פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אל תקחו לי את הקבוצה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אל תקחו לי את הקבוצה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם אל תקחו לי את הקבוצה נושא הבא
עמוד: מתוך 4

avizaz avizaz מנותק

8 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  17:13:25  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של avizaz שלח ל- avizaz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא הרבה מכירים אותי, אבל אני צופה בפורום הזה כבר זמן רב ואני חבר בו בערך מאז היווסדו, כמו כן בפורום הישן שממנו התחיל הבאזז על הפועל קטמון, בו היו חברים ברעם, רמי תמר, ושאר אוהדי הקבוצה הישנה.

כשהפועל קטמון קמה שמחתי, ואפילו הלכתי למספר משחקים (וגם לכל מיני משחקים פה ושם, אך לא קראתי לעצמי אוהד, אך בהחלט שמחתי ונכחתי במשחק העלייה ללאומית ושמחתי בכל גול ששם מסמר בארון העלייה).

הייתי במשחק הראשון של קטמון, ובמשחק האחרון, ובשום מצב לא הרגשתי מחובר לקבוצה, או למועדון, אלא רק לאוהדים ולמטרה שהיא החזרת התהילה להפועל ירושלים.

לקבוצה הרגילה, שבה כידוע לכם הרבה פחות אוהדים (לא 50 כמו שמנסים להגיד כאן, אלא הרבה יותר) התחברתי בלב שלם, אלו לא היו שירי השנאה בראשות רמי תמר - שאותו אני מכבד מאוד, ואף לא שרתי אותם, כי אני תומך במטרה.

הבעיה נוצרה כשבמשחק האחרון היו לא מעט אנשים שלקחו את המותג "קטמון" אל מעבר למה שהוא היה בתחילה - העפת סאסי ויונה וחזרה לקבוצה האהובה, כאשר במצע הראשוני אף החרם על הקבוצה המקורית יבוטל במקרה של דרבי - שלא קרה, וכמו כן אם אני לא טועה אי הגעה במצב של הפועל קטמון - הפועל ירושלים, כדי לא ללבות את הסכסוך.

במשחק העלייה שמעתי לא מעט קולות על כך שלא צריך איחוד וזוהי הפועל ירושלים האמיתית, וכל מיני דברים שצרמו לי לא מעט.

יש כאן חלק שטוענים שזהו איחוד, ויש כאלו שטוענים שזוהי קנייה וקטמון והמייסדים הם אלו שיהיו בשליטה, דבר שאין לי ולאודים נוספים בעיה איתו כלל, כל אמצעי שיחזיר עטרה ליושנה יביא לי שמחה, כדי להחזיר את אבא שלי איתי למגרשים ולהיות שוב גאה ללבוש אדום בלי שאלות טיפשיות של את מי אני אוהד - קטמון או ירושלים.

רק דבר אחד אני מנסה להגיד כאן, קטמון היא אמצעי ולא מטרה, המטרה היא החזרה של הפועל ירושלים לליגת העל ולדרבי שבו ננצח את הצהובים, יש לא מעט קולות בפורום שיטענו אחרת.

לי אין בית אחר, גם לא לאלפי האוהדים של הפועל המקורית, אל תקחו לנו אותה.

תודה.
(מצטער אם ההודעה לא עקבית יש לי קצת בעיות בניסוח).

נערך על ידי - avizaz ב-21/05/2013 17:13:58

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  18:02:51  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברוך שובך. לא הבנתי בדיוק מה אתה מבקש אבל יש לי תחושה שזה סבבה. לא ניקח.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  18:05:49  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ברוך שובך. לא הבנתי בדיוק מה אתה מבקש אבל יש לי תחושה שזה סבבה. לא ניקח.

לא רק שלא ניקח, יש סיכוי שנחזיר לך קבוצה משודרגת. מצפה לשבת אתך ואם אבא שלך ביחד בטדי שנה הבאה.
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  18:19:03  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי shay

אנחנו לא יכולים לבוא לקטמון בטענות הם באופן עקרוני הרוכשים, שאל את אנשי מכבי תל אביב מה עושה בוס חדש.
מצד שני הם בניסיון השתלטות על הקבוצה שלנו, שאל את אוהדי מבשרת כמה הם אוהבים את קטמון.
אני עם רגשות מעורבים לגבי האיחוד, אני הייתי מאוד שמח אם הוא ייצא לפועל אבל וזה אבל גדול אני מעדיף את השם הפועל ירושלים.
זו אולי סמנטיקה טפשית, אבל חשובה לי מאוד.

תגיד, שי, למה בעצם מפריע לך התוספת 'קטמון'? שואל בכנות. 'מגדל' או 'עלית' או 'ס.א.ד.ר' נניח, היה יותר טוב? מגרש קטמון הישן - זה הכי שלנו שיש.
תחשוב על זה כך: הפועל יש גם בחיפה, תל אביב, פתח תקווה, כ"ס וכו' וכו' וכו'. קטמון יש רק אחת. וזה בא אם המון שירים מצויינים ליציע. ויש לי הרגשה שאת הצהובים השם הזה ירגיז במיוחד. מצויין.

נערך על ידי - davidkipod ב-21/05/2013 18:27:46
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  18:28:47  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כי זה רגיש אחושרמוטה, זה למה. ולי אישית זה נראה לגיטימי.
עבור לתחילת הדף

avizaz avizaz מנותק

8 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  18:31:10  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של avizaz שלח ל- avizaz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מצטער על ההודעה הארוכה והבעיות בניסוח,
בקצרה - הפועל ירושלים זה המותג - ואתו אני והשאר אוהדים, ואני רואה מהודעות בפורום שיש כאן לא מעט אחרים שכמונו.

כל הבקשה שלי, היא להשאיר את השם המקורי.

כל הדברים המדהימים שעשיתם בקטמון, מבחינה קהילתית, הם מדהימים ואין שנית להם, אלו הם "הערכים" עליהם מדובר כאן, ואני לא רואה שום בעיה להנחיל אותם בהפועל.
כל האוהדים שראיתי כאן סיפורים שלהם, שהתחילו לאהוד את הפועל כי היא קבוצה אמיתית, לא גזענית, ועוד שלל דברים - רק מבורכים.

נערך על ידי - avizaz ב-21/05/2013 18:32:17
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  18:36:18  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avizaz

אני מצטער על ההודעה הארוכה והבעיות בניסוח,
בקצרה - הפועל ירושלים זה המותג - ואתו אני והשאר אוהדים, ואני רואה מהודעות בפורום שיש כאן לא מעט אחרים שכמונו.

כל הבקשה שלי, היא להשאיר את השם המקורי.

כל הדברים המדהימים שעשיתם בקטמון, מבחינה קהילתית, הם מדהימים ואין שנית להם, אלו הם "הערכים" עליהם מדובר כאן, ואני לא רואה שום בעיה להנחיל אותם בהפועל.
כל האוהדים שראיתי כאן סיפורים שלהם, שהתחילו לאהוד את הפועל כי היא קבוצה אמיתית, לא גזענית, ועוד שלל דברים - רק מבורכים.

אבי, לא יודע אם אני מוכן לוותר על השם, אבל אם זה יהיה הדבר היחיד שיעמוד ביני לבין איחוד אני אשקול את זה, בכאב לב עצום, רק לכבוד אנשים כמוך וכמו שי.
עבור לתחילת הדף

נדב נדב מנותק

109 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  18:42:07  הצג פרופיל שלח ל- נדב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל כך הרבה מילים, וכל כך הרבה עצבים חשופים, שאני כבר לא יודע אם יש טעם להגיב (ואם כן - איפה).
בכל זאת, שתי נקודות משלימות, שנראה לי מתייחסות לגרעין של הטענות שחוזרות ועולות פה:
1. לעניין השם - חשיבות השם לטעמי מוגבלת עד בלתי קיימת. אף אחד לא הצטרף לקטמון בגלל השם היפה שלה. השם נועד בראש ובראשונה להעביר מסר של קישור והמשכיות לקבוצת הבית. הוא סמל, אבל סמלים, כשמם כן הם, מסמלים משהו. במקרה הזה הוא סמל לקשר ולהמשכיות של קטמון עם הפועל ירושלים. הקשר הזה תמיד היה חשוב לנו.
אני זוכר את משחק האימון הראשון נגד יפו בחולון, בדיוק אחרי שהקמנו עצמנו מחדש בליגה ג', סוף סוף עם השם ירושלים. הכרוז הכריז שהמשחק הוא בין מכבי קביליו יפו והפועל קטמון, והיציע הזדעק "ירושלים, אנחנו הפועל קטמון ירושלים".
מהפועל ירושלים בנו ולהפועל ירושלים אנחנו עתידים לחזור, השם קטמון הוא רק אמצעי, גם אם הוא נצבע במהלך הזמן בתכנים אחרים.

2. לעניין עמדת המתנגדים לאיחוד בשם הערכים - זה נוגע בעיקר לנימה שעולה מהדברים של יוצר אור, אבל גם אחרים. המתווה של ההסכם המתגבש (אם ייתגבש, אם. לא אומרים "יש!" לפני הגול) מעביר את השליטה בהפועל ירושלים לאותם אנשי קטמון.
ההגעה של כל אותם אוהדים חדשים לקטמון לא נעשתה על בסיס השם של הקבוצה. הם הגיעו ונשארו בגלל הערך מוסף שבא עם הקבוצה. אלא שאותו ערך מוסף לא נוצר יש מאין, ולא נוצר מכוח השם "קטמון". הוא נוצר בגלל שהקבוצה התנהלה על ידי האוהדים, בשביל האוהדים, ובהתאם לערכים אוניברסאליים שמלווים את הפועל ירושלים מאז הקמתו. אמנם, בשנים הקשות של הפועל ירושלים, כאשר היא נשלטה על ידי הקבלנים הערכים האלה הוסתרו וכמעט נעלמו, אבל אין שום סיבה להניח שבקבוצה המאוחדת תחת אותה הנהלה של אותם אוהדים יהיה שינוי כלשהו בהתנהלות הקבוצה.
האם כל אותם אוהדים חדשים יראו קבוצה שמתנהלת כמו קטמון ויסרבו להצטרף מכיוון שלא קוראים לה קטמון? אני מסופק.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  18:42:32  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שי כפרוני על איזה אוהדי מבשרת אתה מדבר בת'רד שלך?יש למבשרת אוהדים?אם יש הם חייבים לנו על כך שבישראל יודעים בכלל מה זה מבשרת +מסכי פלזמה שהם קיבלו (כלומר בן גיגי קיבל)במתנה דעה של אוהדי מבשרת אם יש כזו בכלל מעניינת אותי מעט מאוד אני רואה גם שלכל אחד מאלפי אוהדי ס.א.ד.ר יש מה להגיד בפורום-לא קטמון כן קטמון אל תקחו קבוצה כן תקחו קבוצה כאללו קטמון זה סוג של רוע כזה ,כמובן שכל זה מוסיף גם הרבה שפיות בפורום שלנו שהוא כרגע הפורום הרגוע והמאזן בישראל.טוב לפני שתאשימו אותי בגזענות,יומרנות,יהירות,חוסר הבנה +כמות מעטה מדי של שנים בהם אני כמו קוף קופץ ביציעים מפוארים בכל מני ערים מרכזיות של מדינתיינו הקטנה כמו רהט וערערה שבנגב בלי לזלזל כמובן. עלי להגיד לכם שאני הפסקתי להבין מה קורה איתנו לא מבין למה כדי לבנות מהשהו חדש צריך לגמרי להרוס את הישן שהישן הזה אחד הדברים המדהמים ביותר שעיניי ראו מעולם.בעצם אני לא צריך להתפלא כבר עברתי את זה פעם עם ברית המועצות....והרי אנחנו סוציאליסטים גמורים.הקיצר אוהב את כולכם ומבקש אל תהרסו את מה שבנינו כל כך יפה אני גם רוצה להיות פה אז נוסחה צריכה לכללו גם אותי נשמות עד כאן ההודעה הערוכה ו המרגשת שכתבתי בחיי

אליה

נערך על ידי - אליה ב-21/05/2013 18:43:00
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  19:17:23  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שהדיון בנושא משקף שמרבית האוהדים של קטמון יסכימו לוויתור הזה של השם, תמורת הפועל ירושלים אחת חזקה נקיה מחובות ונקיה מקבלנים. השאלה היא אם יש בכלל איחוד?
עבור לתחילת הדף

shay shay מנותק

16 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  19:17:34  הצג פרופיל שלח ל- shay הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קשה לי להגיד מה כל כך קשה לי עם זה.
מעולם לא קראתי לקבוצה שלי הפועל סאדר י-ם,
אני לא כמו אלו שקראו למכבי סל מכבי עלית.
אני לא מייחס חשיבות רבה לשם הספונסר כי הספונסר עוזב הקבוצה לרב נשארת.
שוב אני חוזר
אולי זו סמנטיקה טפשית אבל אין לי דרך להסביר מה יש לי נגד זה.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  19:48:46  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא כ"כ מבין את ההתעקשות על השם. לא נראה לי מהותי במיוחד. אם נורא רוצים להשאיר זכר לשם אולי אפשר לקרוא למחלקת הנוער הפועל קטמון ירושלים. אחד הדברים שנראים לי מהותי מאוד, אם אכן יהיה איחוד, הוא להוציא את החברה של הקבלן המתולתל מהסמל ולחזור לסמל הישן והטוב. שסאסי וכל זכר ממנו יימחקו מהפועל ירושלים המתחדשת.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  19:50:23  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לי הצעת פשרה בעניין ואשמח לשמוע את דעתכם
https://www.google.co.il/search?biw=1920&bih=979&tbm=isch&sa=1&q=everthon+logo&oq=everthon+logo&gs_l=img.3...3401.13670.0.14044.20.18.0.0.0.0.149.1767.2j14.16.0...0.0...1c.1.14.img.LIuookj15qo#imgrc=1X1u3S2PT9fY-M%3A%3BljV7Am1AEhqTbM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.everyjoe.com%252Ffiles%252F2008%252F08%252Feverton-logo-nc-thumb.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.everyjoe.com%252F2008%252F08%252F10%252Fsports%252Feverton-new-club-logo%252F%3B500%3B526

שמתי פה קישור ללוגו של אברטון.
מה דעתכם לנסות ולהשאיר את כולם שמחים באופן הבא.
הלוגו יהיה הלוגו של הפועל ירושלים
ומתחת יהיה סטרייפ שבו יהיה כתוב "אנחנו מקטמון" או משהו בסגנון..

האם זה נשמע הוגן/ראוי?
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  20:26:44  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק הפועל ירושלים.מגל פטיש והאיש המגניב. בלי תוספות.

אביזז ושי חזרו :) עכשיו נמתין לקיקי דגים,אני אדום בנשמה,ג'וני וגיא ליבמן ואפשר לארגן פגישת מחזור של הפורום הישן .

עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  20:28:43  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש אופציה ליצור לוגו שעליו יהי כתוב במקום מילה קטמון "הפועל ירושלים המאוחדת" או מהשהו בסיגנון הזה

אליה
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 21/05/2013 :  20:36:06  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאד התאפקתי בימים האחרונים.
אבל נראה לי שאנשים פה פשוט אינם מבינים דבר פשוט:
הפועל קטמון ירושלים היא היא הפועל ירושלים החדשה או המתחדשת, שזו למעשה, הקבוצה המאוחדת/ממוזגת שאולי תהיה..
כל מי שמציע את ה"וויתור" אינו מבין או שאולי מוותר בקלות רבה, בהינף יד, על מה שהפועל קטמון הפכה להיות מאז הקמתה ועד לימים אלה.
השם הפועל קטמון ירושלים אינו "צלם בהיכל" ואינו מוקצה מחמת המיאוס. להיפך!
ואם תרצו: זה מה שימכור גם בעתיד את המועדון לקהל הרחב - כן הקהל הענק, הקהילה, שאוהב ומזדהה עם כל מה שהפועל קטמון הביאה לכדורגל בישראל בשנים האחרונות.

וכן, זה המחיר (הרגשי) שהאוהדים שנשארו עם סאסי יצטרכו לשלם.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-21/05/2013 20:47:37
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם אל תקחו לי את הקבוצה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07