משתמש |
סתם הודעה אישית ולא חשובה  |
רדיו קטמון
153 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 15:44:05
|
יום עצוב אבל ממשיכים הלאה. את הדגל האדום נמשיך לשאת בגאון האיחוד עוד בוא יבוא נקווה שבקרוב אני את המנייה שלי כבר חידשתי |
 |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 15:51:23
|
קודם כל הודאה בחסר עקביות. ברמה הרגשית אני לא חושב שאהיה מסוגל לצפות במשחק ה"דרבי". אינני יודע מה אעשה, יתכן ואבוא ואסתפק בצפיה אילמת. זה ברמת הרגש. ברמת השכל אני לא יכול להגיד שהתוצאה של המו"מ היא בלתי סבירה, לאור מצבה הפיננסי של המקורית/סאד"ר/הפועל ירושלים. שנים אני אומר שרק הגשת הקבוצה לפירוק בבית המשפט תסלול את הדרך לאיחוד, וכנראה שזו הדרך היחידה שנותרה, כי אין קיצורי דרך. יחד עם זאת חשבתי הפעם שהלחץ הפוליטי של ברקת יאלץ אותנו להסכים להכנס לעסקת רכישה של הפועל ירושלים, במסגרת הסדר חוב לקבוצה. לחץ היה, אבל גודל הבור היה כנראה כל כך גבוה שאיש מאיתנו לא היה יכול להסכים. אני סקרן לדעת מה יקרה עכשיו, כי העסקה והסדר החוב נועדו להבטיח שיהיה מי שישלם את יתרת החוב של הפועל סאד"ר, ויהיה אחראי לתזרים המזומנים של הקבוצה המאוחדת (זה היה חלקנו בסיפור). כרגע רק סאסי מסוגל למלא תפקיד זה, כלומר תשלום חובות והזרמת כסף. מה יעשה? אינני יודע. היו סיבות לכך שהסכים ללכת למהלך של הסדר החוב, והן קיימות גם עכשיו. ובאווירה זו של ניתוח לאחר מעשה אני חייב להגיד משהו על עניין "איחוד הקהל". אם אי פעם יהיה איחוד, זה יהיה במצב בו המרכיב הקטמוני יהיה כל כך דומיננטי שירתיע את אלה שנותרו שם. זה לא אומר שאיש מהם לא יבוא, זה רק אומר שהתחושה שניתן למחוק שש שבע שנים היא לא מציאותית. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 15:58:41
|
האשם היחידי במצב שנוצר הוא אך ורק סאסי.לי אין שום נקיפות מצפון.אולי לגבי אחיי האוהדים. הבנאדם קנה קבוצה בליגה הראשונה מידי מפרק בסכום מגוחך של 350,000 ש"ח ומאז לא היה שום הישג, להוציא את גמר גביע המדינה, אלא רק תוצאות מעליבות וחובות מרשימים. כמה פעמים העביר סאסי את זכויות הניהול שלו לאחרים?לפני ויקטור יונה ואחריו ועכשיו מוטי גמיש? כולם עזבו בבושת פנים וככה גם היה קורה לנו. סאסי הוא המצבה של הקבוצה הזו וכדאי שכולם יכירו בזה.
|
 |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 16:01:04
|
אכן חבל שהמאמצים לא נשאו פרי והאיחוד התרחק מאיתנו. מאידך אני עדיין אופטימי שזה יקרה, אם לא השנה אז בשנה\שנים הבאות. אמנם יהיה מאד מוזר לשחק נגד המקורית, לעודד, לשיר אבל נעבור גם את זה.
לגבי אלה שבוחרים לעזוב אני רק יכול להגיד שלדעתי זו איננה הדרך הנכונה לסייע לפתרון המשבר. רק קטמון חזקה, עם הרבה אוהדים תגרום לכך שיום אחד יהיה איחוד\ השתלטות\ מכירה. אם קטמון לא תתקיים גם המקורית תעלם כי ממילא הם גופה שחיה על מכשירי החיאה.
אני אחדש את המנויים שלי גם לשנה זו, בין אם יש איחוד או אין |
 |
|
קטמוני
68 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 16:33:31
|
אומנם לא הייתי חסיד גדול של רעיון האיחוד בעיקר כי אני לא סומך על סאסי לשנייה, אבל היום אני שמח שההנהלה שלנו הלכה למו״מ עם ראש פתוח וגם אוהדי האיחוד עכשו מבינים שאין מה לעשות כל עוד סאסי לא מספק את חלקו בעיסקה. אני באמת לא מבין את החברים שלא מוכנים לחדש את המנייה בעקבות אי חתימת הסכם. אתם מוכנים לחתום על ציק פתוח? מי יביא את הכסף שעד היום הזה רק אלוהים יודע כמה? זה באמת הזוי להפיל על הבחורים הטובים שלנו את הכישלון מאחר והם רק דואגים לכיס של כל אחד מאיתנו. באמת שאשמח שתסבירו לי: מי חשבתם שיכסה את החובות של הפועל שאנחנו לא יודעים כמה הם?
דבר אחד חשוב עכשו; באמת צריך להיות איחוד ומהר - איחוד בין כל האוהדים הנפלאים של הפועל קטמון ירושלים. קבוצה אחת - שתי קבוצות. שתויות, לי יש רק קבוצה אחת. השנייה שייכת לאיש עסקים כושל שלא מעוניין בטובתם של האוהדים האדומים של ירושלים. |
 |
|
ud03415
28 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 16:39:52
|
מחדש את החברות בדגש על החברות! שנה שביעית ברציפות וגם מצרף עוד חבר לא ירושלמי שמגיע מהפועל כדורסל ונדבק בחיידק של קטמון השנה. כל הכבוד לעוסקים במלאכה ביושר ובנקיון כפיים. |
יש בנו אהבה והיא תנצח |
 |
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 16:45:24
|
ירון, עצוב שאין איחוד ועצוב שזה מרחיק אותך מקטמון. וזה לא מתק שפתיים - בתור אוהד הפועל "חדש" מאז עונת מבשרת הראשונה, רציתי מאוד שיהיה איחוד, אפילו יותר מהרבה אוהדים ותיקים (בטח יותר מקבוצת הטמקינז), והתאכזבתי מאוד לשמוע שנצטרך להגיע למשחק חוץ בטדי העונה. אני לא מהאוהדים ש-"התאהבו במיזם", ומהיכרות, הרבה אוהדים חדשים הם גם לא כאלה. בניגוד למה שצוין לפני, אני לא חושב שזו שאלה שאין בה נכון או לא נכון. לדעתי, הצעד שלך הוא טעות, אפילו שהוא בא מהרגש - זו טעות שבאה מהרגש. לא הגיוני שסאסי הורס (שוב) את האיחוד שאנחנו רצינו ועשינו הרבה למענו, יותר מאי פעם, ומי שיפגע כתוצאה מזה הם אנחנו. לא הגיוני לפרוש מהדרך שלנו דווקא עכשיו, כשיש לנו את הכלים הכי טובים שהיו לנו אי פעם בשביל להפעיל לחץ על סאסי בדרך להעיף אותו מהפועל. לא הגיוני שנכשלנו בגלל משהו שעוד יקרה, על אפו ועל חמתו של סאסי, אם נהיה חזקים ועקשנים ומלוכדים. אם אתה יושב בבית (אפילו שאתה מחדש חברות) אתה פוגע בלכידות הזו, אתה מחזק את סאסי, ונותן לו תמריץ לא לנקוף אצבע בדרך לאיחוד, ותקווה שקטמון היא תופעה חולפת. אין פה הפתעות. ידענו שנהיה צריכים אורך רוח - גם רגשי - בשביל להשיג את המטרה. |
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
נערך על ידי - ארמדיל ב-22/05/2013 17:32:21 |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 16:46:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ud03415
מחדש את החברות בדגש על החברות! שנה שביעית ברציפות וגם מצרף עוד חבר לא ירושלמי שמגיע מהפועל כדורסל ונדבק בחיידק של קטמון השנה. כל הכבוד לעוסקים במלאכה ביושר ובנקיון כפיים.

חברות. |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 17:22:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
אם קטמון לא תתקיים גם המקורית תעלם כי ממילא הם גופה שחיה על מכשירי החיאה.
בוא נמשיך לטעון את השטות הזאת עוד איזה 6 שנים אולי. מה יותר טוב מלחיות במציאות אלטרנטיבית ? אין. בינתיים היא לא מתפרקת ואנחנו ממשיכים לחשוב שאנחנו יודעים הכל, שהכל תלוי בנו, שהכל סובב סביבנו. |
נערך על ידי - קראנקו ב-22/05/2013 17:26:02 |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 17:42:46
|
הכי כועס על עצמי שנסחפתי עם העדר והאמונה שהנה זה בא. עכשיו השוקת שבורה (סתם בשביל להמשיך את המטאפורה).
תודה רבה להנהלה על מאמצים אדירים ועל החלטה אמיצה. תודה גם למוטי גמיש, לפחות מאיפה שאני יושב הוא עשה מעל ומעבר.
לוקח יומיים להתבאס וחוזר פול פאוור לעונה חשובה ביותר, עוד עונה של צמיחה וכיף. ממליץ לירון ואחרים לעשות כמוני. יאללה הפועל. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 18:15:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
הכי כועס על עצמי שנסחפתי עם העדר והאמונה שהנה זה בא. עכשיו השוקת שבורה (סתם בשביל להמשיך את המטאפורה).
תודה רבה להנהלה על מאמצים אדירים ועל החלטה אמיצה. תודה גם למוטי גמיש, לפחות מאיפה שאני יושב הוא עשה מעל ומעבר.
לוקח יומיים להתבאס וחוזר פול פאוור לעונה חשובה ביותר, עוד עונה של צמיחה וכיף. ממליץ לירון ואחרים לעשות כמוני. יאללה הפועל.
 |
 |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 18:18:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
בוא נמשיך לטעון את השטות הזאת עוד איזה 6 שנים אולי. מה יותר טוב מלחיות במציאות אלטרנטיבית ? אין. בינתיים היא לא מתפרקת ואנחנו ממשיכים לחשוב שאנחנו יודעים הכל, שהכל תלוי בנו, שהכל סובב סביבנו.
ברור שלא הכל תלוי בנו, אבל הרבה תלוי בנו. עדיין לא הבנתי מה האלטרנטיבה שלך? אם אין לנו יכולת לדעת (במקרה הטוב) ואין לנו יכולת לשלם (במקרה הגרוע) את החובות שבהם הטביע סאסי את הפועל ירושלים האהובה, אז מה אתה בדיוק מציע?! אלא אם יש לך מידע שלא הובא לידיעתנו ואז אשמח אם תשתף את כולנו. |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 18:35:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני
בוא נמשיך לטעון את השטות הזאת עוד איזה 6 שנים אולי. מה יותר טוב מלחיות במציאות אלטרנטיבית ? אין. בינתיים היא לא מתפרקת ואנחנו ממשיכים לחשוב שאנחנו יודעים הכל, שהכל תלוי בנו, שהכל סובב סביבנו.
ברור שלא הכל תלוי בנו, אבל הרבה תלוי בנו. עדיין לא הבנתי מה האלטרנטיבה שלך? אם אין לנו יכולת לדעת (במקרה הטוב) ואין לנו יכולת לשלם (במקרה הגרוע) את החובות שבהם הטביע סאסי את הפועל ירושלים האהובה, אז מה אתה בדיוק מציע?! אלא אם יש לך מידע שלא הובא לידיעתנו ואז אשמח אם תשתף את כולנו.
לגבי מה שאני מציע -אני מציע שנפסיק לצאת מנקודת הנחה מגלומאנית לפיה הקיום של הפועל ס.א.ד.ר ירושלים תלוי בנו, שאין לה אחיזה במציאות והיא בבחינת טפיחה עצמית על השכם ותו לא. |
נערך על ידי - קראנקו ב-22/05/2013 18:36:53 |
 |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 18:59:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני
ברור שלא הכל תלוי בנו, אבל הרבה תלוי בנו. עדיין לא הבנתי מה האלטרנטיבה שלך? אם אין לנו יכולת לדעת (במקרה הטוב) ואין לנו יכולת לשלם (במקרה הגרוע) את החובות שבהם הטביע סאסי את הפועל ירושלים האהובה, אז מה אתה בדיוק מציע?! אלא אם יש לך מידע שלא הובא לידיעתנו ואז אשמח אם תשתף את כולנו.
לגבי מה שאני מציע -אני מציע שנפסיק לצאת מנקודת הנחה מגלומאנית לפיה הקיום של הפועל ס.א.ד.ר ירושלים תלוי בנו, שאין לה אחיזה במציאות והיא בבחינת טפיחה עצמית על השכם ותו לא.
מסכים איתך עד הסוף ולכן בוא נפעל במלוא המרץ ועם מיטב הכוחות להמשיך את המפעל המדהים שיצרנו, ובמקביל נחתור בהתמדה לאיחוד המבורך כאשר התנאים יבשילו, ואני מאמין שזה ייקח פחות זמן ממספר השנים שסאסי מחזיק את הפועל. |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
iddo
144 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 19:08:33
|
אסור שאוהדים ינטשו את הקבוצה כי במצב כזה סאסי ינצח.
יותר מאי פעם חייבים לחדש חברות ולצרף חדשים. אני אצטרף לראשונה. |
נערך על ידי - iddo ב-22/05/2013 19:09:02 |
 |
|
סתם הודעה אישית ולא חשובה  |
|