פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אל תקחו לי את הקבוצה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אל תקחו לי את הקבוצה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם אל תקחו לי את הקבוצה נושא הבא
עמוד: מתוך 4

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  22:53:17  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לי פשרה: הפועל פאקינ' ירושלים. כי זה מה שזה, ועל זה כל הסיפור.

רגשות והכל, אבל הדיון הזה עובר כל גבול. מי שלא ירגיש שזו הפועל ירושלים רק כי נתקע לו שם כזה יפה וחשוב באמצע, שיהיה בריא. מי שמוכן לסכן את האיחוד רק כי מורידים לו מילה שהיא לא הפועל ולא ירושלים, לבריאות גם לו.

הפועל פאקינ' ירושלים. אולי האיחוד יחזיר קצת שפיות למקום הזה, או לפחות ימסגר קצת את הטירוף.

נ.ב. הרדיו ישמור על שמו המקורי. נחמה פורתא לקיפודים ולותיקים.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  22:57:19  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איחוד של 2 קבוצות הוא פשרה שבה ניפגשים באמצע בלי אולטימטומים
השם הכי מתאים לפשרה הוא הפועל קטמון ירושלים שמאחד את שתי הקבוצות
ומשמר את השם של שתיהן
אם מישהו בגלל זה לא יבוא למשחקים סימן שאוהד אמיתי הוא לא
יאלללה הפועל קטמון ירושלים

נערך על ידי - לב אדום מקטמון ב-21/05/2013 22:59:30
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  22:57:42  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

קלי, סתם מסקרנות, יש לי שאלה תאורטית, אני יודע שתענה לי בכנות:
נניח שבאים כל אוהדי הצבע האדום בעיר ואומרים לך, קלי, יש איחוד וההחלטה שלך. תרצה יהיה גם 'קטמון', תרצה יהיה בלי. מקובל עלינו מה שתבחר בלי טענות ומענות. מה היית רושם במשרד האטום?

תתרגל ,אני תמיד עונה בכנות ,גם אם הדעה שלי תהיה מנוגדת לכולם.
במקרה הזה התשובה כ"כ פשוטה שאפילו לא צריך לבזבז זמןחשיבה עליה.הפועל י-ם -ממנה באתי,בשם ההרס שבה השתכנעתי בלב כבד להצטרף לקטמון ,בשמה נשארתי 6 שנים בקטמון (4 בלב שלם 2 פחות) ,בשמה שרתי שירי הפועל י-ם בקטמון והתווכחתי עם אוהדים שנשארו במקורית שחבריי אוהדי הפועל י-ם ,בשמה הסברתי להם שגם אוהדים חדשים שקטמון הביאה(וזה ייאמר לזכותה) חיים ,נושמים ואוכלים הפועל י-ם.
אילו הייתי יודע לרגע שאני חלק ממפלצת (אמנם חיובית) שתגדל ותגדל ושבסוף תרגיש שיש לה קיום עצמאי בעצמי הייתי מצטרף לרמי תמר וקורא לעצמי בוגד

מספיק כנות?

באמת בלב כבד? מוזר ,זה היה הדבר המתוק ,הטהור הנכון בדיוק לעשות. אולי אתה באמת לא מבין מה נעשה פה. הפועל קטמון ירושלים היא הפועל ירושלים ,רוב האוהדים שלה רוצים לשמור על השם שמבטא משהו חוץ מרישום במשרד אטום. לאוהדי הפועל סאדר לא ממש צריכה להיות בעיה עם התוספת באמצע.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  23:00:45  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

איחוד של 2 קבוצות הוא פשרה שבה ניפגשים באמצע בלי אולטימטומים
השם הכי מתאים לפשרה הוא הפועל קטמון ירושלים שמאחד את שתי הקבוצות
ומשמר את השם של שתיהן
אם מישהו בגלל זה לא יבוא למשחקים סימן שאוהד אמיתי הוא לא
יאלללה הפועל קטמון ירושלים

כן, בדיוק, מצאת את הקריטריון לאוהד אמיתי.
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  23:15:11  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל

תרשו לי להתערב אה? השאלה שלי היא, למה אתם רוצים איחוד בכלל, אותם אלה שמתעקשים על השארת המילה קטמון? הרי מסבירים לכם שהאוהדים שנשארו בהפועל לא יסכימו לכך, ז״א יפסיקו לבוא למשחקים בגלל שאין להם זכות הצבעה נכון? אז למה האיחוד? אני יגיד לכם, אתם פשוט רוצים שהיתוש הזה שנקרא הפועל ירושלים, ולא מוכן למות, ומזמזם לכם במקומונים ובתקשורת ובלב, פשוט יפסיק להטריד אתכם וילך לעולמו. אולי אחרי בכאילו איחוד הזה, אוהדי הפועל המקורית יקימו קבוצה בליגה ג? ויקראו לה הפועל ירושלים, זה יהיה אפשרי? אתם הרי קטמון אז אפשר לא? אז בקיצור, עפ״י הלך הרוחות כאן נשאר לי רק להתפלל שלא יהיה איחוד, כי לי יש רק קבוצה אחת שקוראים לה הפועל ירושלים, אם לא אז אין לי קבוצה.

וואלה נסחפת. הרבה אנשים כאן חיים הפועל ירושלים וחולמים הפועל ירושלים. מה שאתה מתעלם ממנו שגם קטמון היא חלק מהעבר המפואר של המועדון הזה. נכון לא אכלנו חרא כמוכם וכשירדנו ליגה זה היה מבחירה ולא בגלל חוסר יכולת. אבל מה אתה יודע על ליגה ג או ליגה ב? אני גם מקווה שלעולם לא תכיר את הליגות הללו. אבל תן קצת כבוד גם לאחרים. אנחנו חרשנו ליגות נמוכות וזכינו לקללות מכל עבר ( גם מהכיוון שאתה היית בו) ולא התיאשנו. אז מבחינתך רק לך באיחוד הזה יש מורשת. חבל.
אני מכיר ומוכיר את ההתמדה וההקרבה שלך.
היה ראוי מצידך לעשות אותו הדבר עבורינו. אנחנו נוותר על התוספת קטמון בשם הקבוצה.
ללא מעט אנשים זה יהיה עצוב וכואב אבל זה יקרה (אני יודע לקרא את המפה).
אתה גם רוצה למנוע מהם את האבל והכאב. זה סתם אנוכיות
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  23:18:03  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הדברים הבאים לא מופנים ל"אוהדי המקורית" או כל שם אחר שתבחרו, אלא דווקא לכל אותם "קוני אהבה באלף שקל". השאלה חברים היא פשוטה. נשים את עניין השם בצד, כי כבר נקבע שתהיה הצבעה.
נראה לי שהשאלה היותר רלבנטית היא על מה עוד צריך "לוותר" לדעתכם כדי שאנשים כמו מר עד המוות והשני שכותב פה "ירגישו טוב". קדימה חברים....נא לרשום.
ועכשיו אני אגיד לכם מה תהיה התוצאה. שבסוף אתם תשאירו את הכל ב-ד-י-ו-ק כמו שהוא היום. אפילו את השיר ההוא של ללכת עם הקבוצה לליגה ג' תמשיכו לשיר, ותמשיכו להיות גאים שהצלתם את הקבוצה כאשר עשיתם מעשה וקניתם אהבה באלף שקל.
אז חברים יקרים, הקבוצה הזו, אותה אתם אוהבים במצבה הנוכחי היא לא הקבוצה ההיא שעזבנו לפני שבע שנים. החיים הם חזקים מכל, מה לעשות. נוצרו מסורות, נוספו אנשים, נוצרו זיכרונות, מהמזנון ברמלה, דרך הגול של ליעד עובד בכפר סבא ועד למשחק נגד אלושלא עם הגול של אמיר גולה. על מה מכל אלה אנו אמורים לוותר?
ואם כך הדבר אצלכם, מה נאמר על האוהדים שבאו ישר לתוך הפועל קטמון. קחו כל אוהד אצלנו שצעיר מ-20 שנה ותגלו שאצלו השם ויקטור יונה לא יוצר עיוות פנים, ו"רעננה" לא מעורר תחושת גועל. שניים מהם ראיתי מוכרים לימונדה במושבה לפני שש שנים כדי לקנות "מניה" של קטמון (כך קראנו לזה אז). אני מניח שהם עוד בסביבה. חלקם כבר בגוש המעודד, ובעוד שנתיים או שלש הם יהיו הגוש המעודד.
איפה בדיוק בפנטזיות שלכם על האיחוד המחודש עם חבריכם ליציע בשנות התשעים כל זה אמור להשתלב? כי כל זה הוא קללה בעיני "אוהדי המקורית". גם אם לקבוצה יקראו הפועל ירושלים, הם ירגישו זרים בה ולא משנה כמה את תחבקו אותם. המאסה הגדולה של אוהדי קטמון יהיו כמוני. אדישים. הם מבינים את עניין האיחוד, אבל מבחינתם עם השלמת העסקה הסיפור הזה נגמר וחוזרים לשגרה של הפועל קטמון. חבל להשלות אנשים ולספר להם שהעניינים יתנהלו אחרת.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-21/05/2013 23:20:00
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  23:30:13  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כן טמקין, היית ממש אדיש כשהם שיחקו נגד רעננה ביום שישי. בחיאת די. שתהיה הצבעה וזהו.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  23:37:57  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חוג'ה דיברתי על האוהדים של המקורית. לרעננה אני בחיים לא אהיה אדיש ואינשאללה אזכה לראות את הפועל (קטמון/ירושלים/קטמון ירושלים/ירושלים קטמון) מורידה אותם ליגה.
מה לעשות וכל מי שישב איתי ביציע בימים ההם הוא חבר עמותה היום. לא השארתי מאחורי איש. כוווולםםם בקקמון.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  23:43:46  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

חוג'ה דיברתי על האוהדים של המקורית. לרעננה אני בחיים לא אהיה אדיש ואינשאללה אזכה לראות את הפועל (קטמון/ירושלים/קטמון ירושלים/ירושלים קטמון) מורידה אותם ליגה.
מה לעשות וכל מי שישב איתי ביציע בימים ההם הוא חבר עמותה היום. לא השארתי מאחורי איש. כוווולםםם בקקמון.

אוי אבי, תהיה לי בריא. תפסיק כבר לכתוב "קקמון" כאילו אני נהנה לשמוע את הנאצה הטפשית הזאת.

נערך על ידי - קראנקו ב-21/05/2013 23:44:14
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  23:55:40  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

קלי, סתם מסקרנות, יש לי שאלה תאורטית, אני יודע שתענה לי בכנות:
נניח שבאים כל אוהדי הצבע האדום בעיר ואומרים לך, קלי, יש איחוד וההחלטה שלך. תרצה יהיה גם 'קטמון', תרצה יהיה בלי. מקובל עלינו מה שתבחר בלי טענות ומענות. מה היית רושם במשרד האטום?

תתרגל ,אני תמיד עונה בכנות ,גם אם הדעה שלי תהיה מנוגדת לכולם.
במקרה הזה התשובה כ"כ פשוטה שאפילו לא צריך לבזבז זמןחשיבה עליה.הפועל י-ם -ממנה באתי,בשם ההרס שבה השתכנעתי בלב כבד להצטרף לקטמון ,בשמה נשארתי 6 שנים בקטמון (4 בלב שלם 2 פחות) ,בשמה שרתי שירי הפועל י-ם בקטמון והתווכחתי עם אוהדים שנשארו במקורית שחבריי אוהדי הפועל י-ם ,בשמה הסברתי להם שגם אוהדים חדשים שקטמון הביאה(וזה ייאמר לזכותה) חיים ,נושמים ואוכלים הפועל י-ם.
אילו הייתי יודע לרגע שאני חלק ממפלצת (אמנם חיובית) שתגדל ותגדל ושבסוף תרגיש שיש לה קיום עצמאי בעצמי הייתי מצטרף לרמי תמר וקורא לעצמי בוגד

מספיק כנות?

יפה. הסרקסטיות קצת מיותרת, ניחא.
מכאן ברור שבעניין השם, בהנחה שנוותר על הקטמון, לך זה מתאים. לי - פחות. כל מה שאני מצפה הוא שאם וכאשר תדע, אתה והחברים מהמקורית, להעריך את הוויתור. כך או כך, אם תהיה הצבעה על השם בלבד, אני אקבל כל הכרעה בהכנעה. מקווה שגם אתה.

עבור לתחילת הדף

shay shay מנותק

16 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  00:41:38  הצג פרופיל שלח ל- shay הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובי חזן

ערב טוב לכולם
ממש לא משנה לי אם יהיה איחוד או לא ( מעדיף שלא )
אבל אים יהיה איחוד אז לפחות להשאיר את השם קטמון כי קטמון זה מה שאנחנו !!!

ובנוסף מי שקונה קבוצה זכותו גם לשנות לה את השם או להוסיף שם !

בוא בבקשה נשמור על השם !!!!!!!

תחפש בויקיפדיה קבוצה בשם Milton keyns Dons או בקיצור MKdons עכשיו תבין למה היא אחת הקבוצות השנואות באנגליה.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  01:12:16  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי shay

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובי חזן

ערב טוב לכולם
ממש לא משנה לי אם יהיה איחוד או לא ( מעדיף שלא )
אבל אים יהיה איחוד אז לפחות להשאיר את השם קטמון כי קטמון זה מה שאנחנו !!!

ובנוסף מי שקונה קבוצה זכותו גם לשנות לה את השם או להוסיף שם !

בוא בבקשה נשמור על השם !!!!!!!

תחפש בויקיפדיה קבוצה בשם Milton keyns Dons או בקיצור MKdons עכשיו תבין למה היא אחת הקבוצות השנואות באנגליה.

אם כבר, אז בסיפור הזה אנחנו (הפועל קטמון ירושלים) דומים ל AFC Wimbeldon שהקימו אוהדי ווימבלדון ב 2002 אחרי שבעל הבית עשה מה שמתחשק לו והעביר את הקבוצה לעיר אחרת.
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  01:58:53  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה זה?
מה קרה לנו?
עבור לתחילת הדף

avizaz avizaz מנותק

8 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  07:20:42  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של avizaz שלח ל- avizaz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז כמו שקלי אמר, קטמון נהפכה למפלצת גדולה יותר מהפועל ירושלים המקורית, ואיבדה את הקשר להפועל ירושלים שממנה היא התחילה.
אז במה היא שונה מיריבה עירונית כדוגמאת ביתר, כאשר אני אוהד של הפועל ירושלים? למה לי לא "לשנוא" את הפועל קטמון כיריבה עירונית? (זאת בהנחה ואין איחוד).
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  08:00:39  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avizaz

אז כמו שקלי אמר, קטמון נהפכה למפלצת גדולה יותר מהפועל ירושלים המקורית, ואיבדה את הקשר להפועל ירושלים שממנה היא התחילה.
אז במה היא שונה מיריבה עירונית כדוגמאת ביתר, כאשר אני אוהד של הפועל ירושלים? למה לי לא "לשנוא" את הפועל קטמון כיריבה עירונית? (זאת בהנחה ואין איחוד).

לכנות את הפועל קטמון מפלצת זו בושה, וזאת בלשון המעטה.
הפועל קטמון ירושלים היא הדבר הטוב ביותר (ואולי החשוב ביותר) שקרה בכדורגל בישראל ב-6 השנים האחרונות.
תראה לי עוד קבוצה בישראל שעלתה 3 ליגות בארבע שנים?
האם להיות הקבוצה הראשונה בבעלות ובניהול מלא של האוהדים שמגיעה לליגה מקצוענית זה להיות מפלצת?
האם להיות הקבוצה שהביאה בארבעת המשחקים האחרונים (כולל המשחקים בכפר סבא ובאילת) בעונה האחרונה כ- 10,000 צופים (במצטבר) זו מפלצתיות??

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם אל תקחו לי את הקבוצה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07