פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפון ראשון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפון ראשון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפון ראשון נושא הבא
עמוד: מתוך 3

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  01:08:01  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.goler1.co.il/article/4902
בתאבון.
אגב, שמאש, נראה לי, מיקשה זה של אבטיח, לא מלפפון.

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  01:12:20  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

בתאבון.

" מִקְשָׁה -
שדה לגידול ירקות ממשפחת הדלועיים כגון אבטיח, דלעת, מלפפון וכד"
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  08:59:56  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

בתאבון.

" מִקְשָׁה -
שדה לגידול ירקות ממשפחת הדלועיים כגון אבטיח, דלעת, מלפפון וכד"

נחמד. סליחה שאני מקשה בכל זאת-
מעניין אם קומרקוב הוא אבטיח מבטיח או מלפפון כישלון.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  09:24:41  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש מצב שדני בונדר (ההוא מהפועל ת"א) מגשש דרכו חזרה לארץ אחרי גלות מרצון ברוסיה.
זו אופציה מעניינת.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  09:48:32  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האם שולחים סקואטרים לחופי ברזיל, ליערות אפריקה ולערבות רוסיה?

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  09:51:36  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פבל קומרקוב שחקן ברמה של צמרת ליגה א' , לא יותר .
אם אלה השחקנים שאנחנו בונים עליהם , העונה אבודה מראש .
לכו תדעו אם זה חרטא
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  12:14:46  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

יש מצב שדני בונדר (ההוא מהפועל ת"א) מגשש דרכו חזרה לארץ אחרי גלות מרצון ברוסיה.
זו אופציה מעניינת.

בהחלט מעניינת.
מגן ימני או שמאלי?
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  12:52:18  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דני בונדר מגן ימני, ולא רואה אותו מגיע לקבוצה שנלחמת על חייה בלאומית.
וגם אני כמו אדום עולה לא הייתי מסתמך על שחקנים טובים של ליגה א'. זה לא חיזוק.

נערך על ידי - קראנקו ב-16/05/2013 12:55:31
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  13:09:49  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפי שאמרתי במסיבה. אם רוצים עליה יש רק שם אחד שבא בחשבון: שוקו.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  13:15:35  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

דווקא חולק עליכם ,שחקנים טובים בליגה א' יהיו טובים גם בלאומית וגם ב-על (עידן ועמית שמש כבד קצוץ בעינכם?). אני הצעתי בזמנו את טל איילה מבית"ר כפ"ס יופי של שחקן ,כמו כן הבלם של קריית-גת ,גם כן ממוצא אתיופי ,לא זוכר את שמו ,יופי של שחקן. סקאוטינג איכותי הוא אפת נשמתה של קבוצה שלא מפוצצת בכסף.

עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  13:49:25  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

דווקא חולק עליכם ,שחקנים טובים בליגה א' יהיו טובים גם בלאומית וגם ב-על (עידן ועמית שמש כבד קצוץ בעינכם?). אני הצעתי בזמנו את טל איילה מבית"ר כפ"ס יופי של שחקן ,כמו כן הבלם של קריית-גת ,גם כן ממוצא אתיופי ,לא זוכר את שמו ,יופי של שחקן. סקאוטינג איכותי הוא אפת נשמתה של קבוצה שלא מפוצצת בכסף.

לא היה לקרית גת שום בלם ממוצא אתיופי. היו לה 2 קשרים ממוצא אתיופי, אחד מהם אחרי שנים על גבי שנים בלאומית ואפילו בצמרת שלה- אסי וסיהון. השני, דניאל סלומון (זה שהבקיע שער שנפסל), אנא עארף, אם ממנו התרשמת כחיזוק אז אתה לדעתי בבעייה.לגבי עידן ועמית שמש- הם שחקני לאומית שחיזקו אותך בליגה א', לא כבד קצוץ ולא טרין כבד.
טל איילה הספיק לשחק טיפה בהפועל של גוטמן וגם חצי עונה בבת ים בלאומית, גם הוא שחקן שבבסיסו מתאים לליגות יותר גבוהות מליגה א'.

נערך על ידי - קראנקו ב-16/05/2013 13:53:49
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  14:03:56  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

לא היה לקרית גת שום בלם ממוצא אתיופי. היו לה 2 קשרים ממוצא אתיופי, אחד מהם אחרי שנים על גבי שנים בלאומית ואפילו בצמרת שלה- אסי וסיהון. השני, דניאל סלומון (זה שהבקיע שער שנפסל), אנא עארף, אם ממנו התרשמת כחיזוק אז אתה לדעתי בבעייה.לגבי עידן ועמית שמש- הם שחקני לאומית שחיזקו אותך בליגה א', לא כבד קצוץ ולא טרין כבד.
טל איילה הספיק לשחק טיפה בהפועל של גוטמן וגם חצי עונה בבת ים בלאומית, גם הוא שחקן שבבסיסו מתאים לליגות יותר גבוהות מליגה א'.

תגיד מה אתה רוצה? שלושה מהארבעה שציינתי שיחקו השנה בא' וגם לדעתך בנויים ללאומית אז מה בדיוק מדגדג לך? אני חושב שסולומון שחקן מוכשר וישם עוד רבים כמוהו שאפשר לבחון ללאומית ,מי ישמע איזה הבדלים תהומיים יש כאן.
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  14:12:28  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טל איילה לפי דעתי הוא שחקן לא מספיק טוב, במשחקים שראיתי אותו השנה (והיו שלושה כאלה) לא כל כך התרשמתי ממנו.
פבל קומקרוב הוא חבר ממש טוב של יאן חנוכייב אשר אם יגיע זה יהיה בחסותו, יאן כרגע בחו"ל כך שנראה לי שזה סתם טלספפון (על משקל מלפפון) שעף באוויר.
בגזרת השחקנים שהייתי רוצה שייבדקו בקבוצה:
אנטון ארחיפוב- שחקן שהגיע ארצה להפועל ר"ג שיחק שם חצי עונה ומשם עבר לבני לוד. לפי דעתי יש לו הרבה כדורגל ועוד לא התחילו למצות את הפוטנציאל לשו בארץ
כריסטי ברטו- בעונת פרישה מרגשת. לא אמור לעלות כל כך הרבה ואנחנו זוכרים כמה כדורגל היה לו
אופיר עזו- סוף סוף יהיה גם שחקן בשמאל.
דן רומן- שחקן מדהים
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  14:25:58  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

תגיד מה אתה רוצה? שלושה מהארבעה שציינתי שיחקו השנה בא' וגם לדעתך בנויים ללאומית אז מה בדיוק מדגדג לך? אני חושב שסולומון שחקן מוכשר וישם עוד רבים כמוהו שאפשר לבחון ללאומית ,מי ישמע איזה הבדלים תהומיים יש כאן.

בוא נעשה סדר : אין 100%. חוזר בי מהתבטאות גורפת. יכול להיות פה ושם שחקן שביסודות שלו מתאים לליגות גבוהות והידרדר לליגה א', אפשר לבחון שיקום. לדעתי דניאל סולומון לא שווה אפילו ספסל בלאומית, לדעתי יש הבדלים תהומיים, מי ישמע, כן אני שומע.
מה מדגדג לי ? בהזדמנות אני אראה לך את הנקודה המדוייקת.

עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  14:26:30  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בן כמה כריסטי ברטו?
עבור לתחילת הדף

taldo42 taldo42 מנותק

106 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  14:33:48  הצג פרופיל שלח ל- taldo42 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם נמשיך בקו של הדוב, ובכלל של הדיון הזה, טז יש שחקן ליגה א׳ שהייתי רוצה לראות אצלנו זה חגי יצחק, נראה לי שגם קראנקו יסכים איתי פה, החלוץ האתיופי שפרפר את ההגנה שלנו לפני שנתיים בערד, והשנה היה קרוב לעשות זאת בב״ש, שיחק קצת בלאומית באשקלון בתחילת העונה, ואז עבר לבאר שבע, שחקן צעיר עם הרבה פוטנציאל.

הפטיש המגל והערק שאזל
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם מלפפון ראשון נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07