משתמש |
מלפפונים |
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 30/06/2013 : 16:14:02
|
ברוך הבא אלירן. ומי אלו אלברמן, דגו ואלקיים שנבחנים היום? |
|
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 30/06/2013 : 17:44:49
|
מישהו בפורום יכול לספר לנו על אלירן אוחנה?
האם הוא היה שחקן הרכב קבוע בהפועל סאד"ר?
עד כמה, אם בכלל (הרי הביאו אותו כשחקן הרכב), הוא יותר טוב מסמיר ומפנסו ?
והאם הוא בעל תכונות הגנתיות פרופר, או גם בעל יכולת התקפית (בישולים?גולים? בעיטות חופשיות?).. |
|
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 30/06/2013 : 18:18:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
ברוך הבא אלירן. ומי אלו אלברמן, דגו ואלקיים שנבחנים היום?
מחיפושי ברשת ראיתי שסמי אלקיים הוא מגן שמאלי עם עבר בלאומית (כ"ס למשל) ומסאיי דגו הוא קשר אחורי עם עבר בליגת העל (הפועל ת"א)ובלאומית (אשקלון) ודור אלברמן שאני מניח שהוא אחיו הקטן של גל, הוא בלם מחליף במכבי פ"ת.
אלו בדיוק העמדות שקטמון מחפשים.. |
|
|
Boonduck
50 הודעות |
נשלח - 30/06/2013 : 22:08:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע
מישהו בפורום יכול לספר לנו על אלירן אוחנה?
האם הוא היה שחקן הרכב קבוע בהפועל סאד"ר?
עד כמה, אם בכלל (הרי הביאו אותו כשחקן הרכב), הוא יותר טוב מסמיר ומפנסו ?
והאם הוא בעל תכונות הגנתיות פרופר, או גם בעל יכולת התקפית (בישולים?גולים? בעיטות חופשיות?)..
אלירן אוחנה שחקן קישור ראוי. לא מן הטובים במדינה , אבל בהחלט יש לו כדורגל . יכול לתרום גם בהתקפה , אך לא ברמת בעיטות חופשיות , וגם המספרים שלו - בישולים וכיבושים לא בשמיים .
היה שחקן הרכב קבוע , במקור הגיע מראשלצ אם אני לא טועה.
היום כבש את השער שחתם את האימון בבעיטה לחיבור |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 01/07/2013 : 09:57:23
|
אם נכונה השמועה שמעוז סמיה לא ממשיך בהפועל ירושלים.צריך להביא אותו אלינו! |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 01/07/2013 : 10:46:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
אם נכונה השמועה שמעוז סמיה לא ממשיך בהפועל ירושלים.צריך להביא אותו אלינו!
אם השמועה מג'רוזלם נט אז לצערנו הוא מחוזר ע"י רמה"ש והבטיח שאם לא האחרונים אז רק הפועל ירושלים. אני מקווה שיהיה טוויסט |
|
|
מי שקופץ שונא ביתר
33 הודעות |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 03/07/2013 : 14:36:54
|
מה שלא פחות מעניין זה המלפפון החדש-ישן עדי שלג שמוזכר בסוף האייטם.
|
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
מי שקופץ שונא ביתר
33 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 12:58:49
|
מקווה שימשיך שחקן מצוין שהיה בורג מרכזי בעלייה |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 14:06:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מי שקופץ שונא ביתר
מקווה שימשיך שחקן מצוין שהיה בורג מרכזי בעלייה
+1 |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 14:15:32
|
אני מצטרף למקווים שסמיר ימשיך איתנו. מכיוון שאיננו מדווחים על התפיסה/גישה שמנחה את הצוות המקצועי בבניית הסגל יש לנו קושי מובנה להעריך את הסגל המתגבש בראייה מקצועית כוללת. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 14:18:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
אני מצטרף למקווים שסמיר ימשיך איתנו. מכיוון שאיננו מדווחים על התפיסה/גישה שמנחה את הצוות המקצועי בבניית הסגל יש לנו קושי מובנה להעריך את הסגל המתגבש בראייה מקצועית כוללת.
ביום 21/06 בשעה 23:15 כתב אורי הסבר מסודר על הגישה והדרך שבה נבנית הקבוצה בפורום חברי העמותה אבל למה שתפספס לתת עוד קטנה להנהלה דני ?! |
ירון |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 14:29:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
אני מצטרף למקווים שסמיר ימשיך איתנו. מכיוון שאיננו מדווחים על התפיסה/גישה שמנחה את הצוות המקצועי בבניית הסגל יש לנו קושי מובנה להעריך את הסגל המתגבש בראייה מקצועית כוללת.
ביום 21/06 בשעה 23:15 כתב אורי הסבר מסודר על הגישה והדרך שבה נבנית הקבוצה בפורום חברי העמותה אבל למה שתפספס לתת עוד קטנה להנהלה דני ?!
קראתי שוב את מה שאורי כתב. ספק בעיני אם מה שנכתב שם מבטא תפיסה כוללת ושיטתית. מוזכרים בעיקר שמות של שחקנים ועמדות על המגרש.
ןירון - אין לי כל "מדיניות" "לתת קטנה" להנהלה. אדרבא - לא התבטאתי בנושא הרכש והגיוסים (בניגוד לאי אלו שכתבו דברי ביקורת גם קשים) פה ובפורום הסגור. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 14:39:30
|
מזכיר שפורסם בעבר שרושם הכתבה הינו חבר עמותה ביפו. לא צריך לקחת קשה כל מילה שהוא כותב, ולא צריך לתת לו להרגיז אותנו בפרסום הדברים. אני בטוח שסמיר רוצה להמשיך איתנו, ומאמין שימשיך ויהיה בורג חשוב בהצלחת קטמון גם השנה.
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
|
|
מלפפונים |
|