פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

פניה של מוטי גמיש לכל אוהדי קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  פניה של מוטי גמיש לכל אוהדי קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם פניה של מוטי גמיש לכל אוהדי קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 6

מוטי גמיש מוטי גמיש מנותק

7 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  21:01:04  הצג פרופיל שלח ל- מוטי גמיש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום לכולם
שמי מוטי גמיש ורובכם מכירים אותי כיו"ר הפועל ירושלים.
אני כותב לכם מכיוון שאת הצד השני לא שמעתם..
אני מודע לעניין שיש בניכם אוהדים שרוצים איחוד ויש אוהדים שפחות... אבל חשוב לי שתשמעו את הדברים גם ממני.
ביום 8.11.12 נחתם הסכם ביני לבין יוסי סאסי לשלוש שנים. בהסכם ישנה אופציה לרכישה שהוכנסה על ידי, וזאת בשביל לקדם את האיחוד המיוחל. מיום כניסתי להפועל ירושלים ועד היום הזה אני פועל ללא הפסקה לקדם את עניין האיחוד.
קיימתי עשרות פגישות עם מרכוס גרשקוביץ וירון דוויק מהוועד המנהל במטרה לקדם את האיחוד שרובנו מייחלים לו. במקביל פעלתי והתנהלתי מול גופים ומוסדות שמועדון הפועל ירושלים חייב להם כסף. הורדתי חובות באופן משמעותי, הגעתי להסדרים מול מוסדות, תוך כדי שניהלתי את הקבוצה וגייסתי לה משאבים. שיפצתי את המועדון והפכתי אותו למועדון שכיף להיות בו. להגיד לכם שהכול ורוד? לא, אבל הפועל ירושלים מתקדמת משמעותית.
בפגישות שלי עם חברי הוועד המנהל ניסיתי להבין מהם הקווים האדומים ומה רצון האוהדים לאיחוד. הבנתי שלפני הכל, המכשול הגדול הוא עניין החובות.
לא אספר על כל התהליך ועל הדרך שעברנו עד לייצוב חובות הקבוצה. אבל לאחר שהבנתי את רף החובות שקבוצת האוהדים מוכנה לקחת על עצמה בשביל שיהיה איחוד, התחלתי לפעול יחד עם הוועד המנהל בבחינת המסמכים הרלוונטיים.
חברי הוועד המנהל והמנכ"ל אורי שרצקי, יחד עם רואה החשבון אהוד סמוראי, קיימו עשרות פגישות עם רואה החשבון שלנו, וקיבלו לידיהם את כל המסמכים שרק ביקשו. לאחר בדיקה מעמיקה הם טענו במייל שנשלח אליי על ידם וגם על ידי רואה החשבון של קטמון שחובות הקבוצה עומדים על 5.4 מיליון שקל. אני טענתי בכל תוקף שחובות הקבוצה לא עוברים את רף ה-4 מיליון. עדיין, חברי הוועד המנהל לא השתכנעו ולטענתם המספר הסופי של החובות הוא 5.2 מיליון.
ואז הגיע הפיתרון לעניין הכספי מראש העיר. הוא גייס לקבוצה המאוחדת תרומה משמעותית וגבוהה מאוד, כמיליון דולר!!! שחצי ממנה מענק וחצי הלוואה ל-7 שנים. מלבד זה יש תרומה של חצי מיליון שקל מהקרן לידידות בכפוף לאיחוד. וכחצי מיליון שקל מאיש העסקים יוסי ליפקין, גם כאן בכפוף לאיחוד. בנוסף עיריית ירושלים הודיעה שהיא תעמיד הקצבה שנתית על סך 410 אלף שקל לקבוצה מאוחדת (נוער ובוגרים). כספים אלה הורידו את כל החששות לאיחוד.
לאחר שחברי הוועד המנהל הודיעו שהם מרוצים, ואחרי שהושגו סכומים והתחייבויות כספיות, קיבלתי מסמך עקרונות שרובו לא היה מקובל עליי. היו בו דרישות חדשות שלא הוצגו לי בתחילת השיחות. למרות זאת, הבנתי שבשביל שיהיה איחוד אהיה חייב להתפשר, וכך עשיתי. ויתרתי על תפקיד היו"ר, על דרישתי להיות 3 שנים בוועד המנהל ועל מספר דרישות אחרות שהיו לי כתנאי לאיחוד.
למעשה נתתי לוועד המנהל את כל מה שביקש, הסכמתי לכל דרך ומתווה. הדבר היחיד שביקשתי הוא שלאחר שייקנו כל האוהדים מניות בקבוצה המאוחדת תתבצע בתוך חודשיים הצבעה בקרב בעלי המניות לבחור את הועד המנהל המאוחד.

יש לי התכתבויות לגבי כל הדרישות של הוועד המנהל שלכולן נעניתי בחיוב. אני מוכן להציג לכל אחד מכם את המסמכים ולהסביר שעשיתי הכול למען האיחוד, וכי ההחלטה של הוועד המנהל היא החלטה שגויה ומפתיעה מאוד מפני שכל מה שהם ביקשו הם קיבלו.
הצטערתי לשמוע על החלטה של הוועד המנהל שדחה את האיחוד.
אשמח לדבר עם כולכם.
המייל שלי: motigamish@walla.co.il

מוטי גמיש

Yuvaln345 Yuvaln345 מנותק

17 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  21:05:13  הצג פרופיל שלח ל- Yuvaln345 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רוצה איחוד ? תעיף את הזבל שנקרא יוסי סאסי הגנב ואז נדבר על איחוד !

אתה רוצה והוא רוצה וה' עושה מה שהוא רוצה ...
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  21:25:31  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מוטי שלום,
מעריכים את מאמציך לטובת האיחוד.
אנא התנהל מול נציגינו בועד המנהל - הם קיבלו את המנדט והאמון המלא מאיתנו.

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  21:27:26  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נשמע תמוה משהו
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  21:32:53  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מוטי גמיש

שלום לכולם
שמי מוטי גמיש ורובכם מכירים אותי כיו"ר הפועל ירושלים.
אני כותב לכם מכיוון שאת הצד השני לא שמעתם..
אני מודע לעניין שיש בניכם אוהדים שרוצים איחוד ויש אוהדים שפחות... אבל חשוב לי שתשמעו את הדברים גם ממני.
ביום 8.11.12 נחתם הסכם ביני לבין יוסי סאסי לשלוש שנים. בהסכם ישנה אופציה לרכישה שהוכנסה על ידי, וזאת בשביל לקדם את האיחוד המיוחל. מיום כניסתי להפועל ירושלים ועד היום הזה אני פועל ללא הפסקה לקדם את עניין האיחוד.
קיימתי עשרות פגישות עם מרכוס גרשקוביץ וירון דוויק מהוועד המנהל במטרה לקדם את האיחוד שרובנו מייחלים לו. במקביל פעלתי והתנהלתי מול גופים ומוסדות שמועדון הפועל ירושלים חייב להם כסף. הורדתי חובות באופן משמעותי, הגעתי להסדרים מול מוסדות, תוך כדי שניהלתי את הקבוצה וגייסתי לה משאבים. שיפצתי את המועדון והפכתי אותו למועדון שכיף להיות בו. להגיד לכם שהכול ורוד? לא, אבל הפועל ירושלים מתקדמת משמעותית.
בפגישות שלי עם חברי הוועד המנהל ניסיתי להבין מהם הקווים האדומים ומה רצון האוהדים לאיחוד. הבנתי שלפני הכל, המכשול הגדול הוא עניין החובות.
לא אספר על כל התהליך ועל הדרך שעברנו עד לייצוב חובות הקבוצה. אבל לאחר שהבנתי את רף החובות שקבוצת האוהדים מוכנה לקחת על עצמה בשביל שיהיה איחוד, התחלתי לפעול יחד עם הוועד המנהל בבחינת המסמכים הרלוונטיים.
חברי הוועד המנהל והמנכ"ל אורי שרצקי, יחד עם רואה החשבון אהוד סמוראי, קיימו עשרות פגישות עם רואה החשבון שלנו, וקיבלו לידיהם את כל המסמכים שרק ביקשו. לאחר בדיקה מעמיקה הם טענו במייל שנשלח אליי על ידם וגם על ידי רואה החשבון של קטמון שחובות הקבוצה עומדים על 5.4 מיליון שקל. אני טענתי בכל תוקף שחובות הקבוצה לא עוברים את רף ה-4 מיליון. עדיין, חברי הוועד המנהל לא השתכנעו ולטענתם המספר הסופי של החובות הוא 5.2 מיליון.
ואז הגיע הפיתרון לעניין הכספי מראש העיר. הוא גייס לקבוצה המאוחדת תרומה משמעותית וגבוהה מאוד, כמיליון דולר!!! שחצי ממנה מענק וחצי הלוואה ל-7 שנים. מלבד זה יש תרומה של חצי מיליון שקל מהקרן לידידות בכפוף לאיחוד. וכחצי מיליון שקל מאיש העסקים יוסי ליפקין, גם כאן בכפוף לאיחוד. בנוסף עיריית ירושלים הודיעה שהיא תעמיד הקצבה שנתית על סך 410 אלף שקל לקבוצה מאוחדת (נוער ובוגרים). כספים אלה הורידו את כל החששות לאיחוד.
לאחר שחברי הוועד המנהל הודיעו שהם מרוצים, ואחרי שהושגו סכומים והתחייבויות כספיות, קיבלתי מסמך עקרונות שרובו לא היה מקובל עליי. היו בו דרישות חדשות שלא הוצגו לי בתחילת השיחות. למרות זאת, הבנתי שבשביל שיהיה איחוד אהיה חייב להתפשר, וכך עשיתי. ויתרתי על תפקיד היו"ר, על דרישתי להיות 3 שנים בוועד המנהל ועל מספר דרישות אחרות שהיו לי כתנאי לאיחוד.
למעשה נתתי לוועד המנהל את כל מה שביקש, הסכמתי לכל דרך ומתווה. הדבר היחיד שביקשתי הוא שלאחר שייקנו כל האוהדים מניות בקבוצה המאוחדת תתבצע בתוך חודשיים הצבעה בקרב בעלי המניות לבחור את הועד המנהל המאוחד.

יש לי התכתבויות לגבי כל הדרישות של הוועד המנהל שלכולן נעניתי בחיוב. אני מוכן להציג לכל אחד מכם את המסמכים ולהסביר שעשיתי הכול למען האיחוד, וכי ההחלטה של הוועד המנהל היא החלטה שגויה ומפתיעה מאוד מפני שכל מה שהם ביקשו הם קיבלו.
הצטערתי לשמוע על החלטה של הוועד המנהל שדחה את האיחוד.
אשמח לדבר עם כולכם.
המייל שלי: motigamish@walla.co.i

בחירות תוך חודשיים ? מה זה פה ? מפקדי ארגזים ? האחים יונה וטפסי התפקדות ? יאללה בחיאת דינאק. מי שרוצה שיצטרף, אהלן וסהלן. על מה ולמה בחירות ? הרי אתה אמור לשבת בועד המנהל, ואיתך עוד אוהד , אז מה אתה כל כך ממהר לנסות ולהפיל את אלה שהיו איתך במו"מ ?
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  21:36:49  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מוטי שלום,
אמיץ מצדך וגם נכון להציג את עמדת הצד השני.כבוד.
ולעניין עצמו-אתה לא הבעלים של הפועל ירושלים כמו שויקטור יונה לפניך לא היה.מה זה זכויות ניהול?אין חצי הריון.או אתה או הוא.הרי תמיד יוכל לטעון שלא מילאת את חובותיך וייקח את הקבוצה בחזרה.למה הסכם לשלוש שנים?צריך למכור את הקבוצה עכשיו.אין לנו שום אמון בו ולכן כל עוד הוא הבעלים-לא נשים נפשנו בכפנו.דבר איתנו כשתהיה הבעלים היחיד של הקבוצה ולא על תנאי.
עצה:קח את כל הכסף שהבטיחו לך,חסל את החובות,קח את הקבוצה לידיים שלך נקיה מחובות ומסאסי ותראה שאנחנו רציניים.
יום טוב לך אדוני.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  21:37:10  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מר גמיש הנכבד,
בציטוט שלעיל קבור הכלב. אתה לא הבעלים של התאגיד המחזיק בבעלות בקבוצת הפועל ירושלים.
אתה, אולי, בעל זכויות הניהול.הא ותו לא.
אולי תתן הסבר מלא: מה הוא התאגיד (חברה, עמותה) המחזיק בבעלות בקבוצת הפועל ירושלים? אולי זה בכלל גם עמותה וגם חברה - שתיהן בשליטה מוחלטת של מר סאסי ואולי גם בני משפחתו ועובדיו?
מי הם חברי העמותה או בעלי המניות בחברה? מי הם בעלי התפקידים שם?
מה מעמדך בתאגיד(ים)?
והכי הכי חשוב: אנא הצג את כל התיעוד בדבר החובות, הסדרי החובות, התביעה המשפטית של העיריה בעניין הארנונה, כל ההסכמים וההסכמות שבין מר סאסי לבין התאגידים ובינו לבינך.
ולגבי כל התרומות למיניהן: מה מועדי התשלום שלהן אל מול מועדי תשלום החובות?
ואלו רק חלק מהשאלות, שיש לי כחבר עמותה מן השורה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

יונתן773 יונתן773 מנותק

89 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  21:37:57  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יונתן773 שלח ל- יונתן773 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תגובה למוטי גמיש:
איפה אפשר להצטרף לעמותה?
ראיתי שבטופס האלקטרוני מדובר על עונת 2012/2013.
עבור לתחילת הדף

למהאיןאיחוד למהאיןאיחוד מנותק

9 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  21:42:39  הצג פרופיל שלח ל- למהאיןאיחוד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היי מוטי,

ראשית כל, אם יש מסמכים והתכתבויות, אנא פרסם אותם.

דבר שני איך יכול להיות שלך נראה שהחובות לא עולים על 4 מליון ולהנהלה שלנו נראה שזה 5.2 או 5.4. או שאחד הצדדים לא יודע חשבון או שמנסים, איך אומרים, להגמיש את המספרים. חוצמזה שאני שמעתי שהחובות זה בכלל 7 מליון. וזה רק מה שכבר גילו. וגם שגם את החובות ש"הצלחת להוריד" זה לא לגמרי סגור. זה הסכמה עקרונית. וגם שמעתי שלא דרשת שיהיו בחירות תוך חודשיים אלא שאתה תמונה ליו"ר. ואחרי שלא הסכימו יו"ר אז ביקשת 3 שנים בהנהלה, ואחרי שלא הסכימו 3 שנים אז התעקשת על "רק שנה" - לא בבחירות אלא במינוי.
אני גם שמעתי שלא כל התרומות האלו שאתה מספר עליהם באמת מובטחות. ושהמליון דולר זה מאשיות כל שהיא שכבר ככה תורמת ותמשיך לתרום להפועל קטמון.

אולי במקום מלחמת גרסאות תפרסמו את כל האמת - כדי שאיך אומרים, נשמע את הדברים גם ממך.
תן את רשימת כל החובות.
תן את האישורים הרשמיים והחתומים של המחיקת חובות שאתה מספר שהשגת.
תביא אישור חתום מיוסי סאסי שכל מה שצץ פתאום דקה אחרי האיחוד הוא מתכוון לשלם מכיסו.
תן תכתובות או מסמכים מכל התורמים הנפלאים האלו שששים לשלם את החובות של סאסי.

אה ועל הדרך תביא את ההסכם עם סאסיף כי לדעתי דקה אחרי שמאחדים את הקבוצות, סאסי מתחיל בתי משפט על זה זהוא בכלל לא אישר
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  21:49:01  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום מוטי.

ראשית, באמת תודה על מאמצייך בחודשים האחרונים והחתירה לאיחוד, שחשוב לכל האוהדים האדומים בעיר.

שנית, כמה שאלות לי אלייך, אם תואיל.

1. אתה טוען שהוועד המנהל קיבל את כל מה שהוא רצה. למיטב הבנתי הוא לא קיבל מסמך בו סאסי מצהיר כי הוא ייקח על עצמו כל החובות העתידיים, אם יצוצו. כמו כן, הוא לא קיבל התחייבויות וערבויות כתובות להפחתת החובות, ובכלל, כל סיפור הארנונה תלוי בכלל בשר הפנים. כיצד אתה כותב שהם קיבלו כל מה שרצו?

2. מדוע בחירות בעוד חודשיים? אנחנו עמותת אוהדים שרק עכשיו עברה הליך בחירות, כששאלת האיחוד רלוונטית מתמיד, עם שיעורי הצבעה גבוהים מאוד. את החובות אנחנו לוקחים על עצמנו, ואם הבנתי נכון, הבעלות על 100% מהפועל עוברת לידי עמותת הפועל קטמון. מדרישה כזו, עליה אתה לא מוכן להתפשר, עולה בעיני ריח שאותי מפחיד. ריח של ניסיון השתלטות כלשהו, וגם לי ממש לא מתאים.

בשורה התחתונה, אני מצפה מהנציגים שבחרתי לוועד שיגלו מחויבות לאיחוד ואחריות לקבוצה. וזה בדיוק מה שקיבלנו מהם. הסכם איחוד המבוסס על הבטחות שבע"פ והערכות לגודל החובות לא היה עובר בחיים את אסיפת האוהדים בכל מקרה.

עצוב לי מאוד שהאיחוד לא קורה עכשיו, אבל כולי תקווה שהוא עוד יקרה, ובקרוב ככל האפשר. אבל כשזה יקרה, זה יהיה חייב להתרחש בצורה מסודרת, כזו שלא תוכל לרסק אותנו. בה כל החובות יהיו ברורים ומגובים במסמכים, כמו גם כל הפחתה או הסדר חוב. בה סאסי יתחייב ליטול על עצמו כל חוב שלא נכלל במצבת החובות שיצוץ בעתיד, ללא קשר לסכום.

יום טוב,

ליאור
עבור לתחילת הדף

7 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  21:55:30  הצג פרופיל שלח ל- מוטי גמיש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Yuvaln345

יוסי סאסי בחוץ!!! הועד המנהל של קטמון היה איתי בהתאחדות לכדורגל ושם הובהר לו שברגע שיש הסכם לאיחוד והוא יונח על השולחן של ההתאחדות באותו רגע הם יאשרו את העברת הקבוצה מסאסי לקבוצת האוהדים וסאסי לא יוכל לחזור בו. חוץ מזה שסאסי הפקיד בידיים שלנו ייפוי כוח בלתי חוזר להעברת הקבוצה שהוארך פעמיים ונמצא גם אצל הוועד המנהל שלכם.

מוטי גמיש
עבור לתחילת הדף

למהאיןאיחוד למהאיןאיחוד מנותק

9 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  21:58:15  הצג פרופיל שלח ל- למהאיןאיחוד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי Yuvaln345

יוסי סאסי בחוץ!!! הועד המנהל של קטמון היה איתי בהתאחדות לכדורגל ושם הובהר לו שברגע שיש הסכם לאיחוד והוא יונח על השולחן של ההתאחדות באותו רגע הם יאשרו את העברת הקבוצה מסאסי לקבוצת האוהדים וסאסי לא יוכל לחזור בו. חוץ מזה שסאסי הפקיד בידיים שלנו ייפוי כוח בלתי חוזר להעברת הקבוצה שהוארך פעמיים ונמצא גם אצל הוועד המנהל שלכם.

תענה גם על שאר השאלות
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:01:44  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום מוטי,
ראשית, תודה שאתה כותב פה, זה לגמרי לא מובן מאליו. שנית, כמו שאמרו כאן לפני, מי שקורא בין השורות מבין שאתה לא בעלי הקבוצה עדיין, ושעמדנו להיכנס למיטה החולה והמצורעת של סאסי עם חובות שלא נוכל לעמוד בהם ועם אפס בטוחות לעתיד.

עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:02:09  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי למהאיןאיחוד

ציטוט:

[quote]נשלח במקור על ידי Yuvaln345

תענה גם על שאר השאלות

גם דברים קשים יש לאמר ולשאול בדרך מכבדת.
עבור לתחילת הדף

7 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:03:35  הצג פרופיל שלח ל- מוטי גמיש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי למהאיןאיחוד

היי מוטי,

ראשית כל, אם יש מסמכים והתכתבויות, אנא פרסם אותם.

דבר שני איך יכול להיות שלך נראה שהחובות לא עולים על 4 מליון ולהנהלה שלנו נראה שזה 5.2 או 5.4. או שאחד הצדדים לא יודע חשבון או שמנסים, איך אומרים, להגמיש את המספרים. חוצמזה שאני שמעתי שהחובות זה בכלל 7 מליון. וזה רק מה שכבר גילו. וגם שגם את החובות ש"הצלחת להוריד" זה לא לגמרי סגור. זה הסכמה עקרונית. וגם שמעתי שלא דרשת שיהיו בחירות תוך חודשיים אלא שאתה תמונה ליו"ר. ואחרי שלא הסכימו יו"ר אז ביקשת 3 שנים בהנהלה, ואחרי שלא הסכימו 3 שנים אז התעקשת על "רק שנה" - לא בבחירות אלא במינוי.
אני גם שמעתי שלא כל התרומות האלו שאתה מספר עליהם באמת מובטחות. ושהמליון דולר זה מאשיות כל שהיא שכבר ככה תורמת ותמשיך לתרום להפועל קטמון.

אולי במקום מלחמת גרסאות תפרסמו את כל האמת - כדי שאיך אומרים, נשמע את הדברים גם ממך.
תן את רשימת כל החובות.
תן את האישורים הרשמיים והחתומים של המחיקת חובות שאתה מספר שהשגת.
תביא אישור חתום מיוסי סאסי שכל מה שצץ פתאום דקה אחרי האיחוד הוא מתכוון לשלם מכיסו.
תן תכתובות או מסמכים מכל התורמים הנפלאים האלו שששים לשלם את החובות של סאסי.

אה ועל הדרך תביא את ההסכם עם סאסיף כי לדעתי דקה אחרי שמאחדים את הקבוצות, סאסי מתחיל בתי משפט על זה זהוא בכלל לא אישר

אני וויתרתי על תפקיד היו"ר וגם על ישיבה בוועד המנהל לשלוש שנים.
וועד המנהל הציע לי לשבת רק שנה ולא אני זה שביקשתי...
כל מי שרוצה אישורים שישלח לי למייל ואשמח לשלוח לו כל מה שיבקש...

מוטי גמיש
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:06:05  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאללה, הנהלה יקרה, תענו בבקשה למוטי...לכל מי שלא היה בסוד המו"מ אין באמת את המידע לאשר או לסתור את דבריו.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם פניה של מוטי גמיש לכל אוהדי קטמון נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07