פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סתם הודעה אישית ולא חשובה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סתם הודעה אישית ולא חשובה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם סתם הודעה אישית ולא חשובה נושא הבא
עמוד: מתוך 4

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  11:38:19  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא נמנה עם האוהדים הבולטים של הפועל ירושלים. לא כותב הרבה בפורום, לא עומל יום וליל למען הקבוצה כמו רבים אחרים פה (בין היתר בשל מגוריי הנוכחיים בחו״ל). אני סתם אוהד מן המניין 15 שנה, כזה שעד לפני שנתיים היה מגיע לכל משחק בית וחוץ ובכל ביקור בארץ מגיע למשחקים, גם אם הם באילת ובאר שבע. הייתי ברעננה, ראיתי את הקבוצה יורדת ליגה כמה פעמים, הייתי אצל איתן בבית באסיפה שבה הוחלט על הקמת קטמון וכמובן חבר עמותה מהיום הראשון של הווסדה של הקבוצה.

עם הידיעה היום בבוקר נשבר אצלי משהו. ברגע שנודע סופית שהפועל ירושלים והפועל ירושלים ישחקו באותה ליגה, אני מרגיש שבכל מה שקשור לכדורגל אני לא יכול להיות חלק מהמיזם הזה יותר.

עשינו דברים מדהימים בשש השנים שלא צריך לפרט. אבל מבחינתי נכשלנו. לא כי מישהו מאיתנו עשה משהו לא בסדר-להיפך, אנשים כאן עושים מעל ומעבר כל הזמן. אבל כי לא השגנו את המטרה מבחינתי, המטרה שנראתה ברורה כל כך לפני שש שנים.

אני מקנא בכל החברים שלי שמהבוקר שולחים לי הודעות ׳יאללה ממשיכים הלאה׳. גם מקנא באוהדים החדשים שבטח שמחים שאין איחוד, באלה שהיה להם חשוב השם ׳קטמון׳ בשם הקבוצה, באלה הותיקים שהתאהבו במיזם החדש. גם אני התאהבתי.

אבל לי היה ברור מהרגע שעלינו ליגה, שאם לא נצליח להתאחד, יהיה סוג של משבר. והנה זה קרה. אולי הזמן ירפא את זה, אבל כרגע אני מרגיש שאין לי קבוצה יותר, או שאולי יש לי שתיים. לא יודע. היה אפשר להתעלם משתי קבוצות כל עוד דשדשנו בליגות אחרות אבל לא עוד.

אמשיך לאהוב את כולם ולהעריץ גם מהצד. יאללה הפועל

---בעריכה מאוחרת וכפי שכתבתי בהמשך האשכול, חשוב לי להבהיר שאני מתכוון לחדש את דמי החברות בקטמון, מתוך תחושת שייכות לקהילה והקהל ומתוך אמונה בדברים שנעשים. אני ממליץ לכולם לעשות אותו דבר כי אסור שזה יתפרק. עם זאת כאמור, אצלי לא יהיה לזה קשר לכדורגל.

נערך על ידי - yaron ב-22/05/2013 14:14:50

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  12:00:07  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאד מצער אותי לשמוע.
אני משער שאתה לא תהיה היחיד.
בבקשה, מצא את הכוחות להמשיך
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  12:13:20  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון, הדברים שלך אמיתיים ומובנים.
גם אני מצטער מאוד שלא הצלחנו השנה לאחד, למרות שברור לי שחלק מהמחיר היה לוותר על השם.
תחליט מה שתחליט, מקווה שתתחרט, ככה או ככה אתה משלנו.
עבור לתחילת הדף

קשיש אדום קשיש אדום מנותק

61 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  12:20:16  הצג פרופיל שלח ל- קשיש אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאד מצער
רקע האהדה שלנו דומה אבל אני מאד שמח שלא להכניס ראש בריא למיטה חולה.
קהילה שלמה הייתה בתוך הקבר ויצאה לחיים חדשים. מי שרוצה לחזור לקבר- בבקשה.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  12:25:14  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא הייתי מחסידי האיחוד, בעיקר בשל הפן הכלכלי. אבל הייתי נכון לתמוך בו בדיוק בשביל לשמר אוהדים שמרגישים כמוך. חבל לי מאוד ועצוב לי לקרוא את מה שכתבת. אין פה נכון\ לא נכון או צודק\ לא צודק. זה מה שאתה מרגיש ואני מכבד את זה ומצטער על כך.
בדיעבד נוצר מצב די אבסורדי, לפיו ההצלחה המקצועית של הקבוצה הביאה אותך לעזוב אותה.
זו אחת הסתירות שעומדות בבסיס הפועל קטמון (וגם מופיעה בתקנון הקבוצה).

סעיף ב. בתקנון חותר לאיחוד

ב. להקים, לנהל ולהפעיל את הקבוצה מתוך כוונה לאיחוד עתידי עם קבוצת הכדורגל של הפועל ירושלים ובעתיד לנהל ולהפעיל את הקבוצה המאוחדת;

סעיף ג. לתחורתיות והשגים מקצועיים.

ג. לנהל את הקבוצה כך שתעמיד קבוצה מקצועית ואיכותית שתתחרה במסגרות רשמיות של ההתאחדות לכדורגל ותשאף להישגים הגבוהים ביותר האפשריים – קבוצה שתתמודד על עליית ליגה בכל שנה עד להגעה לצמרת הליגה הראשונה;

ועל סעיף ד. נפל האיחוד.
ד. לנהל את הקבוצה באחריות ובאופן השומר על מסגרת תקציב אחראית ומוסר תשלומים מסודר

חבל.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  12:26:03  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמעתי עכשיו את "תחזור תחזור" של משינה

נערך על ידי - רבי מאיר ב-22/05/2013 12:30:11
עבור לתחילת הדף

danhalifa danhalifa מנותק

30 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  12:27:16  הצג פרופיל שלח ל- danhalifa הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חבר עמותת קטמון ואוהד גם את הפועל הישנה.
לצערי, אני והבן שלי לא נחדש את החברות בעמותה בשנה הבאה.
אני מאחל לקטמון המשך דרך מוצלחת.
עבור לתחילת הדף

mookie mookie מנותק

181 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  12:29:18  הצג פרופיל שלח ל- mookie הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצד אחד אני מבין את הכאב שלך, אך מצד שני אני מרגיש שמתפספת פה המהות.

גם אם תעבור על כל ההודעות שנכתבו פה בפורום בחודש האחרון, לא תמצא פה מישהו שמתנגד לאיחוד.

בגדול יש פה שני סוגי אנשים:
אלה שרוצים איחוד בכל מחיר, וימכרו גם את הבית ואת אמא שלהם בשביל זה.
ואלה שרוצים איחוד, אבל שיהיה במחיר כלכלי, רעיוני וניהולי הגיוני.

השאיפה לאיחוד לא נגמרה היום, ומטרת העל של להעיף את סאסי מהפועל, עוד רחוקה מהגשמה.

אם היה מתרחש איזשהוא שינוי מהותי במקורית, הייתי יכול להבין אנשים שחוזרים לשם או שזונחים את קטמון.
אבל מעשית, ועד שיוכח אחרת, המצב שם גרוע בדיוק כמו לפני שנה וכמו לפני שש שנים.

נערך על ידי - mookie ב-22/05/2013 12:37:54
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  12:32:55  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לצערי לא מסוגל להתמודד במצב של שתי קבוצות שמשחקות אחד נגד השנייה. תקראו לי אחרי המלחמה
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  12:40:51  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

לצערי לא מסוגל להתמודד במצב של שתי קבוצות שמשחקות אחד נגד השנייה. תקראו לי אחרי המלחמה

תודה על כל פועלך.
אני מבין אותך ואם זאת...
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  13:07:01  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mookie

מצד אחד אני מבין את הכאב שלך, אך מצד שני אני מרגיש שמתפספת פה המהות.

גם אם תעבור על כל ההודעות שנכתבו פה בפורום בחודש האחרון, לא תמצא פה מישהו שמתנגד לאיחוד.

בגדול יש פה שני סוגי אנשים:
אלה שרוצים איחוד בכל מחיר, וימכרו גם את הבית ואת אמא שלהם בשביל זה.
ואלה שרוצים איחוד, אבל שיהיה במחיר כלכלי, רעיוני וניהולי הגיוני.

השאיפה לאיחוד לא נגמרה היום, ומטרת העל של להעיף את סאסי מהפועל, עוד רחוקה מהגשמה.

אם היה מתרחש איזשהוא שינוי מהותי במקורית, הייתי יכול להבין אנשים שחוזרים לשם או שזונחים את קטמון.
אבל מעשית, ועד שיוכח אחרת, המצב שם גרוע בדיוק כמו לפני שנה וכמו לפני שש שנים.

קודם כל אני לא מאשים אף אחד באי ההצלחה להביא לאיחוד לא את קטמון ולא את הפועל ואני מודה לוועד המנהל היוצא והנבחר על העבודה הלא פשוטה שעשו. ומאחר ואני לא מכיר את כל הנתונים ואני מניח שהם החליטו את ההחלטה הכי טובה להפועל קטמון

לגבי מה שכתבת, על כך שאין מתנגדים לאיחוד אז אתה כנראה לא קראת את פורום חברי העמותה.
נכון שהרוב רוצה איחוד אבל יש שם לא מעט חברי עמותה שמאוד שמחים על ההחלטה והם אלה שרק מעצימים את הפערים בין הקבוצות. כאשר אני קורא חבר עמותה שכותב ככה : לא עצוב ולא בטיח. מאד משמח אותי שהרעיון הזוועתי של פרוק הפועל קטמון וחזרה מודעת לימי הקבלנים לא יצא לפועל. לקרוא לפרוק הפועל קטמון "איחוד" מזכיר לי את ג'ורג' אורוול- היפוך מילים שמטרתו הסתרת המטרה הנפשעת האמיתית במילה "מכובסת".
אני מבין שאין לי איתו שיח
כאשר חבר עמותה אחר מציע לשנות את התקנון : "עם חלוף השנים, יש מקום לניסוח מעודכן של המטרה: יצירת "חלופה אדומה חזקה" בכדורגל הירושלמי ואגב, הניסוח הזה נאמר (ולא פעם אחת) על ידי שי אהרון"
כלומר ובמקום לשאוף לאיחוד לשאוף ליצור אלטרנטיבה אדומה להפועל ירושלים אז גם איתו אין לי שיח.
אם אלו הם פני הדברים, שהאמצעי הפך למטרה - והלוואי שאתבדה! אז נכון לעכשיו אני לא חושב שאחדש את החברות שלי בעמותה

בשורה התחתונה כל הכבוד ללוחמי האיחוד משני הצדדים. הצלחתם במשימה אין איחוד - יאללה הפועל!!!
עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  13:11:26  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה על התגובות. התגובה היא אישית בלבד וחלילה לא באה להוריד למישהו את המוטיבציה כלפי קטמון, אתם (אנחנו) עושים דברים מדהימים וחייבים להמשיך! אמשיך לעודד, אבל מבחוץ בינתיים.

נערך על ידי - yaron ב-22/05/2013 13:12:16
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  13:21:38  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה קורה פה ?תיסכול ?כן גם אני מתוסכל אז איך יוצאים מזה?אה אני יודע ,לא נחדש מניה ונראה לכל העולם מה תסכול יכול לעשות ואז אולי קטמון באמת תתפרק ונוכל לחזור להפועל כמנצחים.אני שואל אותכם זה מה שאתם רוצים?מה יהיה אם זה אכן יקרה ומי ינצח?גם אני רציתי אחוד למרות שאני אוהד יחסית חדש להפועל ,אני גם עכשיו רוצה אחוד אבל אם הכל עכשיו יתפרק האם לא תגידו אחר כך מה עשינו ומה תשאירו לדור הבא? חובות ותסכול אין בעיה עצוב וקשה אבל חיים לא נגמרו אל תלכן שבי אחרי הרגשה ראשונית ,תרימו ראש הפועל ,אני אחדש מניה

אליה
עבור לתחילת הדף

אורי כ. אורי כ. מנותק

65 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  13:22:44  הצג פרופיל שלח ל- אורי כ. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

תודה על התגובות. התגובה היא אישית בלבד וחלילה לא באה להוריד למישהו את המוטיבציה כלפי קטמון, אתם (אנחנו) עושים דברים מדהימים וחייבים להמשיך! אמשיך לעודד, אבל מבחוץ בינתיים.

ירון יקירי,
הכאב שלך מובן. ועם זאת, אני לא מבין דבר אחד: איך הדברים המדהימים שאנחנו עושים, והעובדה שכמעט הפכנו את הפועל ירושלים לקבוצה בבעלות אוהדים (!!!), וזה שעוד נצליח לעשות את זה בעתיד, אם רק נמשיך להיות חזקים ומאוחדים, איך כל אלה גורמים לך לשבת בחוץ?
אין כזה דבר "להמשיך לעודד מבחוץ" - אם יהיה גל גדול של עזיבה, לא תהיה קבוצת אוהדים. לא תהיה הפועל ירושלים.
אנא אנא אנא - תבכו על הדרבי הצפוי וחתמו על טופס חידוש החברות.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  13:35:54  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אורי כ.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

ירון יקירי,
הכאב שלך מובן. ועם זאת, אני לא מבין דבר אחד: איך הדברים המדהימים שאנחנו עושים, והעובדה שכמעט הפכנו את הפועל ירושלים לקבוצה בבעלות אוהדים (!!!), וזה שעוד נצליח לעשות את זה בעתיד, אם רק נמשיך להיות חזקים ומאוחדים, איך כל אלה גורמים לך לשבת בחוץ?
אין כזה דבר "להמשיך לעודד מבחוץ" - אם יהיה גל גדול של עזיבה, לא תהיה קבוצת אוהדים. לא תהיה הפועל ירושלים.
אנא אנא אנא - תבכו על הדרבי הצפוי וחתמו על טופס חידוש החברות.

נכון נכון נכון.
אני דווקא יותר משוכנע מבעבר שבסוף נצליח להגיע ליעד שלנו- הפועל ירושלים אחת בבעלות אוהדים. וזה לא ייקח שנים רבות. בשביל זה חייבים לחדש חברות וחייבים לתמוך בכל הכוח.
עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  13:45:58  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אחדש חברות כי אני אוהב את המיזם הזה ומרגיש חלק בלתי נפרד מהקהילה והקהל. אני ממליץ לכולם לעשות אותו דבר. אסור שזה יתפרק. עם זאת, לפחות אצלי לא יהיה לזה קשר לכדורגל.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם סתם הודעה אישית ולא חשובה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07