משתמש |
ליגה לאומית ...  |
Yuval555
49 הודעות |
נשלח - 01/06/2013 : 18:04:03
|
אם כבר מזכירים את שי אהרון ,עם כל האהבה שיש לי אליו וכל הכבוד אני חושב שבליגה הלאומית צריך להכניס אותו דקה 75 לפחות בשביל הכבוד .ע כל הכבוד לשי במשחקים שנה שעברה הוא בקושי זז ! בלאומית יחטפו לו ,יבלמו אותו ויורידו לו את הביטחון . אנו צריכים מישהו כמו שי שינהיג אותנו ,שיוביל אותנו רק שיהיה יותר כשיר משי .אני לא בא להגיד ששי שיחק רע חלילה פשוט כל משחק הוא היה על זריקות .בלי הזריקות הוא היה עולה ל2 דקות ונופל .מבחינת הקבוצה ,חייבים הגנה חייבים ! את הטעויות של גוני ושל עזו ושל אבולעפיה אף אחד לא ראה כי ברוב הפעמים שמש הדף את הכדור והרחיק את האשמה אך בליגה לאומית טעויות כאלו יעלו לנו במשחקים ! ואם כבר דיברנו על שוערים ,אמיר אבוקסיס פשוט לא אמור להיות מאמן שוערים ! עם כל הכבוד אבל מליגה ב' עמית שמש הגיבור שלנו לא יודע לקחת כדורי גובה ,אם יהיה לנו מאמן שוערים טוב נפיק יותר מ50 אחוז מהתועלת של עמית . |
אני רוצה והוא רוצה ,וה' עושה מה שהוא רוצה . |
 |
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 01/06/2013 : 18:05:03
|
חברים,
את הליגה הלאומית עוד נכיר היטב. בינתיים, לא הפאניקה ולא השאננות יובילו אותנו רחוק. הקבוצה שלנו צריכה להתבסס על הקיים, כיוון שזהו הקיים, ולחזק אותו. מי שעלה ליגה הם השחקנים והצוות המקצועי, ובכלל זה המאמן, המזל והחורים בהגנה. אז מה כן - חיזוק הקבוצה במקומות החלשים, הבאת תחליף לעמדות מתפנות והשארת תקציב בצ"מ לרגע בו נהיה יותר חכמים. הדיון אם שחקנים שלנו טובים מספיק לליגה לאומית מפספס את העובדה שהתגבשות קבוצה היא תהליך, ושרכש עלול להיות לא מוצלח. היעד שלנו לשנה הקרובה צריך להיות הישארות בליגה הלאומית (+ פיתוח תשתיות מאסיבי), וע"י יציבות ניהולית ניתן להשיג זאת. עלינו לבוא לליגה הלאומית דרוכים אך לא מפוחדים. |
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 01/06/2013 : 18:08:32
|
נראה לי שלמדנו באופן הכי מדויק שאפשרי בהשוואות עמומות מסוג זה שתחתית לאומית, ביתר ת"א, עדיפה במעט על צמרת ליגה א. עם חיזוק קל לא נרד, אבל נהיה קבוצת תחתית. עם חיזוק סביר נאבק להיכנס לפלייאוף העליון. בואו נראה מה ירשה לנו התקציב. לדעתי מדיניות ההשארה של עשרה שחקנים לפחות היא מדיניות נכונה, גם ברמת הקשר לקהל, אבל גם ברמה המקצועית, כי כמובן לא כולם חייבים תמיד לפתוח, שחקנים צעירים יכולים להתפתח וכו. אותי מעניין מאוד, אם וכאשר, מה אימונים אינטנסיביים יעשו לעוז צבאג. |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 01/06/2013 : 18:15:03
|
עוגן, איזה 10 שחקנים ? איפה יש 10 שחקנים בסגל שלנו ששוים לאומית ? וחוץ מזה בית"ר תל אביב בכושר שפל הייתה הרבה יותר טובה מכפר סבא בכושר שיא. |
נערך על ידי - קראנקו ב-01/06/2013 18:16:42 |
 |
|
Yuval555
49 הודעות |
נשלח - 01/06/2013 : 18:19:13
|
תפסיקו להכחיש את האמת הקשה והכואבת ! יש לנו רק שישה שחקנים שיכולים להמשיך ללאומית זהו ! תפסיקו להחזיק מעצמנו ותבינו שאם לא נעשה משהו עם רכשים אנו ניאבק קשות בתחתית .זה שיש לנו שחקנים שידעו לתת שני פסים מדויקים במשחק לאו דווקא שהם טובים ברמה של ליגה לאומית @! |
 |
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 01/06/2013 : 18:29:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
חברים,
את הליגה הלאומית עוד נכיר היטב. בינתיים, לא הפאניקה ולא השאננות יובילו אותנו רחוק. הקבוצה שלנו צריכה להתבסס על הקיים, כיוון שזהו הקיים, ולחזק אותו. מי שעלה ליגה הם השחקנים והצוות המקצועי, ובכלל זה המאמן, המזל והחורים בהגנה. אז מה כן - חיזוק הקבוצה במקומות החלשים, הבאת תחליף לעמדות מתפנות והשארת תקציב בצ"מ לרגע בו נהיה יותר חכמים. הדיון אם שחקנים שלנו טובים מספיק לליגה לאומית מפספס את העובדה שהתגבשות קבוצה היא תהליך, ושרכש עלול להיות לא מוצלח. היעד שלנו לשנה הקרובה צריך להיות הישארות בליגה הלאומית (+ פיתוח תשתיות מאסיבי), וע"י יציבות ניהולית ניתן להשיג זאת. עלינו לבוא לליגה הלאומית דרוכים אך לא מפוחדים.
מצטרף לקול השקול. לא צריך להכנס לפאניקה, אבל גם לא לשאננות. נראה לי בעיקר שאנחנו נוטים לפאניקה פה. עד כה מטעם ההנהלה הודיעו לנו על 4 שחקנים שהוחתמו מהעונה שעברה. אין ספק שכולם ראויים ומתאימים לליגה הלאומית. חשוב שנתקע יתד בליגה ונבנה את עצמנו. צריך לזכור שהפער המשמעותי בין הליגות הוא בכושר הגופני ובמנטליות ופחות ביכולות הטכניות. הגברת קצב האימונים גם לסגל הקיים ודאי שתוסיף. מעבר לכך השמועות מדברות על מספר שחקנים שמתנהל איתם מו"מ - לפחות חלק מהם שחקנים מובילים בליגה הזו והכוונה היא שיהיו בסיס מרכזי בהרכב הקבוצה. אל תשכחו שחלק מהשחקנים שהעונה פתחו - נשארים, אבל יהיו רק בסגל. ככה בונים קבוצה בצורה שקטה, סולידית ורצינית. |
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 01/06/2013 : 19:42:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
עוגן, איזה 10 שחקנים ? איפה יש 10 שחקנים בסגל שלנו ששוים לאומית ? וחוץ מזה בית"ר תל אביב בכושר שפל הייתה הרבה יותר טובה מכפר סבא בכושר שיא.
שי, פוגלמן, שמש, שמש, עזו, עוז, סמיר (לדעתי), אטיאס, והייתי מוסיף את עובד כפוטנציאל. תשעה. לא כולם כמובן יעלו הרכב, אבל קאדר של 18 זה דבר רצוי. תוסיף להם שני זרים, אחד דן רומן, ושלושה שחקנים טובים במושגים של לאומית ויש לך קבוצת מרכז טבלה שתתמודד אולי על מקום בפלייאוף. אבל אולי אני אופטימי.
|
 |
|
Yuval555
49 הודעות |
נשלח - 01/06/2013 : 19:46:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
עוגן, איזה 10 שחקנים ? איפה יש 10 שחקנים בסגל שלנו ששוים לאומית ? וחוץ מזה בית"ר תל אביב בכושר שפל הייתה הרבה יותר טובה מכפר סבא בכושר שיא.
שי, פוגלמן, שמש, שמש, עזו, עוז, סמיר (לדעתי), אטיאס, והייתי מוסיף את עובד כפוטנציאל. תשעה. לא כולם כמובן יעלו הרכב, אבל קאדר של 18 זה דבר רצוי. תוסיף להם שני זרים, אחד דן רומן, ושלושה שחקנים טובים במושגים של לאומית ויש לך קבוצת מרכז טבלה שתתמודד אולי על מקום בפלייאוף. אבל אולי אני אופטימי.
אתה רציני ? רואים שאתה לא מבין בין הליגות ,עוז אחרי 10 דקות לא יכול להזיז את האצבע .חי עדיף שלא נדבר פוגלמן לא יפתח את העונה אז נשארנו עם 7 שחקנים ... |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 01/06/2013 : 20:37:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
אחי , איפה אתה חי ? בית"ר תל אביב נשארה בנס עם שחקנים כמו דן רומן , רובי רגב , שחר שמש , אלנתן סלמי , איציק אבושדיד שנחשבים שחקנים עם ניסיון בליגה לאומית . לדעתי רק 5-6 שחקנים יכולים להישאר בשנה הבאה . קודם כל , אחרי עונה לא הכי מוצלחת של ההגנה , רצוי להחליף שני מגנים ולהוסיף בלם ליד עזו . זה דבר ראשון . ליגה לאומית זה דבר ראשון הגנה . לא סתם המשחקים בלאומית יותר משעממים .. אחרי זה מוסיפים עוד קשר אחורי פיזי ומוצק , קשר 50-50 כמו דן רומן , וכנפיים !! מה שלא היה השנה . נכון , זה נשמע הרכב שלם , אבל אין מה לעשות , זאת הדרך. |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 01/06/2013 : 20:46:54
|
מכבי יבנה סיימה תשיעית בליגה הלאומית.לא הציגה כדורגל מהמם,לא תקציב בשמיים וגם בליגה א' לא הייתה להיט. מה אני למד מזה? שים שני בלמים גרזנים והמשחק מסתיים אפס אפס לפחות. |
 |
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 01/06/2013 : 20:50:33
|
2 מבצעי ניפוי בעשור האחרון זכורים לי לרעה: הניפוי של מישל שניסה להיראות מקצוען ויצר קבוצה חסרת אופי, שהובילה בסיבוב הראשון ונפלה בפו הראשון שעשו עליה. מי שבלט במנופים היה שחקן הבית יוגב שמעון. הניפוי של מירו שקיבל מנדט לשדרג את הקבוצה, וניפה, בין היתר, את עיוון האיום.
יש בסגל העונה החולפת כ-6 שחקנים שבעיקר חיממו ספסל ו/או לא סיפקו את הסחורה בצורה מובהקת (לא כולל שוערים מחליפים, שם המשחק שונה). אני מעריך שמספר דומה של שחקנים לא יוכל להמשיך איתנו מסיבות אישיות וחוזיות. כך אנו נשארים עם 9-10 שחקנים שיעלו (ברשימות שמעלי נשכחו מאור בן יעקב, יותם פנסו, ואולי עוד שחקן שניים). אם כמה מהשחקנים הללו ימצאו עצמם כמחליפים, ואולי אפילו אחד או שניים לא ימצאו את עצמם, זה עדיין לא מצדיק מבצע ניפויים על השלכותיו. |
 |
|
Yuval555
49 הודעות |
נשלח - 01/06/2013 : 20:57:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
מכבי יבנה סיימה תשיעית בליגה הלאומית.לא הציגה כדורגל מהמם,לא תקציב בשמיים וגם בליגה א' לא הייתה להיט. מה אני למד מזה? שים שני בלמים גרזנים והמשחק מסתיים אפס אפס לפחות.
לך תביא עכשיו שני בלמים ,כי אם אתה מקווה שנישאר עם צ'ברטוק ואבולעפיה תכין כרטיסים לקרקס ... |
נערך על ידי - Yuval555 ב-01/06/2013 21:02:14 |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 01/06/2013 : 21:38:39
|
די ברור מהעידכונים שקיבלנו כאן ומהמקומונים בסוף השבוע שקודם כל מחליטים ומנסים להחתים 9-10 שחקנים מהסגל הקיים (קראנקו, הרי גם ברור שמיעוטם יהיו באמת שחקני הרכב, אז למה להתרגש?). איפה יש תשעה? שמש, עזו, ג׳וני, פוגלמן, פנסו, צבאג, עובד, שי, שמש - תשעה שחקנים שחלקם יהיו בעיקר שחקני אימונים וספסל. אטיאס אולי, למרות שאני לא משוכנע שהוא מתאים. סמיר אולי, אבל אך ורק אם המאמן חושב שזה נכון מקצועית. מעבר לזה צריך ללכת על שחקנים עם נסיון בלאומית, שיעזרו לנו להימנע מלהיות קבוצת תחתית. אם נעשה עונה כמו שיבנה עשתה אני אהיה מאוד מרוצה. אורי פסו ודן רומן יכולים להיות אופציות מעולות, גם מקצועית וגם מבחינת ״זהות״, הלוואי ששניהם יסכימו. |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 01/06/2013 : 22:09:01
|
אם לוקחים את מכבי יבנה כדוגמא, אז בבקשה - מכבי יבנה השאירה 6 שחקנים מליגה א : 1 הרכב, 2 מחליפים + 2 סגל מורחב + 1 שוער מחליף. כלומר 3 שראו מגרש סך הכל. כל השאר הם החליפו + הביאו את גולן חרמון בינואר. |
נערך על ידי - קראנקו ב-01/06/2013 22:09:43 |
 |
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 02/06/2013 : 08:59:14
|
אם לוקחים את מכבי יבנה כדוגמא, אז בבקשה - מכבי יבנה השאירה 6 שחקנים מליגה א : 1 הרכב, 2 מחליפים + 2 סגל מורחב + 1 שוער מחליף. כלומר 3 שראו מגרש סך הכל. כל השאר הם החליפו + הביאו את גולן חרמון בינואר.
לא צריך לקחת דוגמא אחת ולעשות ממנה כלל. מה לגבי הפועל הרצליה שעלתה (אגב, עם פוגלמן) מליגה א' או סאסי? |
 |
|
ליגה לאומית ...  |
|
|
|