח שהם (ואני בתוכם) מצפים עדיין לאיחוד, ומוכנים לשלם מחיר על כך.
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 03/06/2013 :  16:07:54  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
Arik

נשלח - 03/06/2013 : 15:53:10
--------------------------------------------------------------------------------

מה אמורים "מעודדי האיחוד" למיניהם לחשוב? בדיוק מה שהם חשבו לפני שעה, שהפועל המקורית נמצאת בקשיים גדולים ושמאוד חבל שלא הצלחנו להגיע לאיחוד שפוי, מכובד וראוי איתם לטובת כל האדומים הירושלמים.
עבור לתחילת הדף

Yuval555 Yuval555 מנותק

49 הודעות

נשלח - 03/06/2013 :  16:13:22  הצג פרופיל שלח ל- Yuval555 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צנטרפולד

ציטוט:
Arik

--------------------------------------------------------------------------------

מה אמורים "מעודדי האיחוד" למיניהם לחשוב? בדיוק מה שהם חשבו לפני שעה, שהפועל המקורית נמצאת בקשיים גדולים ושמאוד חבל שלא הצלחנו להגיע לאיחוד שפוי, מכובד וראוי איתם לטובת כל האדומים הירושלמים.

הפועל ס.א.ד.ר ירושלים הולכת להתפרק תבינו את זה .מה אתם באים בטענות לאנשי קטמון ? למה לנו להכניס ראש בריא למיטה חולה ? בואו אתם לקטמון ,אתם עוד לא מבינים שירושלים תתפרק ,אני לא יכול להיות שלם עם עצמי עם אחזור לירושלים של סאסי מבחינתי יש רק הפועל אחת ושמה קטמון ...

אני רוצה והוא רוצה ,וה' עושה מה שהוא רוצה .
עבור לתחילת הדף

Arik Arik מנותק

9 הודעות

נשלח - 03/06/2013 :  16:20:46  הצג פרופיל שלח ל- Arik הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי Arik

מניח שהם (ואני בתוכם) מצפים עדיין לאיחוד, ומוכנים לשלם מחיר על כך.

למה? למה לשלם מחיר בשביל זה?
למה צריך לסבול כדי לקבל את האפשרות לאהוד את הקבוצה שלך?
למה שאתם תשלמו את המחיר שסאסי צריך לשלם?

נערך על ידי - Arik ב-03/06/2013 16:22:25
עבור לתחילת הדף

Arik Arik מנותק

9 הודעות

נשלח - 03/06/2013 :  16:25:42  הצג פרופיל שלח ל- Arik הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
Arik

אולי לא הובנתי כראוי.
כשאני אומר ״מעודדי איחוד״ אני מתכוון לאנשים שתוקפים את הנהלת קטמון על כך שלא הסכימה לאיחוד בכל מצב, ומנגד לאוהדי הפועל שטוענים שלכסף אין חשיבות בנושא הזה.
גם אני מאמין באיחוד ראוי ושפוי.

נערך על ידי - Arik ב-03/06/2013 16:26:26
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 03/06/2013 :  16:37:35  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Arik

ציטוט:

ציטוט:
Arik

אולי לא הובנתי כראוי.
כשאני אומר ״מעודדי איחוד״ אני מתכוון לאנשים שתוקפים את הנהלת קטמון על כך שלא הסכימה לאיחוד בכל מצב, ומנגד לאוהדי הפועל שטוענים שלכסף אין חשיבות בנושא הזה.
גם אני מאמין באיחוד ראוי ושפוי.

מי בדיוק האנשים האלה?אני לא מניח שיש מי שמוכן מבין תומכי האיחוד לענות על ההגדרות שלך.אלא אני מניח שהם מייחסים למו"מ האחרון ככזה שהיה בו תנאים לאיחוד ראוי ושפוי ,או לפחות לא רואים בעתיד הנראה לעיין מצב לאיחוד ראוי ושפוי ממנו,כך שהכל עניין של הגדרות
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 03/06/2013 :  16:53:11  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מבין שיש עכשיו פגרה, זמן אידיאלי לספוקלציות ולסברות כרס, שמתבדות חדשות לבקרים.
בכל זאת מוטב שנבין שלא נותרו בינינו שום חילוקי דעות אמיתיים למעט ניואנסים רגשיים שאינם ניתנים לכימות או למימוש. כולנו מבינים שסאסי שולט עדיין בהפועל והוא מבריח אפילו את גמיש, שניסה לשכנע אותנו רק לפני שבוע שסאסי נעלם מנוף הכדורגל האדום בעירנו. מי שרוצה לקיים כדורגל אדום בירושלים חייב להכפיל את מאמציו ולתמוך בקטמון. זה מה שיש, וזה המון!
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 03/06/2013 :  17:02:52  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק מלמד אותנו שסאסי ממש לא בחוץ כפי שהצהיר גמיש בפומבי באתר.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 03/06/2013 :  17:08:26  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אריק והיתר,
אני חושב שהעניין ניטחן מכל הכיוונים, אין טעם להלהיט שוב את הרוחות.
החלטנו מה שהחלטנו, וכדאי שנתרכז בבנית הקבוצה שלנו.
באמת שאין טעם לרקוד על העצבים החשופים של חלקנו.
ככל שהדברים אמורים בהתפתחויות האחרונות אצל גמיש וסאסי, אם יהיו
לכך השלכות עלינו, אני בטוח שההנהלה המצויינת שלנו תדע להתייחס ולפעול בהתאם.
שום טובה לא תצמח לנו משמחה לאיד. איך אמר צנטרפולד בהזדמנות אחרת:
"סייג לחוכמה שתיקה".
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 03/06/2013 :  17:20:11  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעניין מה עמדת ראש העיריה והצוות שסביבו?
האם ימשיכו ב"כתף הקרה" לקטמון או שמא יבינו ויפנימו שהפועל קטמון היא קבוצת הספורט ההגיונית ביותר בעיר (כולל הכדורסל)?

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 03/06/2013 :  17:31:54  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נושא חשוב, הבעיה היא שיש טרחנים שגם את הנושא הזה יהרסו.
עבור לתחילת הדף

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 03/06/2013 :  20:17:39  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מבאס מה שעושים לאוהדים שם
עצוב וחבל

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 03/06/2013 :  21:14:41  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

מעניין מה עמדת ראש העיריה והצוות שסביבו?
האם ימשיכו ב"כתף הקרה" לקטמון או שמא יבינו ויפנימו שהפועל קטמון היא קבוצת הספורט ההגיונית ביותר בעיר (כולל הכדורסל)?

לא חושב שברקת יתן לנו כתף קרה. לדעתו יכולנו להתאחד, לדעת ההנהלה לא. קצת לא נעים וממשיכים הלאה. אני לא חושב שהוא נקמני אלא מאוכזב וזה לגיטימי. אני די בטוח שהוא יעזור לקטמון.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם חדשות מהממלכה של סאסי... נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07