משתמש |
מלפפונים |
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 11/07/2013 : 16:07:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
http://www.jerusalemnet.co.il/article/45345 מסאיי דגו חתם , יש מגעים עם אופיר עזו
מקווה שחלק מהם יכולים לשחק כמגינים או כחלוצים, כי כרגע יש לנו המון המון קשרים. |
|
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
|
roy ariel
39 הודעות |
|
מי שקופץ שונא ביתר
33 הודעות |
נשלח - 13/07/2013 : 23:16:16
|
החתמה מצויינת... מה עם אופיר עזו על מה הלחץ יש לנו מספיק קשרים... .ומה עם בלם? |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 14/07/2013 : 00:41:30
|
אם נוציא את שי אהרון מהשוואה, מהו הגיל הממוצע בקבוצה? |
|
|
הדרקון האדום
11 הודעות |
נשלח - 14/07/2013 : 01:28:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
אם נוציא את שי אהרון מהשוואה, מהו הגיל הממוצע בקבוצה?
קטינים .... |
ימני ,מזרחי ושונא בית''ר |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
Gorbin
54 הודעות |
נשלח - 14/07/2013 : 13:17:35
|
מה אם שחקן זר? מישהו יודע? |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 14/07/2013 : 15:34:23
|
לא יהיו שחקנים זרים העונה. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 14/07/2013 : 17:36:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
לא יהיו שחקנים זרים העונה.
לפי מה שנאמר לנו, התקבלה החלטה שלא יהיו זרים שלא שיחקו בישראל. כך שתאורטית יכול להיות שיגיע איזה זר, אם כי כניראה שלא כרגע. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 14/07/2013 : 19:31:18
|
תיאורטית יכולים לקרות הרבה דברים. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 14/07/2013 : 19:37:47
|
אני זוכר גם ששבוע שעבר אמרו שלא יחתימו אף שחקן עד שלא נדע מה התקציב של הקבוצה שנה הבאה, ואם אכן יפגעו ההקצבות מהטוטו..
רק שמאז החתימו גם את מסאיי דגו וגם את אורי כהן וגם את מורג'אן-שחקני ליגה לאומית לגיטימיים לחלוטין, שעולים גרוש אחד או שניים..
אני מאמין שבסופו של דבר אם יראו שהקבוצה לא מספיק טובה בתחילת השנה (או אפילו במשחקי האימון טרום השנה), אז יחפשו זר איכותי. אני מאמין שבעיקר בחלק הקדמי שם חסר לנו חלוץ 9 אמיתי לצידו של עידן שמש.
מה עם ויקטור פאצ'ה? פנוי להובלות? |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 14/07/2013 : 21:51:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע
אני זוכר גם ששבוע שעבר אמרו שלא יחתימו אף שחקן עד שלא נדע מה התקציב של הקבוצה שנה הבאה, ואם אכן יפגעו ההקצבות מהטוטו..
רק שמאז החתימו גם את מסאיי דגו וגם את אורי כהן וגם את מורג'אן-שחקני ליגה לאומית לגיטימיים לחלוטין, שעולים גרוש אחד או שניים..
אני מאמין שבסופו של דבר אם יראו שהקבוצה לא מספיק טובה בתחילת השנה (או אפילו במשחקי האימון טרום השנה), אז יחפשו זר איכותי. אני מאמין שבעיקר בחלק הקדמי שם חסר לנו חלוץ 9 אמיתי לצידו של עידן שמש.
מה עם ויקטור פאצ'ה? פנוי להובלות?
יש אחד כזה ואפילו יש לו את הספרה 9 על הגב. אני יודע שמרבים לזלזל בו ולומר שהוא מעבר לשיא, אבל לשי יש עוד הרבה מה לתת לקבוצה. לא רק כקפטן וסמל, אלא גם בשערים ובישולים. למי ששכח - עלינו ליגה על הדאבל פס בינו לבין עוז. בנוסף, עמרי רון נראה חלוץ מטרה קלאסי - גבוה מאוד, אתלטי, חזק. צריך רק שהוא ימצה את הפוטנציאל שלו. |
|
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 15/07/2013 : 12:07:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע
מה עם ויקטור פאצ'ה? פנוי להובלות?
יש אחד כזה ואפילו יש לו את הספרה 9 על הגב. אני יודע שמרבים לזלזל בו ולומר שהוא מעבר לשיא, אבל לשי יש עוד הרבה מה לתת לקבוצה. לא רק כקפטן וסמל, אלא גם בשערים ובישולים. למי ששכח - עלינו ליגה על הדאבל פס בינו לבין עוז. בנוסף, עמרי רון נראה חלוץ מטרה קלאסי - גבוה מאוד, אתלטי, חזק. צריך רק שהוא ימצה את הפוטנציאל שלו.
שי שחקן נהדר, אבל גם בצעירותו הוא שיחק פעמים רבות מאחורי החלוצים וחילק להם מסירות נהדרות. גם שנה שעברה מול ראשל"צ מהלאומית במשחק בגביע המדינה הוא שיחק מאחורה ולא כחלוץ מרכזי.
אני מניח שזה יהיה התפקיד שלו שנה הבאה. זה תפקיד שדורש פחות מאמץ פיזי, מכיוון שחלוץ מרכזי דורש המון כוח כדי להתגבר על שחקני ההגנה ששומרים צמוד על החלוצים, ביחס לשחקן שבא מאחוריהם שבדר"כ הוא יותר חופשי.
אני לא מכיר את עמרי רון, אבל שחקן עם רזומה כל כך דל, אני בספק אם הוא זה שיעשה את ההבדל בין קבוצה בינונית, לבין קבוצת צמרת (והרי ביננו-לכולנו יש את התקווה הכמוסה בלב לעלות ליגה כבר השנה)והלוואי שאתבדה בנוגע אליו.. |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 15/07/2013 : 13:11:07
|
ובינתיים בעפולה, לפי גולר: "סאנדו אבו פרטי,ליברי בן 26 ששיחק אשתקד בדרום אפריקה,נבחן בשורות הפועל עפולה". אבו-פרטי, איזה שם גדול לשחקן כדורגל... |
|
|
מלפפונים |
|