פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 24

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 04/07/2013 :  14:42:23  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מי שקופץ שונא ביתר

מקווה שימשיך שחקן מצוין שהיה בורג מרכזי בעלייה

אני מצטרף למקווים שסמיר ימשיך איתנו.
מכיוון שאיננו מדווחים על התפיסה/גישה שמנחה את הצוות המקצועי בבניית הסגל יש לנו קושי מובנה להעריך את הסגל המתגבש בראייה מקצועית כוללת.

ביום 21/06 בשעה 23:15 כתב אורי הסבר מסודר על הגישה והדרך שבה נבנית הקבוצה בפורום חברי העמותה
אבל למה שתפספס לתת עוד קטנה להנהלה דני ?!

קראתי שוב את מה שאורי כתב. ספק בעיני אם מה שנכתב שם מבטא תפיסה כוללת ושיטתית. מוזכרים בעיקר שמות של שחקנים ועמדות על המגרש.

מה זה "תפיסה כוללת ושיטתית" ? הסבירו- קבוצה השואפת למרכז טבלה, צעירה בעיקרה, בשילוב עם כמה שחקנים מנוסים, קבוצה שתנסה לתת במה לשחקנים לגדול ולהתפתח. מה עוד אתה רוצה שיגידו לך ? שהוא יוציא פרסום לכתב עת מדעי ?
שמות של שחקנים ועמדות במגרש זה כדורגל. מזל שההנהלה מתעסקת בכדורגל.
עבור לתחילת הדף

tal_vaknin tal_vaknin מנותק

389 הודעות

נשלח - 04/07/2013 :  20:15:42  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוף... אין לי כוח שוב להאבק בתחתית ושוב להתפלל במחזורים האחרונים לא לרדת ליגה... כבר שכחתי איך זה מרגיש אבל עם סגל כמו שלנו כנראה שהעונה אני אזכר שוב מה קורה לנו כל פעם בדקה ה87...מקווה שמישהו יתעורר ויחזקו משמעותית כי כרגע אין לנו סגל לליגה לאומית
עבור לתחילת הדף

Yuval555 Yuval555 מנותק

49 הודעות

נשלח - 04/07/2013 :  23:27:01  הצג פרופיל שלח ל- Yuval555 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tal_vaknin

אוף... אין לי כוח שוב להאבק בתחתית ושוב להתפלל במחזורים האחרונים לא לרדת ליגה... כבר שכחתי איך זה מרגיש אבל עם סגל כמו שלנו כנראה שהעונה אני אזכר שוב מה קורה לנו כל פעם בדקה ה87...מקווה שמישהו יתעורר ויחזקו משמעותית כי כרגע אין לנו סגל לליגה לאומית

שמע מה ציפית ?
במזל רב עלינו ללאומית ...
אני לא יודע מה עובר בראש של ההנהלה ...

אני רוצה והוא רוצה ,וה' עושה מה שהוא רוצה .
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 05/07/2013 :  09:10:06  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

מה זה "תפיסה כוללת ושיטתית" ? הסבירו- קבוצה השואפת למרכז טבלה, צעירה בעיקרה, בשילוב עם כמה שחקנים מנוסים, קבוצה שתנסה לתת במה לשחקנים לגדול ולהתפתח. מה עוד אתה רוצה שיגידו לך ? שהוא יוציא פרסום לכתב עת מדעי ?
שמות של שחקנים ועמדות במגרש זה כדורגל. מזל שההנהלה מתעסקת בכדורגל.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

389 הודעות

נשלח - 05/07/2013 :  10:45:02  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אלירן אוחנה? דור הלוי... נו באמת
מה זה?.. ראיתי את השחקנים האלה ואני לא מאמין שיש להם מקום בליגה א
אין בעיה עם הקטע של במה לצעירים השאלה איזה צעירים... כדי להישאר בליגה זה לא הצעירים האלה..!!!
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 05/07/2013 :  11:45:09  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אין בעיה עם הקטע של במה לצעירים השאלה איזה צעירים... כדי להישאר בליגה זה לא הצעירים האלה..!!!

זה מצחיק שאתה קורא לשני השחקנים האלה צעירים, אני בטוח שזה מחמיא להם. האחד בן 32 והשני בן 27.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 05/07/2013 :  13:22:51  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Yuval555

ציטוט:

שמע מה ציפית ?
במזל רב עלינו ללאומית ...
אני לא יודע מה עובר בראש של ההנהלה ...

טל ויובל....מצא מין את מינו...אם אתם מחפשים אליפויות ועלייה כל שנה יש לכם את יונייטד וברצלונה...אם באתם מאהדה ומאהבה אז תרגעו ותהנו מהקבוצה..תלמדו לדחות סיפוקים זה רק יעזור לכם בחיים.
עבור לתחילת הדף

זבולון זבולון מנותק

8 הודעות

נשלח - 05/07/2013 :  13:28:51  הצג פרופיל שלח ל- זבולון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חייבים להשאיר את סמיר המלך!!!
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 05/07/2013 :  15:20:22  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קצת שחקני עבר שלנו: נסים אזרזר סיכם בעירוני מודיעין (ליגה ב) ואילו עדי מרציאנו עובר ממודיעין לקרית מלאכי (ליגה א).

עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 05/07/2013 :  15:47:23  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:

תגיד טרול מה אתה רוצה?

טרול אחותך! שתעשה רבע ממה שטל עושה בתור אוהד השנה (ובכלל) יהיה לך זכות לדבר.
זאת דעתו, או שתקבל אותה או שתנהל דיון ותסביר לו למה הקבוצה טובה, בכל יום אני וטל (חבר טוב) מתווכחים בעניין הקבוצה, לדעתי יש קבוצה טובה בלי הגנה ולדעתו אנחנו יורדים..זאת דעתו אבל ואם אין לך מה לכתוב אז אל תכתוב.
עבור לתחילת הדף

389 הודעות

נשלח - 05/07/2013 :  21:00:22  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אורקי המילה צעירים ושני השחקנים לא באו באותה שורה... הם באו כתגובה לזה שלדעתי אם הולכים על צעירים צריך להביא צעירים טובים לא כמו אלה שהביאו ואם הולכים על שחקנים מנוסים בליגה צריך להביא שחקנים טובים לא כמו אלה שהביאו...(אלירן אוחנה ודור הלוי)
גבעוני אם אתה רוצה להמשיך ללכת על הרגלים עדיף שלא תתן פה כינויים לאנשים...אני לא אוהב את המשחק הזה
אגב ברור שלא לעלות כל עונה ליגה ולקחת ליגת אלופות...אני מציאותי...אבל כדי להישאר בליגה צריך קצת יותר ולדעתי זו הציפיה של כולנו... בכל אופן שיהיה בהצלחה שבת שלום
עבור לתחילת הדף

389 הודעות

נשלח - 05/07/2013 :  21:08:56  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חחחחחחח טוב אני לא מאמין או שמישהו צוחק איתי או שמישהו הולך לא לצחוק הרבה זמן...
עבור לתחילת הדף

389 הודעות

נשלח - 05/07/2013 :  21:18:33  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעדיף את הטלפון שלך ועכשיו שלח לי אותו בפרטי זריזזזז
עבור לתחילת הדף

389 הודעות

נשלח - 05/07/2013 :  21:26:32  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה ניהיה למה אני לא מקבל את הטלפון שלך?
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 05/07/2013 :  21:48:37  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מה ניהיה למה אני לא מקבל את הטלפון שלך?

תגיד לא עדיף לחכות לטלפון ממישהי? בכל זאת יום שישי היום. (אם אתה נשוי מחילה מהאישה). בכל מקרה מתוך עשר הודעות שלך ארבע זה איומים באלימות..לא מתאים.

שבת שלום.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 24 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07