משתמש |
ליגה לאומית ...  |
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 02/06/2013 : 09:28:33
|
אם כבר מדברים על הפועל סאסי הרי התקציב מינימלי,בלם מעולה,חלוץ אס וכל השאר בינוניים.סיימה במקום הרביעי. רוצה לומר,הפער בין הליגות לא תהומי ואל תזרקו שחקנים לפח. |
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 02/06/2013 : 09:39:23
|
אני חושב שחלק מהקושי להעריך נכון איך שחקני ליגה א' יראו בלאומית נובע מפערים באימון. מי ששיחק כדורגל יודע את זה - לפעמים חבורת נגרים עם כושר גופני מעולה יכולה לתפור שחקנים מוכשרים עם כושר לקוי. חשוב לזכור שאותם שחקני ליגה א' יעברו למתכונת אימונים מקצוענית של כמעט כפול כושר וחלק מפערי היכולת שאנחנו רואים ייסגרו. אותי למשל מאוד מעניין איך עוז ייראה אחרי שדרוג כושר. אני מאמין (ואני מודה שאני אופטימיסטי מושבע) שהוא שווה הרבה יותר מעשר דקות משחק כפי שנכתב מעלי. לא אומר שאין הימור בהמשכיות של 9-10 שחקנים, אבל הייתי לוקח אותו ובורר מאוד בקפידה את שחקני החיזוק והזרים. |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 02/06/2013 : 09:50:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
אם לוקחים את מכבי יבנה כדוגמא, אז בבקשה - מכבי יבנה השאירה 6 שחקנים מליגה א : 1 הרכב, 2 מחליפים + 2 סגל מורחב + 1 שוער מחליף. כלומר 3 שראו מגרש סך הכל. כל השאר הם החליפו + הביאו את גולן חרמון בינואר.
לא צריך לקחת דוגמא אחת ולעשות ממנה כלל. מה לגבי הפועל הרצליה שעלתה (אגב, עם פוגלמן) מליגה א' או סאסי?
לא אני לקחתי את הדוגמא הזאת, אני רק דייקתי את העובדות. הפועל הרצליה (לא רק עם פוגלמן גם עם עמרי נווה) ירדה מיד אחרי שעלתה. לגבי הכושר אני מסכים עם המארוני מהצפון. |
נערך על ידי - קראנקו ב-02/06/2013 09:50:50 |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 02/06/2013 : 10:29:32
|
זה אני שהזכרתי את יבנה, אבל לא בהקשר של כמה שחקנים הם השאירו, אלא רק שהייתי שמח להיות במצבם בעונה הבאה, קרי מרכז טבלה ללא חשש ירידה. עדיין נראה לי הגיוני להשאיר 9-10 שחקנים מהסגל של העונה שעברה, ולהביא בערך 12 חדשים, בהנחה שאלה ישדרגו ויהפכו את הקבוצה לגמרי.
|
 |
|
מגלה הסודות
24 הודעות |
נשלח - 02/06/2013 : 11:57:42
|
אם לוקחים את מכבי יבנה כדוגמא, אז בבקשה - מכבי יבנה השאירה 6 שחקנים מליגה א : 1 הרכב, 2 מחליפים + 2 סגל מורחב + 1 שוער מחליף. כלומר 3 שראו מגרש סך הכל. כל השאר הם החליפו + הביאו את גולן חרמון בינואר.
לא צריך לקחת דוגמא אחת ולעשות ממנה כלל. מה לגבי הפועל הרצליה שעלתה (אגב, עם פוגלמן) מליגה א' או סאסי?
לא אני לקחתי את הדוגמא הזאת, אני רק דייקתי את העובדות. הפועל הרצליה (לא רק עם פוגלמן גם עם עמרי נווה) ירדה מיד אחרי שעלתה. לגבי הכושר אני מסכים עם המארוני מהצפון.
לא מדוייק, הפועל הרצליה לאחר שעלתה ללאומית(גם עם פוגלמן ונווה), עשתה עונה נהדרת שם שהסתיימה במרחק יריקה מהפלייאוף העליון, בעונה שלאחר מכן עם תקציב מינימום, היא ירדה... אבל את העונה הראשונה שלה בלאומית היא שרדה ולמעלה מכך. הכל תלוי בבחירת שחקנים נכונה, רעננה עלו עם תקציב בינוני ומטה ובלי קהל. |
 |
|
kata moni
33 הודעות |
נשלח - 02/06/2013 : 12:39:50
|
לא אני לקחתי את הדוגמא הזאת, אני רק דייקתי את העובדות. הפועל הרצליה (לא רק עם פוגלמן גם עם עמרי נווה) ירדה מיד אחרי שעלתה. לגבי הכושר אני מסכים עם המארוני מהצפון.
רק כדי "לדייק את העובדות", הפועל הרצליה אומנם עלתה עם פוגלמן ונווה, נשארה בליגה הלאומית שנה לאחר מכן (עם פוגלמן) ושנה לאחר מכן ירדה חזרה לליגה א ללא פוגלמן ונווה ( היו כבר בקטמון). |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 02/06/2013 : 12:40:20
|
צודק אבל גם שם רוב ההרכב לא המשיך מליגה א'. דרך אגב אם אני לא טועה יובל פוגלמן שיחק שם בלם. |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 02/06/2013 : 13:27:35
|
צודק אבל גם שם רוב ההרכב לא המשיך מליגה א'. דרך אגב אם אני לא טועה יובל פוגלמן שיחק שם בלם.
טעות , מאז הגעתו של בני טבק להפועל הרצליה פוגלמן עשה הסבה לעמדת הקשר 50-50 ופרץ בעמדה הזו . גם בלאומית שיחק בעמדה הזאת. למעשה , הוא שיחק כבלם רק בנוער.. |
נערך על ידי - אדום עולה ב-02/06/2013 13:27:56 |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 02/06/2013 : 14:11:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
צודק אבל גם שם רוב ההרכב לא המשיך מליגה א'. דרך אגב אם אני לא טועה יובל פוגלמן שיחק שם בלם.
טעות , מאז הגעתו של בני טבק להפועל הרצליה פוגלמן עשה הסבה לעמדת הקשר 50-50 ופרץ בעמדה הזו . גם בלאומית שיחק בעמדה הזאת. למעשה , הוא שיחק כבלם רק בנוער..
הבנתי. |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 02/06/2013 : 20:12:51
|
מה התקציב של סאדר? הרבה יותר משלנו חוץ מההקצבות? |
 |
|
Yuval555
49 הודעות |
נשלח - 02/06/2013 : 20:58:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
מה התקציב של סאדר? הרבה יותר משלנו חוץ מההקצבות?
אנחנו קיבלנו 5 מיליון שקלים מהטוטו וההתאחדות תוסיף לזה עוד 3 וחצי מיליון מ3500 אוהדם ששמו 1000 ש''ח (כן אני אחד מהם) אני חושב שכן |
אני רוצה והוא רוצה ,וה' עושה מה שהוא רוצה . |
 |
|
ליגה לאומית ...  |
|