פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סתם הודעה אישית ולא חשובה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סתם הודעה אישית ולא חשובה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם סתם הודעה אישית ולא חשובה נושא הבא
עמוד: מתוך 4

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  13:56:33  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מכיוון שנושא האיחוד לא עלה להצבעה העובדה שיש קולות המתנגדים לאיחוד לא צריכה לשנות כלום
בין אוהדי הקבוצה השנייה יש כאלה שמאיימים עלינו באלימות, אז זה פוסל את האיחוד?
ירון: יש שני דברים שאתה יכול לעשות
א. ללכת לשתי הקבוצות
ב. לסייע ביוזמות מלמטה שהתחילו לפגישות ופעולות של שיתוף פעולה והידברות
בין האוהדים שאינם מתנגדי איחוד בשתי הקבוצות

חוץ מזה בלי להכיר אותך אני יודע מדבריך
שתחסר מאוד לרובנו
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  13:56:35  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

אני אחדש חברות כי אני אוהב את המיזם הזה ומרגיש חלק בלתי נפרד מהקהילה והקהל. אני ממליץ לכולם לעשות אותו דבר. אסור שזה יתפרק. עם זאת, לפחות אצלי לא יהיה לזה קשר לכדורגל.

אני אהיה חבר לראשונה.
הייתי מעדיף שיהיה איחוד , אך יש לתמוך ביוזמה הברוכה של קטמון.
האיחוד יגיע.

נערך על ידי - פועל ותיק ב-22/05/2013 13:59:15
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  14:13:59  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני כואב את חוסר ההצלחה (הזמנית, כך אני מקווה) להביא לאיחוד המיוחל, ועם זאת לא מבין את אלה שחושבים שבהפסקת התמיכה בהפועל קטמון ירושלים הם מקדמים במשהו את מטרת העל החיונית הזו.

גם לי קשה לדמיין את עצמי מעודד (את מי?) בדרבי ההזוי שצפוי לנו, אבל עד אז אולי נוכל בכוחות היצירה המופלאים שלנו למצוא דרך ייחודית ומקורית להביע את דעתנו / מחאתנו / תסכולנו מהמצב הבלתי אפשרי שהנסיבות זימנו לנו. אין לי ספק שזו תהיה הזדמנות יוצאת מן הכלל להעלות את הנושא לאור החשיפה התקשורתית הגדולה שנקבל שם.

לכל מי ששוקל נטישה (ולצערי אין לי הגדרה אחרת), בבקשה תשקלו שוב!

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  14:24:45  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פועל ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

אני אחדש חברות כי אני אוהב את המיזם הזה ומרגיש חלק בלתי נפרד מהקהילה והקהל. אני ממליץ לכולם לעשות אותו דבר. אסור שזה יתפרק. עם זאת, לפחות אצלי לא יהיה לזה קשר לכדורגל.

אני אהיה חבר לראשונה.
הייתי מעדיף שיהיה איחוד , אך יש לתמוך ביוזמה הברוכה של קטמון.
האיחוד יגיע.

עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  14:25:29  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

עבור לתחילת הדף

אורי כ. אורי כ. מנותק

65 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  14:32:36  הצג פרופיל שלח ל- אורי כ. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

עבור לתחילת הדף

שוקו-נומדר שוקו-נומדר מנותק

44 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  14:32:50  הצג פרופיל שלח ל- שוקו-נומדר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמו רבים פה, גם אני מבואס וכואב את אי ההצלחה לאחד את 2 הקבוצות, אין ספק שזה היה יכול להיות חלום מדהים לבנות קבוצה אחת, חלום שאולי יתגשם בעתיד הלא רחוק. בכל מקרה אני כבר כמה ימים טוען שמשהו מתרחש בחצר של סאסי משהו שלא הולך לעשות טוב לכל הסיפור .
כל השתלשלות העניינים בנושא האיחוד רק מעצימה אצלי את חשיבות קיומה של קטמון ולכן גם בשנה הקרובה, כמו בכל השנים עד כה מאמין שאחדש בהקדם .

אגב אני כואב מאוד את מצבה של הפועל ירושלים, בספק גדול אם סלמן יוכל בכלל להרים קבוצה עם כל החובות הרובצים עליה ועם מכירת החיסול שעושה שם סאסי .

עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  14:50:40  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים אני עצוב. עצוב שעוד פעם סאסי הורס את מה שרצינו: איחוד. הוא יושב שם ומחכך ידיים בהנאה, כשהוא חושב על אלו שינטשו את קטמון בעקבות התרגילים שלו. מי שאין לו מה להסתיר מראה את החובות ומנהל מהלכים גלויים ואמתיים.
האיחוד יגיע וזה בדיוק הזמן לחזק את קטמון ולכן אני מחליט להצטרף בשנה הבאה כי קטמון חזקה תביא את האיחוד שאנו רוצים כל כך.
קטמון עולה עולה עולה

נערך על ידי - לב אדום מקטמון ב-22/05/2013 14:52:01
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  15:06:16  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפרה על הלב האדום שלך

אליה
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  15:08:43  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ממשיכים הלאה חברים. זה עצוב מאד אבל יהיה טוב בסוף.
עבור לתחילת הדף

shorot shorot מנותק

91 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  15:09:17  הצג פרופיל שלח ל- shorot הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  15:14:35  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אחדש את החברות שלי בקרוב.
מקווה להביא שני חברים חדשים. אוהדי הפועל מילדות שהיו מנותקים במשך שנים, אבל השנה החולפת חיברה אותם (ואת חלק מילדיהם) מחדש ובגדול.
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  15:19:09  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  15:19:37  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמו שאמרתי אני מחדש את המניה למרות שאני לא שמח על כך שאין אחוד וכבר דמיינתי לי איך הקבוצה המאוחדת עולה ליגה למרות הכל כבר השנה אבל אין מה לעשות חיים ממשיכים ואחוד עוד יהיה ....בנתיים נמשיך לחלום עם קטמון יאללה הפועל

אליה

נערך על ידי - אליה ב-22/05/2013 15:20:05
עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  15:34:51  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אוהב את הגישה, אני אבל פחות אופטימי לגבי קבוצה אדומה אחת בעיר בעתיד הנראה לעין, הלוואי שאתבדה.
שיהיה לכולנו בהצלחה, בכל מקרה זה רק כדורגל (ועוד כמה דברים)

נערך על ידי - yaron ב-22/05/2013 15:38:35
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם סתם הודעה אישית ולא חשובה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07