פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפון ראשון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפון ראשון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפון ראשון נושא הבא
עמוד: מתוך 3

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  14:49:33  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני זוכר בלם ממוצא אתיופי שהרשים באחד המחזורים לקראת סוף העונה. אולי הבחור הזה שהוא דווקא מאזור: http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=11902

והשחקן הצעיר הזה מבאר שבע הותיר רושם חיובי: http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=10582
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  14:50:59  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

דני בונדר מגן ימני, ולא רואה אותו מגיע לקבוצה שנלחמת על חייה בלאומית.
וגם אני כמו אדום עולה לא הייתי מסתמך על שחקנים טובים של ליגה א'. זה לא חיזוק.

דווקא חולק עליכם ,שחקנים טובים בליגה א' יהיו טובים גם בלאומית וגם ב-על (עידן ועמית שמש כבד קצוץ בעינכם?). אני הצעתי בזמנו את טל איילה מבית"ר כפ"ס יופי של שחקן ,כמו כן הבלם של קריית-גת ,גם כן ממוצא אתיופי ,לא זוכר את שמו ,יופי של שחקן. סקאוטינג איכותי הוא אפת נשמתה של קבוצה שלא מפוצצת בכסף.

לא היה לקרית גת שום בלם ממוצא אתיופי. היו לה 2 קשרים ממוצא אתיופי, אחד מהם אחרי שנים על גבי שנים בלאומית ואפילו בצמרת שלה- אסי וסיהון. השני, דניאל סלומון (זה שהבקיע שער שנפסל), אנא עארף, אם ממנו התרשמת כחיזוק אז אתה לדעתי בבעייה.לגבי עידן ועמית שמש- הם שחקני לאומית שחיזקו אותך בליגה א', לא כבד קצוץ ולא טרין כבד.
טל איילה הספיק לשחק טיפה בהפועל של גוטמן וגם חצי עונה בבת ים בלאומית, גם הוא שחקן שבבסיסו מתאים לליגות יותר גבוהות מליגה א'.

תגיד מה אתה רוצה? שלושה מהארבעה שציינתי שיחקו השנה בא' וגם לדעתך בנויים ללאומית אז מה בדיוק מדגדג לך? אני חושב שסולומון שחקן מוכשר וישם עוד רבים כמוהו שאפשר לבחון ללאומית ,מי ישמע איזה הבדלים תהומיים יש כאן.

בוא נעשה סדר : אין 100%. חוזר בי מהתבטאות גורפת. יכול להיות פה ושם שחקן שביסודות שלו מתאים לליגות גבוהות והידרדר לליגה א', אפשר לבחון שיקום. לדעתי דניאל סולומון לא שווה אפילו ספסל בלאומית, לדעתי יש הבדלים תהומיים, מי ישמע, כן אני שומע.
מה מדגדג לי ? בהזדמנות אני אראה לך את הנקודה המדוייקת.

תקשיב פנחס זהבי תערבב אחרים שלא רואים כדורגל ישראלי כבר עשרות שנים ,ראינו את הפועל סאדר שנים רבות בלאומית אז אל תדבר איתנו על הבדלים תהומיים. ולגבי הדגדוג תצלם ותעלה יש מצב לפתרון.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  14:52:24  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

דווקא חולק עליכם ,שחקנים טובים בליגה א' יהיו טובים גם בלאומית וגם ב-על (עידן ועמית שמש כבד קצוץ בעינכם?). אני הצעתי בזמנו את טל איילה מבית"ר כפ"ס יופי של שחקן ,כמו כן הבלם של קריית-גת ,גם כן ממוצא אתיופי ,לא זוכר את שמו ,יופי של שחקן. סקאוטינג איכותי הוא אפת נשמתה של קבוצה שלא מפוצצת בכסף.

לא היה לקרית גת שום בלם ממוצא אתיופי. היו לה 2 קשרים ממוצא אתיופי, אחד מהם אחרי שנים על גבי שנים בלאומית ואפילו בצמרת שלה- אסי וסיהון. השני, דניאל סלומון (זה שהבקיע שער שנפסל), אנא עארף, אם ממנו התרשמת כחיזוק אז אתה לדעתי בבעייה.לגבי עידן ועמית שמש- הם שחקני לאומית שחיזקו אותך בליגה א', לא כבד קצוץ ולא טרין כבד.
טל איילה הספיק לשחק טיפה בהפועל של גוטמן וגם חצי עונה בבת ים בלאומית, גם הוא שחקן שבבסיסו מתאים לליגות יותר גבוהות מליגה א'.

תגיד מה אתה רוצה? שלושה מהארבעה שציינתי שיחקו השנה בא' וגם לדעתך בנויים ללאומית אז מה בדיוק מדגדג לך? אני חושב שסולומון שחקן מוכשר וישם עוד רבים כמוהו שאפשר לבחון ללאומית ,מי ישמע איזה הבדלים תהומיים יש כאן.

בוא נעשה סדר : אין 100%. חוזר בי מהתבטאות גורפת. יכול להיות פה ושם שחקן שביסודות שלו מתאים לליגות גבוהות והידרדר לליגה א', אפשר לבחון שיקום. לדעתי דניאל סולומון לא שווה אפילו ספסל בלאומית, לדעתי יש הבדלים תהומיים, מי ישמע, כן אני שומע.

תקשיב פנחס זהבי תערבב אחרים שלא רואים כדורגל ישראלי כבר עשרות שנים ,ראינו את הפועל סאדר שנים רבות בלאומית אז אל תדבר איתנו על הבדלים תהומיים. ולגבי הדגדוג תצלם ותעלה יש מצב לפתרון.

תקשיב רפי קרסו, לך חפש מי ישלח לך תמונות של חלקי גוף. רשמתי לדעתי.

נערך על ידי - קראנקו ב-16/05/2013 14:53:12
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  14:57:52  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

תקשיב רפי קרסו, לך חפש מי ישלח לך תמונות של חלקי גוף. רשמתי לדעתי.

אז ממך לא ייצא לי איזה חלק גוף? אפילו לא של אסי וסיהון משהו קטן? טוב שהגנבת את הלדעתי בסוף. רפי קרסו מלך.
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  15:02:04  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאללה מכות! אני שם את הכסף על הכורדי!
אגב למי ששאל כריסטי בן 35-6
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  15:03:33  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

!!!!!!!
ואם אפשר אני אשמח לשידור ישיר של הקרב ברדיו קטמון.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  15:05:37  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צריך להבין , אם אנחנו רוצים להתבסס בליגה לאומית ואפילו להגיע גבוה יותר , חייבים להתאים את עצמנו לרמות הגבוהות .
עם חיזוק של שחקני ליגה א' אנחנו נמצא את עצמנו יורדים חזרה לליגה הזאת , מקסימום נשארים בשנייה האחרונה.
השנה ראינו נגד ראשון איזה הבדל שמיים וארץ יש בין שחקני ליגה א' לליגה לאומית , הם יותר חזקים , יותר אגרסיבים , יותר מהירים ויותר מנוסים.
במשחק חלש , קבוצת אמצע טבלה טיפוסית העיפה אותנו עם שתי עקיצות .
אם אנחנו רוצים לבסס את מעמדנו בליגה לאורך שנים ואפילו לעלות אנחנו צריכים להתחזק בשחקנים מנוסים שמכירים את הליגה , כמו יבנה שהביאה את אורן ניסים , דודו אברהם וכל מיני.
שחקני ליגה א' לליגה א' , נקודה .
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  15:07:43  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

אגב למי ששאל כריסטי בן 35-6

איכשהו בכול פורום שאני כותב בו זה נגמר במכות. אחרי שעברתי את ה"אלברט" בליברפול אז מה זה כבר "עזורה". אולי הבעיה היא בכל זאת איתי...
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  15:11:07  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

צריך להבין , אם אנחנו רוצים להתבסס בליגה לאומית ואפילו להגיע גבוה יותר , חייבים להתאים את עצמנו לרמות הגבוהות .
עם חיזוק של שחקני ליגה א' אנחנו נמצא את עצמנו יורדים חזרה לליגה הזאת , מקסימום נשארים בשנייה האחרונה.
השנה ראינו נגד ראשון איזה הבדל שמיים וארץ יש בין שחקני ליגה א' לליגה לאומית , הם יותר חזקים , יותר אגרסיבים , יותר מהירים ויותר מנוסים.
במשחק חלש , קבוצת אמצע טבלה טיפוסית העיפה אותנו עם שתי עקיצות .
אם אנחנו רוצים לבסס את מעמדנו בליגה לאורך שנים ואפילו לעלות אנחנו צריכים להתחזק בשחקנים מנוסים שמכירים את הליגה , כמו יבנה שהביאה את אורן ניסים , דודו אברהם וכל מיני.
שחקני ליגה א' לליגה א' , נקודה .

מה פתחתם לי את שערי הגהנום פתאום? לא אמרתי לבסס את הקבוצה על שחקני ליגה א' + חיזוק ממחוז שומרון ,כולה אמרתי שקבוצה עם תקציב מוגבל יכולה למצוא מציאות בליגה שרק עכשיו היינו בה...מול ראשון התמודדנו לא רע בכלל וזה בלי זרים ובלי מוזרים.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  15:20:53  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לך מושג. יש לנו היום אולי ארבעה שחקנים שיכולים לשחק בהרכב בלאומית. תוסיף עוד שניים שלושה לספסל וכל השאר צריך להתבסס על רכש. ואנחנו היינו הקבוצה הכי טובה בליגה, אז מה תביא מליגה א?
נגד ראשון, וגם במשחקים נגד בת ים שלה היה סגל שלא נפל משלנו, ראינו בדיוק מי מסוגל לשחק ברמה הזו, ומי מאחר תמיד בדיוק בחצי שניה או לא עושה את הדבר הנכון.
צריך להביא כ13-15 שחקנים חדשים. שחקנים שמכירים את הליגה ושיחקו בה, כי הבעיה הכי גדולה שלנו כרגע היא שאין לנו אף אחד במערכת שבאמת מכיר את הליגה הזו.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  15:44:16  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

אין לך מושג. יש לנו היום אולי ארבעה שחקנים שיכולים לשחק בהרכב בלאומית. תוסיף עוד שניים שלושה לספסל וכל השאר צריך להתבסס על רכש. ואנחנו היינו הקבוצה הכי טובה בליגה, אז מה תביא מליגה א?
נגד ראשון, וגם במשחקים נגד בת ים שלה היה סגל שלא נפל משלנו, ראינו בדיוק מי מסוגל לשחק ברמה הזו, ומי מאחר תמיד בדיוק בחצי שניה או לא עושה את הדבר הנכון.
צריך להביא כ13-15 שחקנים חדשים. שחקנים שמכירים את הליגה ושיחקו בה, כי הבעיה הכי גדולה שלנו כרגע היא שאין לנו אף אחד במערכת שבאמת מכיר את הליגה הזו.

13-15 שחקנים חדשים...אהבתי.
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  15:54:11  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נואשנו מהאופציה של איחוד?
כי מאיחוד יכולה להווצר אחלה של קבוצה.

אני חושב שרק ארבעה שחקנים + שלושה לספסל זו הגזמה לכיוון השני של אלו שחושבים שהסגל שלנו כמו שהוא מתאים ללאומית.

עמית שמש שוער לגיטימי ללאומית, מאור בן יעקב הראה יכולת טובה כששיחק ויכול לדעתי להמשיך גם בלאומית כשוער מחליף.
אסי עזו כבר שיחק בלאומית, היכולת של ג'וני בפיניש של העונה צריכה להצדיק מקום ככלבויניק מחליף גם בעונה הבאה.
אני חושב שפנסו ופוגלמן יכולים להיות בסגל.
עוז היה אחד המצטיינים שלנו העונה, אז בהחלט שווה לתת לו צ'אנס בלאומית.
שלום עקיבא לדעתי מספיק מוכשר בשביל ליגה לאומית (יכול להיות שבמקרה שלו העניין הוא לא מקצועי, לא יודע מה היה שם בתקופה שטסלפפה ספסל אותו, והאם הוא ירצה להמשיך איתו במידה והוא ישאר בעמדת המאמן)
על עידן שמש אני מניח שיש פה הסכמה מלאה שמתאים ללאומית, ושי כל עוד בריא בודאי שצריך להמשיך.

יצא לי 10 שחקנים, וזה בלי לכלול קשר שלדעת רבים פה הוא ה MVP של העונה (ואני תוהה בעצמי אם הוא מתאים או לא ללאומית) ובלי לכלול מגן שגורם לאנשים פה לאכול כובעים על ימין ועל שמאל (בעיקר על ימין..)
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  16:53:23  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כהדיוט, יש לי שתי שאלות:
1. מהם המאפיינים של שחקן בליגה הלאומית בישראל שמצדיקים פסילה די סיטונית (לפי כמה מהמגיבים מעלי) של שחקנים שהיו איתנו בליגה א'. וזאת יש לזכור: הליגה הלאומית היא ליגה מקצוענית עם כל המשתמע מכך לגבי הדרישות מהשחקנים שבסגל, כולל עזיבת מקומות עבודה ואולי אף לימודים אקדמיים.
2. ומה לגבי עמדת המאמן? האם זה נכון שמאמן שלא אימן אף פעם בליגה הלאומית יאמן את הקבוצה בליגה הלאומית?

ולפני שאתם "אוכלים" אותי בלי מלח, תעשו "חושבים" ותנסו לתת תשובות מהשכל ולא מהבטן.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  17:08:21  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Offside

אני מאד מקווה שלא.איחוד הוא הכרחי.אחלה של קבוצה? יותר מזה,קבוצה שעולה לליגת העל .

עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 16/05/2013 :  17:17:37  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Offside

אני חושב שרק ארבעה שחקנים + שלושה לספסל זו הגזמה לכיוון השני של אלו שחושבים שהסגל שלנו כמו שהוא מתאים ללאומית.

עמית שמש שוער לגיטימי ללאומית, מאור בן יעקב הראה יכולת טובה כששיחק ויכול לדעתי להמשיך גם בלאומית כשוער מחליף.
אסי עזו כבר שיחק בלאומית, היכולת של ג'וני בפיניש של העונה צריכה להצדיק מקום ככלבויניק מחליף גם בעונה הבאה.
אני חושב שפנסו ופוגלמן יכולים להיות בסגל.
עוז היה אחד המצטיינים שלנו העונה, אז בהחלט שווה לתת לו צ'אנס בלאומית.
שלום עקיבא לדעתי מספיק מוכשר בשביל ליגה לאומית (יכול להיות שבמקרה שלו העניין הוא לא מקצועי, לא יודע מה היה שם בתקופה שטסלפפה ספסל אותו, והאם הוא ירצה להמשיך איתו במידה והוא ישאר בעמדת המאמן)
על עידן שמש אני מניח שיש פה הסכמה מלאה שמתאים ללאומית, ושי כל עוד בריא בודאי שצריך להמשיך.

יצא לי 10 שחקנים, וזה בלי לכלול קשר שלדעת רבים פה הוא ה MVP של העונה (ואני תוהה בעצמי אם הוא מתאים או לא ללאומית) ובלי לכלול מגן שגורם לאנשים פה לאכול כובעים על ימין ועל שמאל (בעיקר על ימין..)

נראה לי שכל הדיון הוא תיאורטי במידה ואין איחוד. במידה שיש - נצטרך לעשות שינויים מפליגים ודי ברור שבקבוצה מאוחדת אנחנו נביא את מרבית האוהדים והצד השני את מרבית השחקנים.

נשים זאת בצד. לדעתי אסור לעשות מהפך קיצוני בסגל. חלק מהשחקנים הוכיחו שהם ראויים, יש משקל למומנטום שלא לדבר על הרוח החיובית שנראה שיש בין השחקנים. זה שווה המון.

מה שבטוח - צריך חיזוק רציני במרכז ההגנה, בקישור ההגנתי (אין לדעת מתי ואיך יחלים יובל פוגלמן) וגם חלוץ נוסף. העונה היה לנו ספסל קצר יחסית.

לדעתי, לצד השחקנים הקיימים כדאי להביא שחקן או שניים ברמה גבוהה ואת השאר לבסס על שחקנים צעירים עם פוטנציאל גבוה (אולי מושאלים מקבוצות צמרת) - גם ניתן להם מקום לפרוץ, גם יותר זולים ממסע רכש מטורף וגם יותר מתאים מאשר החלפת חצי סגל באנשים חדשים ולא מחוייבים למועדון.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם מלפפון ראשון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07