משתמש |
חדשות מהממלכה של סאסי...  |
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
Arik
9 הודעות |
נשלח - 03/06/2013 : 15:53:10
|
מעניין אותי מה חושבים עכשיו כל ״מעודדי האיחוד״ למיניהם. |
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 03/06/2013 : 16:06:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Arik
מעניין אותי מה חושבים עכשיו כל ״מעודדי האיחוד״ למיניהם.
מניח שהם (ואני בתוכם) מצפים עדיין לאיחוד, ומוכנים לשלם מחיר על כך. |
 |
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 03/06/2013 : 16:07:54
|
ציטוט: Arik
נשלח - 03/06/2013 : 15:53:10 -------------------------------------------------------------------------------- מעניין אותי מה חושבים עכשיו כל ״מעודדי האיחוד״ למיניהם.
מה אמורים "מעודדי האיחוד" למיניהם לחשוב? בדיוק מה שהם חשבו לפני שעה, שהפועל המקורית נמצאת בקשיים גדולים ושמאוד חבל שלא הצלחנו להגיע לאיחוד שפוי, מכובד וראוי איתם לטובת כל האדומים הירושלמים. |
 |
|
Yuval555
49 הודעות |
נשלח - 03/06/2013 : 16:13:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צנטרפולד
נשלח - 03/06/2013 : 15:53:10 -------------------------------------------------------------------------------- מעניין אותי מה חושבים עכשיו כל ״מעודדי האיחוד״ למיניהם.
מה אמורים "מעודדי האיחוד" למיניהם לחשוב? בדיוק מה שהם חשבו לפני שעה, שהפועל המקורית נמצאת בקשיים גדולים ושמאוד חבל שלא הצלחנו להגיע לאיחוד שפוי, מכובד וראוי איתם לטובת כל האדומים הירושלמים.
הפועל ס.א.ד.ר ירושלים הולכת להתפרק תבינו את זה .מה אתם באים בטענות לאנשי קטמון ? למה לנו להכניס ראש בריא למיטה חולה ? בואו אתם לקטמון ,אתם עוד לא מבינים שירושלים תתפרק ,אני לא יכול להיות שלם עם עצמי עם אחזור לירושלים של סאסי מבחינתי יש רק הפועל אחת ושמה קטמון ... |
אני רוצה והוא רוצה ,וה' עושה מה שהוא רוצה . |
 |
|
Arik
9 הודעות |
נשלח - 03/06/2013 : 16:20:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
מעניין אותי מה חושבים עכשיו כל ״מעודדי האיחוד״ למיניהם.
מניח שהם (ואני בתוכם) מצפים עדיין לאיחוד, ומוכנים לשלם מחיר על כך.
למה? למה לשלם מחיר בשביל זה? למה צריך לסבול כדי לקבל את האפשרות לאהוד את הקבוצה שלך? למה שאתם תשלמו את המחיר שסאסי צריך לשלם?
|
נערך על ידי - Arik ב-03/06/2013 16:22:25 |
 |
|
Arik
9 הודעות |
נשלח - 03/06/2013 : 16:25:42
|
מה אמורים "מעודדי האיחוד" למיניהם לחשוב? בדיוק מה שהם חשבו לפני שעה, שהפועל המקורית נמצאת בקשיים גדולים ושמאוד חבל שלא הצלחנו להגיע לאיחוד שפוי, מכובד וראוי איתם לטובת כל האדומים הירושלמים.
אולי לא הובנתי כראוי. כשאני אומר ״מעודדי איחוד״ אני מתכוון לאנשים שתוקפים את הנהלת קטמון על כך שלא הסכימה לאיחוד בכל מצב, ומנגד לאוהדי הפועל שטוענים שלכסף אין חשיבות בנושא הזה. גם אני מאמין באיחוד ראוי ושפוי. |
נערך על ידי - Arik ב-03/06/2013 16:26:26 |
 |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 03/06/2013 : 16:37:35
|
אולי לא הובנתי כראוי. כשאני אומר ״מעודדי איחוד״ אני מתכוון לאנשים שתוקפים את הנהלת קטמון על כך שלא הסכימה לאיחוד בכל מצב, ומנגד לאוהדי הפועל שטוענים שלכסף אין חשיבות בנושא הזה. גם אני מאמין באיחוד ראוי ושפוי.
מי בדיוק האנשים האלה?אני לא מניח שיש מי שמוכן מבין תומכי האיחוד לענות על ההגדרות שלך.אלא אני מניח שהם מייחסים למו"מ האחרון ככזה שהיה בו תנאים לאיחוד ראוי ושפוי ,או לפחות לא רואים בעתיד הנראה לעיין מצב לאיחוד ראוי ושפוי ממנו,כך שהכל עניין של הגדרות |
 |
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 03/06/2013 : 16:53:11
|
אני מבין שיש עכשיו פגרה, זמן אידיאלי לספוקלציות ולסברות כרס, שמתבדות חדשות לבקרים. בכל זאת מוטב שנבין שלא נותרו בינינו שום חילוקי דעות אמיתיים למעט ניואנסים רגשיים שאינם ניתנים לכימות או למימוש. כולנו מבינים שסאסי שולט עדיין בהפועל והוא מבריח אפילו את גמיש, שניסה לשכנע אותנו רק לפני שבוע שסאסי נעלם מנוף הכדורגל האדום בעירנו. מי שרוצה לקיים כדורגל אדום בירושלים חייב להכפיל את מאמציו ולתמוך בקטמון. זה מה שיש, וזה המון! |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 03/06/2013 : 17:02:52
|
רק מלמד אותנו שסאסי ממש לא בחוץ כפי שהצהיר גמיש בפומבי באתר. |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 03/06/2013 : 17:08:26
|
אריק והיתר, אני חושב שהעניין ניטחן מכל הכיוונים, אין טעם להלהיט שוב את הרוחות. החלטנו מה שהחלטנו, וכדאי שנתרכז בבנית הקבוצה שלנו. באמת שאין טעם לרקוד על העצבים החשופים של חלקנו. ככל שהדברים אמורים בהתפתחויות האחרונות אצל גמיש וסאסי, אם יהיו לכך השלכות עלינו, אני בטוח שההנהלה המצויינת שלנו תדע להתייחס ולפעול בהתאם. שום טובה לא תצמח לנו משמחה לאיד. איך אמר צנטרפולד בהזדמנות אחרת: "סייג לחוכמה שתיקה". |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 03/06/2013 : 17:20:11
|
מעניין מה עמדת ראש העיריה והצוות שסביבו? האם ימשיכו ב"כתף הקרה" לקטמון או שמא יבינו ויפנימו שהפועל קטמון היא קבוצת הספורט ההגיונית ביותר בעיר (כולל הכדורסל)? |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 03/06/2013 : 17:31:54
|
נושא חשוב, הבעיה היא שיש טרחנים שגם את הנושא הזה יהרסו.
|
 |
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 03/06/2013 : 20:17:39
|
מבאס מה שעושים לאוהדים שם עצוב וחבל |
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 03/06/2013 : 21:14:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
מעניין מה עמדת ראש העיריה והצוות שסביבו? האם ימשיכו ב"כתף הקרה" לקטמון או שמא יבינו ויפנימו שהפועל קטמון היא קבוצת הספורט ההגיונית ביותר בעיר (כולל הכדורסל)?
לא חושב שברקת יתן לנו כתף קרה. לדעתו יכולנו להתאחד, לדעת ההנהלה לא. קצת לא נעים וממשיכים הלאה. אני לא חושב שהוא נקמני אלא מאוכזב וזה לגיטימי. אני די בטוח שהוא יעזור לקטמון. |
I am City till I cry |
 |
|
חדשות מהממלכה של סאסי...  |
|