פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אל תקחו לי את הקבוצה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אל תקחו לי את הקבוצה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם אל תקחו לי את הקבוצה נושא הבא
עמוד: מתוך 4

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  20:40:36  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
על עניין השם תיערך הצבעה בעת אישור ההסכם אם הוא יגובש. מה שהרוב יחליט זה מה שיהיה . לעצם העניין, אם זה נראה כמו קטמון, זה נשמע כמו קטמון, וזה מתנהל כמו קטמון כנראה שזה קטמון. וזה גם אחושרמוטה רגיש

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  20:45:52  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

לא כ"כ מבין את ההתעקשות על השם.

אם אני אומר לך שהשם 'קטמון' הוא משמעותי מאוד בעייני זה לא מספיק? אם לא, אז ככה:
השם הזה מקפל בתוכו וואחד מהפכה שעשינו פה, אתה, אני, ועוד כמה משוגעים בשש השנים האחרונות. מהפכה בהפועל, בירושלים, בכדורגל ובשיח הספורטיבי בארץ. אני תמיד מתבלבל כששרים אינטרנציונל, כשמרוממים את צ'ה ודגל קובה. אבל אתם, מהפכנים בני מהפכנים, צריכים להתגאות במהפכה שלנו ובסמל הכי מובהק שלה.
אנחנו מצליחים לשמור על שורשים חזקים בעבר, יחד עם המהפכה הזאת, שני דברים סותרים לכאורה.
ועוד - הילדים שלי, בני 10 ו 5 גדלו לתוך קטמון. השם הזה משמעותי עבורם. פעם ניסיתי להסביר להם כל מיני סאסי-עשה-ככה יונה-עשה-אחרת והבנתי שזה לא מעניין אותם. קטמון דווקא כן. זה למה.
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  21:11:07  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

כי זה רגיש אחושרמוטה, זה למה. ולי אישית זה נראה לגיטימי.

עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  21:31:25  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

רק הפועל ירושלים.מגל פטיש והאיש המגניב. בלי תוספות.

בדיוק. השם זה מה שמפריע לכם? ברגע שיהיה איחוד בתנאים שאנחנו נסכים להם, משמעות הדבר שהחזרנו את הפועל י-ם אלינו. נכון שנקשרנו לשם והוא מסמל בשבילנו הרבה דברים, אבל התעקשות על זה תהווה בעיה מיותרת. אף אחד מאוהדי המקורית לא יסכים לשם כזה, בעוד אני באמת רואה את עצמי מעודד קבוצה בשם הפועל י-ם. צריך גם להתפשר בחיים כדי לרצות את הצד האחר והפשרה פה, אם וכאשר, לא כזו גדולה מצידנו.
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  21:49:35  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

רק הפועל ירושלים.מגל פטיש והאיש המגניב. בלי תוספות.

בדיוק. השם זה מה שמפריע לכם? ברגע שיהיה איחוד בתנאים שאנחנו נסכים להם, משמעות הדבר שהחזרנו את הפועל י-ם אלינו. נכון שנקשרנו לשם והוא מסמל בשבילנו הרבה דברים, אבל התעקשות על זה תהווה בעיה מיותרת. אף אחד מאוהדי המקורית לא יסכים לשם כזה, בעוד אני באמת רואה את עצמי מעודד קבוצה בשם הפועל י-ם. צריך גם להתפשר בחיים כדי לרצות את הצד האחר והפשרה פה, אם וכאשר, לא כזו גדולה מצידנו.

אחי - תקרא מה כתבתי לפני כן בפוסט הזה:
"...לא יודע אם אני מוכן לוותר על השם, אבל אם זה יהיה הדבר היחיד שיעמוד ביני לבין איחוד אני אשקול את זה, בכאב לב עצום...".
נדבכים משמעותיים ביותר, כלכליים, חוקתיים, מנהליים, של הסכם איחוד עומדים כרגע על הפרק. נשקול את הכל ביחד, כולל השם קטמון, ונחליט.

נערך על ידי - davidkipod ב-21/05/2013 21:50:54
עבור לתחילת הדף

עמוסדו עמוסדו מנותק

4 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  21:55:35  הצג פרופיל שלח ל- עמוסדו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני על השם מתפשר. זה החלק הפחות מהותי בסיפור וחייבים לגלות רגישות ואמפתיה כלפי אלה שעומדים להיות חלק בלתי נפרד מאיתנו, אינשאללה.
עבור לתחילת הדף

קובי חזן קובי חזן מנותק

23 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  21:56:59  הצג פרופיל שלח ל- קובי חזן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ערב טוב לכולם
ממש לא משנה לי אם יהיה איחוד או לא ( מעדיף שלא )
אבל אים יהיה איחוד אז לפחות להשאיר את השם קטמון כי קטמון זה מה שאנחנו !!!

ובנוסף מי שקונה קבוצה זכותו גם לשנות לה את השם או להוסיף שם !

בוא בבקשה נשמור על השם !!!!!!!
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  22:12:53  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קובי חזן אינו טרול!
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  22:17:19  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז אולי אחרי ככלות הכל האוהדים שנשארו בהפועל י-ם צדקו ואנחנו הטעינו כל השנים?
פעם לפני 6 שנים היה פילוג.רוב הקהל אמר -מה שקובע קבוצה והופך אותה להפועל י-ם זה המהות,הרגש,הזכרונות של הפועל י-ם והם נמצאים בראש של האוהדים ואותם ניתן להעביר למקום אחר.
קבוצה שנייה קטנה יותר שלה אוהדי קטמון לעגו אמרו -לא .אנחנו נאחזים בשם ,שם זה הדבר הכי חשוב-הוא ורק הוא מה שקובע קבוצה.בשם ורק בו נמצאים כל הדברים.
והנה אחרי 6 שנים מתברר שלדעת כמה אם הקהל של קטמון יילך להפועל י-ם אבל לא ייקח את השם קטמון ,לא יוכלו הילדים ושאר אוהבי קטמון לזכור את הערכים,הזכרונות,ההיסטוריה והרגש של קטמון הכל פשוט ייפרח לו עם השם.אירוני משהו?לא?
אבסורד מספר 2 -לפני 4 שנים הלך לו אבי טמקין להתאחדות ועשה מעשה חכם .דאג שהשם של קטמון יהיה הכי דומה לשם של הפועל י-ם.האמת?הוא רצה את השם הפועל י-ם אבל אי אפשר היה כי השם היה תפוס משפטית או כפי שאומר השיר הנודע "לא איכפת לי מה רשום,במשרדי ממסד אטום,כי אוהדיה ,הם מספרים עליה היא הפועל האמיתית ,את ,את הפועל ירושלים ,האמיתית" אז התפשרנו על "הפועל קטמון י-ם"
עכשיו אם יהיה איחוד משרדי המשרד האטום ייאלצו לתת לנו את השם הפועל י-ם,אבל עכשיו לפתע פתאום דווקא בא לחלק להתעקש על השם הפועל קטמון י-ם -אז יש לי מילים לשיר חדש בשבילכם "לא אכפת לי מה כתוב במסמי הסכם אטום ,כי אוהדיה הם מספרים עליה היא הפועל קטמון האמיתית ,את את הפועל קטמון י-ם האמיתית"

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  22:22:05  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפועל קטמון ירושלים הוא השם המתאים.אני מניח שמעטים מחברי העמותה יוותרו על המותג.
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  22:37:40  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, סתם מסקרנות, יש לי שאלה תאורטית, אני יודע שתענה לי בכנות:
נניח שבאים כל אוהדי הצבע האדום בעיר ואומרים לך, קלי, יש איחוד וההחלטה שלך. תרצה יהיה גם 'קטמון', תרצה יהיה בלי. מקובל עלינו מה שתבחר בלי טענות ומענות. מה היית רושם במשרד האטום?
עבור לתחילת הדף

עד המוות הפועל עד המוות הפועל מנותק

38 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  22:39:25  הצג פרופיל שלח ל- עד המוות הפועל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תרשו לי להתערב אה? השאלה שלי היא, למה אתם רוצים איחוד בכלל, אותם אלה שמתעקשים על השארת המילה קטמון? הרי מסבירים לכם שהאוהדים שנשארו בהפועל לא יסכימו לכך, ז״א יפסיקו לבוא למשחקים בגלל שאין להם זכות הצבעה נכון? אז למה האיחוד? אני יגיד לכם, אתם פשוט רוצים שהיתוש הזה שנקרא הפועל ירושלים, ולא מוכן למות, ומזמזם לכם במקומונים ובתקשורת ובלב, פשוט יפסיק להטריד אתכם וילך לעולמו. אולי אחרי בכאילו איחוד הזה, אוהדי הפועל המקורית יקימו קבוצה בליגה ג? ויקראו לה הפועל ירושלים, זה יהיה אפשרי? אתם הרי קטמון אז אפשר לא? אז בקיצור, עפ״י הלך הרוחות כאן נשאר לי רק להתפלל שלא יהיה איחוד, כי לי יש רק קבוצה אחת שקוראים לה הפועל ירושלים, אם לא אז אין לי קבוצה.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  22:42:23  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי
והנה אחרי 6 שנים מתברר שלדעת כמה אם הקהל של קטמון יילך להפועל י-ם אבל לא ייקח את השם קטמון ,לא יוכלו הילדים ושאר אוהבי קטמון לזכור את הערכים,הזכרונות,ההיסטוריה והרגש של קטמון הכל פשוט ייפרח לו עם השם.אירוני משהו?לא?
אבסורד מספר 2 -לפני 4 שנים הלך לו אבי טמקין להתאחדות ועשה מעשה חכם .דאג שהשם של קטמון יהיה הכי דומה לשם של הפועל י-ם.האמת?הוא רצה את השם הפועל י-ם אבל אי אפשר היה כי השם היה תפוס משפטית או כפי שאומר השיר הנודע "לא איכפת לי מה רשום,במשרדי ממסד אטום,כי אוהדיה ,הם מספרים עליה היא הפועל האמיתית ,את ,את הפועל ירושלים ,האמיתית" אז התפשרנו על "הפועל קטמון י-ם"

כל הסיפור מלא אבסורדים. אני מבין את מי שרוצה לשמר את קטמון בשם הקבוצה. זה סמל לשינוי שעברנו. כשאני זוכר את היציעים של הפועל שלפני הפילוג, עם כל הקללות והגישה המורעלת לפעמים, אני לא ממש מתגעגע. בקטמון עשינו תיקון גדול.
אני גם מבין את אוהדי המקורית שרוצים לשמר את השם המקורי.
אבל כמו שקלי אומר, השם הוא הדבר הפחות עקרוני בעיסקה. אנחנו נשמר את רוח קטמון בלי קשר לשם הקבוצה, ונאפשר לאחינו להצטרף ולהפוך לחלק מאיתנו.
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  22:43:22  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

הפועל קטמון ירושלים הוא השם המתאים.אני מניח שמעטים מחברי העמותה יוותרו על המותג.

ההפך הןא הנכון
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  22:47:12  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

קלי, סתם מסקרנות, יש לי שאלה תאורטית, אני יודע שתענה לי בכנות:
נניח שבאים כל אוהדי הצבע האדום בעיר ואומרים לך, קלי, יש איחוד וההחלטה שלך. תרצה יהיה גם 'קטמון', תרצה יהיה בלי. מקובל עלינו מה שתבחר בלי טענות ומענות. מה היית רושם במשרד האטום?

תתרגל ,אני תמיד עונה בכנות ,גם אם הדעה שלי תהיה מנוגדת לכולם.
במקרה הזה התשובה כ"כ פשוטה שאפילו לא צריך לבזבז זמןחשיבה עליה.הפועל י-ם -ממנה באתי,בשם ההרס שבה השתכנעתי בלב כבד להצטרף לקטמון ,בשמה נשארתי 6 שנים בקטמון (4 בלב שלם 2 פחות) ,בשמה שרתי שירי הפועל י-ם בקטמון והתווכחתי עם אוהדים שנשארו במקורית שחבריי אוהדי הפועל י-ם ,בשמה הסברתי להם שגם אוהדים חדשים שקטמון הביאה(וזה ייאמר לזכותה) חיים ,נושמים ואוכלים הפועל י-ם.
אילו הייתי יודע לרגע שאני חלק ממפלצת (אמנם חיובית) שתגדל ותגדל ושבסוף תרגיש שיש לה קיום עצמאי בעצמי הייתי מצטרף לרמי תמר וקורא לעצמי בוגד

מספיק כנות?

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם אל תקחו לי את הקבוצה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07