פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 24

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 15/07/2013 :  13:22:43  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:

אני זוכר גם ששבוע שעבר אמרו שלא יחתימו אף שחקן עד שלא נדע מה התקציב של הקבוצה שנה הבאה, ואם אכן יפגעו ההקצבות מהטוטו..

רק שמאז החתימו גם את מסאיי דגו וגם את אורי כהן וגם את מורג'אן-שחקני ליגה לאומית לגיטימיים לחלוטין, שעולים גרוש אחד או שניים..

אני מאמין שבסופו של דבר אם יראו שהקבוצה לא מספיק טובה בתחילת השנה (או אפילו במשחקי האימון טרום השנה), אז יחפשו זר איכותי. אני מאמין שבעיקר בחלק הקדמי שם חסר לנו חלוץ 9 אמיתי לצידו של עידן שמש.

מה עם ויקטור פאצ'ה? פנוי להובלות?

יש אחד כזה ואפילו יש לו את הספרה 9 על הגב.
אני יודע שמרבים לזלזל בו ולומר שהוא מעבר לשיא, אבל לשי יש עוד הרבה מה לתת לקבוצה. לא רק כקפטן וסמל, אלא גם בשערים ובישולים. למי ששכח - עלינו ליגה על הדאבל פס בינו לבין עוז.
בנוסף, עמרי רון נראה חלוץ מטרה קלאסי - גבוה מאוד, אתלטי, חזק. צריך רק שהוא ימצה את הפוטנציאל שלו.

שי שחקן נהדר, אבל גם בצעירותו הוא שיחק פעמים רבות מאחורי החלוצים וחילק להם מסירות נהדרות. גם שנה שעברה מול ראשל"צ מהלאומית במשחק בגביע המדינה הוא שיחק מאחורה ולא כחלוץ מרכזי.

אני מניח שזה יהיה התפקיד שלו שנה הבאה. זה תפקיד שדורש פחות מאמץ פיזי, מכיוון שחלוץ מרכזי דורש המון כוח כדי להתגבר על שחקני ההגנה ששומרים צמוד על החלוצים, ביחס לשחקן שבא מאחוריהם שבדר"כ הוא יותר חופשי.

אני לא מכיר את עמרי רון, אבל שחקן עם רזומה כל כך דל, אני בספק אם הוא זה שיעשה את ההבדל בין קבוצה בינונית, לבין קבוצת צמרת (והרי ביננו-לכולנו יש את התקווה הכמוסה בלב לעלות ליגה כבר השנה)והלוואי שאתבדה בנוגע אליו..

אני מצטער אחי אבל אם במצב הנוכחי, עם התקציב הנוכחי,עם מצב של הליגה הנוכחי ומצב של מגרשים הנוכחי וכל החרא הנוכחי שיש להתמודד עימו עדיין יש לך תקווה לעלות ליגה אז יש פה שתי אופציות:או שאתה בן אדם הכי אופטימי מאלו שאני מכיר (ואני אחי בהיותי אח פסיכיאטרי מכיר הרבה אנשים אופטימים) או שאני באמת לא מעריך סיטואציה נכון שזה יכול להיות כי אני סתם עוד רוסי שחושב שהוא מבין בכדורגל...בלי להלעיב אוטופיה ואין מילה אחרת תן לי לא לרדת ואני אחשוב שזה נס.........

אליה

נערך על ידי - אליה ב-15/07/2013 13:23:25
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 15/07/2013 :  14:10:07  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:

אני זוכר גם ששבוע שעבר אמרו שלא יחתימו אף שחקן עד שלא נדע מה התקציב של הקבוצה שנה הבאה, ואם אכן יפגעו ההקצבות מהטוטו..

רק שמאז החתימו גם את מסאיי דגו וגם את אורי כהן וגם את מורג'אן-שחקני ליגה לאומית לגיטימיים לחלוטין, שעולים גרוש אחד או שניים..

אני מאמין שבסופו של דבר אם יראו שהקבוצה לא מספיק טובה בתחילת השנה (או אפילו במשחקי האימון טרום השנה), אז יחפשו זר איכותי. אני מאמין שבעיקר בחלק הקדמי שם חסר לנו חלוץ 9 אמיתי לצידו של עידן שמש.

מה עם ויקטור פאצ'ה? פנוי להובלות?

יש אחד כזה ואפילו יש לו את הספרה 9 על הגב.
אני יודע שמרבים לזלזל בו ולומר שהוא מעבר לשיא, אבל לשי יש עוד הרבה מה לתת לקבוצה. לא רק כקפטן וסמל, אלא גם בשערים ובישולים. למי ששכח - עלינו ליגה על הדאבל פס בינו לבין עוז.
בנוסף, עמרי רון נראה חלוץ מטרה קלאסי - גבוה מאוד, אתלטי, חזק. צריך רק שהוא ימצה את הפוטנציאל שלו.

שי שחקן נהדר, אבל גם בצעירותו הוא שיחק פעמים רבות מאחורי החלוצים וחילק להם מסירות נהדרות. גם שנה שעברה מול ראשל"צ מהלאומית במשחק בגביע המדינה הוא שיחק מאחורה ולא כחלוץ מרכזי.

אני מניח שזה יהיה התפקיד שלו שנה הבאה. זה תפקיד שדורש פחות מאמץ פיזי, מכיוון שחלוץ מרכזי דורש המון כוח כדי להתגבר על שחקני ההגנה ששומרים צמוד על החלוצים, ביחס לשחקן שבא מאחוריהם שבדר"כ הוא יותר חופשי.

אני לא מכיר את עמרי רון, אבל שחקן עם רזומה כל כך דל, אני בספק אם הוא זה שיעשה את ההבדל בין קבוצה בינונית, לבין קבוצת צמרת (והרי ביננו-לכולנו יש את התקווה הכמוסה בלב לעלות ליגה כבר השנה)והלוואי שאתבדה בנוגע אליו..

אני מצטער אחי אבל אם במצב הנוכחי, עם התקציב הנוכחי,עם מצב של הליגה הנוכחי ומצב של מגרשים הנוכחי וכל החרא הנוכחי שיש להתמודד עימו עדיין יש לך תקווה לעלות ליגה אז יש פה שתי אופציות:או שאתה בן אדם הכי אופטימי מאלו שאני מכיר (ואני אחי בהיותי אח פסיכיאטרי מכיר הרבה אנשים אופטימים) או שאני באמת לא מעריך סיטואציה נכון שזה יכול להיות כי אני סתם עוד רוסי שחושב שהוא מבין בכדורגל...בלי להלעיב אוטופיה ואין מילה אחרת תן לי לא לרדת ואני אחשוב שזה נס.........

עבור לתחילת הדף

bony bony מנותק

62 הודעות

נשלח - 15/07/2013 :  14:12:02  הצג פרופיל שלח ל- bony הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דגו רכש מצוין!
לגבי המגן השמאלי כהן, צריך לבדוק למה לא שיחק? (נס-ציונה ירדה ליגה)
הלוואי ואופיר עזו יבוא אלינו...
מקווה שאחרי המחנה אימונים הקבוצה תתגבש ותתחזק.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 15/07/2013 :  14:15:47  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חחח לעלות ליגה..חחח
אל תחלום על זה אפילו
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 15/07/2013 :  15:40:44  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7881
וגם
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7877

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.

נערך על ידי - gideon ב-15/07/2013 15:41:27
עבור לתחילת הדף

מי שקופץ שונא ביתר מי שקופץ שונא ביתר מנותק

33 הודעות

נשלח - 15/07/2013 :  16:57:30  הצג פרופיל שלח ל- מי שקופץ שונא ביתר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.jerusalemnet.co.il/article/45363
http://www.jerusalemnet.co.il/article/45361
עבור לתחילת הדף

קטמוני מושבע קטמוני מושבע מנותק

95 הודעות

נשלח - 15/07/2013 :  17:12:34  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חוץ מהגלקטיקוס של נתניה, שבאמת הרכיבה קבוצה של ליגת על, אני לא רואה קבוצות אחרות עם סגלים נוצצים ומבריקים. רוב הקבוצות באופן מסורתי בליגה הזאת הן באותה רמה פלוס מינוס, וכל שנה צצה לה קבוצה אחת שאף אחד לא חשב עליה כמועמדת לעליה והיא מצליחה להשתרבב בצמרת.

אני כן חושב שיש לנו מה שלקבוצות אחרות אין. משהו ששווה יותר מנקודה אחת או שתיים וקוראים לזה קהל גדול, חם,דוחף ואוהב.

שנה הבאה נהיה גם בעמדת האנדרדוג, עניין שאהוב על קהל אוהדינו, מה שצפוי להערכתי רק להגביר את התמיכה.

אני לא חושב שעם הסגל הזה נוכל להתמודד על עלייה, אבל אני בטוח שאם נתחזק (כפי שגם מחפשים) בעוד קשר יצירתי (בונוס נחשק-בעיטות חופשיות טובות) ובעיקר בחלוץ זר אימתני שיהווה האקס פקטור שלנו, מה שאגב המאמן שלנו אומר שמחפשים, נוכל להגיע למקומות שאנחנו כרגע לא מצפים.
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 15/07/2013 :  17:39:33  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בניגוד לשנים עברו השנה לא נהיה הקהל הגדול והמרשים בליגה.
לקבוצות כמו נתניה, רמת גן, הפועל פתח תקווה יש גם קהל מרשים גדול ומרשים שדוחף את הקבוצה.
גם לקבוצות כמו ראשל"צ, הרצליה ויבנה יש מה למכור בגזרה זו.
עבור לתחילת הדף

קטמוני מושבע קטמוני מושבע מנותק

95 הודעות

נשלח - 15/07/2013 :  17:54:34  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

לקבוצות כמו נתניה, רמת גן, הפועל פתח תקווה יש גם קהל מרשים גדול ומרשים שדוחף את הקבוצה.

מצאתי נתון שאומר שכאשר הקבוצות הבאות היו בליגת העל הן הביאו את ממוצע הקהל הבא (ושוב-זה בליגת העל, כשבממוצע אנחנו גם מחשיבים שלמגרשיהן באות קבוצות כמו הפועל ומכבי ת"א, מכבי חיפה ובית"ר י-ם, שמקפיצות את הממוצע בצורה משמעותית) :
1. הפועל פ"ת- 2700
2. נתניה- 2200
3. הפועל ר"ג-1450
4. אחי נצרת-1240

אלו מספרים צנועים בהחלט, שבליגה הלאומית עוד ירדו בצורה משמעותית.

ראשון והרצליה מביאות ביום מופרז בקושי 500 אוהדים מקומיים(יותר לכיוון ה-200 חלקם העיקרי בני משפחה של השחקנים) וכך גם רוב הקבוצות בליגה הזאת.

מול ראשון שנה שעברה בגביע המדינה, הם הביאו בקושי 50 אוהדים שקטים מאוד מאוד..

עוד נתון - בגמר גביע המדינה שנה שעברה בין ר"ג לקרית שמונה האלופה, הגיעו 8600 אוהדים.

נערך על ידי - קטמוני מושבע ב-15/07/2013 17:55:21
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 15/07/2013 :  18:08:53  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לנו קבוצת תחתית, תתחילו להתרגל חברים...

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 15/07/2013 :  18:09:02  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מי שקופץ שונא ביתר

http://www.jerusalemnet.co.il/article/45363
http://www.jerusalemnet.co.il/article/45361

היה שלום לך מאור בן יעקב, לא נשכח את הפנדל מול כפר שלם.
ילד אמיץ שכמותך!
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 15/07/2013 :  19:29:05  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

מצאתי נתון שאומר שכאשר הקבוצות הבאות היו בליגת העל הן הביאו את ממוצע הקהל הבא (ושוב-זה בליגת העל, כשבממוצע אנחנו גם מחשיבים שלמגרשיהן באות קבוצות כמו הפועל ומכבי ת"א, מכבי חיפה ובית"ר י-ם, שמקפיצות את הממוצע בצורה משמעותית) :
1. הפועל פ"ת- 2700
2. נתניה- 2200
3. הפועל ר"ג-1450
4. אחי נצרת-1240

ראשון והרצליה מביאות ביום מופרז בקושי 500 אוהדים מקומיים(יותר לכיוון ה-200 חלקם העיקרי בני משפחה של השחקנים) וכך גם רוב הקבוצות בליגה הזאת.

עוד נתון - בגמר גביע המדינה שנה שעברה בין ר"ג לקרית שמונה האלופה, הגיעו 8600 אוהדים.

נו ו....?
אם אתה מוריד את שניים שלושה המשחקים האחרונים אז ממוצע הקהל במשחקים של קטמון לא עבר את האלף. וזה כאשר אתה מקום ראשון בליגה.
מספיק כבר עם ההתנשאות על פני האחרים.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 15/07/2013 :  19:56:42  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eyal

ציטוט:

ציטוט:

1. הפועל פ"ת- 2700
2. נתניה- 2200
3. הפועל ר"ג-1450
4. אחי נצרת-1240

נו ו....?
אם אתה מוריד את שניים שלושה המשחקים האחרונים אז ממוצע הקהל במשחקים של קטמון לא עבר את האלף. וזה כאשר אתה מקום ראשון בליגה.

בואו לא נעשה מעצמנו משהו שאנחנו לא. לפ"ת קהל טוב ויציב. מה גם שיש להם סיכוי טוב העונה. נתניה התעוררו בגלל הירידה. יש קשר אולי לליגה, אבל יש קשר לנצחונות ויכול מאוד להיות שדווקא עכשיו שהם יהיו בין אריות הליגה, יגיעו להם יותר אוהדים.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 15/07/2013 :  19:57:59  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לרמת גן אין הרבה קהל אבל גם אנחנו לא הרבה יותר טובים,פתח תקווה לא רואה אותנו ממטר עם 3000-4000 איש למשחק,נתניה זו מעצמה במשחק עם סכנין שנה שעברה בו נוכחתי היו בקלות 5000 איש וכולם שם אמרו שזה שפל מדריגה ואיפה לעזעזל אנשים וכו' אני שתקתי כי זה מספר מדהים דאז לקבוצה שלא נצחה 5משחקים רצופים .שוב אין משחרי דמיון ואין ריחופים באוויר יש לקטמון לדעתי שתי מטרות:
1.לא לרדת ליגה
2.בשלב מסוים אם יתאפשר אולי להשתלב/לשלב/להשטלת/לקנות עם הפועל(למרות שתקווה קלושה לדעתי ולדאבוני.

אליה

נערך על ידי - אליה ב-15/07/2013 20:03:35
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 15/07/2013 :  20:09:32  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eyal

למה להוריד את שלושת המשחקים האחרונים?
כמו שלא צריך להשתחצן גם לא צריך להקטין ולהלקות את עצמנו כפי שמקובל על ידי הרבה אוהדים..
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 24 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07